PDA

View Full Version : Collection Games & Apps (iPhone/ iPod Touch/ iPad) v2.0.0



Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8

hacle
29-12-2012, 01:49 PM
*****edited*****

budank
29-12-2012, 03:41 PM
ane udah install cydia..trus ane install game pake ifunbox..tp koq failed trus yahh..tulisan nya 'Failed (-402620415)'..knp yahh ?? mohon bantuan

Kleptomaniac
29-12-2012, 05:15 PM
Games yang asik buat dimainin bareng apaan ya? Yang bisa dimainin di 1 ipad, jadi bukan yang online gitu. Kayak hockey atau multiponk atau monopoly


Sent from my iPad using Tapatalk HD

ujok_57c
29-12-2012, 05:53 PM
Gan ane mau berbagi info nih cara dapetin itunes gift card, balance di amazone dll gratisan..
mungkin aja ada agan yg belom tau :D


http://img855.imageshack.us/img855/6081/img0806.png (http://imageshack.us/photo/my-images/855/img0806.png/)

1. Agan masuk dari browser safari ke : http://m.freemyapps.com/share/url/37702792
kemudian di situ terdapat beberapa aplikasi yang ada poinnya misal 320 point.
kalo di oper ke setting buat masang profile ikutin aja gan.
http://img254.imageshack.us/img254/807/img0816.png (http://imageshack.us/photo/my-images/254/img0816.png/)

2. agan donlot appnya trus jalanin selama minimal 30 detik, trus agan masuk lagi ke http://m.freemyapps.com/share/url/37702792 dan lihat point agan udah bertambah..

http://img837.imageshack.us/img837/7555/img0819px.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/837/img0819px.jpg/)

3. kumpulin poinya sampe bisa di tuker dengan gift yg agan mau, misal 3000 point dapet $10 itunes gift, balance di amazone dll, lumayan drpada beli kan :D
http://img824.imageshack.us/img824/8550/img0809.png (http://imageshack.us/photo/my-images/824/img0809.png/)

4. trik ini di jamin aman, no jebakan betmen, bisa di share link yg ane kasih ke device lain, misal android kemudian merak donlot app trus di jalanin 30 detik juga maka point kita akan bertambah gan :) kalo misal di android udah ada opera mini unistal dulu, lalu donlot ulang dari freemyapps di jamin bakalan dapet point :)

*note : harus apple id us ya gan buat bisa tuker poinnya , kalo punya akun apple id indonesia di rubah dulu ke region us.
masuk ke setting, store, klik id agan, view id, change aja regionnya, beserta nama dan data2nya di rubah aja, bisa pake fake number,name us cari aja di google dgn key *fake number us*..
5. asal sering2 bukak freemyappsnya kmungkinan dapet point lbh cepet soalnya sering ada promo app baru

ok itu aja
kalo kurang jelas bisa PM ane deh...


Buat yang gak percaya ama ane buat dapetin itunes gift card gratisan nih ane kasih lagi buktinya
point yang udah ane tuker ama $10 lumayanlah daripada beli :D


http://img838.imageshack.us/img838/4769/img0834.png (http://imageshack.us/photo/my-images/838/img0834.png/)


http://img16.imageshack.us/img16/55/img0835p.png (http://imageshack.us/photo/my-images/16/img0835p.png/)

http://m.freemyapps.com/share/url/37702792

cuma donlot and jalanin app nya 30 detik, ane 3 hari bisa dapet $10 :D

reinaldo66
29-12-2012, 07:53 PM
ane udah install cydia..trus ane install game pake ifunbox..tp koq failed trus yahh..tulisan nya 'Failed (-402620415)'..knp yahh ?? mohon bantuan

download applinks di cydia
download sesuai ios anda

krna tnpa applink gk bsa instal game via ifunbox

hacle
30-12-2012, 01:41 AM
Share Cheat Compitable For All Games ***

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

hacle
30-12-2012, 11:56 PM
Share Cheat Compitable For All Games ***

STEP 1 : MUSTI PUNYA CYDIA

STEP 2 : ADD REPO Cydia repo: cydia.imodgame.net

STEP 3 : OPEN THAT REPO AND DOWNLOAD iModGAME

STEP 4 : TO GET POINT YOU MUST > GO TO ACCOUNT
> LOGIN
> LINK THIS DEVICE
> SAY THANKS TO INVITER
> FILL WITH 13115
> AND YOULL GET POINT !!!

kalo udah kumpulin coin, trus beli deh cheat game nya pake coin

hayo silahkan di coba :*

jgn lupa cendol na bagi yang berkenan

ga di hiden nich ^^

mikunium
31-12-2012, 07:49 AM
bos ada yang punya final fantasy 3 version diatas 1.0.0 ndak?
soalnya di versi itu ada bugs ndak bisa masuk ke healing cave

oxosoda
31-12-2012, 03:18 PM
Share Cheat Compitable For All Games ***

STEP 1 : MUSTI PUNYA CYDIA

STEP 2 : ADD REPO Cydia repo: cydia.imodgame.net

STEP 3 : OPEN THAT REPO AND DOWNLOAD iModGAME

STEP 4 : TO GET POINT YOU MUST > GO TO ACCOUNT
> LOGIN
> LINK THIS DEVICE
> SAY THANKS TO INVITER
> FILL WITH 13115
> AND YOULL GET POINT !!!

kalo udah kumpulin coin, trus beli deh cheat game nya pake coin

hayo silahkan di coba :*

jgn lupa cendol na bagi yang berkenan

ga di hiden nich ^^

repot amat :iii:
gw kl mau bypass IAP pake iAP Cracker (tested) dan iAPFree (untested)

iAP Cracker by urus; it cracks easy dlc/inapp purchases. As long as the game/app doesn’t check the purchase with a server. It uses mobilesubstrate for this: buy something inapp like normal and youll get it free!
it wont work with every app but a lot should.
http://ipad-os.net/iap-cracker-deb-official-source/
http://ipad-os.net/iapfree-cydia-source/

Shuy1n
31-12-2012, 06:24 PM
repot amat :iii:
gw kl mau bypass IAP pake iAP Cracker (tested) dan iAPFree (untested)

http://ipad-os.net/iap-cracker-deb-official-source/
http://ipad-os.net/iapfree-cydia-source/

Dia mau kumpulin poin gan, hehe.

Ya emang plg gampang yah iapfree atau pake Gameplayer aja (cheat engine versi iOS).

styhuang
31-12-2012, 09:12 PM
Dia mau kumpulin poin gan, hehe.

Ya emang plg gampang yah iapfree atau pake Gameplayer aja (cheat engine versi iOS).

betul,yg join pake kode dia dpt 25 or 50 point ^^!..
gak enak nya game2 mod dari dia bukan hasil hack dia sendiri ........
kemarin baca2 diforum luar .....wkwkkkkkkkkkk

hyde666
31-12-2012, 11:54 PM
mudah mudahan cepat berjalan server reponyaaaaa
:oghoho: :oghoho:


ayoooo repo up lagi dong dah kangen banget neeehhh.....

Iya nih down lama gara2 liburan panjang :(

andeck
01-01-2013, 06:43 PM
cm mo share aja gan, skalian minta bantuan. tq

Gan g baru coba ne ada web yang bs kasi applikasi bayar dgn gratis ninh caranya:
1. Buka link ini Dari safari http://m.freemyapps.com/share/url/b9f0999c (link refferal g(ane jujur aja skalian minta bantuan))
2. nanti agan di suruh instal profile (install aja da ane coba gan safe koq)
3. abis di instal nanti balik ke safari lg lalu download aplikasi sponsor di web itu
4. abis donlod n di instal app sponsor jalanin app sponsor td selama 30 detik (jgn di tutup applikasi sponsorna sebelum 30 detik gan)
5. Setelah 30 detik agan buka web td lg terus, agan bakal dpt point, di refresh web na gan, Ulangi proses 3 dan 4
6. Setelah poin agan cukup terus klik "view gift apps" (dulu disitu byk applikasi bayar yang bs ditebus pake credit) tp skrg yg bs ditebus itunes gift card gan, lmayan hehe
7. Setelah dapet point nya terserah agan tuh app sponsor mw di apus ato mo dimainin

Klo agan uda donlod app sponsor bakalan dpt point buat tebus apps bayar(itu dolo) skrg dptin itunes gift card, cara lain na kasi link referal ke org untuk lakuin hal yg sama untuk naekin point gan. oh ya ini harus pake id us ya gan buat reedem nya,.ganti aja region nya di account.

imzs
01-01-2013, 10:04 PM
Idem dengan agan ini....
Butuh banget infonya biar iPad bisa buka web yg ada flashnya.

pake photon bro

da ane coba , bisa buat buka flash

effzz2
02-01-2013, 04:45 PM
para warga ipod/ipad/iphone ada yang tau apa yg terjadi sama installous ya?

katanya ditutup server hackulo.us nya jadi installous gk bisa dipake permanen hikss

idiotechnick
02-01-2013, 04:51 PM
para warga ipod/ipad/iphone ada yang tau apa yg terjadi sama installous ya?

katanya ditutup server hackulo.us nya jadi installous gk bisa dipake permanen hikss
Tewas gan. Di tutup servernya! Sekarang tinggal mantau disini sama cari2 deh alternatif barunya hehehe....

Ada yang rekomend pengganti insta?

capila
02-01-2013, 08:53 PM
@kk ts

mohon dengAn sangat lokalin donk yg dash deluxe series
kebanyakan game2 cowo
udh ubek2 ga nemu >_<

misal wedding dash, grill dash, hotel success dash
trus cooking mama anniversary, dsb

ps: ipray itu link nya broken ato gimana? kok ga bisa saya donlot yah?

makasih banyak sebelumnya yaaa

@yg diatas saya

iya kk, installous udh mokad forever
but dont u cry.. anothers repo has exist to replace :D

Mitsuyama
03-01-2013, 01:44 AM
permisi mau numpang tanya
apakah device yang di jailbreak ga dapat menggunakan $$ nya ?? ( maksudnya membeli gem or whatever yang biasa ada dalam game) (atau membeli lagu di itunes??)

thx atas bantuannya

androdisiac
03-01-2013, 06:43 AM
permisi mau numpang tanya
apakah device yang di jailbreak ga dapat menggunakan $$ nya ?? ( maksudnya membeli gem or whatever yang biasa ada dalam game) (atau membeli lagu di itunes??)

thx atas bantuannya
kalo cuman sekedar bli app dan lagu bisa dunk... cuman kalo purchase yang dalam game itu yang ga pernah gw coba... soalnya takutnya kalo kita purchase dari game bajkan itunesnya pasti ngecek kevalidity app nya dengan status purchase kita terhadap game tersebut, apakah kita purchasernya ato bukan...

hiyori
03-01-2013, 11:25 AM
permisi mau numpang tanya
apakah device yang di jailbreak ga dapat menggunakan $$ nya ?? ( maksudnya membeli gem or whatever yang biasa ada dalam game) (atau membeli lagu di itunes??)

thx atas bantuannya

yg udah d jaibreak ttp bsa beli" aplikasi game lagu d itunes setau sya
trus klo misal game yg qta pnya bajakan, tp mw beli cash yg ad d game itu, bbrapa game mngkin ad yg bsa, tp klo ga bsa jg gpp kq, pling cma ga bsa beli aja, ga smpe k banned gt, klo k banned pling ya klo pake iapcracker gt

cmiiw :D

Alokra
03-01-2013, 06:36 PM
Learn Chinese (Mandarin) by Brainscape v.2.20120926 http://i49.tinypic.com/13ye2xs.jpg $7.99 Category: Education Updated: Oct 04, 2012 Version: 2.20120926 Size: 58.8 MB Languages: English, Chinese, French, Spanish Seller: Bold Learning Solutions, Inc. © 2012 Bold Learning Solutions, Inc. Rated 4+ Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.0 or later. This app is optimized for iPhone 5. Boost your knowledge of Mandarin Chinese vocabulary, stroke order, and fundamental word and grammar elements FASTER than with any other app on iTunes. Applying the latest in cognitive science, Brainscape introduces concepts and vocabulary words in order from most foundational to most complex, and repeats them in a pattern that is just right for YOUR brain. Rather than creating frivolous games or distracting quizzes to try to make learning “fun,” Brainscape provides a scientifically optimized algorithm to repeat flashcards in just the right pattern for your brain’s maximum absorption, based on YOUR confidence. Brainscape makes sure that your study time is used as efficiently as possible, because – let’s face it – you are busy! Learn Chinese (Mandarin) by Brainscape includes: -Over 5,500 flashcards covering the most important word elements and vocabulary terms in Chinese -Tons of brand new content, including an animated stroke order deck and a rundown of all the most essential measure words -Hundreds of key phrases that will help you survive better on the streets of China or Chinatown -A customized flashcard repetition algorithm that cuts your memorization time dramatically -Convenient “browse” and “search” functions that allow you to easily find the cards you want -Ongoing feedback, statistics, and visualization tools to help you track your progress The Brainscape team is made up of former executives from The Princeton Review and Kaplan, as well as cognitive scientists and language specialists formerly with Columbia and Yale. Our mission is to make learning easier and more convenient. Feel free to check out our website (www.brainscape.com), and good luck studying! http://a277.phobos.apple.com/us/r1000/093/Purple/v4/00/47/97/004797e8-f62f-3c03-e555-aa15e77f912a/mzl.tuzqyhix.320x480-75.jpghttp://a1204.phobos.apple.com/us/r1000/065/Purple/v4/3a/35/9c/3a359c39-29de-87d6-90e0-f5c83191b02e/mzl.vjdbghcd.320x480-75.jpghttp://a1796.phobos.apple.com/us/r1000/088/Purple/v4/8b/f1/0d/8bf10dc6-10e9-18da-b7ad-46a84765103c/mzl.xoxjlfwi.320x480-75.jpg DOWNLOAD : Pan.Baidu.com kecepatan Lokal + Resume RAR Pass :styhuang + 5% Recovery Record *** hidden content ***[/QUOTE]]
gan yg ky gini jepangnya apa ya???
mohon bantuannya..

darkx13
04-01-2013, 01:17 PM
Tewas gan. Di tutup servernya! Sekarang tinggal mantau disini sama cari2 deh alternatif barunya hehehe....

Ada yang rekomend pengganti insta?


wew yg bner bro? kena razia ato gmn itu?

