PDA

View Full Version : Office Microsoft Office 2010 ~ Part II



Pages : 1 [2] 3 4

tahutek
26-08-2012, 07:20 PM
ndan excel ane knp neh?? :( klo exit sllu muncul gni truss... pdhl yg laen lncar aja... cuma exel doank nih

http://s17.postimage.org/kgd1gcr73/Untitled.png

bdrooster
27-08-2012, 12:24 AM
malem gan. ane bingung download di link yang mana buat os 64 terlalu banyak pilihan malah makin teler. bisa minta tolong pilihin link buat ane ya gan. thanks b4

Heracles
27-08-2012, 08:09 PM
misi para sepuh, mau tanya dong kalo buat asus eeepc 1015CX windows 7, pake yg mana yg cocok ya ?ane coba download ms office 2010 32 bit error terus gan, mohon bantuannya terimakasih ya :D

exclecies
27-08-2012, 08:27 PM
gan ini yang paling baru yang mana ya office nya? ane bingung kaga ngerti apa itu RTM

232cezar
30-08-2012, 09:55 PM
malem gan. ane bingung download di link yang mana buat os 64 terlalu banyak pilihan malah makin teler. bisa minta tolong pilihin link buat ane ya gan. thanks b4
gan, kalo ane pake instaler dari situs yang dari server microsoft karena lebih terpercaya trus nanti tinggal pake EZ activator 2.2.3

sampai sekarang baik2 aja gan No problem...

jawsplanet
30-08-2012, 10:01 PM
gan ini yang paling baru yang mana ya office nya? ane bingung kaga ngerti apa itu RTM

ambil yg final release aja sob,kalo bingung

andirempoa08
31-08-2012, 05:05 PM
gan ini yang paling baru yang mana ya office nya? ane bingung kaga ngerti apa itu RTM

Yang Office 2010 Sp1, cari di pajwan.. :hmm:

tonoei
31-08-2012, 07:45 PM
banyak banget versi MO 2010 nya.... mana yg bagus yah?

upzzz559
01-09-2012, 04:31 PM
mo nanya dong..
klo mo install salah satu dari paketan ms office bs ga?
kek misalnya cm ms project doang..

masfandi
03-09-2012, 06:38 PM
banyak banget versi MO 2010 nya.... mana yg bagus yah?
Yang bagus, yang sesuai dengan kebutuhan agan.

mo nanya dong..
klo mo install salah satu dari paketan ms office bs ga?
kek misalnya cm ms project doang..Lebih lengkapnya tentang Microsoft project, silahkan kesini (http://idws.in/38159).

acehkhan12
04-09-2012, 02:45 PM
Microsoft Toolkit 2.3.2 Final

http://i1117.photobucket.com/albums/k584/acehkhan/officetoolkit.png

*Activation of Office 2010 (Using KMS)
*Conversion of Retail Volume License (VL)
*Reset the trial counter
*Add a working key
*Check your product key
*View the status of activation
*Backup License
*Remove the Office

*Microsoft. NET Framework 4.0
*Office 2010 for Office Support
*Windows NT 6 era operating system (Vista or later) for Windows Support

:idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
sekedar update Office Toolkit Aktivator..:nikmat:

madorax
05-09-2012, 10:47 AM
ada yang tau gimana caranya kita bisa mendapatkan kembali wordart seperti di office 2007 dan sebelumnya untuk office 2010 atau 2013? :???:

wordart yg baru memang bagus, tapi ada kalanya kita ingin buat tulisan dengan lebar ke samping atau kebawah, dan itu nggak bisa dilakukan dengan wordart yg baru :madesu:


atau ada yang punya solusi? :???:

T3D1
06-09-2012, 02:45 PM
Microsoft Toolkit 2.3.2 Final
http://i1117.photobucket.com/albums/k584/acehkhan/officetoolkit.png

*Activation of Office 2010 (Using KMS)
*Conversion of Retail Volume License (VL)
*Reset the trial counter
*Add a working key
*Check your product key
*View the status of activation
*Backup License
*Remove the Office

*Microsoft. NET Framework 4.0
*Office 2010 for Office Support
*Windows NT 6 era operating system (Vista or later) for Windows Support

:idws:
*** hidden content ***
sekedar update Office Toolkit Aktivator..:nikmat:

Thanks sdh upload, masuk pageone..
Bbrp hari lagi sibuk, jadi ngga ngcek ada yg terbarunya..

Guyverd
06-09-2012, 05:26 PM
Bro2, maaf mau tanya nih.
Ane pake MS Office 2007 x86 awalnya.
Tiba2 tiap kali buka MS Word kluar peringatan:

4342743428

Mohon bantuannya,bro. :maaf:
Awal2nya lancar tanpa ada embel2 kayak gitu soal nya.
Thanks

Jourazt1
06-09-2012, 07:45 PM
Bro2, maaf mau tanya nih.
Ane pake MS Office 2007 x86 awalnya.
Tiba2 tiap kali buka MS Word kluar peringatan:

4342743428

Mohon bantuannya,bro. :maaf:
Awal2nya lancar tanpa ada embel2 kayak gitu soal nya.
Thanks

inul aja lagi gan office 2007nya..

Guyverd
07-09-2012, 02:19 PM
inul aja lagi gan office 2007nya..

Tetep sama gitu bro. :iii:
Ada solusi laen? :bingung:

masfandi
07-09-2012, 02:22 PM
Bro2, maaf mau tanya nih.
Ane pake MS Office 2007 x86 awalnya.
Tiba2 tiap kali buka MS Word kluar peringatan:

4342743428

Mohon bantuannya,bro. :maaf:
Awal2nya lancar tanpa ada embel2 kayak gitu soal nya.
ThanksCoba di-repair. Mungkin ada yang corrupt. Caranya : Control Panel>Program and Features>Klik kanan pada Microsoft Office 2007,pilih change>pilih Repair,lalu OK/Next>restart komputer.

nb:kalo bisa gambarnya di-upload di ImagesHack (http://imageshack.us/) ya. Yang kakak upload gambarnya itu terlalu kecil buat dilihat.

Guyverd
07-09-2012, 03:09 PM
Coba di-repair. Mungkin ada yang corrupt. Caranya : Control Panel>Program and Features>Klik kanan pada Microsoft Office 2007,pilih change>pilih Repair,lalu OK/Next>restart komputer.

nb:kalo bisa gambarnya di-upload di ImagesHack (http://imageshack.us/) ya. Yang kakak upload gambarnya itu terlalu kecil buat dilihat.

Ok, ntar ane coba bro.

Iya, kepepet nya ane upload via IDWS cz mau pake Indo JPG gak bisa login terus. :iii:

:maaf:

bandarboker
07-09-2012, 04:02 PM
numpang tanya dunk...
file installer yg bisa dipakai yang mana ya?
di page one saya coba buka satu2 dari yg atas,sudah expired semua...

trims :)

satriyamd
08-09-2012, 02:08 AM
mati semua gan yg maknyos :hot
IDWS ga ada ya? 64 bit

masfandi
08-09-2012, 11:33 AM
Download Microsoft Office 2010
(Official Direct Download Links)
.:: Hidden Block (you must be registered and have 200 posts) ::.
[SPOILER=catatan]
"Note that most of the Office 2010 direct download links are hosted on Digital River, an authorized distributor of Microsoft products. The downloads from the server is as good as downloads from Microsoft’s own server, untouched, unmodified, unchanged, genuine, safe and legal"
Karena bukan upload-an sendiri,tidak saya hide-thanks. Link akan terlihat untuk member dengan minimal post 200 atau VIP.
Untuk ServicePack-nya, silahkan lihat post bang T3D1 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=67485) di post 2 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=18782049&viewfull=1#post18782049).
Untuk Activator-nya silahkan lihat post bang T3D1 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=67485) di post 3 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=18782051&viewfull=1#post18782051).
Silahkan VM jika link diatas bermasalah. Saran dan kritik, ditunggu.

eruphie
08-09-2012, 11:46 AM
Versi untuk Mac ada ga gan?? Share donk ^^

Guyverd
10-09-2012, 03:23 PM
Versi untuk Mac ada ga gan?? Share donk ^^

Kayak nya ada bro.
MS Office 2011 seperti nya.
Soalnya yg versi 2007 buat Mac juga ada dengan nama MS Office 2008.
:hehe:

232cezar
11-09-2012, 09:00 AM
Microsoft Toolkit 2.3.2 Final
http://i1117.photobucket.com/albums/k584/acehkhan/officetoolkit.png

*Activation of Office 2010 (Using KMS)
*Conversion of Retail Volume License (VL)
*Reset the trial counter
*Add a working key
*Check your product key
*View the status of activation
*Backup License
*Remove the Office

*Microsoft. NET Framework 4.0
*Office 2010 for Office Support
*Windows NT 6 era operating system (Vista or later) for Windows Support

:idws:
*** hidden content ***
sekedar update Office Toolkit Aktivator..:nikmat:

mau nya gan, ane punya versi yang lebih jadulnya...

kalo di update apakah ngaruh ke microsoft officenya?? ato ngaruh kalo dijalankan lagi programnya??

andirempoa08
11-09-2012, 11:02 AM
mau nya gan, ane punya versi yang lebih jadulnya...

kalo di update apakah ngaruh ke microsoft officenya?? ato ngaruh kalo dijalankan lagi programnya??
kalau office agan sudah update mending g usah gan... yg penting kan sudah aktivasi... daripada kenapa-napa... :hmm:
kalau mau coba2 boleh lah, ntar report disini ya kalau sesuatu banget terjadi... :peace:

hideyo
12-09-2012, 05:34 PM
ijin download dulu yah gan, mau coba tes pake office 2010.
thanks.

masfandi
13-09-2012, 12:13 PM
Bro2, maaf mau tanya nih.
Ane pake MS Office 2007 x86 awalnya.
Tiba2 tiap kali buka MS Word kluar peringatan:4342743428
Mohon bantuannya,bro. :maaf:
Awal2nya lancar tanpa ada embel2 kayak gitu soal nya. ThanksSebelumnya ane belum pernah ngalamin masalah ini. Tapi tak coba bantu ya. :hmm:
Pertama, mas Guyverd pernah utak atik tentang "add-ins" dan atau VBA untuk Microsoft Word atau tidak? Jika tidak, silahkan quit microsoft word, download Microsoft Fix it 30017 (http://go.microsoft.com/?linkid=9785450) lalu jalankan dan buka lagi Microsoft Word-nya. Jika iya, silahkan update add-ins yang mas Guyverd gunakan supaya compatible dengan office 2010.
Jika problem masih muncul, coba cara kedua. 1. Close semua program microsoft office.
2. Buat folder baru di drive C atau D dengan nama "sementara".
3. Pergi ke folder Startup [Program Files\Microsoft Office\Office14\Startup].
4. Cut semua isi dalam folder tersebut lalu paste ke folder "sementara" tadi.
5. Buka Word-nya. Harusnya ssaat ini error tersebut sudah tidak muncul lagi.
Jika mas Guyverd ingin mengetahui add-ins mana yang menyebabkan error tersebut, coba close microsoft office-nya, cut salah satu file di folder sementara tadi, lalu paste kembali di folder Startup, buka kembali microsoft office-nya. Jika tidak muncul error, berarti file yang barusan dipindah, bukan penyebabnya. Ulangi langkah ini untuk file2 lainnya yang ada di folder "sementara" sampai ketemu file mana yang menyebabkan terjadinya error. Kalo sudah ketemu coba cari update terbaru dari file/add-ins tersebut.
Jangan lupa, berhasil tidaknya, post disini ya.. :unyil:

http://answers.microsoft.com/en-us/office/forum/office_2010-word/compile-error-in-hidden-module1/94710d1a-58c2-4ba8-bfe8-5a9f3ab253ec
http://support.microsoft.com/kb/838675
http://support.microsoft.com/kb/921541
http://word.mvps.org/FAQs/AppErrors/ProblemsStartingWord.htm

Guyverd
13-09-2012, 02:11 PM
Sebelumnya ane belum pernah ngalamin masalah ini. Tapi tak coba bantu ya. :hmm:
Pertama, mas Guyverd pernah utak atik tentang "add-ins" dan atau VBA untuk Microsoft Word atau tidak? Jika tidak, silahkan quit microsoft word, download Microsoft Fix it 30017 (http://go.microsoft.com/?linkid=9785450) lalu jalankan dan buka lagi Microsoft Word-nya. Jika iya, silahkan update add-ins yang mas Guyverd gunakan supaya compatible dengan office 2010.
Jika problem masih muncul, coba cara kedua. 1. Close semua program microsoft office.
2. Buat folder baru di drive C atau D dengan nama "sementara".
3. Pergi ke folder Startup [Program Files\Microsoft Office\Office14\Startup].
4. Cut semua isi dalam folder tersebut lalu paste ke folder "sementara" tadi.
5. Buka Word-nya. Harusnya ssaat ini error tersebut sudah tidak muncul lagi.
Jika mas Guyverd ingin mengetahui add-ins mana yang menyebabkan error tersebut, coba close microsoft office-nya, cut salah satu file di folder sementara tadi, lalu paste kembali di folder Startup, buka kembali microsoft office-nya. Jika tidak muncul error, berarti file yang barusan dipindah, bukan penyebabnya. Ulangi langkah ini untuk file2 lainnya yang ada di folder "sementara" sampai ketemu file mana yang menyebabkan terjadinya error. Kalo sudah ketemu coba cari update terbaru dari file/add-ins tersebut.
Jangan lupa, berhasil tidaknya, post disini ya.. :unyil:

Ok,bro.
Ntar ane coba.
Seinget ane, sejak install Microsoft Visual C 2010 x64 munul kayak gitu tiap buka Word.

Soalnya dulu mau install emu dolphin tapi gak bisa kalo gak install itu. :iii:

232cezar
13-09-2012, 10:16 PM
kalau office agan sudah update mending g usah gan... yg penting kan sudah aktivasi... daripada kenapa-napa... :hmm:
kalau mau coba2 boleh lah, ntar report disini ya kalau sesuatu banget terjadi... :peace:
OK gan, thanks infonya

ane hampir aja update hahaha

lg malas nyoba2 nih....

VinBaik
14-09-2012, 04:28 AM
mati semua gan yg maknyos :hot
IDWS ga ada ya? 64 bit

Yup bener,
link maknyos buat versi 64 bit yang di depan
reupload dan old, file not found
dah daftar dan sign in di maknyos

Ada link lokal lain buat versi 64 bit nya ?

T3D1
14-09-2012, 10:11 AM
Yup bener,
link maknyos buat versi 64 bit yang di depan
reupload dan old, file not found
dah daftar dan sign in di maknyos

Ada link lokal lain buat versi 64 bit nya ?

link sementara kosong, nanti gw periksa lagi link dipageone..

maxixastonehead
15-09-2012, 12:40 PM
Ada yang punya opis 2010 yang portabel ngk?
kan ena tingal cucuk-cabut....
klo yg 2007 buatnya juga gampang.

T3D1
16-09-2012, 01:46 PM
Ada yang punya opis 2010 yang portabel ngk?
kan ena tingal cucuk-cabut....
klo yg 2007 buatnya juga gampang.

Ngga ada bro, pernah dishare tapi linknya sdh pd mati semua...

jidloha
17-09-2012, 12:13 AM
permisi agan2 mau tanya ane kan mau install office 2010 di xp sp3 maksudnya ane mau install 2 office yang satu 2007 yang satu lagi 2010 ko pas ane mau install yang Office 2010 Service Pack 1 SP1
ko gak bisa di install ya ada peringatan kaya gini gan

there are no products affected by this package installed on this system
mohon solusi agan2 makasih.

Guyverd
17-09-2012, 03:29 PM
Sebelumnya ane belum pernah ngalamin masalah ini. Tapi tak coba bantu ya. :hmm:
Pertama, mas Guyverd pernah utak atik tentang "add-ins" dan atau VBA untuk Microsoft Word atau tidak? Jika tidak, silahkan quit microsoft word, download Microsoft Fix it 30017 (http://go.microsoft.com/?linkid=9785450) lalu jalankan dan buka lagi Microsoft Word-nya. Jika iya, silahkan update add-ins yang mas Guyverd gunakan supaya compatible dengan office 2010.
Jika problem masih muncul, coba cara kedua. 1. Close semua program microsoft office.
2. Buat folder baru di drive C atau D dengan nama "sementara".
3. Pergi ke folder Startup [Program Files\Microsoft Office\Office14\Startup].
4. Cut semua isi dalam folder tersebut lalu paste ke folder "sementara" tadi.
5. Buka Word-nya. Harusnya ssaat ini error tersebut sudah tidak muncul lagi.
Jika mas Guyverd ingin mengetahui add-ins mana yang menyebabkan error tersebut, coba close microsoft office-nya, cut salah satu file di folder sementara tadi, lalu paste kembali di folder Startup, buka kembali microsoft office-nya. Jika tidak muncul error, berarti file yang barusan dipindah, bukan penyebabnya. Ulangi langkah ini untuk file2 lainnya yang ada di folder "sementara" sampai ketemu file mana yang menyebabkan terjadinya error. Kalo sudah ketemu coba cari update terbaru dari file/add-ins tersebut.
Jangan lupa, berhasil tidaknya, post disini ya.. :unyil:

Bro cara pertama kagak bisa soalnya pas install program nya langsung error gitu.

Dulu abis install Microsoft Visual 2010 x64 langsung gitu, sebelumnya kagak. :bingung:

232cezar
18-09-2012, 07:50 AM
permisi agan2 mau tanya ane kan mau install office 2010 di xp sp3 maksudnya ane mau install 2 office yang satu 2007 yang satu lagi 2010 ko pas ane mau install yang Office 2010 Service Pack 1 SP1
ko gak bisa di install ya ada peringatan kaya gini gan

mohon solusi agan2 makasih.

gan, seingat ane ms office 2007 nggak bisa barengan sama yang ms office 2007

harus di uninstal salah satunya gan...

technomad
18-09-2012, 11:57 AM
Office ane klo insert pict kok gk keluar gmbrny ya gan? :ogbingung:
SS
http://imageshack.us/a/img834/6663/officed.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/officed.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Barusan test pke sample pict dri windows ttep blm bisa
Office ane Professional Plus 32bit SP1 di OS 64bit.

arief_r
18-09-2012, 01:23 PM
kalo mau coba dulu, namun di kompi udah ada office 2007 akan ketimpa ngga? atau akan bisa digunakan bebarengan? terima aksih kalo ada yang mau jawab

ShiNing_bLue
18-09-2012, 02:40 PM
kalo mau coba dulu, namun di kompi udah ada office 2007 akan ketimpa ngga? atau akan bisa digunakan bebarengan? terima aksih kalo ada yang mau jawab

bisa gan...

cara pilihnya pas di installannya gan...

ada yang punya link office 2010 professional plus 64-bit yang loka gk gan?

thx

jupimx5604
18-09-2012, 05:28 PM
wahh ane bru tau ada yg 2010 nyaaa...
ijin sdeot ya gan

sonbin
18-09-2012, 08:59 PM
Info yg ngasih tahu office kita sudah SP1 atau belum bisa dilihat di mana?
Tadi saya download link dr masfandi (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=20829520&viewfull=1#post20829520), n dah berhasil install & aktivasi.
Kalau di halaman about dari ms wordnya sih nda ada tulisan sp1.

krankong
19-09-2012, 01:11 AM
kenapa tiap buka office 2010 64bit #office tab nya kluar opsi minta change lisenced??

SFU11
19-09-2012, 01:24 AM
Info yg ngasih tahu office kita sudah SP1 atau belum bisa dilihat di mana?
Tadi saya download link dr masfandi (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=20829520&viewfull=1#post20829520), n dah berhasil install & aktivasi.
Kalau di halaman about dari ms wordnya sih nda ada tulisan sp1.

here.

http://imageshack.us/a/img850/2513/office2010sp1u.png

robertohongo
19-09-2012, 09:27 AM
kenapa tiap buka office 2010 64bit #office tab nya kluar opsi minta change lisenced??
sama juga
ane keluar beginian juga :???:

popox
19-09-2012, 07:35 PM
btw, ane bingung mau kasih judul apaan, mudah2an ga repost, kalo repost di close aja atau di merger :ogtop:


Agan2 pengguna excell 2010 pasti ngerasain kalo excell standartnya untuk buka new files pasti digabung kan filenya, nah jadi ini gunanya buat supaya kalo agan buka files baru iconnya nanti terpisah, jadi lebih gampang untuk pndah2 antar doc sheet. nah kira2 gt dah, ane juga bingung nih nyusun kata2nya :D

jadi silahkan di unduh aja dah gan. jng lupa feedback nya.. :ogcute:

filenya kecil kok, cuma reg key aja.



