PDA

View Full Version : Kompilasi Hits Pop Sunda



waitinglist
03-01-2009, 06:41 AM
:suling:KOLEKSI LAGU POP SUNDA:suling:

http://st290442.sitekno.com/images/art_17191.jpg

:yahoo: Hayuk, akang2 jeung teteh2 :yahoo:

:angel3: Sadayana, Mangga ditampi :angel3:


:belajar: INDEX LIST :belajar:

SINGLE'S:
http://www.ziddu.com/download/3079997/Darso_-_Kabogoh_Jauh.mp3.html
http://www.ziddu.com/download/2946254/Kunkun-HayangKawin.mp3.html
http://www.ziddu.com/download/3080946/Kustian_-_Budak_Jalanan.mp3.html
http://www.ziddu.com/download/3080947/Kustian_-_Kariaan.mp3.html
Darso - Cang Cing Cong
Darso - Dina Amparan Sajadah
Darso - Kabogoh Jauh (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=404770&viewfull=1#post404770)
Doel Sumbang - Ceu Romlah
Doel Sumbang - Kalau Bulan Bisa Ngomong
Doel Sumbang - Polisi (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=404850&viewfull=1#post404850)
Lagu Pop Sunda - Ojeg
Lagu Pop Sunda - Awewe Ulah Balik Peuting-Peuting (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=408428&viewfull=1#post408428)
Bungsu Bandung - Bohong Ach
Bungsu Bandung - Mobil Butut
Bungsu Bandung - Talak Tilu (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=430282&viewfull=1#post430282)
Nining Meida - Anjeun
Nining Meida - Es Lilin
Nining Meida - Kalangkang
Nining Meida - Peuyeum Bandung (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=439421&viewfull=1#post439421)
Samba Sunda - Belekis
Samba Sunda - Jaleuleuh (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=1506239&viewfull=1#post1506239)
Samba Sunda - Dikantun Tugas
Samba Sunda - Nuansa Biru (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=1524051&viewfull=1#post1524051)
Nining Maida - Tisaprak - Indowebster.com (http://files.indowebster.com/Nining_Maida_Tisaprak.html) Date upload: 8-Jan-2009 Size: 3.76 MB
thanks to: krakatoo (http://forum.indowebster.com/member.php?u=14797)
Detty Kurnia - Ulah Ceurik - Indowebster.com (http://files.indowebster.com/Detty_Kurnia_Ulah_Ceurik.html) Date upload: 8-Jan-2009 Size: 4.13 MB
thanks to: aa_doky (http://forum.indowebster.com/member.php?u=17182)
evie tamala - salam kangen - Indowebster.com (http://files.indowebster.com/evie_tamala_salam_kangen.html) Date upload: 13-Jan-2009 Size: 4.52 MB
thanks to: rh0m4ir4m4 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=5724)
Sule (DBotax) - Sinyal Cinta - Indowebster.com (http://files.indowebster.com/Sule_DBotax_Sinyal_Cinta.html) Date upload: 3-Oct-2009 Size: 4.65 MB
thanks to: Densus69 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=69016)
Sule - Kahayang Keukeuh - Indowebster.com (http://files.indowebster.com/Sule_Kahayang_Keukeuh.html) Date upload: 3-Oct-2009 Size: 4.79 MB
thanks to: Densus69 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=69016)

ALBUM'S:
Pop Sunda Vol.1 (2004) (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=429719&viewfull=1#post429719)
Wina Pop Sunda Vol.1 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=1470867&viewfull=1#post1470867)
Wina Pop Sunda Vol.2 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=1470880&viewfull=1#post1470880)
Samba Sunda (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=1506236&viewfull=1#post1506236)
Yayan Jatnika - KOSIPA (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=20245694&viewfull=1#post20245694)
Bungsu Bandung (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=20246171&viewfull=1#post20246171)
Uun Budiman, Namin Group, Samba Sunda - Banondari Ulah Ceurik (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=11195&p=21752406&viewfull=1#post21752406)

aa_doky
03-01-2009, 07:16 PM
Note:
Jika Menemukan Link Mati, Silahkan :unyil: Hubungi Uploader Yang Bersangkutan.
:tampan: Jika Ada Yang Ingin Dimasukkan Lagi di Index, Beritahu Petugas Setempat.


regards,
~Team SF. Musik Indonesia~

malaikatterbuang
04-01-2009, 11:48 AM
Tul bro... utk TS kalau bisa filenya dilokalin... entar kalau dah dilokalin gue masukin di thread List... Ok!

gue tunggu^^

aa_doky
05-01-2009, 11:35 PM
Michael Jackson-nya urang Sunda, nyaeta, Kang Darso, He3..

Darso - Cang Cing Cong
http://www.indowebster.com/Darso_Cang_Cing_Cong.html

Darso - Dina Amparan Sajadah
http://www.indowebster.com/Darso_Dina_Amparan_Sajadah.html

Darso - Kabogoh Jauh
http://www.indowebster.com/Darso_Kabogoh_Jauh.html

baru upload beberapa, ntar nyusul lah.. udah ngantuk soalnya, besok ujian, He3..
enjoy..

aa_doky
05-01-2009, 11:55 PM
satu lagi nih, barusan abis upload.. spesial dari Kang Doel Sumbang

Doel Sumbang - Ceu Romlah
http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Ceu_Romlah.html

Doel Sumbang - Kalau Bulan Bisa Ngomong
http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Kalau_Bulan_Bisa_Ngomong.html

Doel Sumbang - Polisi
http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Polisi.html
enjoy..

PRoNX
06-01-2009, 12:01 AM
hiiaaa

kalo ada langgam2 nya juga dunk

kalo bs lagi daerah2 laen jg bikin biar bs nambah khasanah budaya kita

hehehe

aa_doky
06-01-2009, 12:06 AM
^
disini kan thread lagu Sunda, jadi ya yang diupload-nya bakalan lagu Sunda.. klo emang kamu ada koleksi lagu-lagu daerah lain, di bikin di thread yang sesuai dong..

aa_doky
06-01-2009, 10:39 PM
uploadan lagu pop Sunda baru. punten klo upload-nya cuma bisa dikit-dikit yah..
ditunggu ijo-ijonya.. He3..
akhir kata, enjoy..

Lagu Pop Sunda - Ojeg
http://www.indowebster.com/Lagu_Pop_Sunda_Ojeg.html

Lagu Pop Sunda - Awewe Ulah Balik Peuting-Peuting
http://www.indowebster.com/Lagu_Pop_Sunda_Awewe_Ulah_Balik_PeutingPeuting.htm l

betazorg
07-01-2009, 10:43 AM
REQ.... lagu ulah ceurik


donkkkkkkkkkkkkkk

krakatoo
08-01-2009, 11:09 AM
@betazorg,
tong di ceungceurikan...
heheheh

krakatoo
08-01-2009, 11:30 AM
http://www.indowebster.com/Nining_Maida_Tisaprak.html

anu resep ka nining maida, manggga
:D:D:d

aa_doky
08-01-2009, 12:46 PM
REQ.... lagu ulah ceurik


donkkkkkkkkkkkkkk

piduana didangukeun Kang, He3..
mangga nyanggakeun..


Detty Kurnia - Ulah Ceurik
http://www.indowebster.com/Detty_Kurnia_Ulah_Ceurik.html

aa_doky
10-01-2009, 03:35 PM
nuhun pisan yeu........ aa :smiley_beer:

sawangsulna,, sok nu bade rikues, diantos ku aa, He3..

erba
12-01-2009, 06:48 PM
lagu don't cry alias ulah cerik nya thx ya
suka bgt gw

erba
12-01-2009, 07:05 PM
coba tebak apa persamaannya lagu don't cry - gun n' roses dan detty kurnia
.
.
.
.
.
.
jawab : di vidclip gun n' roses ada helikopternya (coba liat aja, pas adegan nyanyi di atas gedung)
detty kurnia intronya dibuka dengan suara helikopter
(walaupun ga nyambung siy maksutnya apa)

aa_doky
13-01-2009, 12:35 AM
^
^
^
^
si erba meni merhatiin begituh, He3..
Siapa bilang Orang Sunda ga bisa bilang 'F' ?? Pitnah itu!!
sok yang mau rekues lagu sunda, ditunggu sama aa, He3..

rh0m4ir4m4
13-01-2009, 04:17 AM
liat2 ada thread sunda langu kemari aja dahh....lumayan buat nambah2 koleksi....:hammer:


oiya...gw punya sedikit cerita nihh...


gw kann orang padang dan lama tinggal di jakarta, waktu itu gw lagi di angkot denger lagu sunda. pass gw denger kok lagunya enak2 yaa... nahhh sejak saat itu gw suka bgt sama lagu sunda..


dan ini lagu sunda yg menurut gw paling enak...


http://www.indowebster.com/evie_tamala_salam_kangen.html

plankton
13-01-2009, 05:38 AM
ngiring nimbrung atuh kang...
ieu aya lagu-lagu nu biasa si stel amun hajatan,,,
mangga ditampi....