Instalous ditutup karena forum instalous (apptrackr) sepi, makanya udah jarang kan update nya game-game nya, jadi bukan kena razia apa gimana


permisi mau numpang tanya
apakah device yang di jailbreak ga dapat menggunakan $$ nya ?? ( maksudnya membeli gem or whatever yang biasa ada dalam game) (atau membeli lagu di itunes??)

thx atas bantuannya

Bisa TETAPI ga bakal bisa update game tsb kalau udah restart springboard sama misalnya kita download aplikasi FREE soalnya kalau mau update bukan pake itunesid lagi tapi pake id jailbreakan gitu

CMIIW

Salam Mr. Kelinci

Mitsuyama
04-01-2013, 01:38 PM
@androdisiac @hiyori @darkx13
thx atas jawabannya bro :D
tapi ini masalahnya appnya lgsg gw donlot dari itunes jadi bukan yg bajakan punya
app : Clash of Clans
udah gw report sih bbrp kali
cmn masih belom ada respon dari pihak sananya
so makanya gw mau tnya temen" di sini siapa tau udah ada yang pernah ngalamin juga kan
hehehe

anarchyz
04-01-2013, 02:19 PM
permisi
bagi anda yang punya iphone 4/4S
silahkan di isi ya..
thanks~ tolong di isi sejujur2nya..
hehehe
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHRLa2RoZ0psMDlmaEVxSGdkWFRNVVE6M Q

link fixed

androdisiac
04-01-2013, 04:51 PM
@androdisiac @hiyori @darkx13
thx atas jawabannya bro :D
tapi ini masalahnya appnya lgsg gw donlot dari itunes jadi bukan yg bajakan punya
app : Clash of Clans
udah gw report sih bbrp kali
cmn masih belom ada respon dari pihak sananya
so makanya gw mau tnya temen" di sini siapa tau udah ada yang pernah ngalamin juga kan
hehehe
gw seh blum pernah ngalamin yang kek gitu selama ini bli lagu aja seh gw... tapi donlot yang free yang game kek avenger yang kmrn lumayan gede free fine2 aja... mungkin emng bug aja dari developernya mungkin tunggu update terbaru aja...yang jelas setaw gw jb g masalah soal purchase

styhuang
04-01-2013, 06:31 PM
mau download its playing dimana ya.. repo mati, itune bayar.. helpppp T_T

It's Playing v3.8.1 di halaman 141 (http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=303596&p=22276297&viewfull=1#post22276297)
Link Mediafire ^_^

hyde666
04-01-2013, 08:56 PM
pengganti install0us sementara pake AppCake+ dari cydia
repo still down :(

Leon Magnus
05-01-2013, 05:53 PM
oot sedikit, mau klarifikasi, ada yg sudah coba iTunes 11 ???
rumornya hanya bisa ios 6 dan gak bisa untuk jb device? is that true?

Shuy1n
05-01-2013, 06:10 PM
oot sedikit, mau klarifikasi, ada yg sudah coba iTunes 11 ???
rumornya hanya bisa ios 6 dan gak bisa untuk jb device? is that true?

Ga, masih aman kok buat JB device, gw udah pake buat iphone 4 gw yg ios 5.1.1

KIDA
06-01-2013, 08:08 AM
Bole nanya cara Hack final fantasy tactics gmn ya? kalo pake Hex Workshop cuma bisa di jendela ya?.. Thanks

bozsquall
07-01-2013, 06:10 AM
kk ada yang tau gk kenapa di iphone 4 aku , aplikasi yang aku download dari installous gk mw ke back up di itunes aku .... mw d delete sayang bnget , ukuran filenya gede ... pas aku sync dari itunes gk mw ke detect aplikasinya (final fantasy 4) ..... ada solusi gmna cara backupnya gk kk....

faiz2391
07-01-2013, 07:57 AM
boss ada C# 2010 All-in-One For Dummies yang free g?
sebelum gue ucapin terima kasih buat perhatiannya...

round_guy
07-01-2013, 09:33 AM
kk ada yang tau gk kenapa di iphone 4 aku , aplikasi yang aku download dari installous gk mw ke back up di itunes aku .... mw d delete sayang bnget , ukuran filenya gede ... pas aku sync dari itunes gk mw ke detect aplikasinya (final fantasy 4) ..... ada solusi gmna cara backupnya gk kk....

Backup via ifunbox ato itools bisa?
colok device, buka ifunbox/itools, pilih opsi backup to IPA

anarchyz
08-01-2013, 06:48 PM
skrg pada download apps di mana ya?
gw biasa download di apptrackr
tp skrg uda di tutup
ada saran?

imzs
08-01-2013, 09:01 PM
skrg pada download apps di mana ya?
gw biasa download di apptrackr
tp skrg uda di tutup
ada saran?

http://store.heaveniphone.com/home.html (http://store.heaveniphone.com/home.html)

http://iphonecake.com/appcake/en/

kelinci_merah
10-01-2013, 07:54 AM
Gan mau nanya klo game online buat ipad yg mirip elgard gtu apaa yah??
Gw udh coba elemental knight online,empire online tp ga cocok sama gameplaynya
thx b4

billy_swanto
10-01-2013, 10:03 AM
gan...ada yang sudah pernah test jailbreak iphone 5???
boleh minta tutor nya???

jailbreak itu kan agar bisa download aplikasi yang berbayar jadi gratis kan????
tolong dong gan...
baru beli iphone dan mau otak atik iphone nya..

hiyori
10-01-2013, 11:56 AM
Gan mau nanya klo game online buat ipad yg mirip elgard gtu apaa yah??
Gw udh coba elemental knight online,empire online tp ga cocok sama gameplaynya
thx b4

gw ga tau elgard tuh gmn, tp cobain arcane legends, sapa tau suka


gan...ada yang sudah pernah test jailbreak iphone 5???
boleh minta tutor nya???

jailbreak itu kan agar bisa download aplikasi yang berbayar jadi gratis kan????
tolong dong gan...
baru beli iphone dan mau otak atik iphone nya..

iphone 5 kt ny ga bsa d jailbreak, tp ga tau kalo cma skedar "blm bisa" kan msh baru juga
kk gw pake iphone 5 jg ujung" ny beli aplikasi ori ny

jailbreak bkan download aplikasi brbayar jdi gratis, tapi bisa maenin game bajakan

kelinci_merah
10-01-2013, 12:34 PM
gw ga tau elgard tuh gmn, tp cobain arcane legends, sapa tau suka


Arcane legends udh main gan,berasa kurang karna job nya 3 doang :(
Elgard gameplaynya harus di tap buat attack,job nya ada 6 cuman rada ngebosenin karna quest>dungeon>kota bgtu terus :(
Untuk fitur sama gameplay nya okelah
Lgi nyari game onlen yg lainnya nih :)

Shuy1n
10-01-2013, 02:21 PM
kk kumpulin point y gmn???
ane thanks cm dpt 25 point, trus ga bisa thanks lg
tq
Pake cara lain aja ga usah kumpulin poin2
Pake IAPfree atau gameplayer, gratis gan

larcenayaya
10-01-2013, 06:45 PM
mas gaaaaann..
numpang tanya donk..
iapfree ane ada tlsn "Please upgrade Core Plugin to 1.9.0 asap"

itu cara upgrade ny gmn ya?..

ipon ane 3gs os 5.1.1

hiyori
10-01-2013, 09:35 PM
Zenonia 5 udah keluarrrr.... akhir nyaaa
download ja d itunes free

hyde666
11-01-2013, 07:21 PM
repo masih gk bisa dibuka ya??
sampe kapan ya?? T^T
bergantung banget donlod2 dari sana nih
huaa

servernya dah nyala, tinggal restore data2nya..
mudah2an besok dah up servernya..

styhuang
11-01-2013, 08:26 PM
Zenonia 5 udah keluarrrr.... akhir nyaaa
download ja d itunes free

keren abis Zenonia 5 , banyak yg baru ...
terutama Avatar ...Cool abis , tapi butuh ZEN ... T_T
baru mulai main neee....

hyde666
11-01-2013, 11:28 PM
pengumuman : Repo dah up lagi servernya happy download lagi

anarchyz
12-01-2013, 12:32 AM
uda ad yg coba install gta vc?
gw uda download v1.0
mw install lewat itune ga bisa
solusi?

lord87
12-01-2013, 03:22 PM
request ini dong
http://www.iphonecake.com/appcake/app_578847691_.html
thx before

styhuang
12-01-2013, 05:36 PM
TALES OF THE WORLD TACTICS UNION v1.0.0
http://i48.tinypic.com/29da821.jpg
¥ 800
Category: Games
Released: Jan 10, 2013
Version: 1.0.0
Size: 71.5 MB
Language: English, JAPAN
Seller: NamcoBandai Games Inc..
© Mutsumi Inomata © Kosuke Fujishima © 2012 NAMCO BANDAI Games Inc.
Requirements:Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad Requires iOS 4.3 or later This app is optimized for iPhone 5.




A full-scale simulation RPG for Smartphone from the "TALES OF" series!

◆◆◆New battles and stories developed with this series' successive generation of characters!◆◆◆

~A place where everyone visits without knowing~

"Reveria", a world formed by the gathering of dreams of inhabitants of many worlds.
The "Reflet Clan" that lives there, preserve balance in the world by purifying "Ghouls" that are the incarnation of nightmares and darkness in the hearts of people.

However Ghouls, who previously had no form, have recently taken shape as demons.
Only Reflets called "Dream Keepers" can oppose the manifested form of Ghouls.
However one day, those Dream Keepers all vanished at once.

The remaining powerless infant Reflets, try to call upon people called "Sleeping Awakers", with the power to oppose the manifested form of Ghouls, from the Waking World.

◆◆◆A large party play style, overflowing with strategy that can't be found in RPGs!◆◆◆

~Control characters varied in personality with direct touch screen controls!~

【Basic Controls】
Move: Tap where to move
Attack: After tapping where to move, tap the target within the attack area
Artes: After tapping the “Arts” icon, select an Arte you use and tap the target character
Overlimit: When the Overlimit gauge is full tap the gauge
Mystic Artes: With Overlimit engaged select an Arte from the list

【Popularity System】
Raise the popularity level by dispatching specific characters to the same map and acting jointly.
If the popularity level is high then skits between characters will occur in fun popularity events, and special abilities such as “Link” and “Protect” will become available.

【Game Play Tricks】
・As you advance in the story your allies will increase! Get lots of allies!
・If you advance in the story, you can raise your level in areas that have already been cleared. Develop your favorite character!
・Create a party considering the balance between attackers, defenders, healers, etc.!
・Understand each character's abilities and characteristics, and expand your strategic parameters!
・Target the enemy's weak attributes to deal great damage! You'll also need to pay attention to the attributes of the skills you use!
・Level up with Memory Fragments obtained after battles! Collect rare Fragments to learn powerful Artes and Skills!

◆◆◆Free fun additional contents delivered one after another!◆◆◆

EX Stages with new characters and EX Mission of arenas will be delivered all 6 times.

【Scheduled for Initial Distribution】
・First EX Stage: “Trees of Shiver”, New characters: Ruca & Rita
・EX Mission arena



http://a257.phobos.apple.com/us/r1000/099/Purple/v4/11/36/ee/1136ee05-a7f1-093e-6dee-f6b799f39b86/mzl.pmzzcnjc.480x480-75.jpg
http://a987.phobos.apple.com/us/r1000/089/Purple/v4/56/0f/b3/560fb377-5810-bdb0-db3c-c09a5accf3ec/mzl.ndsvdnmz.480x480-75.jpg
http://a1756.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/b9/5e/94/b95e945f-12ec-e46b-9bec-6688ef075190/mzl.lekukbci.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan lokal + Resume

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

PS: Pertama kali jalankan game di harus download DATA 100MB

hyde666
12-01-2013, 06:27 PM
wah ternyata bagian igames masih proses restore game2nya, jadi sementara error 404 :(

Edbert369
12-01-2013, 08:21 PM
wah ternyata bagian igames masih proses restore game2nya, jadi sementara error 404 :(

yaa betul tapi sebagian bisa di donload, horee repo idup lagi

Leon Magnus
12-01-2013, 09:56 PM
TALES OF THE WORLD TACTICS UNION v1.0.0
http://i48.tinypic.com/29da821.jpg
¥ 800
Category: Games
Released: Jan 10, 2013
Version: 1.0.0
Size: 71.5 MB
Language: English, JAPAN
Seller: NamcoBandai Games Inc..
© Mutsumi Inomata © Kosuke Fujishima © 2012 NAMCO BANDAI Games Inc.
Requirements:Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad Requires iOS 4.3 or later This app is optimized for iPhone 5.




A full-scale simulation RPG for Smartphone from the "TALES OF" series!

◆◆◆New battles and stories developed with this series' successive generation of characters!◆◆◆

~A place where everyone visits without knowing~

"Reveria", a world formed by the gathering of dreams of inhabitants of many worlds.
The "Reflet Clan" that lives there, preserve balance in the world by purifying "Ghouls" that are the incarnation of nightmares and darkness in the hearts of people.

However Ghouls, who previously had no form, have recently taken shape as demons.
Only Reflets called "Dream Keepers" can oppose the manifested form of Ghouls.
However one day, those Dream Keepers all vanished at once.

The remaining powerless infant Reflets, try to call upon people called "Sleeping Awakers", with the power to oppose the manifested form of Ghouls, from the Waking World.

◆◆◆A large party play style, overflowing with strategy that can't be found in RPGs!◆◆◆

~Control characters varied in personality with direct touch screen controls!~

【Basic Controls】
Move: Tap where to move
Attack: After tapping where to move, tap the target within the attack area
Artes: After tapping the “Arts” icon, select an Arte you use and tap the target character
Overlimit: When the Overlimit gauge is full tap the gauge
Mystic Artes: With Overlimit engaged select an Arte from the list

【Popularity System】
Raise the popularity level by dispatching specific characters to the same map and acting jointly.
If the popularity level is high then skits between characters will occur in fun popularity events, and special abilities such as “Link” and “Protect” will become available.

【Game Play Tricks】
・As you advance in the story your allies will increase! Get lots of allies!
・If you advance in the story, you can raise your level in areas that have already been cleared. Develop your favorite character!
・Create a party considering the balance between attackers, defenders, healers, etc.!
・Understand each character's abilities and characteristics, and expand your strategic parameters!
・Target the enemy's weak attributes to deal great damage! You'll also need to pay attention to the attributes of the skills you use!
・Level up with Memory Fragments obtained after battles! Collect rare Fragments to learn powerful Artes and Skills!

◆◆◆Free fun additional contents delivered one after another!◆◆◆

EX Stages with new characters and EX Mission of arenas will be delivered all 6 times.

【Scheduled for Initial Distribution】
・First EX Stage: “Trees of Shiver”, New characters: Ruca & Rita
・EX Mission arena



http://a257.phobos.apple.com/us/r1000/099/Purple/v4/11/36/ee/1136ee05-a7f1-093e-6dee-f6b799f39b86/mzl.pmzzcnjc.480x480-75.jpg
http://a987.phobos.apple.com/us/r1000/089/Purple/v4/56/0f/b3/560fb377-5810-bdb0-db3c-c09a5accf3ec/mzl.ndsvdnmz.480x480-75.jpg
http://a1756.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/b9/5e/94/b95e945f-12ec-e46b-9bec-6688ef075190/mzl.lekukbci.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan lokal + Resume

*** hidden content ***

wah keren ini bro...
tapi sayang bahasa jepang ya...
versi bahasa inggris kapan ya keluarnya

yurivista
12-01-2013, 10:16 PM
TALES OF THE WORLD TACTICS UNION v1.0.0
http://i48.tinypic.com/29da821.jpg
¥ 800
Category: Games
Released: Jan 10, 2013
Version: 1.0.0
Size: 71.5 MB
Language: English, JAPAN
Seller: NamcoBandai Games Inc..
© Mutsumi Inomata © Kosuke Fujishima © 2012 NAMCO BANDAI Games Inc.
Requirements:Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad Requires iOS 4.3 or later This app is optimized for iPhone 5.




A full-scale simulation RPG for Smartphone from the "TALES OF" series!

◆◆◆New battles and stories developed with this series' successive generation of characters!◆◆◆

~A place where everyone visits without knowing~

"Reveria", a world formed by the gathering of dreams of inhabitants of many worlds.
The "Reflet Clan" that lives there, preserve balance in the world by purifying "Ghouls" that are the incarnation of nightmares and darkness in the hearts of people.

However Ghouls, who previously had no form, have recently taken shape as demons.
Only Reflets called "Dream Keepers" can oppose the manifested form of Ghouls.
However one day, those Dream Keepers all vanished at once.

The remaining powerless infant Reflets, try to call upon people called "Sleeping Awakers", with the power to oppose the manifested form of Ghouls, from the Waking World.