MEDIA API
http://www.mediafire.com/?15is5abl2kezxk7



belum di coba sama seri office yang lain. cuma di Office pro 2010 x64 aman lah..

pRulamaya
20-09-2012, 06:32 PM
maap, gmn cara nyedot office 2010 soalnya link nya ga maw diklik

haragi
23-09-2012, 12:48 PM
misi gan mau nanya...
kan gw abis donlod microsoft office professional plus 64bit dari agan T3D1 yg ini (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&p=10847221&viewfull=1#post10847221)
trus cara installnya pake cara dari agan o0oP5 yg ini (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&p=5934717&viewfull=1#post5934717)

tapi gak berhasil2 gan ...
cara yang bener buat professional plus 64bit gimana ya gan ?

SFU11
23-09-2012, 09:58 PM
misi gan mau nanya...
kan gw abis donlod microsoft office professional plus 64bit dari agan T3D1 yg ini (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&p=10847221&viewfull=1#post10847221)
trus cara installnya pake cara dari agan o0oP5 yg ini (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&p=5934717&viewfull=1#post5934717)

tapi gak berhasil2 gan ...
cara yang bener buat professional plus 64bit gimana ya gan ?

coba pake activator ini: http://forums.mydigitallife.info/threads/18746-Office-2010-Toolkit-and-EZ-Activator

*disable antivirus... dan buat exclusion untuk KMS Server.

jidloha
24-09-2012, 01:57 AM
gan, seingat ane ms office 2007 nggak bisa barengan sama yang ms office 2007

harus di uninstal salah satunya gan...

sama aja gan ane dah unistall office yang 2007 tetap aja ada peringatan "there are no products affected by this package installed on this system" kira napa ya, ane kan download office yang 2010 yang SP1 dari langsung dari microsoftnya, tetap aja gak bisa di install? mohon bantuan'a agan2 sekalian

fortee
24-09-2012, 05:54 PM
gan maap ne nubie numpang nanya dong saya kan office 2007nya pas mw dipake wordnya ad tulisan window cannot find C:--- winword.exe .
trus kta tmn ane mngkn eror x trus ane cba uninstal trus cba instal yg 2010 kok masi muncul tulisan kek gtu y? ad yg tw ga permasalahannya knp , butuh bgt ne masalahnya bwat ngetik ngetik . thx before

T3D1
25-09-2012, 12:08 AM
gan maap ne nubie numpang nanya dong saya kan office 2007nya pas mw dipake wordnya ad tulisan window cannot find C:--- winword.exe .
trus kta tmn ane mngkn eror x trus ane cba uninstal trus cba instal yg 2010 kok masi muncul tulisan kek gtu y? ad yg tw ga permasalahannya knp , butuh bgt ne masalahnya bwat ngetik ngetik . thx before

Antara file yg sdh diinstall dgn shorcut wordnya ngga balance bro, coba masuk ke C:\Program Files\Microsoft Office\Office12 atau office14, klik kanan pd winword.exenya lalu buat shorcut yg baru dan diganti shorcut yg sebelumnya, tinggal ditest saja setelah itu..

shinigamis
25-09-2012, 11:32 AM
Download Microsoft Office 2010
(Official Direct Download Links)
*** hidden content ***
[SPOILER=catatan]
Karena bukan upload-an sendiri,tidak saya hide-thanks. Link akan terlihat untuk member dengan minimal post 100 atau VIP.
Untuk ServicePack-nya, silahkan lihat post bang T3D1 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=67485) di post 2 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=18782049&viewfull=1#post18782049).
Untuk Activator-nya silahkan lihat post bang T3D1 (http://forum.indowebster.com/member.php?u=67485) di post 3 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=18782051&viewfull=1#post18782051).
Silahkan VM jika link diatas bermasalah. Saran dan kritik, ditunggu.

bro mao nanya
saya udah donload yg x64 retail pas mao pakai kok abis extract 100% ga keluar apa2 lagi?
tolong pencerahan

T3D1
26-09-2012, 09:08 AM
bro mao nanya
saya udah donload yg x64 retail pas mao pakai kok abis extract 100% ga keluar apa2 lagi?
tolong pencerahan

Windows yg kamu install itu versi x86/ 32bit atau yg x64/ 64bit bro??
Kemungkinan masalah/problems spt itu dikarenakan system OS kamu bukan atau tidak mendukung system x64 tsb, bisa jadi kamu menggunakan OS yg x86 atau 32bit..
Jadi kamu harus download yg versi x86 atau 32bitnya bukan yg x64/ 64bitnya bro..

idindina
28-09-2012, 01:44 PM
mastah ... bisa minta pencerahan ...
Link mana yg terbaru untuk versi 64 bit office 2010 sp 1 beserta aktivator nya ... (karena di pekiwan banyak link office nya)
mo upgrade dri office 2007

Btw ap sp1 nya terpisah dari office 2010 atau dalam 1 kumpulan file installer
Trims :)

RePackEdition
28-09-2012, 09:04 PM
ini gan saya nemu keygen buat Microsoft Office 2010 (x64) Beta 2
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

vimomart
06-10-2012, 04:29 PM
ijin bertanya sesepuh...sy download MS Office 2010 di situs resminya trus aktivasi pke tool "Office 2010 Toolkit"
wktu liat masa aktifnya,,,untuk yg diatas aktivasi berhasil cuma ada keterangan dibawahnya lagi klo produk "trial 60 hari"..
mohon petunjuknya,,,maklum masih blm paham dengan hal-hal yang begini,,,(newbie)...makasi sebelumnya..

scootcobain
08-10-2012, 07:30 PM
http://files.indowebster.com/capture_26.html
punya ane ko ade peringtan kaya begini ya
share dong yg paham????

The_Skypea
09-10-2012, 01:14 PM
ini q check aktivator kok kyk gini yah??

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/full/669286341.jpg?key=497377&Expires=1349764175&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=y~K7LOvZacBNDMvd1Np5azs02SahxQUgMpHVdR8S a-mnF9UWaCfEgcJz4~YzUX1HwulVPsOF0liYZNMPPjKdisZehK1E VvtwukP-585RPBWS2i0ne2~g~9oSvrZTEKRui8chQpU1wTPWx8YwawXVB5 KdiOG5n58DhO2VUrLeWoo_



kalo habis aktivasi lagi gt??

Vhescot
09-10-2012, 03:55 PM
mnta product key ms office pro plus 2010 donk.. tq

masfandi
09-10-2012, 04:25 PM
ijin bertanya sesepuh...sy download MS Office 2010 di situs resminya trus aktivasi pke tool "Office 2010 Toolkit"
wktu liat masa aktifnya,,,untuk yg diatas aktivasi berhasil cuma ada keterangan dibawahnya lagi klo produk "trial 60 hari"..
mohon petunjuknya,,,maklum masih blm paham dengan hal-hal yang begini,,,(newbie)...makasi sebelumnya..Pastikan agan memakai toolkit yang terbaru disini (http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010).
====================

http://files.indowebster.com/capture_26.html
punya ane ko ade peringtan kaya begini ya
share dong yg paham????Gambarnya nggak kelihatan kk. coba upload di imageshack.us (http://imageshack.us/).
====================

ini q check aktivator kok kyk gini yah??

http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/full/669286341.jpg?key=497377&Expires=1349764175&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=y~K7LOvZacBNDMvd1Np5azs02SahxQUgMpHVdR8S a-mnF9UWaCfEgcJz4~YzUX1HwulVPsOF0liYZNMPPjKdisZehK1E VvtwukP-585RPBWS2i0ne2~g~9oSvrZTEKRui8chQpU1wTPWx8YwawXVB5 KdiOG5n58DhO2VUrLeWoo_
kalo habis aktivasi lagi gt??Gambarnya nggak kelihatan kk. coba upload di imageshack.us (http://imageshack.us/). Untuk activator, pastikan ambil yang terbaru disini (http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010).
====================

mnta product key ms office pro plus 2010 donk.. tqDi pekiwan (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437) sudah ada. cari dengan kata kunci "SERIAL INSTALLER"

InnocentLife
10-10-2012, 02:36 AM
gan ane bingung mau donlod yg mana officenya banyak sekali..
trus link nya maknyos rata2 dah pada mati :(

kalau bs yang paling baru gan.. windows ane 64bit
trims

technomad
10-10-2012, 09:08 AM
gan ane bingung mau donlod yg mana officenya banyak sekali..
trus link nya maknyos rata2 dah pada mati :(

kalau bs yang paling baru gan.. windows ane 64bit
trims

Udah ada ini gan Office 2010 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=20829520&viewfull=1#post20829520) :oghoho:
Gk ada salahnya buat cek page sebelon nya :oggajes:

Di hide 200 post ato gk direct link dari mikocok trus pke SN & aktivasi pke Office Toolkit (http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010)

Vhescot
10-10-2012, 12:44 PM
@masfandi
no valid smua.. >.<

best9bg
10-10-2012, 04:51 PM
entah kenapa ane msih demen 2007
kalo ini buat tar aja dah :)

The_Skypea
10-10-2012, 05:58 PM
tolongin om yg baik hati..

http://imageshack.us/a/img38/8172/aktivasi.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/38/aktivasi.jpg/)

T3D1
11-10-2012, 03:56 PM
tolongin om yg baik hati..

http://imageshack.us/a/img38/8172/aktivasi.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/38/aktivasi.jpg/)

activasi office atau visio bro?
coba masuk ke license management, cek ke visionya jika mau activasi ke visio 2010nya....

best9bg
11-10-2012, 08:02 PM
Some fixes in Office 2010 SP1:

* Outlook fixes an issue where “Snooze Time” would not reset between appointments.
* The default behavior for PowerPoint “Use Presenter View” option changed to display the slide show on the secondary monitor.
* Integrated community content in the Access Application Part Gallery.
* Better alignment between Project Server and SharePoint Server browser support.
* Improved backup / restore functionality for SharePoint Server
* The Word Web Application extends printing support to “Edit Mode.”
* Project Professional now synchronizes scheduled tasks with SharePoint task lists.
* Internet Explorer 9 “Native” support for Office Web Applications and SharePoint
* Office Web Applications Support for Chrome
* Inserting Charts into Excel Workbooks using Excel Web Application
* Support for searching PPSX files in Search Server
* Visio Fixes scaling issues and arrowhead rendering errors with SVG export
* Proofing Tools improve spelling suggestions in Canadian English, French, Swedish and European Portuguese.
* Outlook Web Application Attachment Preview (with Exchange Online only)
* Office client suites using “Add Remove Programs” Control Panel, building on our work from Office 2007 SP2
APPLIES TO:
* Microsoft Office Professional Plus 2010
* Microsoft Office Professional 2010
* Microsoft Office Standard 2010
* Microsoft Office Home and Business 2010
* Microsoft Office Home and Student 2010
* Microsoft Office Starter 2010
Description of Office 2010 SP1 ( article KB2460049 )

http://support.microsoft.com/?kbid=2460049

Service Pack 1 for Microsoft Office 2010 (KB2460049) 64-bit Edition

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=26617
Download :

http://download.microsoft.com/download/1/A/8/1A879A5A-EE48-49E7-8831-449A71582173/officesuite2010sp1-kb2460049-x64-fullfile-en-us.exe

Service Pack 1 for Microsoft Office 2010 (KB2460049) 32-bit Edition

http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=26622
Download

http://download.microsoft.com/download/4/0/A/40AA58F5-7CC5-4E74-AB51-5D51C7ED5283/officesuite2010sp1-kb2460049-x86-fullfile-en-us.exe


Overview of Office 2010 SP1 improvements
Specifically, these are the key areas of improvement in SP1.
Access 2010 SP1
Access 2010 SP1 adds a new feature to integrate community content in the Application Parts gallery.
Fixes an issue that occurs when you try to export an Access file to an Excel workbook.
Improves the performance when publishing client forms from Access that contains embedded images

Excel 2010 SP1
Improves the overall stability, performance and backward compatibility with earlier versions by addressing bugs that affect lots of users. For specific bugs fixes, download the "Microsoft Office 2010 Service Pack 1 Changes" workbook discussed later in this article.
Function names now maintain backward compatibility with earlier versions of Excel for the Czech, Dutch, Danish, Italian, Norwegian, Portuguese, Brazilian Portuguese, Spanish, Swedish, and Turkish languages.
Note This issue is described in the following Microsoft Knowledge Base (KB) article:
2551525 Function names changed in non-English versions of Excel 2010 SP1

OneNote 2010 SP1
Added a new Open from web option that is located under the File Open menu. This enables you to open OneNote notebooks from Windows Live SkyDrive.
The Web option and the Network option are now added under the File Share menu. This makes it easier to share a notebook.
You can use the Quik Filling feature to save your local Unfiled Notes section to another section, or to Windows Live SkyDrive. To do this, click File, Options, Save and Backup, and then click Modify.
Improves how OneNote synchronizes with SharePoint or Windows Live SkyDrive.
OneNote 2010 SP1 now uses Windows Live Essentials to log on to Windows Live SkyDrive.
Fixes an issue that occurred when you applied a bullet or a numbered list to an empty line, or lines.
Fixes an issue where notebooks are visible in the navigation bar when you open or create lots of notebooks, and then minimize them.
Fixes an issue in which the incorrect style is used for the next line after a pasted link.
Fixes an issue in which the marked as read pages in OneNote 2010 changes to mark as unread.
Improves performance when a shared notebook is used by lots of users who use section groups.
OneNote 2010 SP1 now highlights items within the search results.
Fixes an issue that an ink may not move correctly when you share a notebook.
OneNote 2010 SP1 corrects the highlighting feature when you perform a search for certain text that is located inside a multipage XPS file.
Fixes an issue where the ink may not move as expected when you use the Insert Space command. Additionally, various other ink moving issues are addressed.
OneNote 2010 SP1 fixes the highlighting feature when you review a page that uses the highlighter tool.
A detailed error message is now when you use OneNote on a computer while other users are using Windows Live SkyDrive OneNote on the same computer.
Improves performance when you use SharePoint 2010 to share a notebook on a slow network.
Fixes an issue in which you receive a "Exception 0x80042001(InvalidXML)" error message when you use the OneNote object model to export, and then import a page that contains Swedish content.
When you open OneNote 2010 for the first time, OneNote prompts you to set up your first notebook on Windows Live SkyDrive or on a local location. OneNote 2010 SP1 adds a new DisableSkydriveSetupOnFirstBoot registry value to turn this feature off, and create the notebook locally.
Improved performance when you create a new page by using a template.
Fixes an issue in which the printout is displayed as a red X when you copy or move a page that contains a printout in OneNote 2010 format to OneNote 2007 format.
Fixes an author issue on a page when you use the OneNote object model to export and then import the page.
OneNote 2010 SP1 now correctly scrolls when the mouse pointer is near the edges of the screen.
OneNote 2010 SP1 can now open or synchronize notebooks created on Windows Live SkyDrive that contains any of the following characters:
, ",", &, %, #, ~, +
Fixes certain issues that Windows 7 users or Windows Vista users experience when they connect to Windows Live SkyDrive, or use Windows Live SkyDrive.
Fixes an issue in which you may lose customized note flags when an Add-in prevents OneNote 2010 from closing.
Fixes an issue an issue with the object model UpdateHierarchy method.

Outlook 2010 SP1
Outlook 2010 SP1 includes Office 365 support.
Outlook 2010 SP1 can be set to always use the default sending account.
Fixes an issue in which the snooze time does not between appointments.

PowerPoint 2010 SP1
The default behavior for the Use Presenter View option is changed to display the slide show on the secondary monitor, and display the notes on the primary monitor.
Fixes an issue in which an incorrect animation state occurs after you browse through all the slides.
Fixes an issue in which the mouse pointer disappears when you select the Second Monitor option from the Show On list.
PowerPoint Viewer is now included with the Package for CD option.
Fixes an issue in which you receive the following error message when you edit or enable an Excel object that contains Visual Basic for Applications (VBA) code.
Error accessing file. Network connection may have been lost.

Microsoft PowerPoint can't start the application required to open this object. An error occurred and this feature is no longer functioning properly. Would you like to repair this feature now?

Fixes an issue in which an incorrect Runs.Count value is returned when a PowerPoint 2003 format presentation runs a PowerPoint 2010 object model command.
Fixes an issue in which audio or video media that was created on a Mac-based computer does not play back on a Windows-based computer.
Fixes an issue in which the images in an Enhanced Windows Medafile (EMF) file displays incorrectly when you save a slide as an Enhanced Windows Medafile (EMF) file, and then use a high resolution to print it.
Fixes an issue in which a pen cannot persist through the Slide Show mode when you use the pen as a pointer.
Fixes an issue that a default language change is not propagated to new slides or to new presentations.
Fixes an issue in which a linked image is not saved when you insert the linked image in a presentation, and then save the presentation an Open Document Format (ODF) file.

Word 2010 SP1
Word 2010 SP1 includes a dialog box that warns users that the custom XML will be lost when files that use custom XML markups are saved in XML-based file formats.
Now, certain fields are available when you use the APA 6th and MLA 7th edition styles in the Bibliography feature.
Fixes an issue in which users receive the following error message when opening a Word 2010 document.
The file <file name> cannot be opened because there are problems with the contents.

The name in the end tag of the element must match the element type in the start tag.
Fixes an issue in which users receive the following error message when opening a Word 2010 document:
Microsoft Office Word has encountered a problem and needs to close.
Note This issue is described in the following Microsoft Knowledge Base (KB) article:
Fixes a font display problem when you open landscape documents that use a font that is installed on the system with PostScript outlines.
Fixes several editing conflict issues that occur when you use the Word Coauthoring feature.
Word 2010 SP1 now displays the map correctly when you use the Display Map function.
Paragraph indents are no longer lost when you edit other paragraph properties.
Word 2010 SP1 now saves a linked image correctly when you insert the linked image in a presentation, and then save the presentation as an Open Document Format (ODF) file.
When you copy some Excel data that includes cells and a chart, and then paste them as a linked Excel Worksheet Object (OLE) object in a Word document, the size of the chart may not be correct. Or, the chart may be corrupt. This issue occurs because Word uses the printer information to display the chart. Word 2010 SP1 adds an OleIgnorePrintPict registry value to 1 to ignore the printer information.
Fixes an issue in which a chart resizes fully when you use yellow resizing handles to change a shape inside the chart.
Fixes a rendering problem that occurs when you insert a graphic into a Word document, and then save the document as a HTML file.
Fixes an issue in which the whole Word group is flipped when you try to flip a child share inside a Word group by using the Word object model.
Fixes an issue in which the whole Word group is scaled when the ScaleHeight and ScaleWidth command use the Word object model to scale the height or scale the width of a child shape inside a Word group.

Download the Microsoft Office 2010 Service Pack 1 Changes.xlsx package now (http://download.microsoft.com/download/5/1/2/512CC712-4070-4CFF-BC4A-B3AFF0E21A1E/Microsoft%20Office%202010%20Service%20Pack%201%20C hanges.xlsx).

Note : lewat windows update juga bisa


http://www.intowindows.com/how-to-slipstream-office-2010-sp1/


http://www.askvg.com/list-of-all-office-2010-service-pack-1-sp1-packages-released-by-microsoft-download-links-inside/



Download Microsoft Office 2010 SP1 32bit (360 MB)
http://www.mediafire.com/?px2eg7in5lx06lb
http://www.mediafire.com/?0p5qd5bddc2whue

Download Microsoft Office 2010 SP1 64bit (438 MB)

http://www.mediafire.com/?h31cp4bmi0sa24y
http://www.mediafire.com/?h0mkcv796ds34v5
http://www.mediafire.com/?xmzo8lo7tdx8g0g
Link Sumber :

http://hvdzz.blogspot.com/2011/08/microsoft-office-2010-sp-1-x32x64-full.html


Microsoft Toolkit 2.3.2 Final
http://i1117.photobucket.com/albums/k584/acehkhan/officetoolkit.png

http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=20767077&viewfull=1#post20767077

Info mengenai activator office 2010, bisa berkunjung kemari

http://forums.mydigitallife.info/threads/18746-Office-2010-Toolkit-and-EZ-Activator.


Microsoft Office Toolkit 2.3 Beta 8[OTK 2.3 Beta 8]

http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=14539521&viewfull=1#post14539521
Microsoft Office Toolkit 2.3 Beta 9[OTK 2.3 Beta 9]

http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=13710761&viewfull=1#post13710761




http://www.youtube.com/watch?v=PdQpCvclIrs
Download Video diMediafire, format MP4 :

http://www.mediafire.com/?x3zlz02yt22xxoj

http://www.youtube.com/watch?v=Ql_-TN6dSH4
Download Video diMediafire, format AVI :

http://www.mediafire.com/?hsgrujb611wjvq1



Microsoft Office 15 M2 build 15.0.2703.1000 x86 (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=297437&p=19494020&viewfull=1#post19494020)


Office Tab Enterprise v.8.0
http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=14731423&viewfull=1#post14731423

Office Tab Enterprise v.9.10 - Uploader By masfandi (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=167428)
http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=297437&p=20383760&viewfull=1#post20383760

gan ane mau download yg ini nih SP1

itu bener kan buat install office2010? kok cuman 360mb? apa cuman buat update?

terus itu bisa di jamuin ga pake activator?
kok ane ga nemu activator buat yg SP1 ?

gean50
11-10-2012, 08:21 PM
Request link yg buat 64 bit diupdate dong om..
Sama nanya sekalian, ini activator/toolkit yg terbarunya udah bs activated permanent kah ato masih harus aktivasi ulang/automatic re-arm yak?

muyrrrrrr
12-10-2012, 06:14 AM
duh ada cara crack yg lebih mudah ga:???:
udah ada warn merah nih officenya:swt:

technomad
12-10-2012, 09:42 AM
gan ane mau download yg ini nih SP1

itu bener kan buat install office2010? kok cuman 360mb? apa cuman buat update?

terus itu bisa di jamuin ga pake activator?
kok ane ga nemu activator buat yg SP1 ?