POP SUNDA
VOLUME 1
Album 2004
Bitrate 128 kbps

http://i41.tinypic.com/2vxow83.jpg


TRACK LIST :
01. Pop Sunda - Kalangkang
02. Pop Sunda - Euis
03. Pop Sunda - Bajing Luncat
04. Pop Sunda - Bubuy Bulan
05. Pop Sunda - Mojang Priangan
06. Pop Sunda - Hariring Kuring
07. Pop Sunda - Panon Hideung
08. Pop Sunda - Leungiteun
09. Pop Sunda - Cau Ambon
10. Pop Sunda - Mangle
11. Pop Sunda - Kunaon Neuteup Ka Abdi
12. Pop Sunda - Teungteuingeun
13. Pop Sunda - Tongtolang Nangka
14. Pop Sunda - Bang Bung Ranggaek
15. Pop Sunda - Cing Tulungan
16. Pop Sunda - Pi Leuleuyan

DOWNLOAD DI DIEU :
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
Password : plankton

aa_doky
13-01-2009, 10:56 AM
yang baru, yang baru.. dari Bungsu Bandung..
jangan lupa ya GRP-nya, biar tambah semangat buat uploadnya, He3..

Bungsu Bandung - Bohong Ach
http://www.indowebster.com/Bungsu_Bandung_Bohong_Ach.html

Bungsu Bandung - Mobil Butut
http://www.indowebster.com/Bungsu_Bandung_Mobil_Butut.html

Bungsu Bandung - Talak Tilu
http://www.indowebster.com/Bungsu_Bandung_Talak_Tilu.html

aa_doky the Uploader of lagu-lagu Sunda.. ---> julukan bikin sendiri dan ga ada yang ngakuin, Ha3
aa plankton, meni edas euy koleksinya (edas = edan sekali). upload deui nya aa plankton, He3..

plankton
13-01-2009, 11:22 AM
@aa_doky...
eta mah sanes gaduh nu abdi,, anu bokap abdi,,, :D:D:D

itu mah bukan koleksi punya gw broo,, punya bokap gw... :D:D:D
iseng-iseng buka lemari CD eh ada cd yang masih lumayan bagus ga gores-gores karena kelamaan,,, ya udah di rip ajah ke mp3,,, daripada mubajir,,, hehehehhee

aa_doky
13-01-2009, 01:19 PM
@plankton..
oh, kitu geningan. sok ah diantos deui tembangna, He3.. sa-album deui mun tiasa, wkwkwkwkwk..

onlypersib
13-01-2009, 11:40 PM
heheh..

akhirna ada juga share lagu sunda...

ditunggu update an nya yah bro...

aa_doky
14-01-2009, 11:59 AM
heheh..

akhirna ada juga share lagu sunda...

ditunggu update an nya yah bro...

sok mangkana, diantos rikuesna nya, He3..
ayo silakan rikues, ada banyak lagu sunda nih di hard-disk..

kuuki
14-01-2009, 07:35 PM
hihihi,,,ayo tambah lagi kk nining maeda nya,,
sekalian liriknya n artinya kalo bisa :P
soalnya saia bukan orang sunda(n lom ngerti basa sunda)
jadi bisa buat sekalian belajar..
shankyuu...

aa_doky
15-01-2009, 04:48 PM
hihihi,,,ayo tambah lagi kk nining maeda nya,,
sekalian liriknya n artinya kalo bisa :P
soalnya saia bukan orang sunda(n lom ngerti basa sunda)
jadi bisa buat sekalian belajar..
shankyuu...

siap,, agak dicicil ya lagunya, ga bisa sekaligus. coz buat upload tuh lemot banget.. He3..
sok klo mau belajar basa Sunda mah sama aa aja (halah, He3).. tapi bagus lah, kamu masih respek sama yang namanya budaya, He3.. keep study..

Nining Meida - Anjeun
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Anjeun.html

Nining Meida - Es Lilin
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Es_Lilin__1.html

Nining Meida - Kalangkang
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Kalangkang__1.html

Nining Meida - Peuyeum Bandung
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Peuyeum_Bandung.html

terus diupdate selagi ada waktu, He3..
akhir kata, enjoy..

aa_doky
18-01-2009, 08:29 PM
@boghelz

kenapa?? speechless yah?? ampe ga berkata apa-apa gitu.. ato nge-junk jangan-jangan?? He3

doraemonix
20-02-2009, 10:05 AM
bro...
mo nanya nieh..
lagu na
"timana.... atuh timana...."
trus
ada
"kumaha... kumaha...... "
dst

lagu sedih c...
abdi teu ngartos...

itu lirik lagu apa yah?

ada yang tahu gak ?

aa_doky
22-02-2009, 03:53 AM
bro...
mo nanya nieh..
lagu na
"timana.... atuh timana...."
trus
ada
"kumaha... kumaha...... "
dst

lagu sedih c...
abdi teu ngartos...

itu lirik lagu apa yah?

ada yang tahu gak ?

oh, itu yang nyanyinya namanya Kustian.. judul lagunya "Anak Jalanan"..

ntar saya upload-in deh buat kamu. He3..

doraemonix
24-02-2009, 08:25 AM
oh, itu yang nyanyinya namanya Kustian.. judul lagunya "Anak Jalanan"..

ntar saya upload-in deh buat kamu. He3..

bro...
lagi nunggu neh...
btw thanks udah kasih tau judul n penynnyinya

Soebandrijo
16-06-2009, 06:25 PM
hapunten akang-akang, teteh-teteh....
upami nyondong nu gaduh laguna Doel Sumbang anu judulna "Rumasa (Mumun)"
emut pisan lirik na teh...:
"Kang, tong cangcaya, Mumun pasti milih kadinya...
........
Ngagebray hate jadi caang...
sare tibra dahar mirasa...
nyata cinta teu kabeh ningali dunya..."

ejot
26-06-2009, 02:31 AM
obengkembang here!!

haha si bokir meuni rajin nga uploadan lagu2 sunda euy...

cik ah menta lagu na oon b - jang.

b460r
15-07-2009, 08:23 PM
hatur nuhun pisan kasadayana...nu kieu tea tah nu diantosan ku abdi :D

abdi aya gentra degung sabilululungan sareng kacapi suling tias di lebetkeun kadieu teu...punten sateuacanna upami repost :)

z34
27-07-2009, 02:51 PM
dulur sadaya..
hoyong pisan simkuring ngupingkn kacapi suling...
bilih aya nu kagaduhan.. diantos uplotna..

hatur nuhun..

Soebandrijo
28-07-2009, 12:41 AM
hatur nuhun pisan kasadayana...nu kieu tea tah nu diantosan ku abdi :D

abdi aya gentra degung sabilululungan sareng kacapi suling tias di lebetkeun kadieu teu...punten sateuacanna upami repost :)

hatur nuhun pisan upami gentra degung sabilulungan bade dilebetkeun ka dieu mah, diantos pisan....

plankton
30-07-2009, 12:34 AM
Wina Pop Sunda Volume 1

Track List :
01. Wina - Tunggal Rahayu
02. Wina - Hujan Cimata
03. Wina - Ibu
04. Wina - Indung
05. Wina - Ceuk Saha
06. Wina - Kedah Kumaha
07. Wina - Talaga Warna
08. Wina - Tafakur (Batin Ceurik)
09. Wina - Surga nNa Dampal Sampeyan Indung
10. Wina - Tarik Jangkar


http://www.indowebster.com/Wina_Volume_1_By_Plankton_Brekeholic_Mido.html

Password : brekeholic

plankton
30-07-2009, 12:35 AM
Wina Pop Sunda Volume 2

Track List :
01. Wina - Budak Saha
02. Wina - Inget Ka Lembur
03. Wina - Rame - rame
04. Wina - Nu Dilamun
05. Wina - Cinta Nu Nganteng
06. Wina - Kapinis
07. Wina - Kahayang
08. Wina - Asa Ngambang
09. Wina - Cisoca Paneda
10. Wina - Kumis


http://www.indowebster.com/Wina_Volume_2_By_Plankton_Brekeholic_Mido.html

Password : brekeholic

aa_doky
03-08-2009, 12:45 AM
Samba Sunda


http://4.bp.blogspot.com/_ZoIAtRxt31E/Ry5ZgT3iqcI/AAAAAAAAEBM/Q9P7PZ58NJM/s320/samba1_557.jpg

Kami adalah kelompok musik tradisi, kreasi, dan kontemporer yang garapan-garapannya mengakar pada seni tradisi Indonesia, berdomisili di kota Bandung. Aktivitas kami mencakup produksi rekaman, pelatihan, pertunjukan serta konservasi musik tradisi. Memang, ruang lingkup aktivitas kami lebih banyak menampilkan karya musikal. Namun tidak hanya itu, kami sering pula melibatkan garapan-garapan seni pertunjukan lain, seperti tari dan teater.