◆◆◆A large party play style, overflowing with strategy that can't be found in RPGs!◆◆◆

~Control characters varied in personality with direct touch screen controls!~

【Basic Controls】
Move: Tap where to move
Attack: After tapping where to move, tap the target within the attack area
Artes: After tapping the “Arts” icon, select an Arte you use and tap the target character
Overlimit: When the Overlimit gauge is full tap the gauge
Mystic Artes: With Overlimit engaged select an Arte from the list

【Popularity System】
Raise the popularity level by dispatching specific characters to the same map and acting jointly.
If the popularity level is high then skits between characters will occur in fun popularity events, and special abilities such as “Link” and “Protect” will become available.

【Game Play Tricks】
・As you advance in the story your allies will increase! Get lots of allies!
・If you advance in the story, you can raise your level in areas that have already been cleared. Develop your favorite character!
・Create a party considering the balance between attackers, defenders, healers, etc.!
・Understand each character's abilities and characteristics, and expand your strategic parameters!
・Target the enemy's weak attributes to deal great damage! You'll also need to pay attention to the attributes of the skills you use!
・Level up with Memory Fragments obtained after battles! Collect rare Fragments to learn powerful Artes and Skills!

◆◆◆Free fun additional contents delivered one after another!◆◆◆

EX Stages with new characters and EX Mission of arenas will be delivered all 6 times.

【Scheduled for Initial Distribution】
・First EX Stage: “Trees of Shiver”, New characters: Ruca & Rita
・EX Mission arena



http://a257.phobos.apple.com/us/r1000/099/Purple/v4/11/36/ee/1136ee05-a7f1-093e-6dee-f6b799f39b86/mzl.pmzzcnjc.480x480-75.jpg
http://a987.phobos.apple.com/us/r1000/089/Purple/v4/56/0f/b3/560fb377-5810-bdb0-db3c-c09a5accf3ec/mzl.ndsvdnmz.480x480-75.jpg
http://a1756.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/b9/5e/94/b95e945f-12ec-e46b-9bec-6688ef075190/mzl.lekukbci.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan lokal + Resume

*** hidden content ***

bro... ini game emg bagus.. tapi kami bakalan kaga ngerti fungsi2 nya...

styhuang
12-01-2013, 11:10 PM
wah keren ini bro...
tapi sayang bahasa jepang ya...
versi bahasa inggris kapan ya keluarnya


bro... ini game emg bagus.. tapi kami bakalan kaga ngerti fungsi2 nya...

Kemukinan US nya Kecil bro ^^!
cara main nya gampang kok....paling skill saja yg susah diingat ... ha5x

wa juga barusan main...KERENN ABIS .... :3

Limline
12-01-2013, 11:40 PM
kk ad yg punya clash of clans yg v3.3 ga
soal y ane cari ad y 2.111 semua
tq

lord87
13-01-2013, 12:24 AM
gan mau tanya misalnya iphone saya jailbreak dan download aplikasi dari
web2 jailbre spt iph*necak* ,dll
dan saya mw in game puchase tapi itu game jepang gitu
tapi pas mw beli DLC masih ditulis 29rb apakah saya boleh melakukan pembayarannya dengan kredit di akun Indonesia saya ?
atau kalo melakukan pembayaran bakalan kena Banned?
dan juga app lainnya walaupun bukan yg jepang
mohon penjelasaanya
thx before

contohnya game tales itu misal beli dlcnya dia ttp tulis 29rb gitu gan jadi bingung kalo beli di banned g yah :s

bvikers
13-01-2013, 11:40 AM
Bro Hyde, masi down lagi yah repo nya..semalam sempat sedot beberapa game dari repo..tp pagi ini nga bisa DL lg dan Repo nga bisa masuk web nya.

Tq

hyde666
13-01-2013, 06:19 PM
Bro Hyde, masi down lagi yah repo nya..semalam sempat sedot beberapa game dari repo..tp pagi ini nga bisa DL lg dan Repo nga bisa masuk web nya.

Tq

dah up lagi nih bro, memang kemarin lagi proses restore.. harusnya ni dah lancar

cimungz
13-01-2013, 08:03 PM
gan ada yg tw ngakalin abnormal data di zenonia 5 gak?
jd gak bisa buka zen shop nya :(

idiotechnick
13-01-2013, 09:44 PM
dah up lagi nih bro, memang kemarin lagi proses restore.. harusnya ni dah lancar

Access to the webpage was denied
You are not authorized to access the webpage at http://repo.antihackerlink.or.id/. You may need to sign in.
HTTP Error 403 (Forbidden): The server refused to fulfill the request.

lord87
13-01-2013, 11:56 PM
siapapun tolong bantu don ini kenapa yah :( mohon banget
soalnya gara2 ini di cydia ga bisa download apa2 dan search jg ga ada apa" :( tolong banget
http://img217.imageshack.us/img217/7001/img0181cq.jpg

emperor17
14-01-2013, 09:39 AM
gan ada yg tw ngakalin abnormal data di zenonia 5 gak?
jd gak bisa buka zen shop nya :(

soalnya anda lg aktifkan IapFree ato Iapcracker dan kedetect ama game nya.

sampe saat ini gw jg lg nyari2 cara hack ini game, tp pada dimasukin ke VIP section harus donate 10$

:ogohno:

styhuang
14-01-2013, 11:47 AM
Zenonia ® 5 v1.0.0 modify + Iapfree

http://a1510.phobos.apple.com/us/r1000/120/Purple/v4/f7/1d/d1/f71dd17f-44e6-1dca-d613-ad765767889c/mzl.ravtqkvj.480x480-75.jpg

Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Mediafire
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.
Note : Copy hasil extract ke folder Zenonia5.app
http://i50.tinypic.com/j9trit.jpg


http://i45.tinypic.com/a1kle.png

PS: Sett Permission 775 or 777
Beli gold & ZEN Jangan kelewatan banyak , cukup pakai saja ya , kalau kena banned jangan salahkan sya ^_^!!
EnjoY

emperor17
14-01-2013, 11:49 AM
^
masih abnormal data detected :ogngambek:

cimungz
14-01-2013, 01:22 PM
^
masih abnormal data detected :ogngambek:

edit keychain-2.db sama hapus 2 files ini di folder zenonia 5
/private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents/zndata.dat
/private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Library/Preferences/com.gamevil.zenonia5free.plist


Zenonia ® 5 v1.0.0 modify + Iapfree


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume

*** hidden content ***
Note : Copy hasil extract ke folder Zenonia5.app
http://i50.tinypic.com/j9trit.jpg

PS: Sett Permission 775 or 777
Beli gold & ZEN Jangan kelewatan banyak , cukup pakai saja ya , kalau kena banned jangan salahkan sya ^_^!!
EnjoY

ini bakal ilangin save-an kita gak?

styhuang
14-01-2013, 02:05 PM
edit keychain-2.db sama hapus 2 files ini di folder zenonia 5
/private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Documents/zndata.dat
/private/var/mobile/Applications/XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX/Library/Preferences/com.gamevil.zenonia5free.plist

ini bakal ilangin save-an kita gak?

yg ini cuma buat kita bisa beli gold sama zen pakai iapfree ^^!

cimungz
14-01-2013, 02:13 PM
yg ini cuma buat kita bisa beli gold sama zen pakai iapfree ^^!

iapfree lg error yah?
kok dari td mau install plugins selalu failed to load.
apa cuman gw aja??

styhuang
14-01-2013, 02:23 PM
iapfree lg error yah?
kok dari td mau install plugins selalu failed to load.
apa cuman gw aja??

kurang tau juga ^^!, saya masih pakai iapfree v3.0.1 + core v1.3.0
ha5x

emperor17
14-01-2013, 02:31 PM
kurang tau juga ^^!, saya masih pakai iapfree v3.0.1 + core v1.3.0
ha5x

masih gagal, abnormal data detected, sudah di tes sendiri ini?

styhuang
14-01-2013, 04:37 PM
masih gagal, abnormal data detected, sudah di tes sendiri ini?

udah dunk...
kalau gak percaya coba masuk PVP, cari saja char saya : styhuang
ha5x

http://i45.tinypic.com/a1kle.png

kalau punya bro masih gak bisa ,coba unistall dolo game zenonia5 ,baru install ulang & new game ...
jangan pakai save lama...mukin ada abnormal data detected di dalam folder save ...

vincentrevival
14-01-2013, 07:26 PM
untuk para senior2 disini mohon bantuannya. URGENT!!!

dulu kan ceritanya klo mau JB kan tinggal pake absinthe sampe muncul icon cydia di ipad kita. setelah itu cari hackulo.us untuk install instalous dan kita bisa masukin game2 yg mestinya bayar jadi bisa kita install lewat ifunbox.

masalahnya sekarang ga bisa lg install instalous. jadinya, g cuman bisa munculin cydia doang dan g tetep masih belom bisa install game berbayar melalui ifunbox. gimana ini? help me!!!!!!!

cimungz
14-01-2013, 07:39 PM
untuk para senior2 disini mohon bantuannya. URGENT!!!

dulu kan ceritanya klo mau JB kan tinggal pake absinthe sampe muncul icon cydia di ipad kita. setelah itu cari hackulo.us untuk install instalous dan kita bisa masukin game2 yg mestinya bayar jadi bisa kita install lewat ifunbox.

masalahnya sekarang ga bisa lg install instalous. jadinya, g cuman bisa munculin cydia doang dan g tetep masih belom bisa install game berbayar melalui ifunbox. gimana ini? help me!!!!!!!

gw binggung bacanya gmn :/
tp sejak gak ada installous lg, skrng pke appcake.
appcake bisa di cari lewat cydia.

styhuang
14-01-2013, 07:41 PM
untuk para senior2 disini mohon bantuannya. URGENT!!!

dulu kan ceritanya klo mau JB kan tinggal pake absinthe sampe muncul icon cydia di ipad kita. setelah itu cari hackulo.us untuk install instalous dan kita bisa masukin game2 yg mestinya bayar jadi bisa kita install lewat ifunbox.

masalahnya sekarang ga bisa lg install instalous. jadinya, g cuman bisa munculin cydia doang dan g tetep masih belom bisa install game berbayar melalui ifunbox. gimana ini? help me!!!!!!!

kalau mau install game bajakan, ipad nya harus di JB...
kalau udah di JB,install game lewat mana saja bisa ...
tinggal pilih mau install lewat ITUNES OR IFUNBOX ....
buat saya lebih enak pakai Itunes :) , ifunbox buat masukin data2 movie dll lebih cepat .

Instalous buat install game bajakan lewat ipad langsung en yg gak punya komputer ...
bagi yg ada komputer or laptop gapain susah2 pakai instalous or appcake+... ha5x

interzect
14-01-2013, 09:38 PM
gan ada yg punya logo quiz versi 3.0 nda?
bagi dong,, heheheh

davoc
14-01-2013, 10:17 PM
untuk para senior2 disini mohon bantuannya. URGENT!!!

dulu kan ceritanya klo mau JB kan tinggal pake absinthe sampe muncul icon cydia di ipad kita. setelah itu cari hackulo.us untuk install instalous dan kita bisa masukin game2 yg mestinya bayar jadi bisa kita install lewat ifunbox.

masalahnya sekarang ga bisa lg install instalous. jadinya, g cuman bisa munculin cydia doang dan g tetep masih belom bisa install game berbayar melalui ifunbox. gimana ini? help me!!!!!!!

Servernya Installous (hackulo) uda ditutup, jadi installous uda gk berfungsi.
Kalo mau masukin game bajakan katanya bisa pake Appcake (gua sendiri gk pernah nyoba).
1. add source di cydia -> http://cydia.iphonecake.com
2. Trus install deh Appcake.



siapapun tolong bantu don ini kenapa yah :( mohon banget
soalnya gara2 ini di cydia ga bisa download apa2 dan search jg ga ada apa" :( tolong banget
http://img217.imageshack.us/img217/7001/img0181cq.jpg

Gua gk pernah dapet yg begituan, tapi kalo dari peringatannya sih, ada 2 kemungkinan:
1. Terlalu bnyk Source. Coba liat tab "Sources" di cydia, ada brp source. Coba jumlah sourcenya dikurangi jadi 9-10 buah gitu.
2. Terlalu bnyk tweaks & cydiaApp yg diinstall. Ini liatnya di tab "Installed" di Cydia.

CMIIW. Kalo berguna boleh kasi ijo2, haha..

hacle
15-01-2013, 11:52 AM
Share Cheat Compitable For All Games ***

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ga semua game bsa, tapi ini lebih banyak dari pada iapfree / iapcracker.,

dan lebih advance lagi game" yang di support

selamat mencoba

styhuang
15-01-2013, 02:06 PM
Crayon Shinchan (Defense) v1.0.3
http://i48.tinypic.com/14mz0xx.jpg
$ 0.99
Category: Games
Updated: 30/09/2012
Version: 1.0.3
Size: 49.5 MB
Language: English - KOREAN
Developer: MRGAMES LTD
© MrGames Ltd
4 + star
Requirements: iPhone, iPod touch and iPad compatible. requires iOS 5.0 or later.


2012 best wheels of Defense for " Cotyledon in the village of Action Defense Game Released! peaceful naughty boy " guy Crayon action to save the mask from high-Upgrade DEVIL pantyhose college fierce battle unfolds. " Crayon Shinchan Crayon Shinchan animation like the other game characters emerge as the character has appeared in comics, most of the fun and excitement this summer , " "Crayon" will be presented to the fans. Crayon Defense game developers say doubling can enjoy. one. Do a lot of (snow fun) : Crayon if you think I find things in the game ~ ~ (Beulah Beulah, butt dance, etc.) : Action Mask ~ ~ ~ overwhelming! (hero really transformed the duckbill what about ?) both. Provides an impressive sound fun (ears) : we remember the voice of the duckbill check meets Action Mask: Look, you go to the Hall, will feel like a warrior with a strong competitive. before the pay-per-download Free VIP benefits users by users ultimate allegiance is to the preservation of the place of the supreme . Is 10 million gold. Items are armor sets. Action mask is 20 Transformation Potion.



http://a1340.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/5f/78/1a/5f781ab5-73b6-beb9-b951-72c51fb5a777/mzl.uwnytjtj.480x480-75.jpghttp://a766.phobos.apple.com/us/r1000/118/Purple/v4/73/59/11/73591158-7b3b-9aff-a04d-56e665b527ee/mzl.jrpcyeiq.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

PS: Jangan di download , karena game nya blom di Crack .... SORRY ALL

lord87
15-01-2013, 02:38 PM
Share Cheat Compitable For All Games ***

*** hidden content ***

ga semua game bsa, tapi ini lebih banyak dari pada iapfree / iapcracker.,

dan lebih advance lagi game" yang di support

selamat mencoba

ini mod point cuman dapet 25 yah gimana sisanya hehe :D

lord87
15-01-2013, 02:48 PM
mw tanya buat cheat zenonia5 saya coba download dari iapfree dan pas mau beli zen itu kok katanya udh kedetect gitu yah ?
jadi gimana yah cara biar buat ga kedetectnya lagi ?

styhuang
15-01-2013, 03:09 PM
ini mod point cuman dapet 25 yah gimana sisanya hehe :D

CARA DAPATIN POINT FREE :



Invite new users to get free Mod Points

Step 1. (Inviters do this)
Invite new users by spreading the word. You can spread the words about iModGame service via Facebook, Twitter, YouTube etc.

An example:
Free Hack for Angry Birds Star Wars!! Free Mighty Falcons & Unlock Path of the Jedi!! No jailbreak required!
New users please thank me in the mod app (My user ID is 1001), you can get 25 extra mod points by thanking me!!