Yang 361MB cuman updet SP1 gan :ogpanda:
Klo bisa di activator sebelon updet :ogelegan:
Punya ane udh SP1 kok :oghoho:


duh ada cara crack yg lebih mudah ga:???:
udah ada warn merah nih officenya:swt:

Pake activator kayaknya udh yg paling mudah :ogbingung:
Tinggal klik activate :ogrokok:

best9bg
14-10-2012, 09:20 AM
gan tolong dong
kok ane buka office toolkit 2.3.1 error ya :(
ane udah install net framework 4.0 tetep aja error


http://photoserver.ws/images/NHKP507a2011e659b.jpg


ane udh nyoba yg di pejwan, sama beberapa sumber ane nyari di google
tetep aja kaya gitu :ogbloon:

btw ane pake XP gan

======
edited
tapi ane udh nyoba yg 2.2.3
gaada masalah :oghoho:

zync_strave
14-10-2012, 04:23 PM
Gan ane mau download buat Windows 8 x64 yg mana yah gw harus downloadnya ?
Linknya yg mana gan :)

technomad
14-10-2012, 07:51 PM
Gan ane mau download buat Windows 8 x64 yg mana yah gw harus downloadnya ?
Linknya yg mana gan :)

Smua versi bisa gan
Bisa di cek Office 2010 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&page=28&p=20829520&viewfull=1#post20829520)
*di hide 200 post
Boleh gk sih nyebar direct link dari Digital River ? :ogbingung:

agresivee
15-10-2012, 09:04 AM
mw install office 2010
berarti harus di uninstall dulu office sebelumnya
kalo di uninstall pake Revo Uninstaller bisa ga?
atau ada cara khusus? :bingung:
mohon pencerahannya

technomad
15-10-2012, 09:40 AM
mw install office 2010
berarti harus di uninstall dulu office sebelumnya
kalo di uninstall pake Revo Uninstaller bisa ga?
atau ada cara khusus? :bingung:
mohon pencerahannya

Tergantung selera mau di uninstall ato gk :oghehe:
Lagian bisa pke 2 office (2007 & 2010)
Kalo bisa sih ya pke sopwer uninstaller :obhehe:

best9bg
15-10-2012, 05:14 PM
mw install office 2010
berarti harus di uninstall dulu office sebelumnya
kalo di uninstall pake Revo Uninstaller bisa ga?
atau ada cara khusus? :bingung:
mohon pencerahannya

gak juga gan :)

[tested by me] ini ane punya yg 2007 & 2010 dalam 1 komputer :oghoho:

agresivee
15-10-2012, 08:54 PM
Tergantung selera mau di uninstall ato gk :oghehe:
Lagian bisa pke 2 office (2007 & 2010)
Kalo bisa sih ya pke sopwer uninstaller :obhehe:


gak juga gan :)

[tested by me] ini ane punya yg 2007 & 2010 dalam 1 komputer :oghoho:

oalah bisa dua gitu yah
thanks mastah2

graudon
16-10-2012, 10:33 AM
trimakasih ya semuanya, tadi berhasil instal MS 2010 :ogmatabelo:
saya pake yang Office 2010 Professional Plus x86 SP1 by win_ddee di windows xp. dan pake activator office tool kit nya berhasil gan :oghoho:
nih ssnya http://upload.kapanlagi.com/c.php?f=thumb_201210161032174_untitled_507cd54154c 1c.jpg (http://upload.kapanlagi.com/c.php?f=201210161032174_untitled_507cd54154c1c.jpg )

sekali lagi makasih banyak ya semuanya :ogmatabelo: :ogpeace:

Vhescot
18-10-2012, 08:56 AM
Help me, uda cb masukin product key invalid trus, info saya pny versi 14.0.4734.1000 . Heran muncul activation wizard setiap buka office pertama x, pdhal ga pernah update office..>.<

zync_strave
19-10-2012, 12:54 AM
Gan ane sudah cape2 download eh yg ini error gan.
en_office_profession*al_plus_2010_x64_515*489.part 4.rar ada link lain ga ya selain ini ?
http://www...mediafire.com/?zzymoe0nmyj

idindina
19-10-2012, 10:22 AM
Pagi bro ...
mo nanya neh ..
Sy dah brez donlot office pro plus yg di share oleh bung fandi dri page mikocok nya ... (versi 64bit)

nah, klu untuk product key ny pake yg di pekiwan atau yg dishare oleh bung T3d1 yg key : WYHYQ*********

Ama activator nya recomended yg toolkit 2.3.1 atau 2.3.2 yg di share di web mydigital life ???

tq ya ... :)

(key nya beda ga seh antara 32 bit ama 64 bit klu untuk profesional plus ??? )

SFU11
19-10-2012, 11:22 AM
Pagi bro ...
mo nanya neh ..
Sy dah brez donlot office pro plus yg di share oleh bung fandi dri page mikocok nya ... (versi 64bit)

nah, klu untuk product key ny pake yg di pekiwan atau yg dishare oleh bung T3d1 yg key : WYHYQ*********

Ama activator nya recomended yg toolkit 2.3.1 atau 2.3.2 yg di share di web mydigital life ???

tq ya ... :)

(key nya beda ga seh antara 32 bit ama 64 bit klu untuk profesional plus ??? )

kalo masukin keynya, pastikan komputer offline.
dan seluruh proses installasi sampai aktivasi, disarankn komputer sedang offline.

activator yg latest aja ambil dari MDL forum.
keynya sama aja untuk 32 dan 64.

Alwayslearning
21-10-2012, 09:37 AM
Gan ada gak aktivator yang bener2 maknyos?alias gak pake 6 bulan ke depan?full forever :malu:

wisnuindrajati
21-10-2012, 10:31 AM
Gan ada gak aktivator yang bener2 maknyos?alias gak pake 6 bulan ke depan?full forever :malu:

kalo autokms nya @schedule task nyala, emang 180hari tapi tiap restart dia balik lagi ke180hari lagi bro.
jadi sama aja selamanya, kecuali 180hari pc nya ga pernah restart :D

SuperAnggara
21-10-2012, 11:07 AM
punya saya tiba2 kedetect uda habis neh :sigh: kira klo pake toolkit yg baru bisa ndak neh buat memperbaharui licensinya ? (harus offline yah ntar wktu aktivasinya??)

Alwayslearning
21-10-2012, 11:49 AM
kalo autokms nya @schedule task nyala, emang 180hari tapi tiap restart dia balik lagi ke180hari lagi bro.
jadi sama aja selamanya, kecuali 180hari pc nya ga pernah restart :D

Boleh tau autokms yang mana ya gan yang dipake?masalahnya yang saya pake klu sudah masuk 6 bulan minta aktifasi lagi :sedih:

SFU11
21-10-2012, 11:56 AM
Boleh tau autokms yang mana ya gan yang dipake?masalahnya yang saya pake klu sudah masuk 6 bulan minta aktifasi lagi :sedih:

haha.. itu tandanya auto KMS nya di "makan" ama antivirus.

coba di masukin ke exception list.

wisnuindrajati
21-10-2012, 12:06 PM
Boleh tau autokms yang mana ya gan yang dipake?masalahnya yang saya pake klu sudah masuk 6 bulan minta aktifasi lagi :sedih: install lagi aja autokms nya, jangan sampe kemakan antivirus (masukin exclusion list)
disini pake avast! free aman aja bro :sedih:
http://sadpanda.us/images/1227850-JUVM0FX.png http://sadpanda.us/images/1227853-VT64PXB.png http://sadpanda.us/images/1227858-XCSFO7Q.png

robertohongo
21-10-2012, 12:13 PM
haha.. itu tandanya auto KMS nya di "makan" ama antivirus.

coba di masukin ke exception list.

oh harus install auto KMS dulu yah
baru activation

soalnya yg dulu keknya activatornya ga/belum ada auto KMS nya :hihi:
jaman masih belum ada tab2 KMS, activation, dll kek di gambar

SFU11
21-10-2012, 01:00 PM
oh harus install auto KMS dulu yah
baru activation

soalnya yg dulu keknya activatornya ga/belum ada auto KMS nya :hihi:
jaman masih belum ada tab2 KMS, activation, dll kek di gambar

kalo saya sih biasanya pake aktivator dari CODYQX4, Office 2010 Toolkit 2.2.3
tp kayaknya udah ga develop lagi.
dia ganti jadi Microsoft Toolkit.
latest version nya bisa cari di forum MDL ya...

kururugikai
21-10-2012, 01:49 PM
gan, nanya nih..
kok di laptop ane ,officenya bikin partisi ndiri ya..??
namanya :
Microsoft Office Click-to-Run 2010 (Protected)
trus sama sekali gak bisa di buka..

ini kenapa ya gan..??
:sedih:

gundam
23-10-2012, 10:07 PM
wah pilihannya banyak sekali, yang mana bro yang cocok buat window XP (buat komputer kantoran)

lalu kalo sudah ada yang install tapi lom di aktifkan apakah masih bisa di licance tampa install ulang?
mohon petunjuknya

elboston
24-10-2012, 01:27 AM
Kalau ane pakai yang lama..
selalu berhasil kok.. :)

elboston
24-10-2012, 01:29 AM
Office tabnya sangat bermanfaat sekali..
Buat yang suka copas dok lain juga lebih mudah jadinya..hehehe

croocklyn
25-10-2012, 07:26 AM
maaf gan klo pertanyaanya oot..
sy baru install pro plus 2010..ini kok gk ada permintaan masukin key yah?apa emg gt,jd langsung pake' activator aja?
maaf newbie kebiasaan pake office 2007 :D

zernz
25-10-2012, 03:47 PM
kaks...
mau nanya donk...

saya cuma perlu ms.word, ms, excel, ms. power point...
bagusnya pakai yg mana ya.. ?

robertohongo
26-10-2012, 09:52 AM
kaks...
mau nanya donk...

saya cuma perlu ms.word, ms, excel, ms. power point...
bagusnya pakai yg mana ya.. ?
dipilih pas install kan bisa
pilih yg custom installation
ambil word, excel, ama ppt aja

zernz
26-10-2012, 12:41 PM
dipilih pas install kan bisa
pilih yg custom installation
ambil word, excel, ama ppt aja

iya, maksud saya donlod yg mana ya biar ga terlalu gede nanti donlodnya...
maaf.. >_<

robertohongo
26-10-2012, 01:53 PM
iya, maksud saya donlod yg mana ya biar ga terlalu gede nanti donlodnya...
maaf.. >_<

oh :hihi:
paling kecil sih keknya yg ini



MS Office Professional Plus 2010 x86 RTM Final Version Untouch (650 MB)




MS Office Professional Plus 2010 x64 (en_office_professional_plus_2010_x64_515489.exe) (718 MB)


ato ada installer yg lebih kecil mungkin?
CMIIW

trea_sure
26-10-2012, 06:41 PM
nanya neeh gan.. bagusan mana ya office yang 32bit sama 64 bit? perbedaanya apa?
terus recomended nya yang mana ya?? os saya windows 7 ultimate 64bit
thanks.

kriee
26-10-2012, 08:15 PM
nanya neeh gan.. bagusan mana ya office yang 32bit sama 64 bit? perbedaanya apa?
terus recomended nya yang mana ya?? os saya windows 7 ultimate 64bit
thanks.baiknya disesuaikan dengan OS yang dipakai sekarang, klo menggunakan OS Windows7 64Bit disamakan aja dengan Ms. Office 2010 64Bit

mini_me
28-10-2012, 03:22 AM
klo aku donlod trialnya dr situs microsoft lgsg itu bs dijadiin full gak? klo bs gmn caranya ya? thanks

T3D1
28-10-2012, 10:43 PM
klo aku donlod trialnya dr situs microsoft lgsg itu bs dijadiin full gak? klo bs gmn caranya ya? thanks

Ngga lah bro, harus menggunakan activator office 2010nya, coba cari dipageone activator office 2010...

cyberblu3
31-10-2012, 09:37 AM
Ngga lah bro, harus menggunakan activator office 2010nya, coba cari dipageone activator office 2010...

banyak link dri activator yg uda mokad nih....

phsyco_manthis
03-11-2012, 12:24 AM
Mo nyobain, tp maless ribet kreknya.. stay di office 2007 aja aah.. :p

ekoaramsa
04-11-2012, 05:56 PM
malam, agan-agan ane lagi bingun ni, jd krn laptop ane ilang dan sekarang lg pake laptop kakak, trnyata microsoft officenya masih 2003 -_-' ane mau install yg 2010, tapi baca di page 1 agak bingung krn banyak bgt linknya,, kira2 yg mana yg work linknya ya gan? trus klo ada versi 2003 nya, apa bisa jadi masalah pas instal 2010? thanks ya gan, mohon dibantu krn ane gaptek masalah teknologi T.T your answers would be highly appreciated :)

120891
04-11-2012, 06:07 PM
gan ada yg bisa reupload activator buat office 2010 plus g? itu link uda pada mati smua ==

d3p0k
04-11-2012, 08:16 PM
gan ada yg bisa reupload activator buat office 2010 plus g? itu link uda pada mati smua ==

Yang di sini masih bisa kok gan :

http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=18143481&viewfull=1#post18143481

oggy
05-11-2012, 11:16 AM
mantap nih aktivatornya..

dah 1 tahun pke gak ada error tuh ane..

rois_siswanto
07-11-2012, 09:51 AM
Mikocok Toolkit 2.4 Beta

http://cdn-u.kaskus.co.id/88/pyr8ivke.jpg



.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Sumber (http://www.nsaneforums.com/topic/90297-microsoft-office-2010-proplus-volume-activation-guides-tutorials-tools-inc-working-mak-keys/page__st__480)

minervaagung
07-11-2012, 11:07 AM
mas saya coba pake spelling and gramar indodic.dic steps tepnya dah bener kok tetep speeling and grammarnya pake bhs inggris yaa untuk correction wordnya bukan bahasa indonesia .....mohon bantuanya thanks

cacienk13
12-11-2012, 04:18 PM
kawan2 gimana caranya biar jadi full, udah pake crack yang ada tapi masih tetep ga bisa full, bisanya cuma trial yg tiap 180 hari diperpanjang otomatis, terus tiap pertama masuk office pasti ditanyain terus buat aktivasi,

gimana ya, :???:

andirempoa08
12-11-2012, 05:30 PM
kawan2 gimana caranya biar jadi full, udah pake crack yang ada tapi masih tetep ga bisa full, bisanya cuma trial yg tiap 180 hari diperpanjang otomatis, terus tiap pertama masuk office pasti ditanyain terus buat aktivasi,

gimana ya, :???:
hmm... kirain masalah ini sudah clear ya.. :bingung:
udah ada banyak aktifasi di pajwan Gan.. udah full selamanya.. coba aktifasi ampuh ini Office.2010.Toolkit.and.EZ-Activator.2.2.3 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&p=18143481&viewfull=1#post18143481)
semoga membantu... :hmm:

cacienk13
13-11-2012, 10:54 AM
hmm... kirain masalah ini sudah clear ya.. :bingung:
udah ada banyak aktifasi di pajwan Gan.. udah full selamanya.. coba aktifasi ampuh ini Office.2010.Toolkit.and.EZ-Activator.2.2.3 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&p=18143481&viewfull=1#post18143481)
semoga membantu... :hmm:
:maaf: kk karena sebelumnya pake activator yg lain, jadi pake activator yg itu juga ga ngefek, udah saya coba dari kmarin2, saya utak atik lagi siapa tau bisa,
thank2 ya, :hmm:
---------------
udah bisa kk, ternyata activator yg lain masih aktif jadi pake yang EZ-activator failed terus, setelah uninstal activator yang jadul terus pake EZ-activator langsung bisa, :top:

:maaf: kurang merhatiin jadi nanyain pertanyaan yang udah dibahas di trit,

lustanto
21-11-2012, 02:37 AM
agan2 semuanya ane download koq failed terusss yah :( linknya dah d hapus apa yah ? , bagi link lokal donk sekalian activatornya
ane pake Xp sp3 32 bit


#newbie

EmoTiON
25-11-2012, 10:45 AM
mas-mas bro sekalian, ada yg pernah nyoba di xp sp2 kagak ?

ni ane udah DL, install beres, pas office nya pertama di running eh ngeclose sendiri, trus nongol message yg intinya gak competible ama OS ane. :ogtolong:

SFU11
25-11-2012, 10:58 AM
mas-mas bro sekalian, ada yg pernah nyoba di xp sp2 kagak ?

ni ane udah DL, install beres, pas office nya pertama di running eh ngeclose sendiri, trus nongol message yg intinya gak competible ama OS ane. :ogtolong:

Windows XP (must have SP3)

http://office.microsoft.com/en-us/products/microsoft-office-2010-system-requirements-HA101810407.aspx

lain kali baca page satu yg teliti ya... old member :)

canrakerta
26-11-2012, 01:51 AM
pengen download tapi udah terlalu nyaman pake yang 2007..haha

GreaverS
29-11-2012, 03:34 AM
Buat agan2 penghuni thread terutama ts
Ane kebingungan mo donlot di pekiwan krn tll banyak n banyak link yg dah mati..
kalau berkenan Mohon bantuan nya minta link donlot yg msh hidup ama aktivator selamanya..
Makasih agan-agan..
Tlng bantuannya..

Adimas
29-11-2012, 04:40 PM
Gan, minta saran-sarannya..
ane pernah install office 2010 trial, nah sempet bermasalah waktu aktivasi key., udh ane uninstal pulak officenya...
permasalahan muncul pas ane mw install office 2010 baru malah muncul kotak dialog dibawah ini..
minta saran dan penyelesaian yg jelas agan-agan yang udh expert dlm hal ini

http://img24.imageshack.us/img24/5118/kacau.jpg

banguzi
29-11-2012, 04:58 PM
beralih ke 2013 dulu gan, nanti ke 2010 lagi ahehe

Romantic_Water
29-11-2012, 05:19 PM
kawan... cara aktivasi MSOffice 2010 di Windows 8 gmn? kok sy gagal mulu pdhl di Windows 7 sy sblmnya gampang bgt diaktivasi
sy pke Microsoft Office 2010 14.0.4763 Professinal Plus x86

Help me dong?

SFU11
29-11-2012, 06:10 PM
kawan... cara aktivasi MSOffice 2010 di Windows 8 gmn? kok sy gagal mulu pdhl di Windows 7 sy sblmnya gampang bgt diaktivasi
sy pke Microsoft Office 2010 14.0.4763 Professinal Plus x86

Help me dong?

kenapa ga langsung pake 2013 aja...

aktivasi 2010 kalo ga salah pake Microsoft Toolkit (http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010) jg bisa.
of course... disable your antivirus first.

pengemist
29-11-2012, 07:51 PM
Gan, minta saran-sarannya..
ane pernah install office 2010 trial, nah sempet bermasalah waktu aktivasi key., udh ane uninstal pulak officenya...
permasalahan muncul pas ane mw install office 2010 baru malah muncul kotak dialog dibawah ini..
minta saran dan penyelesaian yg jelas agan-agan yang udh expert dlm hal ini

http://img24.imageshack.us/img24/5118/kacau.jpg

uninstall dulu office nya....
uninstalnya jangan lewat control panel.. tapi pakai revo uninstaller
setelah selesai, bersihkan registri dengan cc cleaner...
jika sudah bersih, reboot komputer
cek... c > program file ? dellette folder microsoft office....

instal lagi office nya....

acakacakan
30-11-2012, 01:28 AM
gw pernah pake crack 'toolkit activator'.. jalan lancar OFFICE-nya,, tapi ngancurin program MP3GAIN http://mp3gain.sourceforge.net/ gw..
uninstall balik 2007 lagi dah kenapa ya?? padahal keren bener nih office.. ada crack laen ga??

232cezar
02-12-2012, 02:18 PM
pake crack yang didepan aja gan... yang Office.2010.Toolkit.and.EZ-Activator.2.2.3

ane pake lancar2 aja...

Vhescot
06-12-2012, 10:11 PM
setiap buka office entah itu word,excel pasti muncul "microsoft office activation wizard" / this copy of Ms.office is not actived..
Sudah coba pke product key di pageone ttp aja failed keynya.. butuh solusi...
saya pke ms.office proffesional plus 2010.
mohon solusinya thanks..