Nama Sambasunda mulai diperkenalkan pada tahun 1998. Semuanya berawal dari awal 1990 dengan nama berdirinya "PRAWA". Kemudian pada tahun 1997 nama "PRAWA" ini diganti menjadi CBMW. Nama ini terus dipakai hingga beberapa saat setelah diluncurkanya album perdana yang bertema "Rhytmical in Sundanese People". Sejak dalam album itu terdapat sebuah lagu yang berjudul Sambasunda, kami merasa cocok dengan kata itu sehingga sampai saat ini nama Sambasunda terus dipakai sebagai identitas.

Latar belakang para awak Sambasunda sangat mempengaruhi seluruh orientasi garapan. Kemampuan kesenimanannya tidak hanya dilatarbelakangi pendidikan tradisi, tapi juga ditunjang oleh pendidikan akademis di beberapa Perguruan Tinggi Seni di Indonesia.

Sambasunda telah beberapa kali tampil dalam berbagai event dalam dan luar negeri, diantaranya tercatat sebagai Best Performance pada Multi Cultural Of Asian Music Festival di Colombo Sri Lanka pada tahun 1999. Menjelang pergantian tahun 2000-2001 ini, di samping telah melakukan berbagai kegiatan pentas di dalam dan luar negeri, kami pun telah menghasilkan dua album baru yang berjudul "Takbir dan Shalawat" serta "Magic Skin Of Drums".

Program kami pada tahun ini, selain akan membuat album-album baru juga saat ini kami sedang dalam proses persiapan untuk tour keliling kota-kota di pulau Jawa. Masih di tahun ini, kami juga merencanakan akan bertandang ke beberapa negara seperti Malaysia, Jerman, Belanda serta Amerika Serikat.

Samba Sunda - Bajidor Kahot
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Samba Sunda - Mida KPJ
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

aa_doky
03-08-2009, 12:46 AM
buat yang suka musik instrumental daerah, wajib dengerin samba sunda..

btw, ntar deh saya lengkapin semuanya. dicicil satu-satu aja ya?? coz internetnya agak lemot gitu. hehe. hatur nuhun..

update link donlod:

Samba Sunda - Belekis
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Samba Sunda - Jaleuleuh
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

aa_doky
04-08-2009, 10:54 PM
update link donlod:

Samba Sunda - Dikantun Tugas
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Samba Sunda - Nuansa Biru
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

agung30
11-08-2009, 12:51 AM
aa doky atanapi saha wae..

punten pang uploadkeun lagu2 si teteh detty kurnia...meuni waas.
Maos di koran pikiran rakyat anjeuna nuju teu damang kanker..piduana tisadayana

digitalxlave
12-08-2009, 12:35 PM
aku request degung sunda doong...ada yg py ga? thx yaaah

thestoneroses
18-08-2009, 11:40 PM
satu lagi nih, barusan abis upload.. spesial dari Kang Doel Sumbang

Doel Sumbang - Ceu Romlah
http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Ceu_Romlah.html

Doel Sumbang - Kalau Bulan Bisa Ngomong
http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Kalau_Bulan_Bisa_Ngomong.html

Doel Sumbang - Polisi
http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Polisi.html
enjoy..

akang punten yah ijin download ,
nuhun pisan kang..

kang aya doel sumbang - ai kang ?
punten nih...

jeprut
07-09-2009, 07:47 PM
kang aya nu gaduh de bodor teu ( trio sunda nu bobodoran) nuhun......
diantos upami aya:surrender:

el_seven
07-09-2009, 09:43 PM
Punten2, dupi aya anu gaduh bangbung hideung versi baru, tos teu kiat..

ImanD
10-09-2009, 09:22 AM
aya nu gaduh lagu...
"...cita-cita hayang jadi dokter ngadon ngodok nu kotor-kotor komo mun nu di kodokna bahenol...."

aya nu gaduh akang sareng hilap saha eta teh nu nyanyi na.



pami tiasa mah aya nu gaduh wayang bodoran? (nu aya kang ibing, cepot jeung tokoh2 sunda lah...hidup ibing)

Densus69
03-10-2009, 02:36 AM
Punten sadayana, ngiringan nyumbang lagu :piss::piss:


Sule Bentuk Grup Band D'Botax

Tak puas menjadi "magnet" komedian di salah satu tayangan reality show televisi swasta, Sutisna atau lebih populer dengan panggilan Sule, mulai merintis pembentukan grup band. Namanya pun cukup mengundang, D'Botax. Grup band tersebut, kata Sule, terdiri atas empat personel yang memainkan bas, gitar, drum, dan vokal. Dia memilih sebagai vokalis. "Ya, buat uji nyali juga," ujarnya santai.

Ditemui pada peluncuran album kompilasi "Bentang-bentang", lelaki berambut ekor kuda merah ini mengaku sedang memanfaatkan berbagai peluang yang ada. Selain main sebagai komedian, ia juga mendukung album kompilasi "Bentang-bentang" yang diproduksi Dose Hudaya. "Aku sih apa aja yang datang, disambut baik. Apalagi diajak nyanyi bareng senior-senior, siapa yang mau menolak," ujarnya.

Dalam album bersama ini, Sule membawakan satu lagu berjudul "Sinyal Cinta" dengan aransemen semirock dalam sentuhan suling Sunda. Vokal Sule dalam lagu ini, dinilai Dose Hudaya, mempunyai karakter yang khas. Sule mengaku tak sulit bergabung bernyanyi dalam "Bentang-bentang".

Perihal grup band terbarunya, Sule mengaku belum tahu akan dilempar ke label rekaman yang mana. Kendati demikian, Sule tetap optimistis, karya terbarunya akan memberikan image baru baginya yang kadung dikenal sebagai komedian.

Sumber: Pikiran Rakyat

Manggga di donlot:

http://www.indowebster.com/Sule_DBotax_Sinyal_Cinta.html
http://www.indowebster.com/Sule_Kahayang_Keukeuh.html

mudah2an teu :fd_7:

antonbozzz
17-10-2009, 08:04 PM
siap dukung kreasi barudak Sunda... ngareunah jeung barodor euy... heheheh ditunggu postingan anyarna kang

syr
21-10-2009, 01:13 PM
Punten kang.. Nyobian nge-Share yeuh...
Bobodoran kang Asep Sunandar Dkk - Astrajingga beger
Mangga .. Mugi Katampi...
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ImanD
21-10-2009, 03:55 PM
nuhun kang @syr, cingan urang cobi di donglot heula ahh....

btw sami2 urang bandung geuningan nya.

diantos nu sanesna ach...

syr
22-10-2009, 11:35 AM
Lajeng kana nyandung ah tos beger mah.. hihihihi
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
Hatur Nuhun ka Uploader....

eweuhkapaur
18-11-2009, 11:11 PM
siap,, agak dicicil ya lagunya, ga bisa sekaligus. coz buat upload tuh lemot banget.. He3..
sok klo mau belajar basa Sunda mah sama aa aja (halah, He3).. tapi bagus lah, kamu masih respek sama yang namanya budaya, He3.. keep study..

Nining Meida - Anjeun
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Anjeun.html

Nining Meida - Es Lilin
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Es_Lilin__1.html

Nining Meida - Kalangkang
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Kalangkang__1.html

Nining Meida - Peuyeum Bandung
http://www.indowebster.com/Nining_Meida_Peuyeum_Bandung.html

terus diupdate selagi ada waktu, He3..
akhir kata, enjoy..

aa_doky hatur nuhun pisan tos di aplot... upami tiasa... abdi nyuhunkeun anu pul album... hatur nuhun sateu acan na

almuts
19-11-2009, 02:23 PM
aya anu gaduh lagu badmintonna Mang Koko?

diantos uplodanna

cucungux
21-12-2009, 10:31 AM
http://www.indowebster.com/benjamin_s_badminton.html
anu ieu sanes kang?..... gaduhna anu ieu badminton mah... :piss:

gurning
23-12-2009, 04:30 PM
Ada yang punya '"ONCOM JABRIG = BUNGSU BANDUNG" share dong

hkn89
26-03-2010, 11:50 PM
Punten kang.. Nyobian nge-Share yeuh...
Bobodoran kang Asep Sunandar Dkk - Astrajingga beger
Mangga .. Mugi Katampi...
*** hidden content ***

teu tiasa kang lokalin ath,mung kaluar pesen kie "Invalid or Deleted File "

onthetrack
28-03-2010, 08:34 PM
punteun ah... aya anu gaduh lagu2 sunda anu rap atanapi hiphop?

tarigan81
29-03-2010, 03:35 PM
Ada lagu Doel yang brenyit ga ya??

Prazzety
29-03-2010, 07:21 PM
tengkyu, matur suwun gan....
lagu daerah harus terus dilestarikan, gw orang surabaya tp suka banget ama lagu sunda
tengkyu...
:piss: :piss:

vain
04-04-2010, 04:28 PM
:sembah::sembah::sembah::sembah::sembah:


Akhirna simkuring gaduh lagu nyeuri-nyeuri moal meunang diubaran....
Hatur nuhun akang,abdi ngiring mengunduh nya.....??
Parantos milarian kamamana tp t terang judul sareng anu nyanyi-na
saha,maklum perantau...