Step 2. (Invitees do this)
Download iModGame app then thank your inviter in iModGame app by entering his/her user ID, both of you will get 25 Mod Points for this.

zenonia5 di imodgame itu sama saja dengan yg saya post....yg buat app imodgame itu masuk ke berbagai forum untuk mendapatkan game2 hasil hack orang lain baru di jadiin mesin pencari uang sendiri ...T_T


mw tanya buat cheat zenonia5 saya coba download dari iapfree dan pas mau beli zen itu kok katanya udh kedetect gitu yah ?
jadi gimana yah cara biar buat ga kedetectnya lagi ?

di iapfree ada install plugin zenonia 5 ? , kalau ada coba di remove dolo baru masuk ke SHOP zenonia5
liat masih ke detect gak ....

kalau masih gak bisa ,pakai cara terakhir saja ....

uninstall zenonia5. respring, masuk ke iapfree ganti udid sama mac addres
install zenonia5 + copy hasil download hack kemarin ke folder zenonia5.app,sett permission 775 or 777
masuk game zenonia5 buat ID baru

Edbert369
15-01-2013, 10:22 PM
Maap mo nanya minta rekomendasi buat baca comic marvel aama dc yg free pake aplikasi apa ya ? Makasih

Limline
16-01-2013, 10:26 AM
siapapun tolong bantu don ini kenapa yah :( mohon banget
soalnya gara2 ini di cydia ga bisa download apa2 dan search jg ga ada apa" :( tolong banget
http://img217.imageshack.us/img217/7001/img0181cq.jpg

liat d sini kk
http://www.youtube.com/watch?v=vuUAdF5bIVw
ane juga gitu, kl pas masuk k cydia gini lagi pake cara yg sama

dimlay
16-01-2013, 11:01 AM
Gan request Game Dev Story dong, link di depan udah mati nih. kalo boleh sekalian sama game2 simulasi lainnya yg oke gan :D
nuwun

styhuang
16-01-2013, 11:42 AM
Game Dev Story v1.1.1
http://i45.tinypic.com/59sqwx.jpg
$3.99
Category: Games
Updated: Apr 21, 2011
Version: 1.1.1
Size: 8.7 MB
Languages: English, Japanese
Seller: Kairosoft Co.,Ltd
© (C)KAIROSOFT CO.,LTD. All Rights Reserved.
Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.1 or later


Manage your own game company and try to create a million-selling game in this unique simulation.

Features the ability to develop your company's own game console, plus a system for changing your staff members' professions.

Hire talented people and train them to develop their skills.

As your staff gets more experience, you will unlock a wider array of game genres and content to develop. Try to find the most popular combinations and develop for the latest platform!
Your staff members can have a variety of game-related professions, from programmer to sound engineer.

Work hard and you may reach the top of the video game industry!

Universal app supports iPhone, iPod touch, and iPad. Fully touch screen interface.
--Outsell friends and be #1 on Game Center!--
The game now lets you switch between English and Japanese.

What's New

Now with Game Center support.



http://a2.mzstatic.com/us/r1000/031/Purple/59/1f/d9/mzl.lkcazwzn.320x480-75.jpghttp://a2.mzstatic.com/us/r1000/001/Purple/28/63/d1/mzl.eqlnzdqx.320x480-75.jpghttp://a2.mzstatic.com/us/r1000/032/Purple/84/b9/40/mzl.buitzpyv.320x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

styhuang
16-01-2013, 12:44 PM
Dungeon Village v1.0.1
http://i47.tinypic.com/wj7tbn.jpg
$3.99
Category: Games
Updated: Aug 01, 2012
Version: 1.0.1
Size: 11.2 MB
Languages: English, Japanese
Seller: Kairosoft Co.,Ltd
© (C)KAIROSOFT CO.,LTD. All Rights Reserved.
Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.2 or later


Welcome to an epic RPG world in which the town you build can grow from humble hamlet into a mecca for the land's most ambitious adventurers!

The enterprising warriors that stop by your blossoming burg will defeat monsters and earn you money. Conquering dungeons and clearing out hordes of monsters will bag you loot to stock your shops. And if your hamlet flourishes, adventurers will want to set up house and settle down!

Build training facilities like Combat Schools and Magic Labs to hone your heroic denizens' skills and boost your village's Popularity. The more faces that flock to your cause, the bigger the baddies you can beat!

An all-new "Cauldron" feature also allows you to test your alchemic expertise. Toss items obtained from quests or shops into the Cauldron and your armory might receive a rare addition.

No dungeon is too deep! Make your village the crown estate of this bold RPG narrative!

----
The game now lets you switch between English and Japanese.

What's New

Fixed minor issues.



http://a5.mzstatic.com/us/r1000/067/Purple/v4/fb/49/20/fb492014-8e38-72bd-5fa8-8404ca8c21e8/mza_3481556181699654261.480x480-75.jpghttp://a5.mzstatic.com/us/r1000/114/Purple/v4/d6/12/82/d61282aa-61e2-9fe1-de74-e8bc9b353e97/mza_2157808765098289908.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

bozsquall
16-01-2013, 01:39 PM
ada yang punya link aplikasi retromatic gak ....

styhuang
16-01-2013, 03:17 PM
Retromatic v1.4.0
http://i47.tinypic.com/scdnoo.jpg
$1.99
Category: Photo & Video
Updated: Dec 19, 2012
Version: 1.4
Size: 41.4 MB
Language: English
Seller: Peta Vision
© Peta-vision.inc
Rated 4+
Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.


★★Retromatic was featured 'App of the Week' by AppAdvice!!★★
Anyone can make gorgeous retro-style posters using common
photos via Retromatic.

Retromatic provides 17 original retro-style filters, 11 background images and 30 authentic retro-style ornaments.
All these images aim to reflect a social atmosphere of early 20 century.
You can produce your own retro look picture by applying graphic themes, ornaments, and special vintage effect

Instruction
1. Take or load photo.
2. Highlight the outline of subject.
3. Select wallpaper(graphic theme) and choose color.
4. Select filter
5. Apply ornaments and edit text or change color.
6. Input text.
7. Save or share to social network service.

Features
1. 17 genuine retro filters
2. 11 graphic themes with 17 different colors.
3. Editable 30 retro ornaments with 10 different colors.
4. Support high-resolution image (1280x1248)
5. Support Instagrams, Facebook, Twitter, Flickr

All objects and effects are will be updated continuously.

What's New in Version 1.4
[New Update for Christmas]
1. added new X-mas and new-year themes (In App Purchase)
2. Support Photo duplication.
3. Enhanced auto refinement
4. Support flip for all ornaments



http://a364.phobos.apple.com/us/r1000/067/Purple/v4/1a/37/3b/1a373b64-04ad-5f95-07c0-07fded12a07f/mzl.ayvcofvg.320x480-75.jpghttp://a355.phobos.apple.com/us/r1000/109/Purple/v4/99/0a/f8/990af8a5-7d6f-ffbf-a1c9-9144b4d3697d/mzl.hnwxbpyx.320x480-75.jpghttp://a762.phobos.apple.com/us/r1000/105/Purple/v4/ef/d8/34/efd8340d-dbb7-e8fb-6ea4-f6c785335204/mzl.zzicpbej.320x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

akbar90
16-01-2013, 09:46 PM
Crayon Shinchan (Defense) v1.0.3
http://i48.tinypic.com/14mz0xx.jpg
$ 0.99
Category: Games
Updated: 30/09/2012
Version: 1.0.3
Size: 49.5 MB
Language: English - KOREAN
Developer: MRGAMES LTD
© MrGames Ltd
4 + star
Requirements: iPhone, iPod touch and iPad compatible. requires iOS 5.0 or later.


2012 best wheels of Defense for " Cotyledon in the village of Action Defense Game Released! peaceful naughty boy " guy Crayon action to save the mask from high-Upgrade DEVIL pantyhose college fierce battle unfolds. " Crayon Shinchan Crayon Shinchan animation like the other game characters emerge as the character has appeared in comics, most of the fun and excitement this summer , " "Crayon" will be presented to the fans. Crayon Defense game developers say doubling can enjoy. one. Do a lot of (snow fun) : Crayon if you think I find things in the game ~ ~ (Beulah Beulah, butt dance, etc.) : Action Mask ~ ~ ~ overwhelming! (hero really transformed the duckbill what about ?) both. Provides an impressive sound fun (ears) : we remember the voice of the duckbill check meets Action Mask: Look, you go to the Hall, will feel like a warrior with a strong competitive. before the pay-per-download Free VIP benefits users by users ultimate allegiance is to the preservation of the place of the supreme . Is 10 million gold. Items are armor sets. Action mask is 20 Transformation Potion.



http://a1340.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/5f/78/1a/5f781ab5-73b6-beb9-b951-72c51fb5a777/mzl.uwnytjtj.480x480-75.jpghttp://a766.phobos.apple.com/us/r1000/118/Purple/v4/73/59/11/73591158-7b3b-9aff-a04d-56e665b527ee/mzl.jrpcyeiq.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume

*** hidden content ***

bro kok gk bisa di copy ke iphone ane ya? katanya account ane belum beli ini aplikasi

interzect
16-01-2013, 09:48 PM
gan mw up lagi post gw kmrn kok nda ada tanggapan,,hahha,,
mw request logo quiz yg versi terbaru dong,,hehehe

styhuang
18-01-2013, 05:08 PM
bro kok gk bisa di copy ke iphone ane ya? katanya account ane belum beli ini aplikasi

SORRY BRO, ternyata sin-chan nya blom di crack ^^!!!
kemarin gak sempat coba , barusan di coba ... ternyata gak bisa di install ....

styhuang
18-01-2013, 05:17 PM
FINAL FANTASY ALL THE BRAVEST v1.0.0
http://i45.tinypic.com/fw16dd.jpg

$4.19
Category: Games
Released: 17 January 2013
Version: 1.0.0
Size: 32.5 MB
Languages: English, Japanese
Seller: SQUARE ENIX Co., Ltd.
© 2013 SQUARE ENIX CO., LTD. All Rights Reserved.
Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.



FINAL FANTASY ALL THE BRAVEST—A pick-up-and-go RPG with massive battles!
■The Active Time Battle system is back with the largest parties in FINAL FANTASY history!
FINAL FANTASY ALL THE BRAVEST is a touch-action RPG in which you continuously battle enemies to advance through the game’s many stages. Defeating foes earns you the experience points you need to level up, which in turns grants you character slots to add more and more members to your party.
Combat is based on the classic Active Time Battle (ATB) system of the FINAL FANTASY series. Every character possesses an ATB gauge that displays the time remaining until that character can execute an action. When the gauge is full, simply tap or drag your finger over the character to attack. Touch multiple characters in quick succession to experience exhilarating and fast-paced battle unlike anything you’ve ever played before!
Once every three hours, the Fever option will appear. Once activated, you will be able to attack without waiting for ATB gauges to refill as long as the chocobo-themed music is playing. Deal as much damage as you can before the battle fever ends!

■Characters, enemies, and music from throughout the FINAL FANTASY series!
Progress through the game to unlock over 20 different classic jobs, including warrior, monk, red mage, and more! Each job brings its own special abilities to the battleground, where you will encounter timeless FINAL FANTASY foes such as behemoths, bombs, and cactuars. At the end of each stage waits a harrowing encounter with a fiendish FINAL FANTASY boss!
The game’s musical library comes packed with over 30 songs from the series, the majority of which are themes from battle. The perfect soundtrack to listen to as your crush your enemies and see them driven before you!

■Track your collection of every character, enemy, and item with in-game catalogs!
The game’s three catalogs will keep a record of every character that joins your ranks, every enemy you encounter, and every item you obtain. Collect them all and open the catalogs to flip through the nostalgia whenever you like!

■Take part in leaderboards and social networking features!
Global leaderboards will rank players based on stats such as the amount of damage dealt in the course of a single Fever. You will also be able to track progress and other feats using the game’s achievement system. Social networking features allow you to post directly to Facebook and Twitter, and reward you for doing so by granting additional member slots. Post and tweet away to increase the size of your party for battle!

■Purchase premium characters and new game worlds!
The in-game shop offers access to 35 famous characters from a number of FINAL FANTASY titles. Each purchase ensures you will receive a new, random character. Which powerful favorites will you have join your party? You are also able to purchase additional game stages from FINAL FANTASY VII, X, and XIII. Board airships bound for new worlds where further adventures await!



http://a752.phobos.apple.com/us/r30/Purple/v4/73/b5/17/73b51789-0add-7076-cdcc-e714898a7011/mzl.yaqcsxuz.480x480-75.jpghttp://a902.phobos.apple.com/us/r30/Purple/v4/78/91/64/789164bc-e581-4a96-26dc-8875b3007bcb/mzl.zskhxzzs.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


-------------------------

NEED HELP ^_^
ada yg bisa download link ed2k [ Emule ] ?
kalau ada , bisa bantu download 1 movie en di uploadkan ke link lain ?
Thanks

styhuang
18-01-2013, 05:18 PM
開拓サバイバル島 v1.0.0
http://i48.tinypic.com/jl09a9.jpg

Free
Category: Games
Released: 2013/01/14
Version: 1.0.0
Size: 17.7 MB
Languages: Japanese, English
Sold by: . Kairosoft Co, Ltd
© Cairo soft (C) KAIROSOFT CO., LTD. All Rights Reserved.
Requires iOS 4.3 or later compatible iPad iPhone, and iPod touch: Requirements



The Adventures of a deserted island of mystery! The fields and the construction of the residence on the island, I will foster a rich desert island. If you go out to battle and capture the monsters to train a wider development area. New technology is required to produce survival, or able to go to the nearby islands by boat, in the laboratory, it may also attract tourists with solar panels and restaurants. Because wind and thunder, such as soil and water, are various attributes of fellow monsters, is important to consider the compatibility with the opponent. We'll also feature can be exchanged with other players monsters to fellow spell "secret." ※ stored in the game data terminal. Delete the app, when you reinstall, data migration model change is not supported. ※ To use all the functions available in-app billing part. ---- Search for "Cairo" Cairo other software game version http://kaipa.jp mobile app being delivered even "Cairo Park"



http://a976.phobos.apple.com/us/r1000/114/Purple/v4/11/55/22/115522b6-8741-2d7e-7563-513d241f843e/mzl.kxtomwsf.480x480-75.jpghttp://a1210.phobos.apple.com/us/r1000/064/Purple/v4/11/6b/f7/116bf75d-e09e-ca4e-37e4-4c9520646f03/mzl.uwcobeto.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

styhuang
18-01-2013, 05:39 PM
FF ATB-Hack gold 666M-Hourglass 665
http://i45.tinypic.com/fw16dd.jpg

http://i48.tinypic.com/eqtr4i.png


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Download : Mediafire.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

PS : Sett Permission 775 or 777

nixrulez
18-01-2013, 07:41 PM
cara set premission gimana ya??

NB: bgung ni gue uda ikutin cara bro Styhuang download file ny copy ke dalam zenonia5.app , tapi tiap kali gue buka apps nya dia nendang gk mau kebuka.. kenapa ya?

styhuang
18-01-2013, 09:22 PM
cara set premission gimana ya??

NB: bgung ni gue uda ikutin cara bro Styhuang download file ny copy ke dalam zenonia5.app , tapi tiap kali gue buka apps nya dia nendang gk mau kebuka.. kenapa ya?
karena blom sett permission, makanya setiap kali buka pasti di kick ke springboards ^^!!!