SFU11
06-12-2012, 10:31 PM
setiap buka office entah itu word,excel pasti muncul "microsoft office activation wizard" / this copy of Ms.office is not actived..
Sudah coba pke product key di pageone ttp aja failed keynya.. butuh solusi...
saya pke ms.office proffesional plus 2010.
mohon solusinya thanks..

http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010

rusminnm
07-12-2012, 04:25 PM
ada yang bisa bantu buat office 2010 pro full iso yang link idws gak ya....????

kresjake
09-12-2012, 03:51 AM
mohon bantuan nya gan..bingung cari single link idws download microsoft word 2010nya

kebanyakn link aktivator sma toolkit semua :onion-07:

pusing banyak link nya ...:bingung: kebanyakan link nya bukan link idws ...

best9bg
09-12-2012, 10:51 AM
mohon bantuan nya gan..bingung cari single link idws download microsoft word 2010nya

kebanyakn link aktivator sma toolkit semua :onion-07:

pusing banyak link nya ...:bingung: kebanyakan link nya bukan link idws ...

coba yg ini gan :hi:
Pro Plus x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32250.exe)
or
Pro Plus x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)

topijrami
09-12-2012, 02:21 PM
ada yg pernah pake microsoft toolkit 2.4 beta 7 buat aktivasi office???
caranya gmn sih? bingung makenya

BBBBB
09-12-2012, 05:19 PM
Buat agan2 penghuni thread terutama ts
Ane kebingungan mo donlot di pekiwan krn tll banyak n banyak link yg dah mati..
kalau berkenan Mohon bantuan nya minta link donlot yg msh hidup ama aktivator selamanya..
Makasih agan-agan..
Tlng bantuannya..


malam, agan-agan ane lagi bingun ni, jd krn laptop ane ilang dan sekarang lg pake laptop kakak, trnyata microsoft officenya masih 2003 -_-' ane mau install yg 2010, tapi baca di page 1 agak bingung krn banyak bgt linknya,, kira2 yg mana yg work linknya ya gan? trus klo ada versi 2003 nya, apa bisa jadi masalah pas instal 2010? thanks ya gan, mohon dibantu krn ane gaptek masalah teknologi T.T your answers would be highly appreciated :)

sama nih masalahnya,,ane juga bingung mau download yang mana..
yang link nya masih idup,trus sekalian udah ada activatornya permanen yang mana gan?

amungdocs
09-12-2012, 05:24 PM
Ane udah make office 2010.. lancar jaya

feezar
12-12-2012, 01:05 PM
Ane udah make office 2010.. lancar jaya

kalo boleh tau makenya link yg mana mas?

kresjake
12-12-2012, 10:32 PM
coba yg ini gan :hi:
Pro Plus x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32250.exe)
or
Pro Plus x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)

itu butuh aktivator / tool kit ndak ... :bingung:

apa udah aktif ...makasi saran nya

nohara911
15-12-2012, 02:41 PM
bisa buat win 8 ga yang versi mikocok 2010 x64 nya? :bingung:

ekek
17-12-2012, 02:31 PM
bisa buat win 8 ga yang versi mikocok 2010 x64 nya? :bingung:
Bisa...ane pake win 8 pro x64...lancar :)

best9bg
17-12-2012, 02:39 PM
itu butuh aktivator / tool kit ndak ... :bingung:

apa udah aktif ...makasi saran nya

perlu :hi:

liat ini http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010
download yg v2.3.2 aja biar gampang makenya

kalo yg v2.4 beta 7, tampilannya agak ribet utk newbie user (imo)


Bisa...ane pake win 8 pro x64...lancar :)

knp gak pake yg 2013? susah yah ngeaktifnya? :lol:

r3ndy_yonathan
18-12-2012, 06:15 PM
Gan nubie mau nanya, temen ane kan install microsoft office 2010 dengan default china, jd semuanya dalam bahasa mandari dan tulisan mandari, ada yg tau caranya untuk nambahim bahasanya ga ? jd ga perlu install ulang office, tp kek nambahi plug-in bahasa english, mohon bimbingannya donk....
tq

dimmbe
20-12-2012, 07:21 PM
boleh minta tolong di reupload lagi gan
yang final version 64 bit
makasih :)

best9bg
20-12-2012, 08:44 PM
Gan nubie mau nanya, temen ane kan install microsoft office 2010 dengan default china, jd semuanya dalam bahasa mandari dan tulisan mandari, ada yg tau caranya untuk nambahim bahasanya ga ? jd ga perlu install ulang office, tp kek nambahi plug-in bahasa english, mohon bimbingannya donk....
tq

pake cara ini gan :top:
http://www.howtogeek.com/howto/24433/how-to-add-other-languages-to-office-2010


boleh minta tolong di reupload lagi gan
yang final version 64 bit
makasih :)

download dulu yg ini (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)
untuk patch ke SP1 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26617)

activator
liat ini http://forums.mydigitallife.info/thr...nd-Office-2010 (http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010)
download yg v2.3.2 aja biar gampang makenya

kalo yg v2.4 beta 7, tampilannya agak ribet utk newbie user (imo)

rane
21-12-2012, 10:48 AM
kan udah diinstal KMS buat activatornya dan work :top:
itu kalo KMS diuninstal apakah MS Officenya masih full version atau balik lagi jadi trial? :???:

SFU11
21-12-2012, 01:16 PM
kan udah diinstal KMS buat activatornya dan work :top:
itu kalo KMS diuninstal apakah MS Officenya masih full version atau balik lagi jadi trial? :???:

masih full version... tp cuman 180 hari..
mending ga usah di uninstall.

rane
21-12-2012, 06:35 PM
masih full version... tp cuman 180 hari..
mending ga usah di uninstall.

tapi KMSnya kedetect virus terus sama ESET nih :iii:
gak apa2 tuh? :iii:

SFU11
21-12-2012, 06:36 PM
tapi KMSnya kedetect virus terus sama ESET nih :iii:
gak apa2 tuh? :iii:

hoho... tidak apa2...

metalcrayz
22-12-2012, 08:12 AM
coba yg ini gan :hi:
Pro Plus x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32250.exe)
or
Pro Plus x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)
saya ud donlot yg x64 ny itu buat 64 bit kn?
tp kok pas ud beres donlot pas djalananin exe ny kn extracting files abis itu ga ada tanda apa2 lg yg kluar -____-"

4rlong
23-12-2012, 06:21 AM
ada yang pernah coba aktivasi Online office 2010 bang? kan permanent tuh.....

dimmbe
23-12-2012, 05:22 PM
pake cara ini gan :top:
http://www.howtogeek.com/howto/24433/how-to-add-other-languages-to-office-2010



download dulu yg ini (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)
untuk patch ke SP1 (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26617)

activator
liat ini http://forums.mydigitallife.info/thr...nd-Office-2010 (http://forums.mydigitallife.info/threads/28669-Microsoft-Toolkit-Official-KMS-Solution-for-Windows-and-Office-2010)
download yg v2.3.2 aja biar gampang makenya

kalo yg v2.4 beta 7, tampilannya agak ribet utk newbie user (imo)yg 2.3.2 gak bisa didonlod ya
file restricted

best9bg
23-12-2012, 05:59 PM
saya ud donlot yg x64 ny itu buat 64 bit kn?
tp kok pas ud beres donlot pas djalananin exe ny kn extracting files abis itu ga ada tanda apa2 lg yg kluar -____-"

kaya gimana? :???: itu kan file ISO, udah di ekstrak kan? situ ekstrak kemana? :iii:


yg 2.3.2 gak bisa didonlod ya
file restricted
coba download dari sini (https://hotfile.com/dl/165573536/e4b3b9d/Microsoft_Toolkit_2.3.2_by_doctor.exe.html) :obiii:

NeoZik
24-12-2012, 02:07 PM
Kira-kira masih bisa di aktivasi ulang ga nih ???

Ada ss nya nih:
http://img37.imageshack.us/img37/1640/activationfailed.jpg

Mohon bantuannya.... terima kasih

best9bg
24-12-2012, 02:09 PM
Kira-kira masih bisa di aktivasi ulang ga nih ???

Ada ss nya nih:
http://img37.imageshack.us/img37/1640/activationfailed.jpg

Mohon bantuannya.... terima kasih

masih...
pake ini (https://hotfile.com/dl/165573536/e4b3b9d/Microsoft_Toolkit_2.3.2_by_doctor.exe.html) gan

nab_illa
24-12-2012, 08:46 PM
kak aku mau nanya dong. maaf ngerepotin ya hehe
laptopkukan vaio trus udah ada ms office 2010 bawaan tapi cuman excel dan office aja trus kalao gitu mau dijadiin full version gimana yah?
aku udah coba buat pake serial number yg di share tapi tetep katanya serial number invalid. jadi gimana kak?

SFU11
25-12-2012, 12:41 AM
kak aku mau nanya dong. maaf ngerepotin ya hehe
laptopkukan vaio trus udah ada ms office 2010 bawaan tapi cuman excel dan office aja trus kalao gitu mau dijadiin full version gimana yah?
aku udah coba buat pake serial number yg di share tapi tetep katanya serial number invalid. jadi gimana kak?

uninstall office yg bawaan.. trus download dan install office dari thread ini.

nab_illa
25-12-2012, 09:39 AM
uninstall office yg bawaan.. trus download dan install office dari thread ini.

oke kak makasih sarannya

rezalibrawan
25-12-2012, 08:15 PM
mungkin boleh direkomendasikan yang paling mantep buat didonlod masbro?

best9bg
25-12-2012, 08:26 PM
mungkin boleh direkomendasikan yang paling mantep buat didonlod masbro?

download dulu yg
x86 / 32bit (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32250.exe)
x64 / 64bit (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)

untuk patch ke SP1
x86 / 32bit (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26622)
x64 / 64bit (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26617)

pilih, kompi ente x86 atau x64

activator
klik (https://hotfile.com/dl/165573536/e4b3b9d/Microsoft_Toolkit_2.3.2_by_doctor.exe.html)

idwslover
28-12-2012, 11:18 AM
download dulu yg
x86 / 32bit (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32250.exe)
x64 / 64bit (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)

untuk patch ke SP1
x86 / 32bit (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26622)
x64 / 64bit (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26617)

pilih, kompi ente x86 atau x64

activator
klik (https://hotfile.com/dl/165573536/e4b3b9d/Microsoft_Toolkit_2.3.2_by_doctor.exe.html)

cuma mao pastiin aja, langkah-langkah ane berikut sudah bener belum gan?

1. Install Office 2010
2. Input key [trial 30 hari]
3. Install update-an office SP1
4. Klik EZ Activator [otomatis nginstall AutoKMS dan Trial berubah jadi 180 hari]

Sesudah itu ane coba jalanin office nya udah bisa jalan semua gan, selanjutnya ane harus ngapain lagi?
Apa tiap 180 hari ane harus pencet tombol EZ Activator itu lagi?

best9bg
28-12-2012, 12:45 PM
cuma mao pastiin aja, langkah-langkah ane berikut sudah bener belum gan?

1. Install Office 2010
2. Input key [trial 30 hari]
3. Install update-an office SP1
4. Klik EZ Activator [otomatis nginstall AutoKMS dan Trial berubah jadi 180 hari]

Sesudah itu ane coba jalanin office nya udah bisa jalan semua gan, selanjutnya ane harus ngapain lagi?
Apa tiap 180 hari ane harus pencet tombol EZ Activator itu lagi?

betul gan :top:

tau darimana 180hari, kalo ane sih udah permanent activenya (maybe) :iii:

idwslover
28-12-2012, 03:09 PM
betul gan :top:

tau darimana 180hari, kalo ane sih udah permanent activenya (maybe) :iii:

deket tombol EZ Activator ada tombol "check"
sebelum tekan tombol EZ Activator, ane tekan tombol Check, hasilnya 30 hari
sesudah tekan tombol EZ Activator, ane tekan tombol Check, hasilnya 180 hari
jadi ntar setelah habis masa 180 hari, ane harus tekan tombol EZ Activator lagi kah gan? :iii:

idwslover
28-12-2012, 03:45 PM
activator yg 2.3.2 kenapa sy jalankan exenya di windows xp3 tidak mau jalan yah gan?
ada solusi gak nih utk xp sp3? kalau tadi install yg windows 7 udah oke.

SFU11
28-12-2012, 04:51 PM
deket tombol EZ Activator ada tombol "check"
sebelum tekan tombol EZ Activator, ane tekan tombol Check, hasilnya 30 hari
sesudah tekan tombol EZ Activator, ane tekan tombol Check, hasilnya 180 hari
jadi ntar setelah habis masa 180 hari, ane harus tekan tombol EZ Activator lagi kah gan? :iii:

ga perlu. selama autoKMS nya terinstall... dia buat schedule buat aktivasi office nya... jadi tidak perlu cara manual.
pastikan autoKMS nya tidak "termakan" antivirus.


activator yg 2.3.2 kenapa sy jalankan exenya di windows xp3 tidak mau jalan yah gan?
ada solusi gak nih utk xp sp3? kalau tadi install yg windows 7 udah oke.

udah terinstall .net framework 4?

jbach
29-12-2012, 08:20 PM
gan mohon bantuannya, ane udah install microsoft office plus 2010, tiap ms word running keluar keyword: "MICROSOFT OFFICE PROFESSIONAL PLUS 2010 CANNOT VERIFY THE LICENSE FOR THIS PRODUCT. YOU SHOULD REPAIR THE OFFICE PROGRAM BY USING CONTROL PANEL", mohon pencerahannya.

shin_a1
01-01-2013, 09:08 PM
cuma mao pastiin aja, langkah-langkah ane berikut sudah bener belum gan?

1. Install Office 2010
2. Input key [trial 30 hari]
3. Install update-an office SP1
4. Klik EZ Activator [otomatis nginstall AutoKMS dan Trial berubah jadi 180 hari]

Sesudah itu ane coba jalanin office nya udah bisa jalan semua gan, selanjutnya ane harus ngapain lagi?
Apa tiap 180 hari ane harus pencet tombol EZ Activator itu lagi?

bro..itu yg langkah 2. Input key [trial 30 hari], key nya dari mana ya ?

SFU11
01-01-2013, 09:14 PM
bro..itu yg langkah 2. Input key [trial 30 hari], key nya dari mana ya ?

langkah 2 ga perlu kok...
lakukan aja langkah 1,3,4

sayafer
02-01-2013, 01:55 PM
download dulu yg
x86 / 32bit (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32250.exe)
x64 / 64bit (http://msft.digitalrivercontent.net/01/501016817-10234441--EUR//office2010/X16-32213.exe)

untuk patch ke SP1
x86 / 32bit (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26622)
x64 / 64bit (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=26617)

pilih, kompi ente x86 atau x64

activator
klik (https://hotfile.com/dl/165573536/e4b3b9d/Microsoft_Toolkit_2.3.2_by_doctor.exe.html)

ane udah donlot n coba install yg x86
nah, setelah diklik file exe-nya, ternyata diekstrak dulu, lalu muncul prompt untuk ngisi product key.
product key-nya apa ya bro, soalnya gak bisa lanjutin setup-nya klo gak diisi dgn betul, cuma bisa cancel.
mohon bantuannya bro

x41
02-01-2013, 06:40 PM
misi nanya, office 2010 nih ada proof reading untuk bahasa indonesia nya ga?
kalo ada donlod dimana ya?
ane nyari di web resmi kaga nemu, adanya untuk office 2013.

terima kasih sebelumnya.

shin_a1
03-01-2013, 10:31 PM
langkah 2 ga perlu kok...
lakukan aja langkah 1,3,4

gan...tapi pas jalanin yg langkah 1) kok minta enter product key ya?

SFU11
03-01-2013, 11:03 PM
gan...tapi pas jalanin yg langkah 1) kok minta enter product key ya?

ah. iya betul saya lupa... maaf ya :peace:

ini key-nya, tp ingat harus offline ya install nya.


Office Professional 2010 76XCJ-YMH2W-YQQV6-XX76X-QK3K7
Office Professional 2010 XJ2G2-TDQ49-3MW8D-F4FCT-KPTT6
Office Professional 2010 BGCKH-CRYRT-49VQ7-YMCG3-BRBP7
Office Professional 2010 W4D2C-3YK88-KMYP2-2QTXY-28CCY
Office Professional 2010 9GVVR-X6VJT-WDDXD-YB4M2-RQ7CV
Office Professional 2010 2K79J-DVFWG-MJT2Q-BX82R-T9PDV
Office Professional 2010 6QFDX-PYH2G-PPYFD-C7RJM-BBKQ8
Office Professional 2010 BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK
Office Professional 2010 YHDT7-WPQX9-BCYDM-6VJ9K-KRDMW
Office Professional 2010 6TX3V-WRDJ6-JC34X-BDDPV-6F3PB
Office Professional 2010 KGTM8-XGW8X-D3PWD-8HPHW-4JJ42
Office Professional 2010 MRQV4-9Y8W3-KDDPH-K2PG4-MCH2Q
Office Professional 2010 TTK27-44W3B-PVC8K-XJQW8-KJMVG
Office Professional 2010 2VQRW-HFRGP-733PM-Y737F-K7BBB
Office Professional 2010 H2VKD-G9CBT-D2JXH-JFTT6-C22WF
Office Professional 2010 PYVW4-KHTM7-6WPTF-VVDHV-826D8
Office Professional 2010 YDCTD-DKK23-4C3P9-CP8RB-9VVBV
Office Professional 2010 CXQWG-BJWPX-VWWCJ-CJJGV-29G2T
Office Professional 2010 TVFJ7-76TR7-HHCKT-QQFJR-8KTTD

232cezar
04-01-2013, 12:41 PM
betul gan :top:

tau darimana 180hari, kalo ane sih udah permanent activenya (maybe) :iii:

gan itu activator nya terdeteksi virus nggak seperti autoKMS??
trus kira2 udah brp lama agan pake activatornya??
thanks

robertohongo
04-01-2013, 04:12 PM
kalo ganti tanggal pc jadi non aktiv lagi ya officenya :dead:
untung masih manjur kms nya :hihi:

best9bg
04-01-2013, 05:54 PM
ane udah donlot n coba install yg x86
nah, setelah diklik file exe-nya, ternyata diekstrak dulu, lalu muncul prompt untuk ngisi product key.
product key-nya apa ya bro, soalnya gak bisa lanjutin setup-nya klo gak diisi dgn betul, cuma bisa cancel.
mohon bantuannya bro
nih dari SFU11

Office Professional 2010 76XCJ-YMH2W-YQQV6-XX76X-QK3K7
Office Professional 2010 XJ2G2-TDQ49-3MW8D-F4FCT-KPTT6
Office Professional 2010 BGCKH-CRYRT-49VQ7-YMCG3-BRBP7
Office Professional 2010 W4D2C-3YK88-KMYP2-2QTXY-28CCY
Office Professional 2010 9GVVR-X6VJT-WDDXD-YB4M2-RQ7CV
Office Professional 2010 2K79J-DVFWG-MJT2Q-BX82R-T9PDV
Office Professional 2010 6QFDX-PYH2G-PPYFD-C7RJM-BBKQ8
Office Professional 2010 BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK
Office Professional 2010 YHDT7-WPQX9-BCYDM-6VJ9K-KRDMW
Office Professional 2010 6TX3V-WRDJ6-JC34X-BDDPV-6F3PB
Office Professional 2010 KGTM8-XGW8X-D3PWD-8HPHW-4JJ42
Office Professional 2010 MRQV4-9Y8W3-KDDPH-K2PG4-MCH2Q
Office Professional 2010 TTK27-44W3B-PVC8K-XJQW8-KJMVG
Office Professional 2010 2VQRW-HFRGP-733PM-Y737F-K7BBB
Office Professional 2010 H2VKD-G9CBT-D2JXH-JFTT6-C22WF
Office Professional 2010 PYVW4-KHTM7-6WPTF-VVDHV-826D8
Office Professional 2010 YDCTD-DKK23-4C3P9-CP8RB-9VVBV
Office Professional 2010 CXQWG-BJWPX-VWWCJ-CJJGV-29G2T
Office Professional 2010 TVFJ7-76TR7-HHCKT-QQFJR-8KTTD

sambil offlineya gan

najistralala
07-01-2013, 06:11 AM
gan crack/activator yang bisa jalan di windows xp sp3 yang mana ya? ane dah coba download dari razor sama yang toolkit endak bisa running :???:

pemakanjiwa
07-01-2013, 07:22 AM
gan crack/activator yang bisa jalan di windows xp sp3 yang mana ya? ane dah coba download dari razor sama yang toolkit endak bisa running :???:

punya tiba-tiba minta serial kode,
pake Toolkit eh, ternyata langsung bisa.. *ane pake windows 7 sih.. hehehe

T3D1
07-01-2013, 04:33 PM
gan crack/activator yang bisa jalan di windows xp sp3 yang mana ya? ane dah coba download dari razor sama yang toolkit endak bisa running :???:

Coba kamu install Microsoft Net Frameworks 3.5 dimari linknya (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21)
Lalu install juga yg versi barunya Microsoft .NET Framework 4.5, tidak jadi masalah dgn menginstall 2 net frameworks tsb, bisa coba masuk kemari linknya (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653)

Jangan lupa turn off Av kamu jika mau menggunakan activator office 2010nya bro...

goD_iva
07-01-2013, 06:19 PM
om ane baru beli lapie dapetnya win 8 x64, klo mau pasang 2010 download yg mana ya sekalian activatornya..
soalnya nyoba yg punya ane buat di win 7 ga support win 8, kebacanya xp3 masa :(

koe_account
08-01-2013, 05:45 PM
buat agan2 tolongin ane, ane kpengen install MS office 2010 Professional Plus dilappy,

ane kaga ngarti pisan harus mulai dari mana downloadnya?

pusiiiing plus bingung liat link-nya kebanyakan,

maklum ane newbie + gaptek kaga ngarti pisan ama yg bginian,,

helpme pleassss.......................................

koe_account
08-01-2013, 06:37 PM
gan minta rekomendainya dong, mana nih "MS Office Professional Plus 2010" versi terbaru n versi uplopader siapa yg bagus?

ane mau download, tp masih bingung mau pke yg mana, kira2 yg mana ya gan?