:sembah::sembah::sembah::sembah::sembah:

smooth51
19-04-2010, 12:58 PM
kang pesen lagu sule nu sanes..
sapertos Susis..sareng nu sajabana.....
hatur tengkyu....

afry
24-05-2010, 12:42 AM
punten ah pami aya nu kagungan lagu-lagu kang yan asmi (uyan) alm. full album diantos... ( sapertos toroktok ole-olean dll.)
nuhun

iwan79
20-06-2010, 03:30 AM
ada instrument sunda gak ya? lagi nyari ni

rockefellaz
21-06-2010, 09:52 AM
aya nu rek ngabungkeun kabeh link teu euy?
TS-na hayu atuh lah, dikumpulkeun eta kabeh link. Da bageur :P

aryaarya7x
01-07-2010, 07:28 PM
Makasih kk lagu es lilinnya..
ini dipake di iklan baru Sirup Marj*n itu kan ?

satriainsun
01-07-2010, 11:20 PM
Nambihan lagu kang yayan jatnika..
mugi katampi

http://www.mediafire.com/file/euinghmu0wc/04 NAON LEPATNA.MP3

http://www.mediafire.com/file/mmihommmigg/02 SAHA NU LEPAT.MP3

satriainsun
01-07-2010, 11:29 PM
Nambihan deui..
lagu kacapi suling karesep sim kuring..

http://www.mediafire.com/file/zm04emldidd/kecapi suling-bubuka.mp3

http://www.mediafire.com/file/tmginy2mvhm/kecapi suling-dengleung.mp3

blackyway22
04-07-2010, 12:33 PM
kang bade naros, upami bade share bobodoran kenging dideu.. siga bobodoran kang ibing..?? nuhun sateuacana

(artinya: kang di sini bisa share lucu-lucuan.. kaya lucu-lucuan kang ibing..?? makasih sebelumnya) :maaf:

salam degung :smiley_beer:

iwa_n
07-07-2010, 09:28 AM
Punten sadayana, ngiringan nyumbang lagu :piss::piss:



Manggga di donlot:

http://www.indowebster.com/Sule_DBotax_Sinyal_Cinta.html
http://www.indowebster.com/Sule_Kahayang_Keukeuh.html

mudah2an teu :fd_7:

Hapunten anu kasuhun. Koreksi Lagu Kahayang keukeuh sanes kang sule anu nyanyi tapi Kang darso eta mah.. CMIIW

Aya nu gaduh Doel Sumbang nu ngahiji sareng lagu EMA. Terutama mah nu aya nyindiran "PLN ari kanu beunghar mah meni bruy bray ....." cingciripit naon tah judul na teh. Cik tulungan akang sareng ayi sadaya...

sengseong
11-07-2010, 03:02 PM
Ngiringan nangkring didieu nya,,,
Ieu abdi gaduh Koleksi Pop SUnda di Hardis...
Punten weh nya mung kualitasna kirang sae, maklum da abdi oge tos hilap kenging ti mana ieu lagu2na,,,
:piss::piss:

http://img155.imageshack.us/img155/4883/capture179y.jpg


:idws::idws::idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


:piss::piss::piss:

sengseong
11-07-2010, 03:43 PM
POP SUNDA 2

http://img191.imageshack.us/img191/4206/capture180.jpg

LINK :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


:piss::piss:

sengseong
11-07-2010, 04:43 PM
POP SUNDA 3

http://img248.imageshack.us/img248/9002/capture181.jpg

LINK :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

:piss::piss::piss:

mung sakitu heula nya dinten ayeuna...
engkin di upload deui upami tos aya waktos anu lowong...

:hero:

furui
16-07-2010, 08:08 PM
makasih om,dah saya gibas semua,kalo boleh rekues discograpi komplit kang darso dong,saya di luar jawa susah nyari cd kang darso :)

sengseong
18-07-2010, 11:21 AM
http://img704.imageshack.us/img704/233/capture190.jpg

LINK :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
:piss::piss:

sengseong
18-07-2010, 12:14 PM
http://img375.imageshack.us/img375/6514/capture191.jpg

LINK :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

:hahai::hahai:

willywonka
16-08-2010, 02:50 PM
Link eror gan... Aplotin lagi brow...

keconsipsip
16-08-2010, 03:27 PM
rikues "band buta - asep sunandar sunarya" nya kang,..
nuhun...

petruccijean
17-08-2010, 07:18 PM
upload lgu2 doel sumbang bos..yg full album dong,,,matur nuhun..

yogasinting
18-08-2010, 02:20 AM
salam kenal sebelumnya, mohon maaf kalo postingan saya ga pake bahasa sunda juga, soalnya dari jawa timur nih, tapi entah mengapa semakin lama saya jadi tertarik terhadap lagu2 sunda. kalo anda sekalian mengijinkan saya untuk request lyric dari salah satu lagu sunda yg menjadi favorit saya saat ini yg berjudul "Panutan Ati", dan jika anda sekalian tidak keberatan untuk membantu menuliskan lyric dan terjemahan bahasa indonesianya, sebab hati dan pikiran saya bisa menjadi tergugah ketika mendengarkan lagu itu, bahkan setiap hari saya puter jg gak ada rasa bosan sama sekali, terima kasih

bagzbugz
20-08-2010, 06:37 PM
punya album doel sumbang yg ada lagu polisi sama ema ga bos ???

Albatross
20-08-2010, 07:04 PM
punya album doel sumbang yg ada lagu polisi sama ema ga bos ???

Doel Sumbang - Polisi (http://www.maknyos.com/6tbercqsqjis/Doel_Sumbang_-_Polisi_noban-maknyos.com.MP3.html)

Doel Sumbang - Ema (http://www.indowebster.com/Doel_Sumbang_Ema_edan_na_manusa.html)

:elegan: :fufufu:

searh aja di indowebster.com
banyak qo gan ..

rvbondz
21-08-2010, 10:00 PM
Haduh.., geuningan teh seueur lagu pop sunda na IDWS, :matabelo: duh meni asa di ulang taunkeun..:lalala:
Jd kaingetan koleksi pop sunda abdi disimpen di mana nya? msh na hdd atow geus di bek ap ka dipidi? hilap.. :???: ? dipilarian heula ah, ke mun tos kapanggih lsng di sharing kanggo akang2 sadayana :elegan:, ayeuna mah abdi ngiring ngadonlod heula we lah :malu2:
hatur nuhun ka akang2 sadayana..:yahoo:

update..
tos kapanggih, ternyata tos di bek ap ka dipidi, sharing lagu2na Kang Doel Sumbang heula, nu lain nyusul, mangga disruput kang..
http://www.indowebster.com/Lagu_lagu_Doel_Sumbang.html

valenciareyza
22-08-2010, 11:39 AM
Wina Pop Sunda Volume 1

Track List :
01. Wina - Tunggal Rahayu
02. Wina - Hujan Cimata
03. Wina - Ibu
04. Wina - Indung
05. Wina - Ceuk Saha
06. Wina - Kedah Kumaha
07. Wina - Talaga Warna
08. Wina - Tafakur (Batin Ceurik)
09. Wina - Surga nNa Dampal Sampeyan Indung
10. Wina - Tarik Jangkar

password apa an seh? brekeholic kan tapi kok gak bisa ya?

xblazer
23-08-2010, 06:02 AM
beuh lagu2 sunda emang mantap euy...
pa lg bobodorana jeung lagu2 nu konyol2na...
bikin ngakak...:hahai::hahai::hahai::haha::haha::haha::h aha:

rvbondz
25-08-2010, 09:09 AM
ijin unduh ah kang :D

Mangga Kang silahken di suruput..:elegan:
Aya tambihan deui yeuh.., lagu2 na Nining Meida sareng Hetty Koes Endang, mangga di suruput.. :tkp1:

Nining Meida (http://www.indowebster.com/Nining_Meida.html)
Hetty Koes Endang (http://www.indowebster.com/Hetty_Koes_Endang.html)

:top::top::top:

aliee
27-08-2010, 07:46 AM
hatur nuhun kasadayana nu tos masihan lagu, manawi teurang upami lagu kang doel anu ngan ngadongeng/balada nyindir sapertos polisi noban,mang darman. anu sanesna naon deui nya? reuseup pisan, mun ngaduh nyuhunkeun! nuhun..


ada instrument sunda gak ya? lagi nyari ni

banyak atuh! degung, kacapi suling dll, coba search di goegle spirit of sunda, pernah dapet lupa lagi linknya, cobi dangukeun sae pisan tah!