HOW TO SETT PERMISSION :

1.pakai ifile sett permission seperti gambar di bawah ini :
http://i48.tinypic.com/6qf72t.png

2.sett seperti contoh
http://i49.tinypic.com/10cuud3.png

dimlay
18-01-2013, 09:28 PM
wah thanks bgt bro styhuang buat link download gamedev sama dungeon villagenya

klo ada id kaskus udah ane cendolin deh :D

_________________________________________

oh ya sekalian dong request, game jailbreakan utk Battlebox udah ada blm ya? dari kmrn nyari sih kyknya blm ada ya. liat reviewnya lumayan kayaknya nih game, tower defence buatan anak bangsa.

styhuang
18-01-2013, 10:51 PM
Valkyria DUEL v1.1.2
http://i46.tinypic.com/2how8r4.jpg
Category: Games
Updated: Jan 15, 2013
Version: 1.1.2
Size: 48.0 MB
Language: Japanese
Seller: NHN Japan Corporation
© 2012 NHN japan Corp.
Rated 4+
Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.0 or later.


☆ ☆ ☆ during the event now! ! ☆ ☆ ☆
Our character "Valkyria Chronicles" game very popular,
beyond the series, 3D card battle war! ■ What is "Chronicles DUEL of the battlefield" is our character "Valkyria Chronicles" game very popular, beyond the series! appeared and character card belonging to one of the two camps to conflict, organized forces of the original You! Mezase to suppression of SCAP enemy character in the series "Valkyria Chronicles" ■ appeared gross! Dream organization and forces can not be the original, organized troops only favorite character can be your own! Enjoy the troops. ■ Recommended terminal  or more recommended iPhone4S ------------------------------ [Download] for only the first time you start, mainly of image data download will occur. For comfortable operation, it is recommended to first download a wifi environment. ------------------------------ ! surpassed 15 million downloads Sumahoapuri play now app does not require a log-in] [Hangame. In Hangame has released a lot of free apps. Lot! Popular games such as "" roulette "Sort" 7 "nervous breakdown" "put ball" "9-ball +" "Pai celestial poles Mahjong" Photo Jigsaw "" Darts "" Pikuroji "", while classic in the Store Please look for the app to search for "Hangame" to fit yourself!

What's New in Version 1.1.2
Add and save multiple features of the deck force
change the resolution that corresponds to the apps icon RetinaDisplay
changed so that, depending on the orientation of the terminal · iOS, rotate the screen
and other minor updates
and various bug fixes



http://a1499.phobos.apple.com/us/r1000/079/Purple/v4/32/16/31/32163143-9d97-72be-ccd2-38e80dd8edca/mzl.ahlcxzij.320x480-75.jpg
http://a1077.phobos.apple.com/us/r1000/085/Purple/v4/49/9e/91/499e9150-9c8a-dded-72f3-67accd7e6c17/mzl.wjoqozuf.320x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

styhuang
18-01-2013, 11:09 PM
Pocket Clothier v1.0.0
http://i46.tinypic.com/1627ls7.jpg

$3.99
Category: Games
Released: Oct 19, 2012
Version: 1.0.0
Size: 15.2 MB
Languages: English, Japanese
Seller: Kairosoft Co.,Ltd
© (C)KAIROSOFT CO.,LTD. All Rights Reserved.
Rated 4+
Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.2 or later



Ever wanted to run your own clothing store? Now you can!
Let your inner fashionista flower as you cultivate a quaint corner shop into a world-class super brand!

Position mannequins, run promotions, even set up an in-store crepe stand. Dream up other ways to stand out so that shoppers can't stay away!

Patrons will also rely on your fashion sense to coordinate ensembles for big occasions. Elevating their style level will unlock new career paths for them--meaning more revenue for you!

Are you ready to try your hand at the trade of trend?



http://a304.phobos.apple.com/us/r1000/103/Purple/v4/10/0f/0d/100f0dbf-3422-3f0f-4fbd-1749890828de/mzl.bysnyqoz.480x480-75.jpghttp://a695.phobos.apple.com/us/r1000/113/Purple/v4/91/d3/d9/91d3d99a-7a32-b1e0-fe93-c38a529b811b/mzl.qeewhxud.480x480-75.jpg


Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Leon Magnus
18-01-2013, 11:39 PM
repo udah up tapi masi blom ada game baru nih :D

c114nd124
19-01-2013, 09:38 AM
Kk mau nanya ya, ini installous sudah diblock bagaimana masukan file .ipa ke gadget skg?
Apakah ada cara untuk install .ipa nya?
terima kasih

styhuang
19-01-2013, 12:16 PM
Kk mau nanya ya, ini installous sudah diblock bagaimana masukan file .ipa ke gadget skg?
Apakah ada cara untuk install .ipa nya?
terima kasih

skrg pake Appcake+ , cari saja di cydia ^^!
bro kalau ada laptop or Pc tinggal masukin pakai Itunes or Ifunbox , kalau saya biasanya pakai Itunes ^_^

bertpatz
19-01-2013, 01:19 PM
ada yang punya wayang force 3.0 ?
thankssss

raykeren99143
19-01-2013, 05:54 PM
karena blom sett permission, makanya setiap kali buka pasti di kick ke springboards ^^!!!


HOW TO SETT PERMISSION :

1.pakai ifile sett permission seperti gambar di bawah ini :
http://i48.tinypic.com/6qf72t.png

2.sett seperti contoh
http://i49.tinypic.com/10cuud3.png


maap bro styhuang kalo utk game zenonia file yg di set permision namanya global ya? trus cara set ke 775 ato ke 777 gimana ya bro T-T , maap bro masi newbi nih. Makasi yaa

styhuang
19-01-2013, 07:20 PM
maap bro styhuang kalo utk game zenonia file yg di set permision namanya global ya? trus cara set ke 775 ato ke 777 gimana ya bro T-T , maap bro masi newbi nih. Makasi yaa
file global itu cuma contoh buat sett permission saja ,
file Zenonia5 yg harus di sett permission . . .

raykeren99143
19-01-2013, 09:25 PM
[QUOTE=styhuang;23152786]file global itu cuma contoh buat sett permission saja ,
file Zenonia5 yg harus di sett permission . . .

Maap nanya lg bro sty , nama filenya zenonia ya atao global plist juga ada di dalam folder zenonia. Trus cara setting angka permisionnya ke 775 gimana ya bro sty? Makasi yaaa

styhuang
19-01-2013, 09:59 PM
Maap nanya lg bro sty , nama filenya zenonia ya atao global plist juga ada di dalam folder zenonia. Trus cara setting angka permisionnya ke 775 gimana ya bro sty? Makasi yaaa

cukup file Zenonia5 saja di sett permission ^^

http://i50.tinypic.com/4ktc9z.png

sett 777 =
7=Read , Write , Execute
7=Read , Write , Execute
7=Read , Write , Execute

http://i45.tinypic.com/2wqbg3a.png

v1cviper
19-01-2013, 10:13 PM
mo nanya nih, zenonia5 kan uda diset permission tapi tetep mental
apa itu cuma buat iphone yak :???:

styhuang
19-01-2013, 10:52 PM
mo nanya nih, zenonia5 kan uda diset permission tapi tetep mental
apa itu cuma buat iphone yak :???:

saya main di New Ipad ^_^
owner & group dah di sett mobile ?

v1cviper
19-01-2013, 10:53 PM
saya main di New Ipad ^_^
owner & group dah di sett mobile ?

ude bang, ini mo coba di reinstall

raykeren99143
19-01-2013, 10:54 PM
cukup file Zenonia5 saja di sett permission ^^

http://i50.tinypic.com/4ktc9z.png

sett 777 =
7=Read , Write , Execute
7=Read , Write , Execute
7=Read , Write , Execute

http://i45.tinypic.com/2wqbg3a.png


Makasi bro styhuang, tp kok pas mau beli coinnya, abnormal data detected yaa??
Btw keychain db yg diedit dimana foldernya ya bro styhuang, maap banyak nanya yaaa, makasi broo

styhuang
19-01-2013, 11:02 PM
Makasi bro styhuang, tp kok pas mau beli coinnya, abnormal data detected yaa??
diforum luar banyak yg bilang abnormal data detected di karenakan di IAPfree bro ada Install Plugin Zenonia5 ^^!
di Remove saja plugin zenonia 5 .... semoga berhasil ....
di new ipad saya kemarin masih pakai IAPfree 3.0.1 & work buat beli gold or zen ...ha5x

raykeren99143
19-01-2013, 11:06 PM
diforum luar banyak yg bilang abnormal data detected di karenakan di IAPfree bro ada Install Plugin Zenonia5 ^^!
di Remove saja plugin zenonia 5 .... semoga berhasil ....
di new ipad saya kemarin masih pakai IAPfree 3.0.1 & work buat beli gold or zen ...ha5x

Maap nanya lg bro , jadi malu nihh , cara remove plugin nya gimana ya :)

styhuang
19-01-2013, 11:16 PM
Maap nanya lg bro , jadi malu nihh , cara remove plugin nya gimana ya :)

buka IAPfree , pilih plugins , pilih more plugins , didalam kalau ada install zenonia5 tinggal di pilih uninstall saja ....

kalau masih gak bisa , cara terakhir :

1.uninstall game Zenonia5
2.Respring
3.buka IAPfree ganti UDID & MAC address
4.install Game Zenonia5
5.copy hack zenonia5 ke folder zenonia5.app
6.sett permission
7.new game
8.EnjoY

raykeren99143
19-01-2013, 11:27 PM
buka IAPfree , pilih plugins , pilih more plugins , didalam kalau ada install zenonia5 tinggal di pilih uninstall saja ....

kalau masih gak bisa , cara terakhir :

1.uninstall game Zenonia5
2.Respring
3.buka IAPfree ganti UDID & MAC address
4.install Game Zenonia5
5.copy hack zenonia5 ke folder zenonia5.app
6.sett permission
7.new game
8.EnjoY


Keknya hrs pake cara terakhir bro styhuang, ane coba dulu, makasi yaa

c114nd124
20-01-2013, 12:06 AM
skrg pake Appcake+ , cari saja di cydia ^^!
bro kalau ada laptop or Pc tinggal masukin pakai Itunes or Ifunbox , kalau saya biasanya pakai Itunes ^_^

Makasih kk, awal nya bingung cara masukin .ipa nya karena installous tidak jalan..

DashSlayer
20-01-2013, 01:17 AM
bro styhuang nanya dong ane abis donlod IAP free yang 3.0.1 trus pas ane buka langsung crash? knp ya? ane pake new ipad =)

Ausenn
20-01-2013, 01:19 AM
permisi kk, ada yg punya link THEATRHYTM FINAL FANTASY?
sama lagu2 di dalamnya yang sudah dicrack...

nixrulez
20-01-2013, 03:29 AM
file global itu cuma contoh buat sett permission saja ,
file Zenonia5 yg harus di sett permission . . .

kmrn setelah gue otak atik ntah apa yang terjadi tiba2 bisa for whatsoever reasson hahaha.. gue jga bgung2 tiba2 abnormal dectected ny gk muncul lagi.. carany ikutin cara bro styhuang , tapi pake premission yang 777 , lalu + IAP FREE ny juga.. + plugin juga.. + Kebruntungan,,, skrg sedang menikmati custome.. hahah

Ngo2 Enakan Berseker ama Wizard ya? :???: Wizard custome ny keren bgt


Ad yang bisa upload Maelstrom : Wingman sama Sky Gambler Ver 1.4.0 gk ? pgen bgt ni... download lemot bgt klo dr link luar :madesu:

omis
20-01-2013, 09:31 AM
Maap mo nanya minta rekomendasi buat baca comic marvel aama dc yg free pake aplikasi apa ya ? Makasih

coba pake aplikasi comic glass,sy pake itu ampe sekarang..lancarr jaya

marioteguh
20-01-2013, 11:43 AM
hi gan

ada yg tahu ga game tenis meja 2 orang itu dimana downloadnya?

yg kayak di timezone itu lho gan

hacle
20-01-2013, 12:20 PM
Share Cheat Compitable For All Games ***

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ga semua game bsa, tapi ini lebih banyak dari pada iapfree / iapcracker.,

dan lebih advance lagi game" yang di support

selamat mencoba

drughi
20-01-2013, 12:30 PM
Makasi bro styhuang, tp kok pas mau beli coinnya, abnormal data detected yaa??
Btw keychain db yg diedit dimana foldernya ya bro styhuang, maap banyak nanya yaaa, makasi broo

sorry bro ane mw nanya klo maen zenonia 5 tu hrs ada koneksi internet ya??
klo ane maen tanpa koneksi internet gamenya mental...

p.s.: ane ud set permission sprti cara di atas..

stev_stev
20-01-2013, 02:33 PM
mw nanya neh bro, Zenonia5 ane dah ikutin semua langkah, dah d set permission 777 + IAPfree + plugin core sama plugin zenonia5...
alhasil ga ada abnormal detec tapi pas mw buy zennya ko tetep suruh bayar ya?
mungkin ada penjelasan?

nixrulez
20-01-2013, 02:54 PM
mw nanya neh bro, Zenonia5 ane dah ikutin semua langkah, dah d set permission 777 + IAPfree + plugin core sama plugin zenonia5...
alhasil ga ada abnormal detec tapi pas mw buy zennya ko tetep suruh bayar ya?
mungkin ada penjelasan?

MAC addres nya ama UDID nya uda di oN in lom?

stev_stev
20-01-2013, 11:08 PM
MAC addres nya ama UDID nya uda di oN in lom?

belum bro... emang itu gunanya buat apa ya? itu yg di dalem IAPfree kan?
tapi sekarang udah bisa setelah coba pake IAPfree dari source lain, sebelumnya gw pake dari yg iphone cake...

gharazor
21-01-2013, 07:40 AM
request "Final Fantasy IV" donk gan
:ogmatabelo:

emperor17
21-01-2013, 09:05 AM
Undead Slayer

http://i0.wp.com/www.devitrianto.com/wp-content/uploads/2012/12/Undead-Slayer-Mod-1.0.5.png?resize=124%2C124


Size: 53.1 MB
Languages: English, Japanese, Korean


Description

Endless battles against dreadful warriors from the dead...
Discover UNDEAD action and adventure all jampacked in a smartphone for your enjoyment!

★★★★Undead Slayer★★★★

★ Fight against the dead in a historical battlefield
- All the infamous villains from the Chinese dynasty are ready to take action.

Only "Xiahou Dun", the chosen one, can slay the zombie warriors to reconstruct the fallen kingdom.

★ Amazing graphics filled with thrilling action movements
- Optimized touch controls with vivid moves
- Command 20 different skills, rolls, special attacks, and more!

★ Change heroes during battles with the unique 'Tag System'
- Promote Generals and play as another hero when you're in trouble
- Generals take action with original weapons and skills that include bows and arrows, spears, fans, double swords, qigong, and axes.

★ Various Maps and Stages
- Strategy plays in different stages of enemy annihilations, punitive expeditions, horse carriage guard battles, and siege warfares.

★ Character Development System
- Many types of character improvements such as weapon enhancements, skill upgrades, and training.

★ 1 Developer does it all?
- Graphics, illustration, game design and development, all done by 1 person!