YANG INI?



kumpulan semua MS Office 2010 RTM Final Version @ maknyos.com: link (http://www.maknyos.com/users/boljug/674/MS.Office.2010.Final.RTM.Untouch) (untouch installer, original version)
(http://www.maknyos.com/users/boljug/674/MS.Office.2010.Final.RTM.Untouch)
MS Visio 2010 Premium RTM , MS Publisher 2010 RTM, dan MS Project Professional 2010 RTM: link (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=38159)
Microsoft Office Professional Plus 2010 x86+x64 RTM Final single ISO (1,4Gb) @ maknyos.com (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=5240298&viewfull=1#post5240298)
MS Office Professional Plus 2010 x86 RTM Final Version Untouch (650 MB)


http://www.maknyos.com/users/boljug/1538/en_office_professional_plus_2010_x86_515486
password:
*** hidden content ***



MS Office Professional Plus 2010 x64 (en_office_professional_plus_2010_x64_515489.exe) (718 MB)



mirror re-upload:
part1: http://www.maknyos.com/9m14sn41vsbr/en_office_professional_plus_2010_x64_515489.7z.001 .html
part2: http://www.maknyos.com/dr6ke2wglafd/en_office_professional_plus_2010_x64_515489.7z.002 .html
ekstrak pake 7zip atau tools sejenis...
password:
*** hidden content ***

old link:
http://www.maknyos.com/eyxwqjbmuxr1/en_office_professional_plus_2010_x64_515489.exe.00 1.html
http://www.maknyos.com/xfyo3zcwlhn5/en_office_professional_plus_2010_x64_515489.exe.00 2.html
password:
*** hidden content ***
join pake 7zip atau tools sejenis...



Direct Link office 2010 Professional Plus Retail all languages (Server Microsoft) (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=5215721&viewfull=1#post5215721) by ForYu (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=41032)
MS Office 2010 final from server Microsoft (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=5193591&viewfull=1#post5193591)by kristiawann (http://www.indowebster.web.id/member.php?115784-kristiawann)
MS OFFICE 2010 Professional PLUS RETAIL FINAL Direct Link dari situs Microsoft (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=5139918&viewfull=1#post5139918) by m4rx (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=28910)
PAKET KOMPLIT MSO 2010 (3Gb++) + Activator (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?31260-Share-Official-Thread-Microsoft-Office-2010&p=4699393&viewfull=1#post4699393) (mediafire+rapidshare+megaupload) by kristiawann (http://www.indowebster.web.id/member.php?115784-kristiawann)
(Mediafire) Office 2010 RTM - Build 14.0.4760.1000 versi x86 dan x64 (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?31260-Share-Official-Thread-Microsoft-Office-2010&p=4602278&viewfull=1#post4602278)posted by kristiawann (http://www.indowebster.web.id/member.php?115784-kristiawann):
(mediafire) Office Professional Plus 2010 (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=5211319&viewfull=1#post5211319) by Yoga (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=12863)
Microsoft Office 2010 Complete Edition Build 14.0.4763.1000 (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?31260-Share-Official-Thread-Microsoft-Office-2010&p=4464701&viewfull=1#post4464701) (mediafire+rapidshare+megaupload) by kristiawann (http://www.indowebster.web.id/member.php?115784-kristiawann)



APAKAH YANG INI?


Microsoft Office 2010 14.0.4763 Professinal Plus x86 - x64 Actived Forever

http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=10847221&viewfull=1#post10847221

ATAUKAH YANG INI?

Office 2010 Professional Plus 3 x86+activasi [Maknyos/IDWS] with momod wandia (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=104010)
http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=11638046&viewfull=1#post11638046
:idws:
http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=13109981&viewfull=1#post13109981

Office 2010 Professional Plus - Uploader By fenixsevenfold (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=344772)
http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=14288885&viewfull=1#post14288885

Office 2010 Proffesional 32bit - Uploader By herbal04 (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=123434)
http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=297437&p=20367697&viewfull=1#post20367697

ATAUKAH YANG MANA?

TOLONGIN ANE GAN, bingung nih.. :bingung:

Trus Aktivasinya yg bagus yg mana gan?

diantara yg ini, yg bagus yg mana gan?

Office.2010.Toolkit.and.EZ-Activator.2.2.3 (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=18143481&viewfull=1#post18143481) by andirempoa08
Aktivator O2ACK 1.6 Razor (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=6025708&viewfull=1#post6025708) by meyovy (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=202327)
Cara Instalasi + Aktivasi (http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=31260&p=5934717&viewfull=1#post5934717) ala o0oP5 (http://www.indowebster.web.id/member.php?u=30420)

kpengen sih, klo ada, yg kaga mati2 aktivasinya alias full,,
hehehe... :malu:

koe_account
08-01-2013, 06:42 PM
Agan2 tolongin ane, ane kpengen install MS office 2010 Professional Plus dilappy,

ane kaga ngarti pisan harus mulai dari mana downloadnya?

pusiiiing plus bingung liat link-nya kebanyakan,

maklum ane newbie + gaptek kaga ngarti pisan ama yg bginian,,

helpme pleassss.......

best9bg
08-01-2013, 08:19 PM
gan minta rekomendainya dong, mana nih "MS Office Professional Plus 2010" versi terbaru n versi uplopader siapa yg bagus?

ane mau download, tp masih bingung mau pke yg mana, kira2 yg mana ya gan?

kpengen sih, klo ada, yg kaga mati2 aktivasinya alias full,,
hehehe... :malu:
.:: Hidden Block (you must be registered and have 1 posts) ::.

keynya


ini key-nya, tp ingat harus offline ya install nya.


Office Professional 2010 76XCJ-YMH2W-YQQV6-XX76X-QK3K7
Office Professional 2010 XJ2G2-TDQ49-3MW8D-F4FCT-KPTT6
Office Professional 2010 BGCKH-CRYRT-49VQ7-YMCG3-BRBP7
Office Professional 2010 W4D2C-3YK88-KMYP2-2QTXY-28CCY
Office Professional 2010 9GVVR-X6VJT-WDDXD-YB4M2-RQ7CV
Office Professional 2010 2K79J-DVFWG-MJT2Q-BX82R-T9PDV
Office Professional 2010 6QFDX-PYH2G-PPYFD-C7RJM-BBKQ8
Office Professional 2010 BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK
Office Professional 2010 YHDT7-WPQX9-BCYDM-6VJ9K-KRDMW
Office Professional 2010 6TX3V-WRDJ6-JC34X-BDDPV-6F3PB
Office Professional 2010 KGTM8-XGW8X-D3PWD-8HPHW-4JJ42
Office Professional 2010 MRQV4-9Y8W3-KDDPH-K2PG4-MCH2Q
Office Professional 2010 TTK27-44W3B-PVC8K-XJQW8-KJMVG
Office Professional 2010 2VQRW-HFRGP-733PM-Y737F-K7BBB
Office Professional 2010 H2VKD-G9CBT-D2JXH-JFTT6-C22WF
Office Professional 2010 PYVW4-KHTM7-6WPTF-VVDHV-826D8
Office Professional 2010 YDCTD-DKK23-4C3P9-CP8RB-9VVBV
Office Professional 2010 CXQWG-BJWPX-VWWCJ-CJJGV-29G2T
Office Professional 2010 TVFJ7-76TR7-HHCKT-QQFJR-8KTTD

najistralala
09-01-2013, 08:07 AM
Coba kamu install Microsoft Net Frameworks 3.5 dimari linknya (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21)
Lalu install juga yg versi barunya Microsoft .NET Framework 4.5, tidak jadi masalah dgn menginstall 2 net frameworks tsb, bisa coba masuk kemari linknya (http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30653)

Jangan lupa turn off Av kamu jika mau menggunakan activator office 2010nya bro...
wah terimakasih banyak gan atas bantuan reply nya..ane coba dulu saran agan..semoga sukses :peace:

T3D1
12-01-2013, 05:09 PM
http://i1085.photobucket.com/albums/j434/T3D1S/mtk24b8_zps7876d753.jpg


Microsoft Toolkit v2.4 BETA 8

This is a set of tools and functions for managing licensing, deploying, and activating Microsoft Office and Windows. All output from these functions is displayed in the Information Console. All functions are run in the background and the GUI is disabled to prevent running multiple functions, as they could conflict or cause damage if run concurrently. The Microsoft Office Setup Customization Functions (Customize Setup Tab), AutoKMS Uninstaller (if AutoKMS is installed), AutoRearm Uninstaller (if AutoRearm is installed), Office Uninstaller and Product Key Checker work even if Microsoft Office or Windows is not installed/supported. For information about individual functions, read further.

Readme:
Click The Readme Button in Microsoft Toolkit program, and Copy Button to copy the tabbed section contents.

Requirements:
Microsoft .NET Framework 4.0 or 4.5 (Not 3.5)
Microsoft Office 2010 or Later for Office Toolkit Support
Windows Vista or Later for Windows Toolkit Support
KMS Server Virtual Machine for Windows 8 (or Microsoft Office 2013 on Windows 8) Activation Support
PROTIP: Use win8kms.mooo.com as KMS Server to activate Windows 8.

Credits:
-Bosh for the original GUI Design and co-development of Office Toolkit
-ZWT for the original KMSEmulator
-letsgoawayhell, Phazor, and nosferati87 for KMSEmulator fixes and improvements
-MasterDisaster, FreeStyler, Daz, nononsense, and janek2012 for work on Key Checker

Microsoft Toolkit Changelog:
2.4 BETA 8
-AutoKMS and AutoRearm will now run Scheduled Tasks on battery power.
-Can Add Language using a Single Language Pack ISO.
-Changed Default KMS PID.
-Delete Empty Folders left behind by Activation Tools such as AutoKMS.
-Fixed Channel Switcher not detecting Microsoft Office 2010 Standard.
-New Settings Editor.
-Optimized WMI calls to SPPSVC/OSPPSVC.
-Show expiration date for BETA products.

DROPBOX / DIRECT LINK
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

velyza
15-01-2013, 03:10 AM
*** hidden content ***

keynya


trimakasih om....

lancar aman dan terkendali....

best9bg
17-01-2013, 08:32 PM
mau nanya, ada yg make Microsoft Office PowerPoint 2010 ?

kok has stopped working mulu ya? padahal ms. office lainnya normal2 aja (word, excel, dll) :sedih:

last_prince
18-01-2013, 08:31 PM
Serial Microsoft Office PRofesional Plus 2010 mana niy yg aktif.. koq gak bisa ya
Thx

best9bg
18-01-2013, 11:08 PM
Serial Microsoft Office PRofesional Plus 2010 mana niy yg aktif.. koq gak bisa ya
Thx

nih gan...
v
v
v


ini key-nya, tp ingat harus offline ya install nya.


Office Professional 2010 76XCJ-YMH2W-YQQV6-XX76X-QK3K7
Office Professional 2010 XJ2G2-TDQ49-3MW8D-F4FCT-KPTT6
Office Professional 2010 BGCKH-CRYRT-49VQ7-YMCG3-BRBP7
Office Professional 2010 W4D2C-3YK88-KMYP2-2QTXY-28CCY
Office Professional 2010 9GVVR-X6VJT-WDDXD-YB4M2-RQ7CV
Office Professional 2010 2K79J-DVFWG-MJT2Q-BX82R-T9PDV
Office Professional 2010 6QFDX-PYH2G-PPYFD-C7RJM-BBKQ8
Office Professional 2010 BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK
Office Professional 2010 YHDT7-WPQX9-BCYDM-6VJ9K-KRDMW
Office Professional 2010 6TX3V-WRDJ6-JC34X-BDDPV-6F3PB
Office Professional 2010 KGTM8-XGW8X-D3PWD-8HPHW-4JJ42
Office Professional 2010 MRQV4-9Y8W3-KDDPH-K2PG4-MCH2Q
Office Professional 2010 TTK27-44W3B-PVC8K-XJQW8-KJMVG
Office Professional 2010 2VQRW-HFRGP-733PM-Y737F-K7BBB
Office Professional 2010 H2VKD-G9CBT-D2JXH-JFTT6-C22WF
Office Professional 2010 PYVW4-KHTM7-6WPTF-VVDHV-826D8
Office Professional 2010 YDCTD-DKK23-4C3P9-CP8RB-9VVBV
Office Professional 2010 CXQWG-BJWPX-VWWCJ-CJJGV-29G2T
Office Professional 2010 TVFJ7-76TR7-HHCKT-QQFJR-8KTTD

last_prince
19-01-2013, 08:02 AM
64480
Tiba2 seperti gambar di atas gan. Trus ane masukin key yang di atas ini jadinya tetep begini

64481

AnggaraF
19-01-2013, 08:39 AM
64480
Tiba2 seperti gambar di atas gan. Trus ane masukin key yang di atas ini jadinya tetep begini

64481


Restart Dulu gan..
gunakan Microsoft Toolkit

redportal
20-01-2013, 07:21 AM
klo mau install, matikan dulu koneksinya ya?

henzai
20-01-2013, 08:04 PM
Gan ane mau nanya nie ko waktu mau install pas udah di klik kan extracting dulu nah abis itu ga keluar apa2 lagi. Kira-kira knp ya gan???? sory ane masih newbie hehehehehe oh iya ane pake win 7 ultimate 32 bit, tengkyu

best9bg
20-01-2013, 09:13 PM
Gan ane mau nanya nie ko waktu mau install pas udah di klik kan extracting dulu nah abis itu ga keluar apa2 lagi. Kira-kira knp ya gan???? sory ane masih newbie hehehehehe oh iya ane pake win 7 ultimate 32 bit, tengkyu

ente download dimana :iii:

simpen ekstraknya kemana gan mungkin lupa

henzai
20-01-2013, 11:44 PM
Ane donlod di idws gan. Abis di extrak pake winrar kan ada file office nya. Pas ane klik itu muncul tulisan microsoft office proffesional plus 2010 extracting files, please wait. Abis itu prosesnya selesai ga ada apa apa lg gan. Tolongin ya gan tengkyu

nab_illa
25-01-2013, 05:07 PM
kak aku mau nanya aku habis instal ms 2013 yang professional plus tapi belum ada key activationnya. jadi gmna ya kak? maaaf sebelumnya kak kalo ganggu hehe

technomad
25-01-2013, 05:44 PM
kak aku mau nanya aku habis instal ms 2013 yang professional plus tapi belum ada key activationnya. jadi gmna ya kak? maaaf sebelumnya kak kalo ganggu hehe

1. Pake Skype . coba cek Page 1
2. Bantuan users lain SINI (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=1000000865) dan SINI (http://www.kaskus.co.id/thread/000000000000000008787673/microsoft-office-2013--official-thread/)

rzk31
29-01-2013, 09:22 AM
permisi...
mau nambahin link download resmi smua tipe office 2010. td nemu.

http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/18-office-2010-direct-download-links
ini jg nemu gara2 liat di page satu bingung banyak banget T_T. n banyak jg yg mati.
makanya gw donlot salah satu ini, lalu di aktivasi pake aktivator terbaru. bisa kan ya?

T3D1
30-01-2013, 11:34 AM
permisi...
mau nambahin link download resmi smua tipe office 2010. td nemu.

http://www.heidoc.net/joomla/technology-science/microsoft/18-office-2010-direct-download-links
ini jg nemu gara2 liat di page satu bingung banyak banget T_T. n banyak jg yg mati.
makanya gw donlot salah satu ini, lalu di aktivasi pake aktivator terbaru. bisa kan ya?

Kalau perlu linknya aja bro, ngga usah keweb blognya..
Takut promosi blog lagi :oghoho:
Nanti jika linknya valid bisa masuk pageone, klau perlu sih upload sendiri biar kamu terkenal dimari..
Activator yg terbaru bisa, tinggal ditest saja menggunakan virtual machine jika kamu bisa menggunakannya...

:oghero:

d3p0k
31-01-2013, 08:49 AM
Maaf ane mo nyumbang link download untuk Office 2010 :

Silahkan langsung ke TKP ya....:tkp2:

================================================

MS Office 2010 Single Image x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75058.exe)

MS Office 2010 Single Image x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75161.exe)

MS Office 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75575.exe)

MS Office 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75612.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75238.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75371.exe)

MS Project 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75407.exe)

MS Project 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75434.exe)

MS Project 2010 Professional x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75461.exe)

MS Project 2010 Professional x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75488.exe)

MS Visio 2010 x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75515.exe)

MS Visio 2010 x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75542.exe)

MS Office 2010 Language Pack x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37701.exe)

MS Office 2010 Language Pack x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37637.exe)

=================================================

Semoga tidak :fd_7:

kalau boleh kasih Thanks aja :top::xiexie: :thx:

:grp: kalau mau kasih gak apa-apa kok....

hiau
31-01-2013, 01:38 PM
Gan.. ane sudah pake 2 aktivator dari sini (O2A sm [files.indowebster.com]-OTK2010V223) tapi tetap microsoft office ane g bs. terakhir dari aktivatornya muncul tulisan ""No KMS products detected" padahal sudah ada microsft officenya. kalau di open program microsoft officenya minta Enter your Product key???????? ada yang bisa bantu ane g?????

scrotumsasi09
31-01-2013, 06:36 PM
gan,udah 2hari ini
tiap ane buka word,excel,dan powerpoint
selalu keluar kayak gini

http://i964.photobucket.com/albums/ae122/scrotumsasi/Capture-1_zps73f13eba.jpg

udah ane instal ulang 3kali tetep aja kayak gitu
ada solusi gan?

NB : ane pake win 7 64bit - ms. office 32bit professional plus

terimakasih
:)

hi_callsium
01-02-2013, 03:46 PM
Gan, ane mau tanya. ane lagi belajaran tentang macro di microsoft office, tapi ane rada stack gan. sejauh ini ane cuma bisa bikin macro buat toolbar pengganti warna font
script VBAnya: Selection.Font.Color = wdColor"Warna"

:ogngambek:
ada yang punya script vba lain ga gan? misalkan buat manipulasi dokumen (word), validasi data (excel), etc.
:ogmatabelo:


makasih sebelumnya masgan

mohon maaf kalo repost

gwshinichi
04-02-2013, 09:39 PM
Maaf ane mo nyumbang link download untuk Office 2010 :

Silahkan langsung ke TKP ya....:tkp2:

================================================

MS Office 2010 Single Image x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75058.exe)

MS Office 2010 Single Image x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75161.exe)

MS Office 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75575.exe)

MS Office 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75612.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75238.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75371.exe)

MS Project 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75407.exe)

MS Project 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75434.exe)

MS Project 2010 Professional x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75461.exe)

MS Project 2010 Professional x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75488.exe)

MS Visio 2010 x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75515.exe)

MS Visio 2010 x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75542.exe)

MS Office 2010 Language Pack x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37701.exe)

MS Office 2010 Language Pack x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37637.exe)

=================================================

Semoga tidak :fd_7:

kalau boleh kasih Thanks aja :top::xiexie: :thx:

:grp: kalau mau kasih gak apa-apa kok....

Product Key nya dimana ya?

ozzynih
05-02-2013, 02:43 AM
tumben download Microsoft Toolkit v2.4 BETA 8 yg ini kena filter KIS ay,
sebelumnya download Microsoft Toolkit v2.2.3 gak masalah :swt:
duh ! mana day left tinggal 10 hari lagi, ada saran ga yah :minta:

T3D1
07-02-2013, 12:02 PM
Maaf ane mo nyumbang link download untuk Office 2010 :

Silahkan langsung ke TKP ya....:tkp2:

================================================

MS Office 2010 Single Image x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75058.exe)

MS Office 2010 Single Image x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75161.exe)

MS Office 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75575.exe)

MS Office 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75612.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75238.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75371.exe)

MS Project 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75407.exe)

MS Project 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75434.exe)

MS Project 2010 Professional x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75461.exe)

MS Project 2010 Professional x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75488.exe)

MS Visio 2010 x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75515.exe)

MS Visio 2010 x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75542.exe)

MS Office 2010 Language Pack x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37701.exe)

MS Office 2010 Language Pack x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37637.exe)

=================================================

Semoga tidak :fd_7:

kalau boleh kasih Thanks aja :top::xiexie: :thx:

:grp: kalau mau kasih gak apa-apa kok....