semurjenkol
29-08-2010, 10:57 AM
gan da y pnya video bodoran si pohang dkk g,pngn nghibur dri nie...
tlong d'share y...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aliee
30-08-2010, 08:08 AM
nih link yang banyak pilihan, dari wayang, bobodoran, lagu-lagu sunda ampe instrumen sunda dll. sok ah cobian! (punten kanu gaduhna upami teu ijin sareung hatur nuhun)
http://www.4shared.com/dir/JBuzMQQP/sharing.html

omotrak
06-09-2010, 11:35 AM
password apa an seh? brekeholic kan tapi kok gak bisa ya?

iya nih.. passnya kok gak bisa ya

Bulao
17-09-2010, 09:40 PM
Terang judul sareng penyanyi lagu ieu teu kang.?
"Neng…..hate sok teu puguh rasa
pami sono ka salira…
nu geulis tembang katresna!
neng……sanajan urang paanggang
silih eunteung kahariwang
duriat teu weuleh manjang……….
na amparan raga ngageduh rasa kacinta
moal rek cacap nepi ka akhir dunya…
sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina…….
beurang na lamunan mun peuting dina impian!
teuweuleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina…!!!

ghobank84
22-09-2010, 11:54 PM
Terang judul sareng penyanyi lagu ieu teu kang.?
"Neng…..hate sok teu puguh rasa
pami sono ka salira…
nu geulis tembang katresna!
neng……sanajan urang paanggang
silih eunteung kahariwang
duriat teu weuleh manjang……….
na amparan raga ngageduh rasa kacinta
moal rek cacap nepi ka akhir dunya…
sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina…….
beurang na lamunan mun peuting dina impian!
teuweuleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina…!!!

Yayan Jatnika - Neng

iqjongkok
27-09-2010, 02:20 AM
mang,panuhun numawi kersa,abdi peryogi lagu "aku",nu sapertos kieu yeuh:

Aku lahir kedunia bulan rajab tahun seket pitu hari kamis pahing
Kurang lebih pukul telu subuh dikampung nangewer
Ibuku bernama siti maisaroh ronggeng bancet yang berasal dari depok
Sedangkan bapakku bernama paijo tukang copet yang buron dari kebumen

Biar ibu ronggeng bancet, biar bapak tukang copet
Aku tak peduli
Asalkan saja saban hari aku dikasih duit
Bapak ceban, ibu ceban

Lumayan buat beli vcd porno
Lumayan buat pahe sabu sabu
Lumayan buat beli pete dan gele
Lumayan buat traktir cewek cewek
Yang selanjutnya terserah anda

Bapak dan ibu tak pernah melarang
Jika aku melakukan hal terlarang
Sebab mereka pernah bilang mari rame rame negong
Sekeluarga jadi penghuni neraka semua

Orang tua ternyata ada yang lebih rusak
Orang tua ternyata ada yang lebih bobrok
Orang tua ternyata ada yang lebih kacau
Orang tua ternyata ada yang lebih brengsek
Dari anak muda yang dianggap brengsek melulu

Realita, kok pak realita
Realita, kok bu realita
Oh bapak dan ibu jangan tangkap saya
Ini bukan politik

astagavista
22-10-2010, 10:59 AM
ini lagu yg instrumen sunda yg mana saja ya? bingung dgn bahasanya...jd kagak ngarti..

link bro syr sudah mati semua

jikwapikpa
07-11-2010, 05:07 PM
Terang judul sareng penyanyi lagu ieu teu kang.?
"Neng…..hate sok teu puguh rasa
pami sono ka salira…
nu geulis tembang katresna!
neng……sanajan urang paanggang
silih eunteung kahariwang
duriat teu weuleh manjang……….
na amparan raga ngageduh rasa kacinta
moal rek cacap nepi ka akhir dunya…
sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina…….
beurang na lamunan mun peuting dina impian!
teuweuleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina…!!!

sami Kang, abdi ge milarian judulna teu mendak2.
tos aya judulna ayeuna?

jikwapikpa
07-11-2010, 05:08 PM
Yayan Jatnika - Neneng

sanes Neneng judulna Kang, tos abdi DL, benten gening sareng anu ditaros ku Bulao

ayumovic
13-11-2010, 11:46 AM
ngiring nge-share ah

lagu KUN KUN - HAYANG KAWIN ++ LIRIKNA :idws:

http://www.indowebster.com/hayang_kawin_uy.html

mangga di sedot.. :thx: :grp:

fidiyantio
06-12-2010, 09:12 PM
waktu masih sekolah di bogor dulu suka denger lagu2 kang doel soembang di setel di bis euy, kocak, jadi seru gk cengo walau macet
lagunya menghibur, tapi suka ada yg rada2 ngeres euuuuuyyy

widzart
03-02-2011, 03:24 PM
hade pisan geuning urang sunda teh perduli keneh ka budaya-na sorangan...mun sanes urang nu ngalestarikeun saha deui atuh nya??!!

teteup sumanget akang teteh,,!!!!!

rakanathea
07-02-2011, 01:09 AM
Hatur nuHun pIsszan Kanggo laguna nya DuluRRR.......!!! Diantozz tembang nu saneZZna......

Damoh
09-02-2011, 10:55 AM
Akang/teteh sadayana
Request lagu-lagu yg suka diputer di CTChan**l pas pagi/malem...sok aya kacapi sulingan geuningan...
Buat yang punya koleksi kacapi suling/cianjuran punten atuh bisa dishare??
Hatur nuhun....

irouane
15-02-2011, 11:40 AM
punten kang, ada yang punya lagu-lagu sule versi sundanya ga?
kuring udah liat banyak video klip sule di tv lokal bandung, judulnya tuh ATM, putus cinta, n lain2..pokonya sealbum udah ada video klipnya..
tapi kuring belum nemuinnya di mbah google,, susah uy...

afry
16-02-2011, 11:39 PM
aya nu gaduh Nia Daniati - talatah ?
hapunten ah pami aya nyuhunkeun hehehe
hatur nuhun

dechankawaii
20-02-2011, 02:21 PM
Klo denger lagu" suka kaya lagi dihajatan :peace:
Tapi lagu sunda itu emang keren, apalagi doel sumbang :hahai:

bangjo
15-03-2011, 11:20 PM
ada yg punya lagu sunda na yayan jatnika yg judulnya apel gk ya....klo gk salah lirikna gini..
ma...uyan teh geus gede..
ma...uyan teh geus boga gawe...
hayang jiga batur...ulin ka awewe..
geus teu kuat..hayang ngasaan...*****...

share dong...thanks

suebsparoww
26-03-2011, 10:40 PM
request*
akang/teteh gaduh doel sumbang nu sareng barakatak group teu???
tapi sa album....
punten pisan...

afry
28-03-2011, 12:10 PM
saya nyari lagu2 jadul D'Bodor / yan asmi susah banget, ada yang punya koleksi nya ngak ? (misal clom giriwil, toroktok ole olean dll. )
hatur nuhun

syuraceuh
28-03-2011, 07:22 PM
iya mw lah bobodoran sunda anu jadul, anu gaduh share lah didieu :)

ressa
29-03-2011, 10:26 AM
I Like song Sunda
Translate googleterjemah jadi Abdi seneng pisan ka lagu sunda

john2
07-04-2011, 08:29 PM
Kang gaduh lagu Doel sumbang anu judulna mang darman

mazzkoko
28-04-2011, 02:58 AM
Req. Lagu Nyai Ronggeng tapi dari barkatak. Dulu booming banget di lantai ajojing sekitar taon 1997 an. udah cari-cari banyak yg versi inul. kurang sreg. makasih.

UNOBTANIUM
29-04-2011, 07:33 PM
hahaha.. mantap.. hatur nuhun kang.. Manuk Dadali aya teu kang??

angra360
03-05-2011, 01:25 PM
ada yang punya lagu/irama kendang pencak silat (maenpo) tidak?tepak tilu atawa tepak opat... :)

bombarding
04-05-2011, 07:32 AM
paling mantep ya cuma talak tiluuu....lagu sunda yg cuma gue tau

tahugoreng
08-05-2011, 01:52 AM
kang request dong
judulnya "emut ka salira" liriknya kaya gini

"Wengi tadi abdi emut ka salira
Sasarengan nganteur tineung na lamunan"

denger waktu acara pop sunda tvri
pengen banget denger lagi

murdock212
14-05-2011, 07:19 PM
Nyoba Dulu Aahh.....
Sapa Tau Malah Masuk Di Hati....
Hidup Musik Sunda...
Hidup Indonesia....

bakumba
15-05-2011, 10:13 AM
jadi inget kampung halaman kalo denger lagu2nya .

t51
14-06-2011, 04:15 PM
kedah mah iyeu di bookmark heula.. hehe.. :hehe:

supermiminmomod
20-06-2011, 11:24 AM
ada yang tahu dimana dapetin koleksi husein aziz yg salah satu lagunya: mere ge hese, peuyeum ketan, cenah? makasih gan kalo ada yg bisa sharing disini :idws::peace:

Prabu13
20-06-2011, 06:44 PM
Ada yang punya lagu Doel Sumbang Full Album

zhee46
02-07-2011, 07:14 AM
Punten kang, menawian aya nu gaduh koleksi lagu2 Detty Kurnia seperti "hariring kuring, oray welang, bajing luncat, bubuy bulan"
menawian wae... hatur nuhun kang

ghobank84
05-07-2011, 06:56 AM
Kang gaduh lagu Doel sumbang anu judulna mang darman

ni gan, mungkin bisa bantu
http://v5.indowebster.com//mang_darman.html

Akidzuki
07-07-2011, 08:54 AM
Punteun ah bade suruput heula..! :D
hatur buhun pisan...! :)

quraluzh
18-07-2011, 09:49 PM
wah ari kumplit mah nyuhunkeun lagu doel soembang anu kumplit sadaya album.....
pami tiasa mah bentuk rar aa_doky.....

yach...... :)
ke \:D/*** hidden content ***
link nya mana bro??
da yang punya lagu nya doel sumbang yang judulnya murid2,bapak guru dan ilmu teluh ga??
mbah google ga bisa jawab,,,hiks,,,

melki704
28-07-2011, 06:09 PM
aya nu gaduh laguna tepang saliwatan teu... sareng lagu kang abuy nu da bogoh..?

deadromeo
01-08-2011, 11:59 AM
Terang judul sareng penyanyi lagu ieu teu kang.?
"Neng…..hate sok teu puguh rasa
pami sono ka salira…
nu geulis tembang katresna!
neng……sanajan urang paanggang
silih eunteung kahariwang
duriat teu weuleh manjang……….
na amparan raga ngageduh rasa kacinta
moal rek cacap nepi ka akhir dunya…
sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina…….
beurang na lamunan mun peuting dina impian!
teuweuleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina…!!!

mun teu salah mah eta teh lagu ciptaanna Yana Kermit, ngan sayah poho deui naon judulna. pokona baheula sayah pernah boga kasetna album lagu ciptaan yana kermit nu eusina ulah ceurik, curug cinulang, dll.

pirnanda
01-08-2011, 03:36 PM
TS nya keren !
ayo kita tingkatkan kebudayaan sunda!

juggybuddy
03-08-2011, 04:31 PM
Asep Darso - Sasak Raja Mandala, dupi aya nu gaduh teu? cik uken ahhh...

Cymut
05-08-2011, 04:56 PM
Aseekk... Mksh Kk....
Simkuring Bangga Jd USA (urang Sunda Asli) :D

ghobank84
09-08-2011, 07:55 PM
link nya mana bro??
da yang punya lagu nya doel sumbang yang judulnya murid2,bapak guru dan ilmu teluh ga??
mbah google ga bisa jawab,,,hiks,,,
nu ieu sanes??
Doel Sumbang - SLA Gila (http://v5.indowebster.com//sla_gila.html)



aya nu gaduh laguna tepang saliwatan teu... sareng lagu kang abuy nu da bogoh..?

Tepang saliwatan ieu !
Resty - Tepang Saliwatan (http://v5.indowebster.com//tepang_saliwatan.html)

laguna kang abuy mah teu gaduh



Asep Darso - Sasak Raja Mandala, dupi aya nu gaduh teu? cik uken ahhh...

Mangga
Asep Darso - Sasak Raja Mandala (http://v5.indowebster.com//sasak_rajamandala.html)

happybratboy
09-08-2011, 08:34 PM
:hahai:
lagu sunda ada juga di idws ini
gw selama disini baru nemu trit

lumayan klo sambil makan nyunda sambil dengerin biar cocok

deadromeo
10-08-2011, 07:10 PM
Yana Kermit - Neneng

neng.. hate sok teu puguh rasa
mani sono ka salira, nu geulis kembang katresna
neneng.. sanajan urang paanggang
silih bentang ka hariwang, duriat teu weleh nganjang

na amparan raga, ngageduh rasa kacinta
nu moal rek cacap nepi ka ahir dunya
na sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina

beurang na lamunan mun peuting dina impian
teu weleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina...

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

deadromeo
10-08-2011, 07:29 PM
Ikko - Cinta Munggaran
(cipt: Yana Kermit)

duh meni bagja numpak delman paduduaan
jeung panutan hate, silih ciwit silih oconan
duh meni eat sapanjang nu kaliwatan
suit suitan pedah urang silih kiceupan

(aeh pa kusir pasti eraeun ngareret kawas kabitaeun)
lieuk geuning lieuk deui, abi asa kaisinan
(prak topprak toprak hey lengkahna kuda kawas sora nu ngalekleukan)
nambah suka urang duaan, tali asih cinta munggaran

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

oneday
10-08-2011, 10:12 PM
Wah.. jadi penasaran gara2 thread ini ttg lagu pop sunda

deadromeo
11-08-2011, 12:07 PM
Yana Kermit - Beken

omat sing ati-ati ka lalaki nu loba aksi
hayang kataksir ku wanoja, ngadadak sok loba gaya
ngaku kuliah di ITB, nu puguh icalan teh botol
ditambah boga titelna Drs, sihoreng dirumah saja

kade ku caringcing (pageuh kancing), saringset pageuh iket
loba jalma nu neangan rejeki, ngabelaan manipulasi
modalna ukur basa basi jeung tara lepas tina dasi
ngaku-ngaku jadi direktur, sihoreng jelema nganggur

penampilan keren ngakuna mah nya beken, sihoreng bekas kondektur
omongannya hebat lagaknya sok pejabat, sihoreng pengangguran jawa barat...

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ebegedol
28-08-2011, 09:20 AM
mang mana link na atuh??? teu kapanggih2 wae eung!!1 hihihih

ebegedol
28-08-2011, 09:21 AM
Yana Kermit - Neneng

neng.. hate sok teu puguh rasa
mani sono ka salira, nu geulis kembang katresna
neneng.. sanajan urang paanggang
silih bentang ka hariwang, duriat teu weleh nganjang

na amparan raga, ngageduh rasa kacinta
nu moal rek cacap nepi ka ahir dunya
na sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina

beurang na lamunan mun peuting dina impian
teu weleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina...

*** hidden content ***

mang mana link na atuh??? teu kapanggih2 wae eung!!1 hihihih

deadromeo
29-08-2011, 04:30 AM
ebegedol: tos katingal..?

mccoplaks
29-08-2011, 07:20 AM
wew lagu sunda mnatap ni kayaknya

ponso123
10-09-2011, 10:24 AM
password pop sunda versi 5 apa gan

petruccijean
17-09-2011, 11:23 AM
wah ari kumplit mah nyuhunkeun lagu doel soembang anu kumplit sadaya album.....
pami tiasa mah bentuk rar aa_doky.....

yach...... :)
ke \:D/*** hidden content ***

permios om..linknya manak yo??

dimas_alcha
15-11-2011, 11:52 PM
1 albun yang HITs punyanya teh Hetty Koes E. ada g...??

cileya81
18-12-2011, 10:13 PM
:listen: Sarboah Parawan Centil....Nembe ditaro Langsung Nyerintil :listen:

a_l_d_i_e
23-12-2011, 07:15 PM
kang aya lagu doel sumbang anu coplit albumna ? :maaf:

Afrogindahood
23-12-2011, 09:45 PM
Nu laguna Kunkun sok disetel wae ku kuring hahaha

lycantrophs
05-01-2012, 12:45 PM
gan.. aya nu terang teu lagu sunda anu duet.. Abdi teu apal boh nu nyanyi sareng judulna bade milairan teh..

Tapi lirikna seueur nu kieuan: "Lamun kitu kang.." atanapi "Lamun kitu mah"

Pami aya nu terang judul sareng nu nyanyina, diantos pisan PM na.. :D

hatur nuhun.

kupip
09-01-2012, 10:54 AM
bilih aya nu peryogi lagu darso abi ngiring share<>>>

http://www.4shared.com/rar/FN6z5W0-/darso_-_pilihan.html

masbox
15-01-2012, 05:22 AM
:ogsmall: cik ah di share anu gaduh lakon wayang golek
utamina mah ti giri harja 3 :ogbig:

nembe mendak ieu hungkul di idws

http://www.indowebster.com/download/audio/astrajingga_tiwikrama
http://www.indowebster.com/download/audio/Bima_mungkus_

manawi aya nu kersa ngalokalkeun deui ti sumber nu sanes :ogcute:

anu rada kumplit teh ti dieu
http://wayangprabu.com/audio-mp3-pagelaran-wayang-berbagai-dalang/jawa-barat/asepsunandarsunarya/

od7
16-01-2012, 10:15 PM
sono ka lembur...emaaaaa :onion-10::onion-10::onion-10::onion-10:

kikisamsu
20-01-2012, 07:52 AM
walaupun saya gak begitu pahan artinya tetep saya suka,,, musiknya bagus,....
dan indonesia tetep lebih baik

hikaridanhoshi
20-01-2012, 09:03 PM
ada Bubuy Bulan nggak ya?
itu syahdu banget lagunya

cileya81
24-01-2012, 03:12 PM
punten akang, teteh.....harap dibudayakan berbahasa indonesiah yang baik, kasian nu teu tiasa atawa teu ngarti basa sunda... tambihan deu atuh laguna....