※ Notice: All gameplay progress and data cannot be restored once game application is deleted.

http://a464.phobos.apple.com/us/r1000/075/Purple/v4/ab/51/e4/ab51e408-d70e-b833-6f1d-e503427fbbea/mzl.stzpmwmc.480x480-75.jpg
http://a351.phobos.apple.com/us/r1000/079/Purple/v4/e6/f3/7d/e6f37d82-a518-431b-4372-94f3a67fc542/mzl.gprbctrx.480x480-75.jpg
http://a1352.phobos.apple.com/us/r1000/067/Purple/v4/12/60/65/12606585-9663-eac8-3dde-97081cfc8be7/mzl.ellejqje.480x480-75.jpg

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

johnallay33
21-01-2013, 01:37 PM
gan mau nanya untuk aplikasi ipad supaya bisa kirim sms apa namanya yah ?

eswete
21-01-2013, 01:52 PM
soundcloud ane abis update klo malah ditendang terus ya ma appnya.. mau cari versi sebelum nya susah bet,, ada yang punya kah? klo ada mohon bantu di share kakak..

davoc
21-01-2013, 02:17 PM
Masi bingung ama cheat zenonia dari bro styhuang.
Gua pake new ipad.
kalo gk pake Safe mode, tiap buka iappfree atau zenonia5 selalu balik ke springboard.
Uda pake safe mode, copy file hasil DL dari bro styhuang, set permission, tetep aja pas mau beli zen diminta appleID.
Mohon bantuannya suhu.

emperor17
21-01-2013, 02:35 PM
Masi bingung ama cheat zenonia dari bro styhuang.
Gua pake new ipad.
kalo gk pake Safe mode, tiap buka iappfree atau zenonia5 selalu balik ke springboard.
Uda pake safe mode, copy file hasil DL dari bro styhuang, set permission, tetep aja pas mau beli zen diminta appleID.
Mohon bantuannya suhu.

gw berhasil dengan cara ini:
1. export safe2an dulu ke server gamevil
2. delete game sekalian game centernya
3. install lg zenonia 5 secara offline (tidak ngambil dari itunes tp download di kompi)
4. pindahin filenya styhuang set semua permisionnya
5. install iapfree terbaru dan addon core nya TAPI tanpa addon zenonia5 (bikin kedetect malahan)
6. masuk game, import save2an, lgs sukses beli ini itu

interzect
21-01-2013, 04:29 PM
1. gan mau tanya applikasi buat kirim file via bluetooth ke device lain apa y kk?

2. gan mau tnya lagi nih ,,tentang garmin,,
pas gua buka kok ada tulisan gini ya GPS is off
ama authentication failure, please verify you have downloaded the lastest licensed version of the application from the app store

gua download nya dari page1 kk,,

LiLtobi
21-01-2013, 07:30 PM
gan, kan installous uda di closed,, jd ane beralih ke appcake
tp kok pas download slalu gagal ya?
tiap download slalu putus, pdhl baru aja start download..ad yang tau kenapa?

stev_stev
21-01-2013, 07:39 PM
gan mau nanya untuk aplikasi ipad supaya bisa kirim sms apa namanya yah ?
Kalo gw seh pakenya swirly sms bro


gan, kan installous uda di closed,, jd ane beralih ke appcake
tp kok pas download slalu gagal ya?
tiap download slalu putus, pdhl baru aja start download..ad yang tau kenapa?
sama ane juga begitu problemnya, ada yg tau kenapa?

LiLtobi
21-01-2013, 07:55 PM
sama ane juga begitu problemnya, ada yg tau kenapa?

ente juga begitu gan? ane pake vshare sama aja, download nya ga pernah complete..
Q_Q

stev_stev
21-01-2013, 07:59 PM
ente juga begitu gan? ane pake vshare sama aja, download nya ga pernah complete..
Q_Q

jangankan vshare, pake appcake + sama ipastore juga gitu...
entah kenapa...

finbys
22-01-2013, 01:40 AM
Zenonia ® 5 v1.0.0 modify + Iapfree

http://a1510.phobos.apple.com/us/r1000/120/Purple/v4/f7/1d/d1/f71dd17f-44e6-1dca-d613-ad765767889c/mzl.ravtqkvj.480x480-75.jpg

Download : Pan.Baidu.com - Kecepatan Lokal + Resume

*** hidden content ***

Mediafire
*** hidden content ***
Note : Copy hasil extract ke folder Zenonia5.app
http://i50.tinypic.com/j9trit.jpg


http://i45.tinypic.com/a1kle.png

PS: Sett Permission 775 or 777
Beli gold & ZEN Jangan kelewatan banyak , cukup pakai saja ya , kalau kena banned jangan salahkan sya ^_^!!
EnjoY


kk mau nanya dnk...
kl msl'ny kna band cra bnerin'ny lg gmn y?
soal'ny wktu tu sy ng'cheat skill point pke game player..
pas bsok'ny mau maen lg ud ngk bs msuk...
cb cek forum sbelah trnyata k'banned...
kl tau cra bnerin and biar bs maen lgi tlong d'bntu y kk..
thx b'4.. ^^

imzs
22-01-2013, 08:13 AM
mas bro ada yg maen csr racing ga ?

bagi cheat buat csr racing dong, susah ni kumpulin koinnya

stev_stev
22-01-2013, 11:08 AM
kk mau nanya dnk...
kl msl'ny kna band cra bnerin'ny lg gmn y?
soal'ny wktu tu sy ng'cheat skill point pke game player..
pas bsok'ny mau maen lg ud ngk bs msuk...
cb cek forum sbelah trnyata k'banned...
kl tau cra bnerin and biar bs maen lgi tlong d'bntu y kk..
thx b'4.. ^^
bisa ko di hilangin status abnormalnya atau bisa di bilang ke banned
tapi kansekuensinya save datanya ga bisa balik lagi

yang di perluin:
1.IfunBox lewat komputer atau kalo mw lewat idevicenya pake IFile

caranya:
1.uninstal game Zenonia5nya + remove semua datanya
2.kalo pake IAPfree di uninstal dlu di cydia + hapus semua data IAPfreenya
data IAPfree ada di var/mobile/document
3.Hapus keychain-2.db
ada di var/keychain
4.Instal lagi game Zenonia5
5.buka gamenya bikin ID baru, start new game...
sampai sini harusnya dah ilang status abnormalnya....
cara ceknya buka aja shop yg di kanan bawah kalo ga ada tulisan abnormal datanya berarti berhasil

kalo dah berhasil baru bisa pake yg di share sama bro styhuang

langkah2nya:
1.donlot Zenonia ® 5 v1.0.0 modify + Iapfree yg dari bro styhuang
2.copy file Zenonia5 ke
var/mobile/application/xxxxxxxx-xxxxxx.....(foder Zenonia5)/Zenonia5.app
jangan lupa file yg di copy tadi si set permission 777
3.install IAPfree dari source crazydoraemon
4.install core plugin buat IAPfree (jangan install plugin Zenonia5 bisa bikin abnormal data detec)
5.restar springboard
6.sebelum masuk game pastiin di multitask ga ada Zenonia5nya
7.masuk game dan coba beli zennya

Beli gold & ZEN Jangan kelewatan banyak , cukup pakai saja ya , kalau kena banned jangan salahkan sya ^_^!!
EnjoY

rachmat_f
23-01-2013, 01:29 AM
mas bro ada yg maen csr racing ga ?

bagi cheat buat csr racing dong, susah ni kumpulin koinnya

gampang bro,

1. install aja firewall ip dari cydia, terus sekalian sama iapfree.
2. setelah install 2 software, buka iapfree, enable iapfree, lalu buka firewall ip dan jalankan (enable) firewall ip nya, abis itu baru buka csr racing.
3. pas buka csr racing nanti muncul kotak pop up gitu, pilih yang block all connection.
4. kalau udh masuk ke game, langsung aja ke bagian pembelian token / koin, beli deh sampai puas. :D
5. kalau udh kelar main csrnya, firewall ipnya di matikan kembali biar ga ganggu aktifitas yg lainnya.

*yg paling penting, kalau mau main csr, firewall ip harus nyala, kalau ga nyala, token / koinnya sama duit kita bakal di reset jadi 0 sama servernya.

maaf kalau agak bingung, saya ga tau cara ngejelasin yg baik dan benar bro :p

imzs
23-01-2013, 08:43 AM
gampang bro,

1. install aja firewall ip dari cydia, terus sekalian sama iapfree.
2. setelah install 2 software, buka iapfree, enable iapfree, lalu buka firewall ip dan jalankan (enable) firewall ip nya, abis itu baru buka csr racing.
3. pas buka csr racing nanti muncul kotak pop up gitu, pilih yang block all connection.
4. kalau udh masuk ke game, langsung aja ke bagian pembelian token / koin, beli deh sampai puas. :D
5. kalau udh kelar main csrnya, firewall ipnya di matikan kembali biar ga ganggu aktifitas yg lainnya.

*yg paling penting, kalau mau main csr, firewall ip harus nyala, kalau ga nyala, token / koinnya sama duit kita bakal di reset jadi 0 sama servernya.

maaf kalau agak bingung, saya ga tau cara ngejelasin yg baik dan benar bro :p


tq bro tipsnya

tar malem baru ane coba , lagi gawe skrg :p

======================================

Wah bisa masbro , thx berat ni :xiexie:

btw itu penjelasanya jelas bgt kok bro

dimlay
23-01-2013, 02:03 PM
disini ada yg pake tweetbot for ios ga?
barusan kelar download dan install, masuk ke halaman utama, sign in with twitter, tapi kok pas mau authorize ga bisa ya?
loading requesting tokens terus, kadang ada keterangannya jg please dont pirate software.

kira2 kenapa ya? (itouch 4 os5.1.1 jb)

oh ya sekalian dong request game battlebox kalo ada :D

eswete
23-01-2013, 02:36 PM
soundcloud ane abis update klo malah ditendang terus ya ma appnya.. mau cari versi sebelum nya susah bet,, ada yang punya kah? klo ada mohon bantu di share kakak..

up up up up


disini ada yg pake tweetbot for ios ga?
barusan kelar download dan install, masuk ke halaman utama, sign in with twitter, tapi kok pas mau authorize ga bisa ya?
loading requesting tokens terus, kadang ada keterangannya jg please dont pirate software.

kira2 kenapa ya? (itouch 4 os5.1.1 jb)

oh ya sekalian dong request game battlebox kalo ada :D

tweetbot versi terbaru emank gtu kakak.. namanya juga crack2an.. balik ke tweetbot sebelumnya aja.. ane pake versi 2.5.1 aman..

iamfix
23-01-2013, 03:31 PM
ada yang udah berhasil ngejalanin Garmin Indonesia belum om?

drizy
23-01-2013, 11:24 PM
gan req game order and chaos ver 2.0.0 dnk ane ubek2 susah ga ketemu2...

ivan_komala
24-01-2013, 01:54 AM
gan req csr racing yang terbaru donk

loufe
24-01-2013, 02:27 AM
ada yang pernah ngalamin Zenonia 5 nya crash terus pas launch?
padahal kemarin lancar, dan ane install di device non JB padahal -_-

stev_stev
24-01-2013, 08:33 AM
ada yang pernah ngalamin Zenonia 5 nya crash terus pas launch?
padahal kemarin lancar, dan ane install di device non JB padahal -_-

coba export data dlu, trus di install ulang

lord87
24-01-2013, 09:23 AM
mw tanya kalo buka iapfree itu gimana sihh cara upgrade core plugin ke 1.9.0 itu soalny ada tulisan merah gitu

rzkrwn
24-01-2013, 12:41 PM
mw tanya kalo buka iapfree itu gimana sihh cara upgrade core plugin ke 1.9.0 itu soalny ada tulisan merah gitu

Buka iAPFree-nya terus ke plugins trus download more abis itu search deh core plugins-nya dan install :)

Hope it helps

onggo
24-01-2013, 12:57 PM
buat yang iphone/ipad dkk nya udah d jailbreak..
yang mau cheat game..
gamenya banyak.. zenonia 5,angry bird,dll

STEP 1 : HARUS PUNYA CYDIA

STEP 2 : ADD sources: cydia.imodgame.net

STEP 3 : OPEN THAT REPO AND DOWNLOAD iModGAME

STEP 4 : TO GET POINT YOU MUST > GO TO ACCOUNT
> LOGIN
> LINK THIS DEVICE
> SAY THANKS TO INVITER
> FILL WITH 25381
> AND YOULL GET POINT !!!

kalo udah kumpulin coin, trus beli deh cheat game nya pake coin

happy cheating :)
yg g ngrti bisa PM gw... :D

blueapple
24-01-2013, 01:14 PM
request word mole donk ky yg di Blackberry buat Ipod touch,,makasih

lord87
24-01-2013, 03:06 PM
buat yang iphone/ipad dkk nya udah d jailbreak..
yang mau cheat game..
gamenya banyak.. zenonia 5,angry bird,dll

STEP 1 : HARUS PUNYA CYDIA

STEP 2 : ADD sources: cydia.imodgame.net

STEP 3 : OPEN THAT REPO AND DOWNLOAD iModGAME

STEP 4 : TO GET POINT YOU MUST > GO TO ACCOUNT
> LOGIN
> LINK THIS DEVICE
> SAY THANKS TO INVITER
> FILL WITH 25381
> AND YOULL GET POINT !!!

kalo udah kumpulin coin, trus beli deh cheat game nya pake coin

happy cheating :)
yg g ngrti bisa PM gw... :D

kumpulin koinnya itu perhari yah ataw gimana sih
cmn dapet 25coin tuh

gamadita
24-01-2013, 07:13 PM
mau rikues dong om...
Clash of the Olympians

https://itunes.apple.com/us/app/clash-of-the-olympians/id590049663?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

makasi banyak...

hyde666
24-01-2013, 08:00 PM
http://img171.imageshack.us/img171/3029/38438847.jpg

GamePlayer - CheatEngine for iPhone/ iPad/ iPod Touch

GamePlayer merupakan sebuah cheat enggine pada iOS yang digunakan untuk merubah nominal angka pada sebuah game, langsung aja berikut ini panduan dan tools yg di butuhkan :

1. Aplikasi GamePlayer download dari Cydia pada repo : http://repo.biteyourapple.net/
2. Aplikasi Backgrounder daownload dari Cydia pada repo : http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/

GamePlayer digunakan untuk merubah nilai angka pada sebuah game, angka yg di rubah biasanya Point, Coin, Uang, HP, MP dll yg berhubungan dengan angka.
Backgrounder digunakan untuk memaksa sebuah game tetap berjalan walaupun sudah menekan tombol home pada iDevice.

Setelah GamePlayer dan Backgrounder terinstal di iDevice, cari game target yg mau di hack, misalkan Final Fantasy IV (mau merubah nilai Gil/uang)
.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

Yah kira-kira begitulah langkah2nya untuk memodifikasi nilai angka dari sebuah game. Dah coba beberapa game seperti JetPack Joyride dll, sukses.
Perhatian : Kerusakan pada game / save data bukan tanggung jawab saya, Do With Your Own Risk

cimungz
24-01-2013, 09:02 PM
hyde kok udh jarang upload2 game lg?

choki09
24-01-2013, 09:20 PM
Kak, request Whatsapp Messenger untuk iPhone 1 (iOS 3.0), bisa? Susah carinya...
Thanks!

kolungu
24-01-2013, 11:31 PM
akhirnya normal lagi....thanks boss

hyde666
25-01-2013, 06:57 AM
hyde kok udh jarang upload2 game lg?

Heheh iya, kemarin sempet ada masalah dikit di accout repo saya, kd ga bisa login ke panel admin, entar mlm deh coba upload2 lagi.


Kak, request Whatsapp Messenger untuk iPhone 1 (iOS 3.0), bisa? Susah carinya...
Thanks!

tipe lama biasanya di hoskan di apptrcker.cd, tp dah KO websitenya.. memang susah cari versi lama, dah pd down filehostingnya

yamipon
25-01-2013, 09:15 AM
om hyde bs request icon pop quiz ga? ak cari di index depan ga ada...makasih

hyde666
25-01-2013, 07:55 PM
http://img9.imageshack.us/img9/439/76860330.jpg
Contra: Evolution by KONAMI v1.0.0
Added : 21 January 2013
Genre : Games
Size : 44.2 MB
Publiser : Konami Digital Entertainment
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The epic ACT game is back in high definition! "Contra: Evolution" will bring players back to the most traditional shooting game through the authentic stage and story of 1988 FC platform Contra. Not only can gamers play original heroes, but also two new female characters with different attacking style. Moreover, the HD graphics and equipment system will provide a whole new experience in the world of Contra!