Thanks, nanti ditaruh dipageone..


Gan.. ane sudah pake 2 aktivator dari sini (O2A sm [files.indowebster.com]-OTK2010V223) tapi tetap microsoft office ane g bs. terakhir dari aktivatornya muncul tulisan ""No KMS products detected" padahal sudah ada microsft officenya. kalau di open program microsoft officenya minta Enter your Product key???????? ada yang bisa bantu ane g?????

Kamu menggunakan office 2010 yg versi apa bro?? Versi retail atau versi volumekah [VLK] ??
Setahu gw sih, pake otk bisa2 saja bro baik versi retail ataupun volumenya..
Jika perlu product keys coba lihat pageonenya bro, dicoba mana yg cocok lalu coba lagi menggunakan otk223nya, setelah menggunakan activator otk jgn lupa disable Av pd saat jalanin activatornya dan restart pc kamu biar tidak ada problems setelah menggunakan otk tsb, dan satu lagi jgn lupa disable koneksi kamu pd saat menjalankan otk223 itu..



gan,udah 2hari ini
tiap ane buka word,excel,dan powerpoint
selalu keluar kayak gini

http://i964.photobucket.com/albums/ae122/scrotumsasi/Capture-1_zps73f13eba.jpg

udah ane instal ulang 3kali tetep aja kayak gitu
ada solusi gan?

NB : ane pake win 7 64bit - ms. office 32bit professional plus

terimakasih
:)

Coba kamu ganti dengan office yg 64bitnya bro, apa sdh pernah install office 2010 yg 64bitnya apa belum..


Gan, ane mau tanya. ane lagi belajaran tentang macro di microsoft office, tapi ane rada stack gan. sejauh ini ane cuma bisa bikin macro buat toolbar pengganti warna font
script VBAnya: Selection.Font.Color = wdColor"Warna"

:ogngambek:
ada yang punya script vba lain ga gan? misalkan buat manipulasi dokumen (word), validasi data (excel), etc.
:ogmatabelo:


makasih sebelumnya masgan

mohon maaf kalo repost

Coba cari disearch saja pake mbah googlenya bro..

:oghoho:


Product Key nya dimana ya?

Nanti dicarikan mana yg cocok..


tumben download Microsoft Toolkit v2.4 BETA 8 yg ini kena filter KIS ay,
sebelumnya download Microsoft Toolkit v2.2.3 gak masalah :swt:
duh ! mana day left tinggal 10 hari lagi, ada saran ga yah :minta:

Update lagi dgn menggunakan activator otk 223 yg lamanya bro..

:ogngacir:

salimboy
08-02-2013, 12:51 AM
om gw bener2 butuh bantuan nih lagi puyeng bener

gw pake office x86 yang final release download dari Link Download from official site Microsoft

pake serial udah

trus pas pake office toolkit 2.3.2 pas gw teken ezactivator nya malah keluar bacaan begindang
"Cannot use EZ-Activator because your licensing details are corrupt"

gimana nih , udah di coba reinstall trus ulang lagi , masih gitu juga

oh ya satu lagi kalo di atas office ada tanda merah + bacaan product activation failed , itu dicoba tadi masih bisa digunain normal kek udah activated, kira2 bisa selamanya digunain ga?

T3D1
09-02-2013, 08:25 AM
om gw bener2 butuh bantuan nih lagi puyeng bener

gw pake office x86 yang final release download dari Link Download from official site Microsoft

pake serial udah

trus pas pake office toolkit 2.3.2 pas gw teken ezactivator nya malah keluar bacaan begindang
"Cannot use EZ-Activator because your licensing details are corrupt"

gimana nih , udah di coba reinstall trus ulang lagi , masih gitu juga

oh ya satu lagi kalo di atas office ada tanda merah + bacaan product activation failed , itu dicoba tadi masih bisa digunain normal kek udah activated, kira2 bisa selamanya digunain ga?

Coba gunain activator ini bro, gw kasih activator office 2010 permanent tinggal ditest saja working apa tidak..


http://ge.tt/api/1/files/8GNgTxT/7/blob?download

T3D1
09-02-2013, 08:34 AM
http://img560.imageshack.us/img560/4686/mo24x9.jpg


Instruction....
1. Run the Tool Kit
2. Click Pruduct Key Tab
3. Set Product M. Office 2013 and Edition Pro Plus
4. Click Activation Tab Install KMS Auto
5. Last click Activate button

Requirements
Microsoft .NET Framework 4.0 or 4.5 (Not 3.5)
Microsoft Office 2010 or Later for Office Toolkit Support
Windows Vista or Later for Windows Toolkit Support
KMS Server Virtual Machine for Windows 8 (or Microsoft Office 2013 on Windows 8) Activation Support
PROTIP: Use jbiz1.no-ip.org as KMS Server to activate Windows 8/Windows Server 2012 or Microsoft Office 2013 on Windows 8/Windows Server 2012.

Microsoft Toolkit Changelog
2.4 BETA 9
-Added new EZ-Activator (no Retail to Volume conversion).
-Added Microsoft Office 2013 Uninstaller.
-Better error checking for Customize Setup.
-Better handling of setting KMS Host and Port.
-Customize Setup will warn on unsupported Microsoft Office Setup Version and disable Change Channel button.
-Documented Settings in Readme.
-Settings file is formatted and indented to be more readable.
-Updated KMS Client to support Windows Vista/Server 2008 only KMS Servers.
-Updated Microsoft Office 2010 Uninstaller.

EXE MD5: 8C4E5FEDFCBB4EB219D18B6A61BC8559

Credit:CODYQX4 [MDL Developer]

DIRECT LINKS [DROPBOX]
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

salimboy
11-02-2013, 06:15 PM
Coba gunain activator ini bro, gw kasih activator office 2010 permanent tinggal ditest saja working apa tidak..


http://ge.tt/api/1/files/8GNgTxT/7/blob?download
belom dicoba sih om tapi thx ya
kemaren ez activator error nya itu di laptop tetangga yg specnya win 7 home basic 64 bit trus office nya retail 32 bit

tapi di laptop gw yang win7 ultimate 32 bit bisa aktif pake yang razor di convert dulu

mau tanya lagi dong , kan udah aktif nih berkat di convert ke volume , nah sekarang mau gw update ke sp1 , itu harus di aktifin ulang lagi ya ? atau malah jadi error ?
jadi langsung update ke sp1 - pake activator lagi
apa reinstall - update sp1 - pake activator ?

oh ya om office tab enterprise 9.1 yang di pekiwan pas mau register dapet warning the key is invalid dah padahal udah bener copas license nya dari notepad

thx in advance

T3D1
11-02-2013, 10:59 PM
belom dicoba sih om tapi thx ya
kemaren ez activator error nya itu di laptop tetangga yg specnya win 7 home basic 64 bit trus office nya retail 32 bit

tapi di laptop gw yang win7 ultimate 32 bit bisa aktif pake yang razor di convert dulu

mau tanya lagi dong , kan udah aktif nih berkat di convert ke volume , nah sekarang mau gw update ke sp1 , itu harus di aktifin ulang lagi ya ? atau malah jadi error ?
jadi langsung update ke sp1 - pake activator lagi
apa reinstall - update sp1 - pake activator ?

oh ya om office tab enterprise 9.1 yang di pekiwan pas mau register dapet warning the key is invalid dah padahal udah bener copas license nya dari notepad

thx in advance

Untuk update ke office SP1 kayaknya sih ngga harus menggunakan activator lagi bro, dari awalkan sudah aktif kecuali kms activatornya terdelete oleh antivirus baru kamu harus menggunakan activator kembali jika mau update ke office 2010 sp1nya...

Untuk update Office 2010 ke SP1 coba bisa kemari :

Service Pack 1 for Microsoft Office 2010 32-bit


http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26622

Service Pack 1 for Microsoft Office 2010 64-bit


http://pcsupport.about.com/gi/o.htm?zi=1/XJ&zTi=1&sdn=pcsupport&cdn=compute&tm=21&f=00&su=p284.13.342.ip_p504.6.342.ip_&tt=2&bt=0&bts=0&zu=http%3A//www.microsoft.com/download/en/details.aspx%3Fid%3D26617

Untuk office tab enterprise 9.1 coba tanyakan sang uploadernya bro gimana cara menginstallnya..

:ogngacir:

Estherzilla
12-02-2013, 09:34 PM
http://img560.imageshack.us/img560/4686/mo24x9.jpg



DIRECT LINKS [DROPBOX]
*** hidden content ***

udah coba uninstall office 2010 pakai program ini... tapi kok di start menu, masih ada... cuma nggak bisa dibuka..
harus dihapus dari mana lagi? :???:

d3p0k
12-02-2013, 10:02 PM
udah coba uninstall office 2010 pakai program ini... tapi kok di start menu, masih ada... cuma nggak bisa dibuka..
harus dihapus dari mana lagi? :???:

Pake Revo Uninstaller / Total Uninstaller gan biar bersih

Kalau masih ada sisa dan tidak bisa dihapus, pake Unlocker untuk menghapusnya

CMIIW

T3D1
13-02-2013, 08:05 PM
belom dicoba sih om tapi thx ya
kemaren ez activator error nya itu di laptop tetangga yg specnya win 7 home basic 64 bit trus office nya retail 32 bit

tapi di laptop gw yang win7 ultimate 32 bit bisa aktif pake yang razor di convert dulu

mau tanya lagi dong , kan udah aktif nih berkat di convert ke volume , nah sekarang mau gw update ke sp1 , itu harus di aktifin ulang lagi ya ? atau malah jadi error ?
jadi langsung update ke sp1 - pake activator lagi
apa reinstall - update sp1 - pake activator ?

oh ya om office tab enterprise 9.1 yang di pekiwan pas mau register dapet warning the key is invalid dah padahal udah bener copas license nya dari notepad

thx in advance

Hasil testing di windows 8 enterprise, office 2010 sp1 32bit berhasil terinstall

:oghoho:

http://img89.imageshack.us/img89/9773/office2010sp1.jpg

Menggunakan activator yg gw kasih diatas bro ..

:oghero:


udah coba uninstall office 2010 pakai program ini... tapi kok di start menu, masih ada... cuma nggak bisa dibuka..
harus dihapus dari mana lagi? :???:

coba pake revouninstaller, ccleaner atau pake iobit uninstaller juga bagus itu versi freenya lagi..

:ogngacir:

T3D1
15-02-2013, 12:04 AM
http://img402.imageshack.us/img402/7932/mo24s.jpg


Requirements:
Microsoft. NET Framework 4.0 or 4.5 (Not 3.5)
Microsoft Office 2010 or Later for Office Toolkit Support
Windows Vista or Later for Windows Toolkit Support

Credits:
-Bosh for the original GUI Design and co-development of Office Toolkit
-ZWT for the original KMSEmulator
-Letsgoawayhell, Phazor, and nosferati87 for KMSEmulator fixes and improvements
-MasterDisaster, FreeStyler, Daz, nononsense, and janek2012 for work on Key Checker

Changelog v.2.4
-Full KMS Activation support for Windows 8/Server 2012 and Microsoft Office 2013 using KMSEmulator.
-Prevent clicking Credits, Readme, or Settings when the Progress Bar is active.

Year: 2013
Operating system: Windows ® XP/Vista/Seven/8
Language: English
Medicine: it is
Size: 38.08 Mb

EXE MD5: 7B378EC66794031B840131525966821F

Error Code: 0x4004F040
Error Text: The Software Licensing Service reported that the product was activated but the owner should verify the Product Use Rights.



That error message is normal. I see it all the time on Windows and Office 2013, I don't know what it means but it is OK.

CODYQX4

Download with DROPBOX[DIRECT LINKS]
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

rly
17-02-2013, 09:18 AM
Gan mau nanya dong, ane udah install Office 2010 VL dari link depan, udah pake EZ-Activator yang 2.4, kok gagal terus ya? Harus masukkin product key dulu ga? Statusnya sekarang "Product Activation Failed"

Thanks :D

T3D1
18-02-2013, 07:49 AM
Gan mau nanya dong, ane udah install Office 2010 VL dari link depan, udah pake EZ-Activator yang 2.4, kok gagal terus ya? Harus masukkin product key dulu ga? Statusnya sekarang "Product Activation Failed"

Thanks :D

Pake activator yang ada disini bro..


http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=23454340&viewfull=1#post23454340

Jangan lupa untuk merestart pc kamu jika sudah menjalankan activator tsb..

jenglotbae
23-02-2013, 09:03 AM
tanya donk :iii:

http://img593.imageshack.us/img593/9513/7a3d008e2d8e43f8a7e2434.png
ini penyelesaiannya gimana yah :sedih1

tyodwi
23-02-2013, 02:56 PM
xp sp3 bisa kan??

murtakib86
24-02-2013, 09:01 AM
alhamdulillah akhirnya ne ketemu juga nie forum.....
membahas semua tentang MS. Office 2010 sampai ke akarnya.. Thanks para master2 yang sudah mau berbagi....

kalo boleh request sekalian tutorial menggunakan MS. Office nya dong gan, lumayan kan buat anak2 murid SMA ane gan hehehehe

awasadawewe
03-03-2013, 12:15 PM
Gan mau nanya dong, ane udah install Office 2010 VL dari link depan, udah pake EZ-Activator yang 2.4, kok gagal terus ya? Harus masukkin product key dulu ga? Statusnya sekarang "Product Activation Failed"

Thanks :D

pakek aktivaktor yang lain failed atau gak gan coba cari yang lain gan :D

alhamdulillah akhirnya ne ketemu juga nie forum.....
membahas semua tentang MS. Office 2010 sampai ke akarnya.. Thanks para master2 yang sudah mau berbagi....

kalo boleh request sekalian tutorial menggunakan MS. Office nya dong gan, lumayan kan buat anak2 murid SMA ane gan hehehehe

hahahhaha kalau itu di youtube banyak gan xixixi :D

Work gan makasih gan :)

adhe_septiyadi
03-03-2013, 07:02 PM
office 2010 bisa di pake windows 8 ga?

holik
04-03-2013, 12:46 PM
ini bisa pake lepie 64bitkan gan? maklum newbie

AnggaraF
04-03-2013, 02:20 PM
office 2010 bisa di pake windows 8 ga?

bisa broo...soft win7 bisa digunakan diwin8.


ini bisa pake lepie 64bitkan gan? maklum newbie

bisa....

MingJae
06-03-2013, 12:24 AM
kk plss tolongin...

ada error 1406..
http://img404.imageshack.us/img404/4356/errtr.jpg

jadi ceritanya ada office2010Home yg sudah habis masa trialnya.. tapi di crack failed terus..
jadi diuninstall dan mau install ke office2010 yg Professional...

tp proses installnya selalu nggak finish karena notif error1406 yg diatas..

ada solusi kk?

djoeni
06-03-2013, 02:07 AM
http://img402.imageshack.us/img402/7932/mo24s.jpg



Download with DROPBOX[DIRECT LINKS]
*** hidden content ***

makasih gan toolkit na... btw ini buat yg 2013 bisa ga?

SFU11
06-03-2013, 04:34 AM
kk plss tolongin...

ada error 1406..
[/IMG]http://img404.imageshack.us/img404/4356/errtr.jpg[/IMG]

jadi ceritanya ada office2010Home yg sudah habis masa trialnya.. tapi di crack failed terus..
jadi diuninstall dan mau install ke office2010 yg Professional...

tp proses installnya selalu nggak finish karena notif error1406 yg diatas..

ada solusi kk?

http://support.microsoft.com/kb/838687


makasih gan toolkit na... btw ini buat yg 2013 bisa ga?

bisa banget... bisa buat aktivasi office 2013 dan windows 8 :haha:

T3D1
06-03-2013, 10:33 AM
makasih gan toolkit na... btw ini buat yg 2013 bisa ga?

Bisa kayaknya, tapi belum coba..


http://support.microsoft.com/kb/838687



bisa banget... bisa buat aktivasi office 2013 dan windows 8 :haha:

Sudah dijawab sama si bro ini .. :haha:

MingJae
06-03-2013, 12:29 PM
http://support.microsoft.com/kb/838687



bisa banget... bisa buat aktivasi office 2013 dan windows 8 :haha:

iya kk saya jg sudah liat page itu berkali-kali tp ngak ngerti komputer dan bahasa inggris pas-pas an..:onion-07:

saya tanya kk saya minta bantuan installin office ktnya yg dikantornya jg begitu dan nggak bisa diinstall... hasilnya pake OpenOffice..

btw registry jg sudah saya clean yg nggak bisa dihapusnya jg.. tp tetep error1406..

pls bantu kk... :nangis:

AK_May
06-03-2013, 06:16 PM
Key Office Pro Plus Volume 2010

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


nb:
1. Decode with decoder tool (http://base64.org/index.php)
2. Quickly before key to blacklist

oyabin
11-03-2013, 08:12 PM
Maaf ane mo nyumbang link download untuk Office 2010 :

Silahkan langsung ke TKP ya....:tkp2:

================================================

MS Office 2010 Single Image x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75058.exe)

MS Office 2010 Single Image x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75161.exe)

MS Office 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75575.exe)

MS Office 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75612.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75238.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75371.exe)

MS Project 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75407.exe)

MS Project 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75434.exe)

MS Project 2010 Professional x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75461.exe)

MS Project 2010 Professional x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75488.exe)

MS Visio 2010 x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75515.exe)

MS Visio 2010 x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75542.exe)

MS Office 2010 Language Pack x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37701.exe)

MS Office 2010 Language Pack x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37637.exe)

=================================================

Semoga tidak :fd_7:

kalau boleh kasih Thanks aja :top::xiexie: :thx:

:grp: kalau mau kasih gak apa-apa kok....

Makasih bro link nya, puyeng ane baca page 1...
buat yg sama2 puyeng kek ane bisa berkunjung dimari http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=23319457&viewfull=1#post23319457

corenetdonz
11-03-2013, 11:13 PM
ane masih bingung nih sama yang namanya RTM... ada yang bisa tolong jelasin ??

SFU11
11-03-2013, 11:14 PM
ane masih bingung nih sama yang namanya RTM... ada yang bisa tolong jelasin ??

http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle#Release_to_manufacturi ng_.28RTM.29

MingJae
12-03-2013, 01:40 AM
http://support.microsoft.com/kb/838687



bisa banget... bisa buat aktivasi office 2013 dan windows 8 :haha:


Bisa kayaknya, tapi belum coba..



Sudah dijawab sama si bro ini .. :haha:

untuk win7 yg Home, toolkit 2.4.1 nya nggak bisa kk.. sudah saya coba 2x ke office 2010 dan 2013 2-2nya nggak bisa pakai toolkit...
kalau untuk office2010 di win7 ultimate64 bit lancar toolkit 2.4.1 nya.. kalau untuk office2013 di ultimate blum coba...