:peace:

od7
30-01-2012, 09:49 PM
justru ulah isin sundaan...punten ahhh abi mah rakyat :ogbloon:

kangpito
05-02-2012, 06:45 PM
punten sadayana, aya nu terang teu sareng ieu lirik :
"akang nu bogoh, nyai na embung "
"akang nu cinta nyai na embung"
hehe
sahanya anu nyanyi na? nuhun ah..

bungkarno
08-02-2012, 05:14 PM
aing urang sunda ya pastilah bogoh ka lagu lagu sunda

phys_pep
28-02-2012, 11:27 AM
Aya nu terang lagu "poek" teu??

Abi hoyong pisan tah lagu eta,,, lamun anu terang,, nyungkeun nya..
Hatur nuhun pisan....

kwikastaga80
17-03-2012, 03:38 PM
lagu2 sunda. aem eeuuy.. palg musik2 dagung... haduuuh... penak tenan....

iis115
21-03-2012, 05:41 PM
hatur nuhun kang, abdi kaleresan naju milarian album kompilasi sunda, kanggo mamah tersayang :DDDDDD

iqjongkok
13-05-2012, 10:50 PM
panuhun,abdi nuju milarian "carita cinta munggaran"-doel sumbang,pamugi aya nu tiasa ngabantos :D
hatur nuhun

iqjongkok
17-05-2012, 11:57 PM
Hatur nuhun tos kapendak ayeunaham,geuning lepat judulna "naha salah"

jusjengkol
05-06-2012, 09:37 AM
Akang teteh, punten abdi milari laguna doel sumbang anu lirikna mun teu salah aya :

"cep adang nu kasep nu beunghar nu bageur kitu deui neng tuti geus geulis teh nya pinter ngaji.. abong keneh nu balalageur doanya diijabah ku gusti, tungtungnya bisa ngahiji.."

Akang teteh aya nu apal teu judulna naon? Mun bisa mah sakalian jeung linkna..

Haturnuhun tararatengkyu..

Hampura sundana acak adut, tos lami dijakarta..

utahgetih
26-06-2012, 03:13 PM
Doel Sumbang - Campuran (Playlist Nyalira) :peace:

http://i747.photobucket.com/albums/xx119/chaerulsutami/doelsumbang.jpg

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Afrogindahood
07-07-2012, 11:40 PM
Nuju milarian lagu Hendarso nu jadul euy... Aya nu gaduh?

Giva
09-07-2012, 08:04 AM
punten ah sadayana, nu resep ka lagu "papatong" teu terang nu nu nyanina saha,
laguna meuni raos pisan di dangukeun ka ceupil..

Ridandi
09-07-2012, 11:47 AM
Hahahaha, jadi inget lagu lagu di angkot pas dulu masi sma euyy

tfan900
12-07-2012, 02:19 PM
nuhun pisan,,asa jadi hoyong enggal uih ka lembur

Shinigami347
19-07-2012, 03:06 PM
Punten dupi aya anu gaduh lagu sunda nuansa puasa anu lirikna kirang lebih sapertos kie "Hey Barudak Geura Salaur Bisi Kaburu Imsak"???
Hatur nuhun sateuacana

c_pow
03-08-2012, 08:58 PM
Abdi ieu gaduh laguna Doel sumbang oge.
Nambihan koleksina nu akang @utahgetih
Punten weh bilih aya nu sami judul laguna.
https://lh6.googleusercontent.com/-5N4CdMw0H-0/UBvWe9OHcYI/AAAAAAAAAVU/DbaUEhy9quE/s720/doel_sumbang.pnghttps://lh3.googleusercontent.com/-qY03YT5ywOg/UBvWhCBHlbI/AAAAAAAAAVc/aO8RnrgWhpE/s720/doel_sumbang2.png

Mangga di download :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
:makasih-g::xiexie:

c_pow
03-08-2012, 11:38 PM
https://encrypted-tbn2.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSJOpSBs7pEnTAxupfT_uSVF8Z7zcjRt jF4x0sTG6BptA8RQgRf

Hendarso atau lebih dikenal dengan Kang Darso (lahir di Bandung, Jawa Barat, 12 Agustus 1945 – meninggal di Bandung, Jawa Barat, 12 September 2011 pada umur 66 tahun)adalah penyanyi pop Sunda Indonesia. ia mempunyai seorang istri pertama bernama Epong (almarhum), setelah istrinya meninggal kemudian menikah dengan Lina Marlina.

Darso memulai karir sebagai pemain bas pada grup musik Nada Karya dan Nada Kencana. Sempat bergabung dengan band milik Pusat Persenjataan Kavaleri Bandung. Ia berhenti terkena imbas peritiwa G 30 S/PKI. Pada tahun 1968 beliau memulai lagi karirnya lagi bersama sang kakak Uko Hendarso menggarap musik dengan instrumen utama yaitu "calung" salah satu lagu yang diminati waktu itu "kiamat'.

Atas arahan S. Hidayat Darso diajak untuk tampil pada RRI bersama grup Baskara Saba Desa. Di bawah Asmara Record memulai rekaman di atas pita kaset. beberapa lagu yang terkenal yaitu "kembang tanjung", "cangkurileung", dan "panineungan".

Pada tahun 90-an nama Darso semakin populer setelah TVRI sering menampilkannya. Darso juga mulai menggunakan jenis instrumen lain seperti terompet dan organ jenis musik yang dirambah selain pop sunda juga dangdut. Lagu-lagu yang terkenal pada masa itu hingga kini yaitu "randa geulis", "maribaya", "dina amparan sajadah", "kabogoh jauh".

Pada tahun 2005 ia mendapat penghargaan dari Gubernur Jabar Danny Setiawan berupa Anugrah Musik Jabar 2005 dan pada tahun 2009 ia mendapat juga penghargaan dari Walikota Bandung Dada Rosada berupa Anugrah Budaya Kota Bandung 2009.

Ia meninggal dunia pada Senin, 12 September 2011. Darso diduga meninggal dunia dalam perjalanan ke Rumah Sakit Umum Daerah Soreang, Jawa Barat, siang tadi. Penyebab kematiannya belum diketahui.

https://lh3.googleusercontent.com/-G3eN44L7Aw4/UBv7-0yAeTI/AAAAAAAAAVw/uBLPVdepAbE/s912/darso.png
Download :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
:makasih-g: :listen: :xiexie:

c_pow
04-08-2012, 12:59 AM
http://4.bp.blogspot.com/-Z1nxFQB0i_c/TbJm9kvVmpI/AAAAAAAAADo/cb2GCayzxQY/s1600/10841_100426969982512_100000456278892_9200_5241719 _n.jpg

List lagu:

1. Yayan Jatnika - Mawar Bodas
2. Yayan Jatnika - Euis
3. Yayan Jatnika - Curug Cinulang
4. Yayan Jatnika - Lamunan
5. Yayan Jatnika - Kosipa
6. Yayan Jatnika - Surat Ondangan
7. Yayan Jatnika - Bentang Manglayang
8. Yayan Jatnika - Ayun Ambing
9. Yayan Jatnika - Pileuleuyan
10.Yayan Jatnika - Langit Anu Caang

Download :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

c_pow
04-08-2012, 01:40 AM
http://4.bp.blogspot.com/-5x_KBsqZPjs/T3xHP7Y8QUI/AAAAAAAAAis/ktAeDtbrkA8/s1600/bungsu+bandung.png

List Lagu:

1. Bungsu Bandung - Alim Di Candung.MP3
2. Bungsu Bandung - Alumu.MP3
3. Bungsu Bandung - Balik Subuh.MP3
4. Bungsu Bandung - Bintini.MP3
5. Bungsu Bandung - Bohong Ah.MP3
6. Bungsu Bandung - Cinta.MP3
7. Bungsu Bandung - Jali Jali.MP3
8. Bungsu Bandung - Kacang Asin.MP3
9. Bungsu Bandung - Kembang Tanjung.MP3
10. Bungsu Bandung - Kumis.MP3
11. Bungsu Bandung - Kuda Lumping.MP3
12. Bungsu Bandung - Kiceup Akang.MP3
13. Bungsu Bandung - Mapay Toko.MP3
14. Bungsu Bandung - Mobil Butut.MP3
15. Bungsu Bandung - Neng Geulis.MP3
16. Bungsu Bandung - Oncom Garing.MP3
17. Bungsu Bandung - Panganten Anyar.MP3
18. Bungsu Bandung - Peuting Munggaran.MP3
19. Bungsu Bandung - Sorabi Haneut.MP3
20. Bungsu Bandung - Talak Tilu.MP3

Download :idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ucupthea
19-09-2012, 03:40 PM
mau tanya dong, maaf nubie...
Apa judul lagu 'cep adang keur kasep teh nya beunghar nya santri' yang di nyanyikan oleh doel sumbang?
:maaf::maaf::maaf:


NB : kalau bisa yg di pej satu update tuh link lagu - lagu yg ada disini.........
:bloon::bloon::bloon::bloon:

AbeonE
01-10-2012, 09:49 AM
request / ada yang punya lagu nining maida - pujangga
please help me, ane nemu malah yang karaoke http://i1041.photobucket.com/albums/b413/Amatarp_Uyhaw/lalala/Impossibru.gif

Afrogindahood
04-11-2012, 02:48 PM
Disini ada yang bisa share lagu-lagu SambaSunda?

