PDA

View Full Version : Microsoft Office (2007) (Portable) [RS|IDWS|MF]



OnkyColy
27-06-2009, 12:46 AM
http://www44.indowebster.com/61590f7dd6940dcc64b989a52a817c33.jpg


Microsoft Office 2007 [Word+Excel = 100MB]

Microsoft Office Professional 2007 is the tool that office professionals need if they crave a simplified business life. With the tools in this software set, they'll quickly accomplish routine tasks, manage customer information, produce high-quality marketing materials and simplify database and report creation. Business Contact Manager integrates contact management directly with Outlook, for better control over your customer & prospect information, e-mail messages, phone calls, appointments and more. With Office Professional 2007 you can save time, produce professional-quality marketing materials in-house and simplify your analysis and reporting of crucial business information. Forecast sales and prioritize tasks with flexible reports and a customizable dashboard Enhance your brand identity with colors, fonts, logos and business information New Publisher Tasks offers tips for key marketing processes - Preparing e-mail lists, tracking effectiveness, writing marketing copy and publishing & distributing materials Save time by reusing content - The new content store keeps text and graphics ready for use in other publications & formats Business Contact Manager helps you manage and track marketing activities - Create recipient lists, personalize communications and more Use Powerpoint 2007 to create more dynamic business presentations - It features an extensive library of slide layouts; new tools for charts, diagrams and tables; quick preview changes and more Distribute marketing materials in PDF format -- convert easily from Word, Excel, Powerpoint, Publisher and Access files

100% PORTABLE

Download:
Rapidshare (http://rapidshare.com/files/246829868/--www.dl4all.com--Portable_Microsoft_Office_2007_Pro.rar)

:idws: Link By Vintage (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=3197)
CLICK ME (http://www.indowebster.com/Ms_office_2007__3.html)

n0ruma
27-06-2009, 09:03 PM
maaf...
mau mengajukan pertanyaan bodoh....
ini maksudnya portable gmna ya pemakaiannya???

TeranG__
27-06-2009, 09:50 PM
maaf...
mau mengajukan pertanyaan bodoh....
ini maksudnya portable gmna ya pemakaiannya???

klo ga salah, mksud'a portable itu ga perlu di install....

zeta
28-06-2009, 01:16 AM
udah ada yg upload bro
nih linknya: http://www.indowebster.com/Ms_office_2007__3.html
thanks to real uploader

deJeer
18-03-2010, 07:17 AM
aduh thankx bet..
w lagi kejar waktu pagi ini..
mau ketik ppt...
kemaren instal lite kaga ada pptnya
:nangis:
:sigh:

b4li
29-04-2010, 09:38 AM
ada ms accesnya ga gan???

ide20002001
31-05-2010, 06:35 AM
yah...cuma word + excel doang ya....powerpoint ama access nya ga ada...

phenom
31-05-2010, 08:03 AM
bozzz, passwordnya apa neh?

Remielle
31-07-2010, 02:07 PM
kk, passwordnya apa nih?

gembel69
02-08-2010, 02:07 PM
PASWORDNYA :

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

:piss: :piss:

dEricT
02-08-2010, 03:36 PM
Ikutan Share...
Yang ini Cuman Word 2007 aja...
Gak pake pass...
:boong:
MF Link :

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Tinggal Join pake HJSplit atau FreeSplit...

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

levikeren
30-08-2010, 08:38 PM
kakak ini bisa dipake di hp nokia 9500 gak??
yg besar kayak bata ituh... :piss:
soalny software yg didalemny gak bisa buat buka file file ane nih... :panda:

eflaze
19-11-2010, 08:23 PM
untuk MS Office (Portable), lancar atau bisa digunakan di Win 7 ga yah ?
mo pake di kompie kantor soalnya...jd butuh yg portable

klo tidak apa ada link lain, utk MS Office (word, excel, power point) versi portable
yg bisa digunakan di Win 7
karena saya pernah dpt jg yg portable, tp eror klo di pake di Win 7

thx all

pandumusica
13-09-2011, 05:09 PM
bisa jalan normal kan gan ???

zahed
29-11-2011, 09:21 AM
kebetulan ini yg ane cari butuh fitur auto summary tool coz di OO gak ada

thanks

candra212
18-01-2012, 03:10 PM
Ikutan Share...
Yang ini Cuman Word 2007 aja...
Gak pake pass...
:boong:
MF Link :

*** hidden content ***

Tinggal Join pake HJSplit atau FreeSplit...

*** hidden content ***

bos, link yang ke duanya hilang kayanya. tolongin donk.

nursatya
21-01-2012, 09:25 AM
Lapor om TS, linknya tewas

operator
09-02-2012, 12:08 AM
butuh microsoft access neh

yadiein
09-02-2012, 05:58 AM
udah pake yang office 2010 gan
tapi bisa ciy buat kompi yang lainnya..

yuei
09-02-2012, 05:01 PM
link nya dead semua mas bro

ucupthea
05-06-2012, 01:59 PM
Maaf numpang tanya, kenapa ya pas mau klik programnya muncul
"unable to validate your thinstall license. please contact technical support"

mohon bantuannya...

tiiwee
25-07-2012, 09:24 PM
Maaf numpang tanya, kenapa ya pas mau klik programnya muncul
"unable to validate your thinstall license. please contact technical support"

mohon bantuannya...
klo di kompie ane kayak gini gan... gimana neh ngatasinnya ?

http://www.freeimagehosting.net/newuploads/5gqzf.jpg (http://www.freeimagehosting.net/5gqzf)

kippax
26-07-2012, 08:23 AM
Kayaknya mending Office 2003 atau 2010 deh. Soalnya MS Word-nya Office 2007 terkenal ada problem "spacing" dimana pengaturan spasinya ngga kompatible dengan Office2 versi lain. Gejalanya: dokumen yang disave di Word 2010 misalnya pas dibuka di Office 2007 jadi agak 'berantakan'' pengaturan spasinya.

Silakan di googling



office 2007 spacing problem - Google Search
https://www.google.com/search?q=office+2007+spacing+problem&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

Default line spacing and default paragraph spacing in Word 2007 differ from the default spacing in earlier versions of Word
http://support.microsoft.com/kb/921174

DOCX Incompatible Between Word 2010 and Word 2007 - randomly drops - Microsoft Answers
http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2010-word/docx-incompatible-between-word-2010-and-word-2007/2764c5ac-4f7c-4a6d-9419-9e37bddf82d8

Office 2007 Line Spacing - Tech Support Guy Forums
http://forums.techguy.org/business-applications/541619-office-2007-line-spacing.html