:unyil:
(Windows7 64bit)
btw, sekedar info untuk yg error 1406 karena uninstall trial office yg expired karena nggak bisa di-crack dan diganti dgn office yg pro tapi nggak bisa beres installnya,
solusinya pakai clean boot windows dgn cara:

>ketik 'msconfig' di start menu
>di tab General, hidupkan 'selective startup' dan JANGAN ceklis 'load startup items'
>kemudian di tab Services, klik 'disable all' ->apply-> lalu ok, dan restart..
>>setelah restart jgn jalankan program apapun dan OFF kan koneksi internet lalu install ulang officenya...
>seharusnya proses instalasi berjalan lancar tanpa terpotong notif error1406 lagi..:swt:

semoga membantu...
(bole tolong dilink ke page 1 kk klo membantu, ini saya sudah cari sana-sini solusinya hampir 1minggu, yg dapetnya kedirect ke site microsoft yg ada method2 itu sampai hapus registry segala tp alhasil jadi frustasi sendiri..:pusing:)

frostmourne
13-03-2013, 10:21 AM
Fuaah.. susah jg install ni office.. (gagal aktifasi mulu...:ogohno:)
ngikut agan

Makasih bro link nya, puyeng ane baca page 1...
buat yg sama2 puyeng kek ane bisa berkunjung dimari http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=297437&p=23319457&viewfull=1#post23319457
pake link yang

Maaf ane mo nyumbang link download untuk Office 2010 :

Silahkan langsung ke TKP ya....:tkp2:

================================================

MS Office 2010 Single Image x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75058.exe)

MS Office 2010 Single Image x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75161.exe)

MS Office 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75575.exe)

MS Office 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75612.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75238.exe)

MS Office 2010 Professional Plus x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75371.exe)

MS Project 2010 Standard x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75407.exe)

MS Project 2010 Standard x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75434.exe)

MS Project 2010 Professional x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75461.exe)

MS Project 2010 Professional x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75488.exe)

MS Visio 2010 x86 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75515.exe)

MS Visio 2010 x64 English SP1 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X17-75542.exe)

MS Office 2010 Language Pack x86 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37701.exe)

MS Office 2010 Language Pack x64 (http://msft.digitalrivercontent.net/office2010/X16-37637.exe)

=================================================

Semoga tidak :fd_7:

kalau boleh kasih Thanks aja :top::xiexie: :thx:

:grp: kalau mau kasih gak apa-apa kok....


ane pilih yg pro plus... os win 7 x86...
Product keynya pake yang http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=31260&page=312&p=5610839&viewfull=1#post5610839
(bent0811)

nah klo aktifasinya cm pake toolkit v2.4 aja gagal mulu..
trus nyoba activator yg

Coba gunain activator ini bro, gw kasih activator office 2010 permanent tinggal ditest saja working apa tidak..


http://ge.tt/api/1/files/8GNgTxT/7/blob?download
bisa sih,, tp ga activated seutuhnya msh ada label butuh diaktifasi lg,, cm status trialnya aj yg hilang CMIIW
Iseng ane timpa lg pake toolkit 2.4 lg... Sukses juga akhirnya Fully Activated :ognikmat:

http://img27.imageshack.us/img27/3341/89141955.png
Makasih bgt buat agan2 di atas buat share link2, jamu, dsb...:ogtop:

AK_May
14-03-2013, 02:09 AM
Ni gan tambahan lagi key nya
Masih :ogtop:

Key Office Pro Plus Volume 2010

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


nb:
1. Decode with decoder tool (http://base64.org/index.php)
2. Quickly before key to blacklist

daisuki
17-03-2013, 03:59 PM
:maaf:
maaf sebelumnya kk2 yang baik, saya nubie, mau nanya,
jadi intinya activator itu cuma ngejamin microsoft office 2010 jalan selama 180 hari ya? :???:
belum ada activator yang fix nya? :???:

terima kasih banyak sebelumnya :makasih-g:

d3p0k
17-03-2013, 08:13 PM
:maaf:
maaf sebelumnya kk2 yang baik, saya nubie, mau nanya,
jadi intinya activator itu cuma ngejamin microsoft office 2010 jalan selama 180 hari ya? :???:
belum ada activator yang fix nya? :???:

terima kasih banyak sebelumnya :makasih-g:

Menurut ane activator ini udah fix gan
memang office akan actif 180 hari
tapi setalah itu 180 hari akan menambah secara otomatis 180 hari lagi, begitu seterusnya
jadi aman aja dan gak perlu kuatir habis masa aktifnya

CMIIW

AK_May
18-03-2013, 08:17 PM
:maaf:
maaf sebelumnya kk2 yang baik, saya nubie, mau nanya,
jadi intinya activator itu cuma ngejamin microsoft office 2010 jalan selama 180 hari ya? :???:
belum ada activator yang fix nya? :???:

terima kasih banyak sebelumnya :makasih-g:

Kalo pengin life time mending pake key gan
terus klo dah diactivasi dibackup

neoroby
19-03-2013, 01:32 PM
:maaf:
maaf sebelumnya kk2 yang baik, saya nubie, mau nanya,
jadi intinya activator itu cuma ngejamin microsoft office 2010 jalan selama 180 hari ya? :???:
belum ada activator yang fix nya? :???:

terima kasih banyak sebelumnya :makasih-g:

sebenernya kita make trial juga ga masalah kalo trial habis, tinggal ubah/mundurin aja tanggalnya..

lagi juga Ms Office ini bukan seri/versi yang terakhir, Microsoft akan terus mengeluarkan Ms Office yang baru..

jadi kita ga akan selamanya pake Ms Office versi ini..

bintang_kecil
23-03-2013, 11:57 AM
ni gan tambahan lagi key nya
masih :ogtop:

key office pro plus volume 2010

*** hidden content ***


nb:
1. Decode with decoder tool (http://base64.org/index.php)
2. Quickly before key to blacklist


71510 ada yang punya lagi? kalau pakai key office 2013 bisa tidak ya?

d3p0k
23-03-2013, 03:05 PM
71510 ada yang punya lagi? kalau pakai key office 2013 bisa tidak ya?

Pake MS Toolkit aja mas bro untuk aktifinnya

AK_May
24-03-2013, 07:58 PM
71510 ada yang punya lagi? kalau pakai key office 2013 bisa tidak ya?
mungkin dah di block gan keynya

ni baru lagi gan
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

semoga masih work

buat office 2013 keynya beda gan

fery412diansah
24-03-2013, 10:47 PM
Coba gunain activator ini bro, gw kasih activator office 2010 permanent tinggal ditest saja working apa tidak..


http://ge.tt/api/1/files/8GNgTxT/7/blob?download

linknya mati gan :ogtolong:

Guyverd
27-03-2013, 04:50 PM
Bro, kok pas ane mau repair MS Word 2010 SP 1 64 bit ane kluar kayak gini ya? :iii:

http://imageshack.us/a/img9/1128/66348752.jpg
http://imageshack.us/a/img9/1128/66348752.jpg
http://imageshack.us/a/img836/9656/40150826.jpg

Oya, PowerPoint ane kok gak bisa download theme dari MS Office ya?
Menunya disable gitu. :iii:
Mohin solusi nya :maaf:

T3D1
30-03-2013, 02:52 PM
Bro, kok pas ane mau repair MS Word 2010 SP 1 64 bit ane kluar kayak gini ya? :iii:

http://imageshack.us/a/img9/1128/66348752.jpg
http://imageshack.us/a/img9/1128/66348752.jpg
http://imageshack.us/a/img836/9656/40150826.jpg

Oya, PowerPoint ane kok gak bisa download theme dari MS Office ya?
Menunya disable gitu. :iii:
Mohin solusi nya :maaf:

Coba diinul aja lagi office 2010 nya bro .. :peace:


Microsoft Toolkit 2.4.1


http://img803.imageshack.us/img803/7444/mo241.jpg


Microsoft Toolkit 2.4.1 - Official KMS Solution for Microsoft Products

This is a set of tools and functions for managing licensing, deploying, and activating Microsoft Office and Windows. All output from these functions is displayed in the Information Console. All functions are run in the background and the GUI is disabled to prevent running multiple functions, as they could conflict or cause damage if run concurrently. The Microsoft Office Setup Customization Functions (Customize Setup Tab), AutoKMS Uninstaller (if AutoKMS is installed), AutoRearm Uninstaller (if AutoRearm is installed), Office Uninstaller and Product Key Checker work even if Microsoft Office or Windows is not installed/supported. For information about individual functions, read further.

Requirements:
Microsoft .NET Framework 4.0 or 4.5 (Not 3.5)
Microsoft Office 2010 or Later for Office Toolkit Support
Windows Vista or Later for Windows Toolkit Support

Readme - Changelog:
2.4.1
-Fixed broken validation of custom KMS PID in Settings.
2.4
-Full KMS Activation support for Windows 8/Server 2012 and Microsoft Office 2013 using KMSEmulator.
-Prevent clicking Credits, Readme, or Settings when the Progress Bar is active.

https://www.dropbox.com/static/images/new_logo.png
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.



Microsoft Toolkit 2.4.2 Stable


http://img20.imageshack.us/img20/7813/motk242.png


Microsoft Toolkit - a set of tools for managing licenses and activation of Microsoft Office and Windows.

This is a set of tools and functions for managing licensing, deploying, and activating Microsoft Office and Windows. All output from these functions is displayed in the Information Console. All functions are run in the background and the GUI is disabled to prevent running multiple functions, as they could conflict or cause damage if run concurrently. The Microsoft Office Setup Customization Functions (Customize Setup Tab), AutoKMS Uninstaller (if AutoKMS is installed), AutoRearm Uninstaller (if AutoRearm is installed), Office Uninstaller and Product Key Checker work even if Microsoft Office or Windows is not installed / supported. For information about individual functions, read further.

Requirements:
Microsoft. NET Framework 4.0 or 4.5 (Not 3.5)
Microsoft Office 2010 or Later for Office Toolkit Support
Windows Vista or Later for Windows Toolkit Support

Microsoft Toolkit Changelog:

2.4.2
-Added warning prompts for Rearm and Microsoft Office Uninstaller.
-Allow KMS PID to have a 5 digit LCID.
-AutoKMS Scheduled Task works when the local calendar is not Gregorian.
-KMS Client used to charge a KMS Server with insufficient client count now works on KMS Servers running Windows Vista.
-More options for KMS Server Service.
-Settings moved to %ALLUSERSPROFILE%\Microsoft Toolkit. Please delete or move your old settings.
-Show KMS Server PID in License Check for KMS Activated licenses.
-Support for newer Microsoft Office 2013 installers in Channel Switcher.

https://www.dropbox.com/static/images/new_logo.png
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Guyverd
01-04-2013, 06:05 PM
Bro, cara supaya bisa download theme PPT via Office.com di PowerPoint gimana ya?
Soalnya menu itu disable di tempat ane, supaya bisa enable lagi kudu gimana?
:bingung:

hamster594
05-04-2013, 02:56 PM
ane bingung gan cara install nya gimana,,,kalau yang ga pake lisensi itu MO 2010 apa yahhh?

riankuni
07-04-2013, 09:51 AM
http://i1075.photobucket.com/albums/w429/maulanar/1639594_zps9ffe1e51.jpg


Office 2010 Starter Offline Setup Tool v1.3 | 3.09 Mb

All the new desktop computers and notebooks now come with Office Starter preinstalled, but every time you format the computer or do a factory restore and need to reinstall Office starter again it can takes several minutes, sometime even hours, to install and update it using the old setup folders included by the OEM. This tools allows updating those folders (or create new, with the correct SetupConsumerC2ROLW.exe file) to the latest Office Starter build to make installs quicker and permanent (when you install the latest version you won't keep getting the messages about Office downloading new features).

In short, this tool can:
retrieve the latest office 2010 starter setup files from the public click2run server (you must have a valid setup executable)
create office-to-go USB sticks without requiring office 2010 starter to be installed
update your previous office setup folder or office-to-go sticks

How to use
Create an office 2010 starter install folder
Select a previous Office Starter install folder, or put the "SetupConsumerC2ROLW.exe" for the language you want in a new folder (if you don't have it you can download it from here, thanks to spiralien)
Select your language on the "Language" setting (it must match the language of the previous Office 2010 Starter install folder or the "SetupConsumerC2ROLW.exe" setup file you used)
Select "Office 2010 Starter Setup Folder" on the "Folder Layout" setting (default value)
Click Start and wait for the download to complete

Create an office-to-go pendrive
Select the root folder of the pendrive
Select the language you need on the "Language" setting
Select "Office 2010 To Go" on the "Folder Layout" setting
Click Start and wait for the download to complete

Changelog
v1.3 (27/03/2013) Changelog:
[FEATURE] Added a checkbox to allow retrieving the links of the files rather than downloading them (for whoever wants to use a third party download manager)


http://pixhost.me/avaxhome/c0/1a/00181ac0.gif

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ekstrasusilo
08-04-2013, 11:43 AM
dicoba dului gan , ane juga lagi install ms office 10

acehkhan12
10-04-2013, 05:39 PM
Microsoft Toolkit 2.4.3 Final

http://i1117.photobucket.com/albums/k584/acehkhan/MKTV243_zpsf4468695.png

Main Tab:
Office Information: This states if Microsoft Office is installed and supported on your PC and whether it is 32 bit (x86), 64 bit (x64) or 32 bit running on 64 bit OS (x86-64). It will also tell you the Product Edition and Version Number.

Windows Information: This states if Microsoft Windows is installed and supported on your PC and whether it is 32 bit (x86), 64 bit (x64) or 32 bit running on 64 bit OS (x86-64). It will also tell you the Product Edition and Version Number.

Uninstall Office: Run a script that will uninstall Microsoft Office if you can't manually remove it. Microsoft Office 2003 and later is supported.

Activation Tab:
EZ-Activator: This is a simple setup for KMS Activation. Unlike previous versions, it CANNOT use KMS activation if you are using Retail License. EZ-Activator gathers information about your licensing status to provide the best method of activation. It can automatically attempt possible fixes in case of activation failure, and can reverse all changes in case of total failure.
It automatically installs all KMS Keys for your system, attempts activation for only KMS Licenses, and if successful, installs AutoKMS automatically.

AutoKMS: AutoKMS is a scheduled task that will renew your 180 day KMS activation. Unlike other KMS activators, AutoKMS does not run 24/7 or only at the last minute with the hope it won't fail, and leaves no traces of itself other than a scheduled task, log, and exe file. It only attempts to activate KMS licenses (which saves a lot of time if you have non-KMS licenses such as MAK or Retail active). It will run at startup and then every 24 hours and attempt KMS activation a set amount of times (the task schedule cannot be changed). The Install/Uninstall buttons are used to install or remove AutoKMS.

AutoKMS Custom Task: Replace the default AutoKMS Scheduled task with a custom one that won't be reset. You can customize the triggers the way you want in Task Scheduler.

AutoRearm: AutoRearm is a scheduled task that will allow you to use Microsoft Office in grace period forever (It is a trial reset not an activator). It requires that you have at least 1 available rearm upon install. It works by taking a backup of your activation and restoring it when you run out of rearms. It runs on startup and then every 24 hours, and checks how many days left you have on your grace period (the task schedule cannot be changed). It will rearm if you have 5 or fewer days before your grace period expires. If the rearm fails because the count ran out (which is normal and inevitable), it restores the backup, which puts the count where it was upon install of AutoRearm. Because this grace period is likely expired, it then rearms (which is why at least 1 rearm is required). The backup will be restored upon uninstall reverting your PC to whatever state it would be in when you installed AutoRearm (though grace may be expired). AutoRearm cannot be installed alongside timesurfer’s IORRT (which does the same thing as AutoRearm).
NOTE: Retail Microsoft Office nags you for activation on startup, so don't use Retail. You can stop this by using Volume Edition and using KMS Product Key.

KMS Server Service: Install KMSEmulator as a Windows Service that constantly runs and starts Automatically, for turning your PC into a KMS Server that can activate other clients over the network.
You cannot install this alongside AutoKMS, but can set your KMS Activation Parameters to 127.0.0.2:1688 and installed KMS-Capable software will use this service to activate every 7 days by default.
NOTE: This does not use vbc.exe or any in memory tricks, and the Service is written in C++, not C#\.NET. You will want to AV and Firewall exclude this service.

Attempt Activation (Activate): This will attempt to activate any and all Microsoft Office or Windows products (depending on the Toolkit Mode). Online and KMS Activation will be performed.

Attempt Activation (Phone): This will attempt to activate any and all Microsoft Office or Windows products (depending on the Toolkit Mode), that can be Phone Activated and aren't already activated. The Phone Activation will require you to enter a Confirmation ID which you get by calling Microsoft, but it will save it for later use.

Check Activation Status (Check): This will display detailed information on Microsoft Office or Windows activation (depending on the Toolkit Mode), including how many days you are licensed for, what Product Key and type of license you are using, and much more.

Rearm: This resets the 30 day grace period that all Microsoft Office or Windows products (depending on the Toolkit Mode) have. Rearm can be done up to 5 times.

Get Rearm Count (Available): The available button will tell you how many rearms you have available. On Microsoft Office we have to do a License Backup, count rearms, and restore the Backup, and this can't be done on Microsoft Office 2013 when using Windows 8.

Product Keys Tab:
Install: This will install a Product Key, using either a provided Product Key based upon your selection or a custom Product Key that you enter. A Product Key cannot be installed unless you have that License installed.

Uninstall: This will remove a Product Key, either removing the Product Key based upon your selection or a custom Product Key that you enter.

Check: This will give information on an Product Key, using either a provided Product Key based upon your selection or a custom Product Key that you enter. This information is what you would get from a PIDX checker.

Check KeyList: Check multiple Product Keys obtained using a form that can read the clipboard and any files you choose. All Product Keys are found using Regular Expressions from these sources and are stored. When you are done, all these Product Keys will be checked.

Check Registry: Read the Product Key found in the Registry for Microsoft Office or Windows products (depending on the Toolkit Mode), and peform a check on it. NOTE: Product Keys may not exist, be obscured, or not actually be installed.

Show Registry: Read the Product Key found in the Registry for Microsoft Office or Windows products (depending on the Toolkit Mode), and display it. NOTE: Product Keys may not exist, be obscured, or not actually be installed.

License Backup Tab:
Backup: This saves your licensing information for Microsoft Office or Windows products (depending on the Toolkit Mode) so it can be restored later. This information is machine specific, so it won't work on different hardware. It saves the current state but does not stop the clock, so a 25 day old backup restored will be whatever days you had minus 25 when you took the backup, if you are using KMS or Trial licensing. Backups are stored in subdirectories of the "Backups" folder, named after the Product shown in the Main Tab. The "Backups" folder will be created in the same directory as the Microsoft Toolkit executable using the name you entered, so be sure you aren't running Microsoft Toolkit from a read only directory.

Restore: Restores all of the information saved in a previous backup. It will take a temporary backup of your current state, delete your current state, and then restore the backup. If it fails to restore it will try to restore the temporary backup. This requires that you disable your internet connection to prevent using up an activation before the Restore completes.

Check KeyList: Checks all keys in Keys.ini for the backup you specify.

Restore Keys: Tries to reinstall saved Product Keys of a backup, but does not change or restore licensing. Good if you backed up a MAK that has an installable key but you want to Phone Activate.

Customize Setup Tab:
Set Installer Path: Opens window so you can browse to the setup.exe for your Microsoft Office installer. You must have previously extracted the Microsoft Office Installer somewhere (ISO files and self-extracting exe files not supported, you must extract yourself). If the installer is both 32 and 64 bit (has a setup.exe and x86 and x64 folders), browse inside one of those folders for setup.exe, convert that, then repeat for the other folder.

Extract Setup: If your Microsoft Office installer is in ISO or Microsoft SFX EXE form, browse to it and choose a place to extract it, then the path to setup.exe will be determined.

Make ISO: Browse to setup.exe, and that folder will be added to an ISO. If you have a Dual-Architecture installer (32 and 64 bit), choosing the setup.exe alongside the x64/x86 folder(s) adds everything to the ISO. Entering x86 folder and choosing setup.exe creates an x86 only ISO, and vice versa for the x64 folder.

Run OCT: This runs Microsoft’s Office Customization Tool, which allows you to create MSP files that automate and customize Microsoft Office setup. This is a powerful deployment tool but only works on Volume editions. You create a MSP file for a product then put that MSP file in the Updates folder. This requires you have the Admin folder on the installer as well, so if you change a Retail installer to Volume, the Admin folder is added so you can use OCT.

Change Channel: The product determined by your selection in the combo boxes will have its licensing channel changed. If the product is Retail, it will become Volume. If the product is Volume, it will become Retail. Press Change Channel for each selection that you want to change the licensing channel for. This will also add the Admin folder to your installer which allows you to use the Office Customization Tool.

Add Updates: Browse to downloaded updates for Microsoft Office and they will be integrated into the disc. Any MSP files, or any EXE updates following Microsoft’s normal command-line parameters can be integrated. This means you should be able to integrate Service Packs as well.

Add Languages: Browse to language packs for Microsoft Office and integrate them into the Microsoft Office installer. When you run Microsoft Office setup, you will be able to use these languages if more than one language is in the Microsoft Office installer; otherwise the only language in the installer is used.

Remove Language: If multiple languages are in the Microsoft Office installer, you can choose one to remove. You cannot remove a language if it’s the only one in the Microsoft Office installer.

Microsoft Toolkit Changelog:

2.4.3
-All KMS PID Settings default to RandomKMSPID due to KMS PID blacklisting.
-Disable all KMS Server Service settings if it is not installed.
-Fixed AutoKMS Scheduled Task paths breaking if you installed or removed Custom Task after rerunning the program.
-Using new program icon.

2.4.2
-Added warning prompts for Rearm and Microsoft Office Uninstaller.
-Allow KMS PID to have a 5 digit LCID.
-AutoKMS Scheduled Task works when the local calendar is not Gregorian.
-KMS Client used to charge a KMS Server with insufficient client count now works on KMS Servers running Windows Vista.
-More options for KMS Server Service.
-Settings moved to %ALLUSERSPROFILE%\Microsoft Toolkit. Please delete or move your old settings.
-Show KMS Server PID in License Check for KMS Activated licenses.
-Support for newer Microsoft Office 2013 installers in Channel Switcher.

2.4.1
-Fixed broken validation of custom KMS PID in Settings.

2.4
-Full KMS Activation support for Windows 8/Server 2012 and Microsoft Office 2013 using KMSEmulator.
-Prevent clicking Credits, Readme, or Settings when the Progress Bar is active.