Image Preview :
http://a1548.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/4d/2f/e4/4d2fe472-84be-35d5-ca1f-a1d0b03edcdd/mzl.lgxqtits.320x480-75.jpg

http://a450.phobos.apple.com/us/r1000/076/Purple/v4/5c/c2/de/5cc2de8f-ce41-bcc8-f756-83307c39b88c/mzl.zryknxwy.320x480-75.jpg

http://a845.phobos.apple.com/us/r1000/078/Purple/v4/90/0b/00/900b00a4-28f5-b4d2-c1c1-57d9ffbb3daf/mzl.tmrxktkw.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

marioteguh
25-01-2013, 11:41 PM
lapor gan
http://forum.indowebster.com/showthread.php?t=115314&p=6579042&viewfull=1#post6579042
the sims 3 ambition link diatas,part 2 mati. 404 not found

mohon di re upload

jerukpurut
26-01-2013, 12:50 AM
om hyde, makasih contranya..

boleh minta might & magic clash of heroes? kalau gak salah ini di dunia yang sama dengan heroes of might & magic

anarchyz
26-01-2013, 08:57 AM
http://img9.imageshack.us/img9/439/76860330.jpg
Contra: Evolution by KONAMI v1.0.0
Added : 21 January 2013
Genre : Games
Size : 44.2 MB
Publiser : Konami Digital Entertainment
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The epic ACT game is back in high definition! "Contra: Evolution" will bring players back to the most traditional shooting game through the authentic stage and story of 1988 FC platform Contra. Not only can gamers play original heroes, but also two new female characters with different attacking style. Moreover, the HD graphics and equipment system will provide a whole new experience in the world of Contra!

Image Preview :
http://a1548.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/4d/2f/e4/4d2fe472-84be-35d5-ca1f-a1d0b03edcdd/mzl.lgxqtits.320x480-75.jpg

http://a450.phobos.apple.com/us/r1000/076/Purple/v4/5c/c2/de/5cc2de8f-ce41-bcc8-f756-83307c39b88c/mzl.zryknxwy.320x480-75.jpg

http://a845.phobos.apple.com/us/r1000/078/Purple/v4/90/0b/00/900b00a4-28f5-b4d2-c1c1-57d9ffbb3daf/mzl.tmrxktkw.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: *** hidden content ***


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

wah gila ini game
nostalgia banget
dulu pas SD sering banget main game ini sebelum ke sekolah..
thanks uda di share game yang 1 ini..

sasukexxx
26-01-2013, 09:06 AM
thanks gank atas infonx

sasukexxx
26-01-2013, 09:10 AM
thanks gan atas infonx....^^

lord87
26-01-2013, 10:18 AM
all disini ada yg pake kuaiyong ga??
mw tanya dong kaloa da yg pake kok speed download saya jelek banget yah cuman dpet
1KB atau 30kb
padahal saya pake banwith 3MB tolong dong yg tau solusinya :(

hyde666
26-01-2013, 03:28 PM
all disini ada yg pake kuaiyong ga??
mw tanya dong kaloa da yg pake kok speed download saya jelek banget yah cuman dpet
1KB atau 30kb
padahal saya pake banwith 3MB tolong dong yg tau solusinya :(

Belum test sih, tp mungkin harus member premium utk dapat speed maksimal, atau memang IP indonesia di batasain speednya oleh kuaiyong.

ramon83
26-01-2013, 03:45 PM
wah jadi nostalgia, inget waktu kecil maenin game ini di nintendo.. trims ya

hyde666
26-01-2013, 07:26 PM
http://img837.imageshack.us/img837/2181/70292635.jpg
Respawnables By Zynga v1.0.0
Added : 20 December 2012
Genre : Games
Size : 41.3 MB
Publiser : Zynga Inc.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Run, shoot, laugh and respawn!
Join the fun with this trigger-happy, action packed, third person shooter.
Play Offline or Online for FREE for endless hours of fun: complete challenges, join a team or just kill them ALL!
…you are NOT expendable, you are… RESPAWNABLE!

★★★ Offline Missions Mode ★★★
✓ More than 100 single missions to complete
✓ Fast paced gameplay for brisk fun
✓ Short battles for entertainment on the go
✓ Train offline for online battles

★★★ Online Multiplayer Modes ★★★
✓ Seamless connection and matchmaking
✓ Two modes: Free For All & Team VS
✓ WiFi and 3G/4G connections enabled
✓ Get extra rewards when playing online

★★★ More Awesome Features ★★★
✓ Superb quality 3D cartoon style
✓ Colorful retina display graphics
✓ Ultra smooth controls
✓ Fast paced with an amazingly funny vibe
✓ Offline & Online playing modes
✓ Lots of mix-&-match content to unlock
✓ GameCenter Leaderboards & Achievements
✓ Sharing via Twitter or Facebook available

★ Please note ★
✓ This is a universal App
✓ Works with iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPod touch (5th & 4th gen) and the iPad Mini, New iPad with Retina display, iPad 2 & iPad
✓ Requires iOS 4.3 or later
✓ This game is free to play, but extra content can be purchased with real money
✓ To restrict in-app purchases adjust the settings on your device

Image Preview :
http://a1690.phobos.apple.com/us/r1000/068/Purple/v4/58/6e/3e/586e3eb3-7824-b83a-9933-4f06cb4ba2ea/mzl.rkeiibxi.320x480-75.jpg

http://a286.phobos.apple.com/us/r1000/097/Purple/v4/2a/47/1a/2a471a51-e4a8-c425-c006-08b0ccbe0586/mzl.ahpcocpx.320x480-75.jpg

http://a1636.phobos.apple.com/us/r1000/071/Purple/v4/12/f0/8e/12f08e5e-734b-f9b9-349a-2ba557cfd3ac/mzl.uakhqhyq.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
26-01-2013, 07:33 PM
http://img145.imageshack.us/img145/2445/45710889.jpg
Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.0
Added : 06 December 2012
Genre : Games
Size : 1.44 GB
Publiser : Gameloft
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 4.3 or later. This app is
Overview :
Awarded “Best iOS Game of 2012” by CapsuleComputers.

The #1 FPS is back on smartphone with a new chapter to push the boundaries of mobile gaming even further. In the wake of a nuclear disaster, the only chance to avoid global devastation is in the hands of the few elite soldiers who must track down and rescue the world’s leaders from a frighteningly familiar terrorist group.

DIVE INTO THE MOST MEMORABLE ACTION THRILLER EVER
☢ Feel the story’s dramatic intensity and see both sides of the story by also playing the villain, Edward Page.
☢ Dominate the battlefield with a new tactical movement system!
☢ Fight all over the world, from Antarctica to Barcelona!

EXPERIENCE CONSOLE-QUALITY GRAPHICS AND SOUND
☢ Feel the chaos of war with console-like graphics, lifelike animations and dynamic objects.
☢ The first Gameloft title powered by the Havok Engine for amazing ragdoll effects and the most realistic-feeling vehicles ever.
☢ Improved sound & voice acting performed by a renowned studio in the movie industry.

ENJOY A FULLY REDESIGNED MULTIPLAYER MODE
☢ Forge your own gameplay profile with an improved loadout system & over 20,000 weapon arrangements!
☢ A new specialization system with redesigned skills.
☢ Lead your character to the top of the leaderboards with a new ranking system!

Modern Combat 4: Zero Hour is optimized for the 4-inch Retina display on iPhone 5

Find all the information for Modern Combat 4: Zero Hour on http://www.modern-combat.net.

Image Preview :
http://a914.phobos.apple.com/us/r1000/082/Purple/v4/6e/66/ff/6e66ff52-ec2f-1b73-155d-d443bc4329c4/mzl.kyylhgbc.320x480-75.jpg

http://a555.phobos.apple.com/us/r1000/094/Purple/v4/6c/02/cc/6c02cc73-43d3-e9a0-0749-5b338ca3ff9a/mzl.svqhzwpa.320x480-75.jpg

http://a1602.phobos.apple.com/us/r1000/090/Purple/v4/c1/5e/4a/c15e4af5-fdce-9aa0-eaaa-d612f44bf9e8/mzl.klumqqdl.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
26-01-2013, 07:39 PM
http://img208.imageshack.us/img208/1379/69139200.jpg
Grand Theft Auto: Vice City v1.0
Added : Jan 21, 2013
Genre : Games
Size : 1GB
Publiser : Rockstar Games, Inc.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
From the decade of big hair, excess and pastel suits comes a story of one man's rise to the top of the criminal pile. Vice City, a huge urban sprawl ranging from the beach to the swamps and the glitz to the ghetto, was one of the most varied, complete and alive digital cities ever created. Combining open-world gameplay with a character driven narrative, you arrive in a town brimming with delights and degradation and given the opportunity to take it over as you choose.

To celebrate its 10 year anniversary, Rockstar Games brings Grand Theft Auto: Vice City to mobile devices with high-resolution graphics, updated controls and a host of new features including:

• Beautifully updated graphics, character models and lighting effects
• New, precisely tailored firing and targeting options
• Custom controls with a fully customizable layout
• iCloud save game support
• Massive campaign with countless hours of gameplay
• Support for Retina display devices
• Custom iTunes Playlist*

*To listen to your custom playlist, simply create a playlist titled “VICECITY”, launch the game, and select the radio station “Tape Deck”

Universal App:
Grand Theft Auto: Vice City is supported on iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, all iPad models and 4th and 5th generation iPod Touch.

For optimal performance, we recommend re-booting your device after downloading and closing other applications when playing Grand Theft Auto: Vice City.

Languages Supported: English, French, Italian, German, Spanish, Korean, Russian, and Japanese.

Image Preview :
http://a1118.phobos.apple.com/us/r1000/073/Purple/v4/cb/3a/7b/cb3a7b2c-1aa5-7002-f3d2-ef8e51f8859c/mzl.tbhjjxqz.320x480-75.jpg

http://a1525.phobos.apple.com/us/r1000/085/Purple/v4/d3/c9/2a/d3c92ae0-c526-e001-f23a-e4751f0f0342/mzl.pqieaduv.320x480-75.jpg

http://a1517.phobos.apple.com/us/r1000/101/Purple/v4/e1/3f/7f/e13f7f56-401c-9156-a2d8-bed5357b3807/mzl.osiifshc.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
26-01-2013, 07:52 PM
http://img823.imageshack.us/img823/1879/35668867.jpg
LEGO® Legends of Chima: Speedorz v1.1
Added : 22 January 2013
Genre : Games
Size : 110 MB
Publiser : Warner Bros. Entertainment
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
LEGO® Legends of Chima™: Speedorz requires iPod touch 5th Generation, iPad 2 and newer, and iPhone 4 and newer.

Customize your animal minifigure, hop on a Speedor, and race through the Kingdom of Chima!
- Battle through the Falling Jungle, the Rhino Canyon and the Swamps against the best Speedor riders in Chima
- Win races to face new challenges and unlock more difficult routes
- Face off against Laval and Cragger as well as other famous Chima characters
- Unleash the power of CHI to boost your Speedor
- Reach furious speeds and avoid obstacles to post the fastest times
- Unlock new items to customize your character and collect studs to buy new Speedorz
- Compete against opponents in the Tribe Cup.
- More races coming soon!

Image Preview :
http://a1169.phobos.apple.com/us/r1000/109/Purple/v4/c1/86/65/c18665e4-b993-2461-5e9d-ad12043d61fb/mzl.wopqxahh.320x480-75.jpg

http://a1284.phobos.apple.com/us/r1000/095/Purple/v4/4f/b9/cb/4fb9cbd0-34a6-5775-9836-916e97e3d37b/mzl.mabvjlpj.320x480-75.jpg

http://a1633.phobos.apple.com/us/r1000/111/Purple/v4/a9/26/11/a926113d-b64d-38c7-c8ae-c5ac12580510/mzl.qklzvtnv.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

Leon Magnus
26-01-2013, 08:57 PM
nah om hyde mulai beraksi kembali

request game ini dong :

Sword Goddess

http://store.heaveniphone.com/2012/12/sword-goddess-iphone.html

Sefirah

http://store.heaveniphone.com/2012/12/sefirah-iphone.html

Ravensword Shadowland

http://store.heaveniphone.com/2012/12/ravensword-shadowlands-iphone.html

Baroque

http://store.heaveniphone.com/2012/12/baroque--the-dark-twisted-fantasy-iphone.html

Vampire Slasher

http://store.heaveniphone.com/2012/07/vampire-slasher-iphone.html

Sage Fusion

http://store.heaveniphone.com/2012/11/sage-fusion-iphone.html

Thx before :idws:

dhycky
26-01-2013, 09:46 PM
om hyde mau tanya.. cara unlock pes 2012 v1.05 biar full version bisa milih2 tim gmn ya bro?

hyde666
26-01-2013, 10:00 PM
nah om hyde mulai beraksi kembali

request game ini dong :

Sword Goddess

http://store.heaveniphone.com/2012/12/sword-goddess-iphone.html

Sefirah

http://store.heaveniphone.com/2012/12/sefirah-iphone.html

Ravensword Shadowland

http://store.heaveniphone.com/2012/12/ravensword-shadowlands-iphone.html

Baroque

http://store.heaveniphone.com/2012/12/baroque--the-dark-twisted-fantasy-iphone.html

Vampire Slasher

http://store.heaveniphone.com/2012/07/vampire-slasher-iphone.html

Sage Fusion

http://store.heaveniphone.com/2012/11/sage-fusion-iphone.html

Thx before :idws:

wow banyak game bagus.. oke bro coba satu2 saya loakalin..
lg proses upload might and magic


om hyde mau tanya.. cara unlock pes 2012 v1.05 biar full version bisa milih2 tim gmn ya bro?

unlocknya pake iAP Cracker/ iAP Free, coba cek di cydia aplikasinya

kland
26-01-2013, 11:23 PM
Might and Magicnya ngga sabar nih bro hyde hehe
The Bard's Tale ane coba di ipod temen keren juga, mau coba ane download tapi sizenya gede banget T_T

kalo sempat tolong lokalin ya bro hyde :) :)

cimungz
27-01-2013, 01:56 AM
Might and Magicnya ngga sabar nih bro hyde hehe
The Bard's Tale ane coba di ipod temen keren juga, mau coba ane download tapi sizenya gede banget T_T

kalo sempat tolong lokalin ya bro hyde :) :)

silakan cek page one dulu yah sebelum request :obkepo:

hyde666
27-01-2013, 08:47 AM
http://img195.imageshack.us/img195/3281/52503049.jpg
Might & Magic Clash of Heroes By Ubisoft v1.1.0
Added : Jan 24, 2013
Genre : Games
Size : 508 MB
Publiser : Ubisoft
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Game in English, French, Italian, Spanish, German, Russian, Czech and Polish.

The award-winning RPG is now remastered and optimized for iPhone and iPad!
Live the epic adventure of 5 young Heroes leading their armies to save the world of Might & Magic.
Discover a unique mix of RPG and exclusive puzzle battle mechanics.

- Enjoy a 20 hours campaign, featuring impressive graphics supported by Retina Display.
- Master 10 heroes, 40 creatures with unique abilities and more than 50 artifacts.
- Challenge your friends online or offline, in 1 vs. 1 or in the brand new asynchronous mode.
- Smooth touch-based controls
- Exclusive wallpapers to unlock for your device
- Multiple Cloud saves support
- GameCenter Leaderboards
- Supports the new iPhone 5 resolution

Master Unique and Dynamic Combat Mechanics
- Art of tactics: Create offensive or defensive unit formations, master advanced combos and build up the right strategy and overcome your enemies.
- Various challenges: Defeat the enemy heroes by crossing their armies. Launch into special challenges and Boss fights. Solve puzzle battles by finding the right combinations to wipe out the enemy with a limited number of turns.
- Unit management: Earn and hire units to create the ultimate army combination.
- Heroes rising: Become more powerful after each battle by earning XP and level up your hero and units.