AbeonE
04-11-2012, 04:44 PM
Disini ada yang bisa share lagu-lagu SambaSunda?

UUN BUDIMAN, NAMIN GROUP, SAMBA SUNDA & GUGUM GUMBIRA

http://1.bp.blogspot.com/-MnXs-OCFdt4/UB6tnBIMs_I/AAAAAAAAgHY/CTeM-chxyXY/s1600/jug1.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-Abduy9e0rmI/UB6tnToEUaI/AAAAAAAAgHk/lPyvLIup_Vc/s1600/jug2.jpg

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

jangan lupa rep teh ijonya http://www.indojpg.com/images/9341_43_.gif

jikwapikpa
13-12-2012, 11:12 AM
Yana Kermit - Neneng

neng.. hate sok teu puguh rasa
mani sono ka salira, nu geulis kembang katresna
neneng.. sanajan urang paanggang
silih bentang ka hariwang, duriat teu weleh nganjang

na amparan raga, ngageduh rasa kacinta
nu moal rek cacap nepi ka ahir dunya
na sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
didinya urang nyanding duaan salamina

beurang na lamunan mun peuting dina impian
teu weleh ngagoda ngahias amparan rasa
nyanding dina dada mung aya hiji salira
keur salamina...

*** hidden content ***

hade pisan kang, milarian ieu lagu tos 3 tahun mendak oge ayeuna
meni bungah
mun saya can kawin bari akang istri geulis mah ku sayah geus dilamar kang.
hatur nuhun ah

muyrrrrrr
13-12-2012, 08:08 PM
ajibbbbbb ada tritnya:terharu:
denger lagu2 pop sunda enak2, tapi sayang liriknya klo ga jadi duda-jadi janda-putus lah:hahai:
ulah ceurik mantep tuh:haha:

rikues lagu2 nu rekomen atuh akang-teteh sadayana
lieur milarian nu raos:pusing:

svanky
05-01-2013, 09:47 PM
punten ah ka aknk-akank sadayana numawi kagun album bah dadeng sinareng dety kurnia mangga dishare

Shinigami347
09-04-2013, 02:32 PM
Punten bilih aya anu gaduh lagu Doel Sumbang anu lirikna aya kata kata "Beak laguna kaburu beak"

kinchan
09-06-2013, 03:22 PM
ada yang masih punya lagu nya "duh emen"?

Naufal_6434
13-06-2013, 05:09 PM
alaah kang... punten ieu tčh manawi aya nu terang laguna kang darso upami teu lepat mah... anu lirikna teh sapertos kieu geuningan...



ceuk batur mah ayeuna tčh jaman čdan
hahargaan naračk henteu katahan
minyak tanah gas člpiji kitu deu kadaharan
gajih leutik teu imbang jeung kabutuhan

mun di imah čta pamajikan ngabaeudan
matak pusing kana sirah nyanyautan
duit nu sapuluh rčbu teu mahi pakč tiluan
keur nombokan kapaksa nyiar injeuman

iraha nu diluhur hirupna rčk jiga kuring
ngarah karasa lieur tujuh kuriling
geus puguh kuring mah hirup tacan manggih kaseneng
ngan ukur bisa ngalamun bari ****** (hilap deui)

aya bččltč čta kuring mah teu kabčrč
bčas raskin teu kabagi malah ngasin
hirup nu ripuh beuki ripuh nu senang beuki senang
bener ceuk batur jaman teh beuki čdan

naon nya judulna? langkung sač deui upami aya link downloadna... hatur nuhun pisan sateuacanna... :ogngacir:

ashev23
02-08-2013, 05:32 PM
punten yeuh ngiring naros,,
ai nu ngeshare almbum sunda instrumental ( degung, kacapi suling, sjb) palih mana nya??
teu kapendak yeuh milarian teh :

winaista
03-08-2013, 08:18 AM
punten yeuh ngiring naros,,
ai nu ngeshare almbum sunda instrumental ( degung, kacapi suling, sjb) palih mana nya??
teu kapendak yeuh milarian teh :

dengung nu sae mah pasti degung sabilulungan kang
cobian anu persi flac langkung sae ti mp3 mangga ameng weh ka buruan nu aya di hadap ieu

http://forum.indowebster.com/showthread.php?p=20969044#post20969044

mugi-mugia degungna sae mawabadah warohmah "amin"

Jehuty
30-08-2013, 10:29 AM
hatur nuhun kang atas link downloadna...

olegunumak
14-10-2013, 05:49 PM
punten kang sadayana, aya nu gaduh album teh nining meida nu enggal? hehe

winaista
15-10-2013, 02:20 PM
punten kang sadayana, aya nu gaduh album teh nining meida nu enggal? hehe

ti halaman payun parantos aya nu upload kang nining maeida mung ketengan,
mangga ku abi dibantos diseratkeun urlna sabari dipasihan fotona meh emut ka nining maida


Nining Maida - Best Hits Sunda

http://m.ak.fbcdn.net/photos-b.ak/hphotos-ak-ash4/6568_115755041729_1815793_a.jpg

http://files.indowebster.com/download/files/Nining_Maida_Tisaprak
http://files.indowebster.com/download/audio/Nining_Meida
http://files.indowebster.com/download/audio/Nining_Meida_Anjeun
http://files.indowebster.com/download/files/Nining_Meida_Es_Lilin__1
http://files.indowebster.com/download/files/Nining_Meida_Kalangkang__1
http://files.indowebster.com/download/files/Nining_Meida_Peuyeum_Bandung


haturan nuhun kanggo kang aadoky, rvbonz, krakatoo anu paratos upload ieu lagu teh

sumangga dihaturanan donload....
:oglisten:

kasepkacamata
27-11-2013, 01:14 AM
sampurasun...
akang eteh,, tumaros..
pami hoyong dongeng wa kepoh, atanapi samacemna. dupi milari palih mana..

winaista
08-12-2013, 12:26 AM
sampurasun...
akang eteh,, tumaros..
pami hoyong dongeng wa kepoh, atanapi samacemna. dupi milari palih mana..

enya sami nuju milarian :)
wa kepoh emang legend kang, carita dongengna sirawing seeur nu milarian, mung sesah teu acan mendakan,
mung abi kantos mendakan dongeng radio kang barnas coba pilarian di guggle kang

edit :
mangga versi youtube paling kang


www.youtube.com/watch?v=gHXsZv5nEdM‎

www.youtube.com/watch?v=u9F_w8-uQdA‎

Afrogindahood
08-01-2014, 09:32 PM
Hapunteun didieu aya nu gaduh lagu-lagu rekaman Saung Udjo teu?

liem
16-01-2014, 12:41 AM
hety koes endang the best

Afrogindahood
06-02-2014, 11:05 AM
http://i62.tinypic.com/oh7dl4.jpg

Tracklist:
1. Ulah Ceurik (7:01)
2. Indung (7:42)
3. Bulan Cangkuang (6:08)
4. Cinta Parabola (4:48)
5. Bubuy Bulan (5:05)
6. Aduh Manis (5:59)
7. Tikamari (4:46)
8. Nineung (7:25)
9. Hariring Kuring (6:29)
10. Kedah Kasaha (4:37)

Download:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

vagabond
08-02-2014, 09:24 AM
Ada teteh Nining Meida .. Artis sunda kesukaanku :top:
#REQ: 1 Link = 1 Kompilasi Lagu dari Teh Nining.

Biar lansung cepet beres downloadnya :malu:

winaista
08-02-2014, 11:11 AM
Hapunteun didieu aya nu gaduh lagu-lagu rekaman Saung Udjo teu?



[IMG]http://i62.tinypic.com/oh7dl4.jpg[/MG]

Tracklist:37)

Download:
*** hidden content ***

duh enya saung udjo mun aya eta mantap nambih koleksi sundaan
nuhun kang kacapi sulingna raos flac katampi pisan

lagosa
20-02-2014, 05:25 PM
nice share gan hihiihi

advalriawan
23-02-2014, 12:20 AM
ane ninggalin jejek dlu gan ntr mampir lagi, paket data ndak cukup untuk sorvy lagunya hehehe :piss:

masbrew
24-02-2014, 10:49 PM
mantap kang.. suedepp.. smoga sunda tetap berjaya

Gonikribo
11-04-2014, 01:53 PM
mantap nih lagu2 sundanya, thanks banget buat yang udah nge upload