2.4 BETA 9
-Added new EZ-Activator (no Retail to Volume conversion).
-Added Microsoft Office 2013 Uninstaller.
-Better error checking for Customize Setup.
-Better handling of setting KMS Host and Port.
-Customize Setup will warn on unsupported Microsoft Office Setup Version and disable Change Channel button.
-Documented Settings in Readme.
-Settings file is formatted and indented to be more readable.
-Updated KMS Client to support Windows Vista/Server 2008 only KMS Servers.
-Updated Microsoft Office 2010 Uninstaller.

2.4 BETA 8
-AutoKMS and AutoRearm will now run Scheduled Tasks on battery power.
-Can Add Language using a Single Language Pack ISO.
-Changed Default KMS PID.
-Delete Empty Folders left behind by Activation Tools such as AutoKMS.
-Fixed Channel Switcher not detecting Microsoft Office 2010 Standard.
-New Settings Editor.
-Optimized WMI calls to SPPSVC/OSPPSVC.
-Replace all KMS Host/Port entries to avoid conflicts.
-Show expiration date for BETA products.

2.4 BETA 7
-Activate and AutoKMS will charge a KMS Server's Client Count if it is determined to be too low.
-Activate will stop KMS Server Service, and restart it when done.
-Added ability to restore Microsoft Office 2013 activation on Windows 8 to a different Windows 8 Edition.
-Added KMS Server Service as an Activation Tool.
-Added SharePoint Designer 2013 Product Key.
-AutoKMS will not attempt to activate a KMS Host Key mistakenly.
-Better clearing and setting of KMS Hostname and Port if it has been set using other methods.
-Blocked running from Network Drive.
-Can KMS Activate Microsoft Office 2013 on Windows 7 (but not Windows 8) offline.
-Customize Setup's Add Languages lets you integrate multiple languages at once.
-Customize Setup's Add Updates lets you integrate multiple updates at once.
-Fixed a License Restore bug on Windows 8 where tokens could not be deleted/replaced.
-Fixed Remove Language always saying you only have one language installed.
-If you get C004F074, KMSEmulator is started and any processes using the KMS Port are killed, to ensure KMSEmulator runs.
-KMS Server Service will kill any process using the needed KMS Port.

2.4 BETA 6
-Better support for upgrade keys in License Restore.
-Can KMS Activate Microsoft Office 2013 on Windows 7 (but not Windows 8).
-Channel Switcher supports Microsoft Office 2013 (but only ProPlus, Visio Pro, and Project Pro).

2.4 BETA 5
-Fixed Office Detection issues.
-KMSEmulator doesn't require Visual C++ 2010 x86 Runtimes.
-Removed PIDX Check of Keys entered during License Backup as it fails KMS Host Keys.
-Removed License Refreshing/Caching.
-Will override a custom KMS Host with 127.0.0.1 if KMS Activation fails for that custom KMS Host.

2.4 BETA 4
-AutoKMS and AutoRearm properly create Startup task (only Daily was being made).
-KMSEmulator no longer crashes on Windows XP.

2.4 BETA 3
-Show Exception Details if the Exception on Activation Error Lookup is not an XmlException.
-Show Exception Message if Scheduled Task creation fails.
-Validate User Entered Product Keys on License Backup using PIDX Check.

2.4 BETA 2
-Fixed switch to Windows Mode crash on other languages due to .NET Convert.ToDouble using different Culture.

2.4 BETA 1
-Added Batch PIDX Key Checker.
-Added Windows 8 and Microsoft Office 2013 Product Keys and PIDX Checking options.
-AutoKMS and AutoRearm logging is mandatory, but log will be deleted after it 10MB+.
-AutoRearm supports Microsoft Office 2013 on Windows 7 but not Windows 8.
-Can add MSP files to Microsoft Office Setup.
-Changed Office and Windows Information. No longer show Activator, and now shows numerical edition.
-Completely recoded application logic from scratch.
-Fixed Office Uninstaller not working.
-Fixed using Windows 7 Registry paths on Windows Vista, where they are different.
-Get Rearm Count supports Microsoft Office 2013, but only on Windows 7.
-KMSEmulator always activates in one attempt, removing need for a lot of Settings and Functions.
-License Backup folders changed for Microsoft Office (EX: Office 2010 is now Microsoft Office 2010). Please rename to use Backups created with older versions.
-License Backup saves Windows WPA Key, but this is not used anywhere.
-License Restore more reliable, won't use up activations.
-License Restore requires disabling internet connection.
-License State is loaded on start and cached, speeding up many functions.
-Make ISO uses a label of "Microsoft Office" instead of "OFFICE14".
-Most Settings made obsolete so they were removed.
-No longer need to uninstall AutoKMS Custom Task before uninstalling AutoKMS.
-Phone Activation codes now saved in XML Format. NOTE: Can no longer use current INI File.
-Removed ability to download Microsoft Office updates (Server broke and other tools do this and Windows as well).
-Removed Backup options. The normal user had no need for these (was for testing) and could only break their backup or system.
-Removed EZ-Activator. Basically everything it does is obsolete now.
-Removed On-The-Fly license conversion. It causes too many issues with it failing midway and people not being able to activate.
-Removed License Tab and associated functions.
-Removed MultiKMS. It existed only to give people who wanted to run KMS as a Service a way to bypass persistent 8007000D errors.
-Removed silent switches.
-Requires .NET 4 now instead of .NET 3.5.
-Separated Client and Server in Product Keys Selection, but you can use either when doing a PIDX Check.
-Since Microsoft Office 2013 on Windows 8 uses the OS Licensing, there is no License Backup Tab in Office Mode.
-Since Microsoft Office 2013 on Windows 8 uses the OS Licensing, we can't use the Rearm Check/AutoRearm technique.
-Since Windows 8 Rearm requires a reboot, the program prompts on rearm and closes, and checks on start if you've rearmed.
-Set KMS Host to 127.0.0.1:1688 if a custom one isn't set already (Means I don't need a Settings Window for these anymore).
-Support Windows 8, though we can't activate it via KMSEmulator yet.
-Support (Preliminary) Microsoft Office 2013. Some things still don't work or are added yet.
-Updated readme. Please check for errors/omissions.
-Using new KMSEmulator with various fixes. NOTE: Still won't activate Windows 8.
-Various UI Changes and innumerable internal changes not mentioned here.
-Various code to cleanup older versions removed. Recommended to uninstall Activators and remake License Backups.

2.3.2
-Fixed Auto Update button returning 404
-Updates are downloaded to a separate folder, and kept, then copied to the selected Office 2010 Setup.

2.3.1
-Enabled Windows Tab for Windows 8. WARNING: Windows 8 is NOT officially supported and many functions have issues, especially Restore.
-Fixes numerous registry issues created during migration back to .NET 3.5. This was a cause for bugs in quite a few functions.
-Removed "Check for Program Updates" (Users of earlier builds need update soon as I will remove this info which may cause annoying errors)
-Repairing Office 2010 should no longer involve extra setup boxes on non x86-64 Office Architecture.
-Replaced Windows 8 DP Key with Windows 8 CP Key.

2.3
-Fixed Update check bugs (BETA 9 and earlier will fail to know about this update and will get an error).
-Now no longer requires .NET 4.
-Readme is still out of date, and since I'm working on 3.0 for W8/Office 15, I likely won't do much with 2.X.
-When downloading updates for Office 2010, all updates not on the list that aren't OCT get deleted as they are superseded.

2.3 BETA 9
-Added function to download and integrate all updates in Customize Setup
-Fixed Product detection issues in Customize Setup

2.3 BETA 8
-Added Permissions Fix during a Restore and Improved Office Rearm Check Success Rate
-Added Program Update Check on Startup
-Added support for UDF Office ISO's
-Added Functions to directly Check and Show Keys in the DigitalProductID.
-Channel Changing does patching via code instead of using xdelta3.exe and no longer needs to write patches to disk
-Customize Setup disables channel change button if setup.exe is not from Office 2010, so you can use it to integrate Office 2007 Updates/Languages.
-Enhanced error checking/messages on KMSEmulator failure.
-Fix MAK Activation Count always failing
-Fix Restoration of Phone Activation ending up in grace
-Fixed Scheduled Tasks not running as SYSTEM
-KMS PID is set before start instead of editing process memory when using manual Activation
-Preliminary Windows 8 Key Decoding
-Removed options and unnecessary fixes from EZ-Activator
-Scheduled tasks now keep the last run time and result
-Timing of Activation Restore
-Updating Settings or PID via EZ-Activator will update AutoKMS/AutoRearm.
This is because changing settings but not the EXE could cause a INI mismatch so AutoKMS/AutoRearm would revert to default settings.
-Using ReSharper for automatic code refactoring

2.3 Alpha 1 R7
-Fixed checks that disable functions

2.3 Alpha 1 R6
-Fixed Scheduled task install failure.

2.3 Alpha 1 R5
-Added IR5 detection
-Added MultiKMS
-Added Office/Windows Product detection in Main tab
-AutoKMS and AutoRearm show their version in the log
-Backups are sorted by OS/Office and show up as a list. Move old backups to new folders to use them.
-Can install AutoRearm alongside AutoKMS, allowing AutoRearm to be a failsafe.
-CMID change and Office Repair disabled by default in EZ-Activator. If the PID fix doesn't work you probably have an issue that these won't help.
-Disable and check Save/Restore keys in Windows since Windows backup needs this.
-Fix tokens permissions on restore in case of bad permissions.
-Key Checker doesn't require Office or Windows Vista+ to use.
-Key Checker gets remaining MAK count if a MAK is checked. Requires Internet connection or will not work.
-Key Checker is a bit faster.
-KMS PID's coded in the app can be selected in Settings as a list.
-More products supported/consolidated in Key Checker.
-Improved AutoRearm detection of activated Office.
-Improved Windows backup failsafe.
-Removed Selector UI
-Scheduled Tasks will be Vista on Vista+ OS instead of XP. XP will still use XP tasks.
-Silent switches added for MultiKMS, Backup and Restore of Office and Windows, and Windows EZ-Activator. NOTE: /SaveKeys switch on Backup may require user interaction to get the key.
-UI changed on CID/Key Prompt boxes.
-Various improvements, bugfixes, and techniques to optimize the apps and minimize AV false positives.

2.3 Alpha 1 R4
-Vista Support Detection

2.3 Alpha 1 R3
-Windows Backup enhancements
-Reinstall Keys

2.3 Alpha 1 R2
-Windows Volume detection bugfixes
-Not using .NET Reactor
-Windows Backup tweaks
-Reinstall Keys Selected by default

2.3 Alpha 1
-Windows UI/Functions

2.2.3
-Fixed Visio Key Selection

2.2.2
-Fixed AutoKMS and AutoRearm Settings version mismatch
-Windows XP users can use the key checker if Office 2010 is installed, otherwise it is disabled.

2.2.1
-Added more KMS Keys and Checker support for more products.
-Fixed file browsing when using Customize Setup functions.

2.2
-Added ability to choose KMS Port, separate KMS PIDs for Windows and Office. Settings have been changed alot.
-Can check and install/uninstall Windows product keys. Can use different KeyList.ini files for each supported checkable product.
-Confirmation ID and Backup Key Prompt boxes remain centered and in front after minimizing and then restoring toolkit.
-Check if licensing is in a proper state before running certain functions.
-Fixed loss of rearms during rearm check and improved Backup error detection accuracy.
-KMSEmulator runs in RAM to reduce Anti-Virus problems.
-Many UI Changes and internal changes/bugfixes.
-Nuked/Discontinued support and install of AutoKMS Service, will uninstall if you uninstall AutoKMS.

2.1.6
-Added logging to AutoRearm.
-EZ-Activator won't say no products detected after successful activation which caused AutoKMS to be skipped.
-Fixed AutoKMS failure to run with tasks.

2.1.5
-Can install AutoKMS as a service and add a custom task.
-EZ-Activator won't say it succeeded if it didn't attempt activation.
-UI Changes.

2.1.4
-Enabled install and use of AutoKMS on Windows without Office 2010 and improved AutoKMS Windows support.
-Some of the PIDs in the EZ-Activator fix mode were invalid. They have been replaced.

2.1.3
-Added Phone Activation support.
-Added/Changed EZ-Activator KMS fixes and ability to specify KMS Extended PID used by KMSEmulator.
-Slight Change UI of Customize Setup Tab.
-Show Installation ID in Check Activation Status, and added an option to display Client Machine ID in Check Activation Status.

2.1.2
-Fixed ISO Extraction issue where some ISO's would lost the last 2 letters of all file names.

2.1.1
-Added new KMSEmulator that should fix persistent 8000700D errors.
-Made some UI text elements read-only.

2.1
-Added Troubleshooting/Support request guidlines to readme.
-Added Copy To Clipboard button in Readme
-AutoKMS Uninstall now deletes the Keygen if it remains.
-Added Silent Switches (Read further for more info).
-Added Customize Setup Tab and all functions inside it.
-Added New Backup Options/Features.
-Attempt Activation gives error code such as 8007000D if activation fails.
-Can customize where AutoKMS, AutoRearm, and KMSEmulator.exe are installed/created.
-Check Activation can show License Error Code and all installed license types even if no key is installed. Must first enable in Settings.
-EZ-Activator skips certain checks if you've disabled things that the checks were for.
-Fixed Key Uninstall Bug where it would say successful if you tried removing a custom key that wasn't installed. Also changed error for Key Install Failure.
-If you have a read only INI or are in a folder where you can't write an INI, this is now taken care of (Settings Button will be disabled and default settings will be loaded if no INI exists)
-UI Changes and IORRT detection.

2.0.1:
-Added ID to INI file. This is to prevent using an old INI with newer version that would result in a crash.
-Added Daily Tasks for AutoKMS and AutoRearm
-Added Keys.ini batch key checking.
-AutoKMS can now KMS activate Windows
-AutoRearm can now convert Retail to VL automatically to eliminate nags
-Automatically Delete KMS Keygen and Hostname are now disabled by default.
-Better error recovery and notification.
-Fixed false success in EZ-Activator if KMS Keygen got deleted by AV.
-Removed Tokens Only Restore - It just doesn't work and nobody uses it as the Full Restore is always needed.
-Starting KMS Keygen is now the first thing done during activation so if AV causes failure we don't waste time.
-Using Modded KMS Emulator (By Phazor) to lessen amount of AV false positives.

1.4.0.5 to 2.0: Written in C#, changes are drastic and innumerable.

1.0 To 1.4.0.5: Initially just a batch file. Changes over these versions undocumented and almost innumerable.

KMS Options Tab:
KMS Server/Port To Use: Allows you to set what KMS server and port should be used when attempting KMS activation. Unless you have a real KMS server or a network host running a KMS Emulator or Server you will want this set to 127.0.0.2. Whatever the numerical box says will be the used port. KMSEmulator will use this port but it must be open on your PC, or the process using it may be terminated.
NOTE: The Office KMS Server/Port is used when activating Office based products and Windows KMS Server/Port when activating Windows based products.

KMS PID To Use: Allows you to set what KMS Extended PID should be used by KMSEmulator when attempting KMS activation.
Changing the PID can help fix persistent KMS activation failure or KMS failing Genuine Validation, but in most cases you want to leave this alone.
You can pass a valid KMS PID, the string DefaultKMSPID to use a hardcoded default, or RandomKMSPID to generate a random string matching the KMS PID format.
NOTE: The Office PID is used when activating Office based products and Windows PID when activating Windows based products.
NOTE: You cannot change the KMS PID used for KMS Activation for KMS Servers. If a KMS Server fails Genuine Validation, this Setting will not help.

Activate Using KMS Emulator: Uses KMS Emulator to perform KMS activation. Unless you have a real KMS server or a network host running a KMS Emulator or Server you will want this enabled.

Delete KMS Host/Port After Run: Removes the KMS server name and port from the registry after KMS activation.

Force Open KMS Port By Terminating Processes: Kill any processes using the KMS Port so you can run KMS Emulator on that port.
NOTE: This is only performed if KMS Activation fails, allowing KMS Emulator to silently fail and a KMS Server Virtual Machine to be used.

KMS Server Service Tab:
KMS Port To Use: Allows you to set what KMS Port the KMS Server Service will listen on. Any clients using this service must use this KMS Port.

KMS PID To Use (Global Default): Allows you to set what KMS Extended PID should be used by this service when sending KMS activation responses to KMS Client applications.
You can pass a valid KMS PID, the string DefaultKMSPID to use a hardcoded default, or RandomKMSPID to generate a random string matching the KMS PID format.

KMS Client Activation Interval: Set the timer in minutes to how long unactivated KMS Clients will wait before trying to activate against the KMS Server.

KMS Client Renewal Interval: Set the timer in minutes to how long already activated KMS Clients will wait before trying to reactivate against the KMS Server.

Force Open KMS Port By Terminating Processes: Kill any processes using the KMS Port so you can run KMS Server Service on that port.

KMS Server Service More Settings Window:
Product Type: Allows you to choose the Microsoft Product (determined by Application ID), that the following KMS PID will apply to.

Product Application ID: The Application ID, as set in the Registry, that KMS Server Service will look for when overriding the KMS PID.

Product KMS PID: Set the KMS PID to be used for any KMS Client with the Application ID specified in "Product Application ID".
It overrides the "KMS PID To Use (Global Default KMS PID)". This is best if you have a specific KMS PID to use.
This only applies to the KMS Client with the matching Application ID, as in setting the KMS PID here for Microsoft Windows only will not effect Microsoft Office.

License Display Tab:
Show CMID: Shows your KMS Client Machine ID. You won't have one if you aren't using KMS and haven't requested activation.

Show Unlicensed: Shows ALL possible product keys you can install, not just the ones you have installed. Showing this helps in troubleshooting.

Paths Tab:
AutoKMS: Choose where AutoKMS will be installed.

AutoRearm: Choose where AutoRearm will be installed.

KMS Server Service: Choose where KMS Server Service will be installed.

License Backups: Choose where License Backups will be saved.

Microsoft Toolkit FAQ

My AV/Firewall Detected a Virus when activating.:
Most major AV’s have decided to flag KMSEmulator as a virus/hack tool, because it can be used for piracy and many AV’s flag cracks. The file is completely safe but you must add it to your AV exclusions for proper use of KMS activation.
So add AutoKMS's (%WINDIR%\AutoKMS\AutoKMS.exe), KMS Server Services's (%WINDIR%\KMSServerService\KMS Server Service.exe), and KMSEmulator's (%WINDIR%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.e xe) path to AV/Firewall exclusions.

Can I really trust these files?:
They are confirmed safe by MDL community and our reputations would be damaged if we were trying to infect you, but if you still don’t trust the files don’t use KMS activation. You can use AutoRearm to keep Microsoft Office in grace period forever without any AV Configuration/False Positive hassles.

I tried to activate via KMS and it failed.:
First be 100% sure your AV and any security products (including built in Windows Products) are not interfering.
In any other case, please post to the forum with the output when you attempted activation.

Microsoft Office licensing is shot/Setup window shows on start of Office/I get red bar and nag.:
If your Microsoft Office licensing gets damaged or marked as tampered, Microsoft Office will try to repair itself and when it does you will be in Notifications Mode (with 0 rearms). The only way to resolve this is to activate Microsoft Office successfully (You’ll have to use KMS due to lack of MAK/Retail keys). If you successfully activate you’ll be activated with 5 rearms.

I have an issue or question not contained in this readme.:
If you are experiencing a problem and you have read through relevant parts of the readme (99% of questions I am asked are contained here in the readme so I don’t answer those due to it being a lack of time and delaying those with questions/problems not in the readme. If you have a question that isn’t related to issues with activation troubleshooting, freely ask. Otherwise follow the troubleshooting steps so you can post all the info I need to help you.

Troubleshooting/Support Guide

General:
1. Please do not send support requests via PM. My PM fills up quick and other people besides me can help if you post it publicly.
2. Not following the rest of this guide will mean I will ignore the post. "KMS failed please help" does not give me enough info.
3. Be absolutely 100% positive no AV/Firewall/Security are interfering. There are few reasons KMS fails and this is the main one. Do not assume things are OK because no alert occurred, make sure things are excluded.
Steps:
1. For whatever the problem is, if applicable, copy a full amount of the output/log. EX; If AutoKMS is failing get the AutoKMS.log contents, if another function is failing get all of the output sent to the Information Console.
2. Get the output of Check Activation Status
3. Post the output gathered in Step 2. If it is large, dump it to pastebin.org or a similar site and post the link to that dump in Microsoft Toolkit thread and explain that you had problems. You may have to obfuscate it (hxxp:// instead of http://) if your post count is too low to post links.
Download@:idws:
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

acethegunnerzzz
11-04-2013, 03:34 AM
misi kk mw tanya...klo misal ane download versi profesional plus retail final yg direct link dari microsoft, aktivasinya jg pake Toolkit itu y ?

T3D1
11-04-2013, 10:11 AM
misi kk mw tanya...klo misal ane download versi profesional plus retail final yg direct link dari microsoft, aktivasinya jg pake Toolkit itu y ?

Yep, tetep harus menggunakan office toolkit yg diatas bro..