Live an Epic Adventure
- Vibrantly detailed settings: Explore highly detailed maps full of knights, elves, wizards, necromancers and demons and interact with a unique manga-inspired environment.
- HD art, music and sounds: Enjoy the rich Might & Magic universe on your iPhone or iPad.

If you have any feedback, please email us at apple.support@ubisoft.com

Image Preview :
http://a1792.phobos.apple.com/us/r1000/086/Purple/v4/0d/b3/b8/0db3b81e-03b2-0200-c009-92b833d47e51/mzl.ceehwmrj.320x480-75.jpg

http://a738.phobos.apple.com/us/r1000/063/Purple/v4/c7/eb/c8/c7ebc876-e5fe-398d-ce03-55f3229e633c/mzl.unppswzb.320x480-75.jpg

http://a1029.phobos.apple.com/us/r1000/098/Purple/v4/2b/a2/01/2ba201a1-1739-d009-59f5-b03a09f6c1b8/mzl.opbxlmvf.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
27-01-2013, 08:53 AM
http://img32.imageshack.us/img32/19/61660239.jpg
Sword Goddess v1.0.1
Added : Dec 27, 2012
Genre : Games
Size : 273 MB
Publiser : AniDream Co., Ltd
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
There’s a legend that the God of Creation who lived in the sacred absolute terror field created PoleyKania continent at the beginning of Chaos.As its dark side,God of Chaos(Diablo) divided the continent into two and splited the sacred fairyland(the sacred absolute terror field) into lofty haven and cursed hell.They were as incompatible as fire and water and in opposition to each other. For thousands of years, the continent has always maintaining a dynamic balance.

For the sake of breaking the balance,God of Chaos by virtue of his dark power successfully unbarred the connection route between the real world and chaos.In order to block the route and seal God of Chaos,God of Creation divided himself into seven immortal sons who were legendarily called “Seven Virtue Prophets” .Absorbing superhuman strength of God of Creation,the seven prophets respectively casted seven divine swords and integrate them into one creation divine sword,totally sealing God of Chaos at one stroke and cutting off the route.However,seven divine swords fell into secular world,placing in seven locations in the continent separately.The seven prophets built the holy cities where the divine swords located and embodied soul of the divine swords, boarding in the swords to guard the continent.

Several years have passed,human beings gradually dominated the continent.From slash-and-burn cultivation to the first country established in the continent,another several millennia have passed,human have been maintaining worship to God of Creation and seven prophets with a peaceful life.However,one day the holy land suddenly collapsed for unknown reasons.The swords instantaneously broke into fragments.Then evil forces gradually began to erode the continent with terrible wars raging.Another 200 years later,the most powerful country in the continent was established in the war—Remilia Dukedom,where gathered the most powerful Slayers, Spellswords and Hermetists in the continent.The duchy also had the most influential church—Temple Mount Congregation,whose Lord God was God of Creation.Since its founding,the duchy had always kept a tradition that every 100 years the king being a leader and the ceremony presided over by the pope in one of the domestic sacred zones—The Truth City,to hold sacrifice ceremony.

When holding the 100 sacrifice ceremony,both the king and the pope were not there,even Remilia royal household troops who taking charge of guard duty and soldiers of Remilia knight templar disappeared.A country cannot exist without a leader.The king’s only children—Princess Rosalind was proposed as the temporary king. In this emergency situation, the princess commanded several elite knights of Rosalind Princess knightage to seek her father without being communicated.
Rumors arose domestically,some sycophantic courtiers and crooked ministers also began to stir.With these people’s rumors,both generals of household troops and national defence forces dared not to send troops to that place.Rosalind Princess knightage also was ordered they shall not take reckless actions in order to wait for dispatching.At this critical moment,Miranda who was honored as one of the most powerful knights of Rosalind Princess knightage in the continent stood out bravely and left for the holy land—The Truth City by herself.

GAME FEATURES
- Characters and scenes are made by Unreal© engine technology
- Readily fighting process
- Straightforward screen control
- Kawaii plus Western violence shape a contrast beauty
- Abundant combat modes
- Elements of exploration

PLATFORM
Supporting platform:iPhone4,iPhone4s,iPhone5,iPad2,iPad3,iPad 4,iPad mini,iPod touch 5

Image Preview :
http://a1103.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/f7/7d/a9/f77da99b-66f4-8c7d-2095-fe478fdd3eb3/mzl.wfgqxnli.320x480-75.jpg

http://a497.phobos.apple.com/us/r1000/097/Purple/v4/d0/e3/b8/d0e3b84c-8bb4-6cd3-2f1e-0f4d1b9f7881/mzl.mixyxpfl.320x480-75.jpg

http://a462.phobos.apple.com/us/r1000/098/Purple/v4/2f/54/72/2f5472ba-1015-4780-f977-556bdad1eab0/mzl.mvcaqjuu.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

kland
27-01-2013, 08:53 AM
silakan cek page one dulu yah sebelum request :obkepo:

ada updatenya bro :) ane liat dari versinya.

marioteguh
27-01-2013, 09:31 AM
ada yg tahu ga game tenis meja buat ipad?


tenis meja yg pemukulnya kayak jamur itu,bolanya bunder lingkaran , mainnya ga pake net,tapi ngegolin ke gawang lawan.kayak di timezone,amazone,etc

BlueSatria
27-01-2013, 11:22 AM
kalau mau install game bajakan, ipad nya harus di JB...
kalau udah di JB,install game lewat mana saja bisa ...
tinggal pilih mau install lewat ITUNES OR IFUNBOX ....
buat saya lebih enak pakai Itunes :) , ifunbox buat masukin data2 movie dll lebih cepat .

Instalous buat install game bajakan lewat ipad langsung en yg gak punya komputer ...
bagi yg ada komputer or laptop gapain susah2 pakai instalous or appcake+... ha5x

gan ane mau nanya ne masi agak bingung...kan installous ditutup, bukannya appsync juga gak isa??jadi gimana cara lewat itunes ya kalo gak ada appsync??

styhuang
27-01-2013, 12:14 PM
gan ane mau nanya ne masi agak bingung...kan installous ditutup, bukannya appsync juga gak isa??jadi gimana cara lewat itunes ya kalo gak ada appsync??

Oh...dr kemarin lom download app sync ?....
Download saja lewat komputer,kan Yg kasih link download banyak di internet -_-!!

----------------
Sial , 2haru Yg lalu LAPTOP ACER saya ketumpa AIR T_T , untung masih Ada NEW IPAD bisa browser, tapi gak bisa download MOVIE ����������

cimungz
27-01-2013, 12:31 PM
gan ane mau nanya ne masi agak bingung...kan installous ditutup, bukannya appsync juga gak isa??jadi gimana cara lewat itunes ya kalo gak ada appsync??

http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=72079
kumpulan appsync + cara nginstallnya (saran ane pake 3rd method)

ramdhani210294
27-01-2013, 12:45 PM
agan2 yg berbaik hati, mau nanya. ane kan lg main SYMPHONICA, nah di link repo di bilang kalo mau dapet semua episode harus ngelakuin ini:

Letakkan File di atas di dalam : var/mobile/aplications/symphonica/tmp/

set permisions 775

nah, ane gak ngerti ngeletakkin file itu lwt apa? ada app khusus gitu kayak IAPfree?
mohon bantuannya newbie banget ini. thanks

BlueSatria
27-01-2013, 12:50 PM
Oh...dr kemarin lom download app sync ?....
Download saja lewat komputer,kan Yg kasih link download banyak di internet -_-!!

----------------
Sial , 2haru Yg lalu LAPTOP ACER saya ketumpa AIR T_T , untung masih Ada NEW IPAD bisa browser, tapi gak bisa download MOVIE ����������

ooo gitu ya gan...tq ya..ane kirain kena tutup jadi download lewat link lain jg gak bisa...keq servicenya uda dihentikan gitu...

lord87
27-01-2013, 05:24 PM
all yg pake kuaiyong boleh tanya ga kok speed saya lambet banget yah cmn 30KB dapetnya
padahal saya 3MB bendwithnya
tolong dong ada solusi ga hehe thx mohon bantuannya

joyyko
27-01-2013, 05:50 PM
Malem2 para sesepuh kalo shippingtycoon 2 pgn dapet coin ato duitnya ada crack2nny g? Barusan nyoba yg d page 1 g bs

esBonBon
27-01-2013, 06:04 PM
ada yg tahu ga game tenis meja buat ipad?


tenis meja yg pemukulnya kayak jamur itu,bolanya bunder lingkaran , mainnya ga pake net,tapi ngegolin ke gawang lawan.kayak di timezone,amazone,etc

maksudnya Air Hockey bro? keknya disini belom ada.. :D

hyde666
27-01-2013, 07:41 PM
http://img826.imageshack.us/img826/3961/11839759.jpg
FINAL FANTASY IV v1.0.0
Added : Dec 20, 2012
Genre : Games
Size : 413 MB
Publiser : SQUARE ENIX Co., Ltd.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5
Overview :
"FINAL FANTASY IV" has finally come to the iPhone/iPod touch/iPad!

The title first debuted in 1991 as the fourth installment in the FINAL FANTASY series. Wildly popular thanks to its unique characters and dramatic storylines, it went on to be ported to many different platforms.

FINAL FANTASY IV was the first title to introduce the Active Time Battle (ATB) system, which has become synonymous with the series. It also saw the introduction of the Augment system, which enabled the transfer of abilities from other characters and gave players an edge in battles.

This iconic title is packed with other amazing features.

- Voice acting for event scenes
Key events unfold with spoken dialogue.

- Deeply emotional portrayals
Characters go through visibly apparent emotional changes.

- A brand new mapping feature
Players start with a completely blank dungeons map, adding an element of the unknown to the mix!

- Jukebox
Players can listen to the game's music anytime they want.


Story

Stripped of his command after questioning the king, the dark knight Cecil, captain of the Red Wings airship brigade, is dispatched to the distant Valley of Mist together with Kain, his sworn comrade and commander of the Dragoons.

And so begins the epic never-before-told tale of the legendary Crystals.

----------------------------------

iOS Version Features
- Brand new 3D graphics, including backgrounds, and revamped events.
- Game difficulty has been adjusted for improved playability.
- Game Center support and plenty of achievements to be earned.
- iPhone 5 compatibility.

Image Preview :
http://a1962.phobos.apple.com/us/r1000/120/Purple/v4/0e/70/08/0e7008ce-b3d0-6fb9-e9d2-59bb12fb6006/mzl.rlrgpvhb.320x480-75.jpg

http://a911.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/10/16/de/1016deda-d48a-5970-c994-c7c22343666d/mzl.rcpgzijt.320x480-75.jpg

http://a992.phobos.apple.com/us/r1000/109/Purple/v4/d9/9c/ae/d99caeee-c25b-b319-7128-ead06691e95f/mzl.nhmtsthc.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
27-01-2013, 07:46 PM
http://img90.imageshack.us/img90/887/16422846.jpg
Ravensword: Shadowlands v1.1
Added : Jan 05, 2013
Genre : Games
Size : 510 MB
Publiser : Crescent Moon Games LLC
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The most highly anticipated Action RPG for iOS devices
is finally here!

Please note:
iPod Touch 4, iPad 1, iPhone 3GS, and lower are NOT supported.

***Chosen by Apple as Editor's Choice!***

Powered by Unity

--Enhanced for the iPad 4 and iPhone 5--
Real-time shadows and high resolution textures!


'It's hard to keep our expectations in check on this one. It could be The Elder Scrolls of mobile RPGs' 5/5
-Touch Arcade

'Crescent Moon's open-world RPG sequel might be the best-looking mobile game ever made.' IGN

'Could be one of the best-looking games on the platform' 4.5/5
-148apps

Silver Award - Pocket Gamer

From the award winning studio that brought you Ravensword: The Fallen King
and Aralon: Sword and Shadow, comes
RAVENSWORD: SHADOWLANDS.

Ravensword brings unprecedented visuals to the role playing and adventure
genre. Explore a vast and richly detailed world, gather powerful weapons, collect hundreds of items, increase your skills,
and follow a deep storyline to solve the mysteries of the Kingdom of Tyreas.

Features:

Enormous 3d world to explore
First Person and 3rd Person on the fly switching
Gorgeous and realistic scenery
Ragdoll Physics
Game Center Achievements
iCloud support
Original Soundtrack from composer Sean Beeson
Hundreds of items to use
Reflex and precision based combat with manual blocking and dodging
Various weapon types - Bows, Crossbows, Hammers, Swords, Axes
Flying Mounts
Horses
Tons of enemy types including huge prehistoric creatures.
Lockpicking
Pick Pocketing
Stealth
Magical Runes
Item enhancement
Tons of loot
Plenty of armor upgrades
Mounted combat
Decision based, multi-part Quests
Reputation and Jail System

follow @cm_games on Twitter for more updates and announcements!

Image Preview :
http://a517.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/3c/14/12/3c14124c-f08f-63c9-49a7-23d7b50c01fb/mzl.hlzbgxtc.320x480-75.jpg

http://a894.phobos.apple.com/us/r1000/100/Purple/v4/0b/fc/dc/0bfcdc08-8c38-0e31-1db8-6b9669baa6b0/mzl.jgqytxzk.320x480-75.jpg

http://a1829.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/b0/af/0a/b0af0afd-e80b-1381-18a3-d2df0a9a2716/mzl.ppiyxffq.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
27-01-2013, 07:51 PM
http://img407.imageshack.us/img407/6708/54459502.jpg
BAROQUE - The Dark, Twisted Fantasy v1.0
Added : Dec 28, 2012
Genre : Games
Size : 208 MB
Publiser : sting co.,ltd
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
[ Story Mode ]
- A dark, twisted fantasy -
The world of Baroque is one inhabited by twisted people.
Meta-Beings, Angels, the Order of Malkuth, and the "Neuro Tower" are all tangled threads of the warped tapestry that is Baroque.

- A World that changes everytime you play -
The protagonist must head to the lowest floor of the Neuro Tower and fight through the foul denizens of the world.
The Neuro Tower itself is also constantly distorting, and hence, the protagonist will be introduced to a new labyrinth every time he sets foot inside.

- Battle with Meta-Beings -
Strange and twisted Meta-Beings will impede your progress through the Neuro Tower.
You will need to use your purification abilities as well as a vast assortment of weapons, armor, and even parasites.

[ Survival Mode ]
- An acquisition score is registered into ranking -
In survival mode, an "EXP", "Time", etc. which were gained by the time it cleared or died serve as a score.
The player and others in the world can be challenged by registering this score into the GameCenter.


- Equipment only for Survival Mode "Purification Rifle"
Shoot and beat the Meta-Beings who attack and come by the "purification rifle" which makes a bullet "the fragment of a Idea Sephirah" which appears by an Meta-Being's purification!

The change of "Rifle" and "Sword" is touch the Weapon Icon of the screen right, and it can change it in an instant.

Image Preview :
http://a966.phobos.apple.com/us/r1000/082/Purple/v4/3b/8e/a8/3b8ea8ba-2831-6689-966c-22b3d98a2176/mzl.kecmfbfp.320x480-75.jpg

http://a1639.phobos.apple.com/us/r1000/108/Purple/v4/21/6e/a9/216ea940-29e6-57f8-8e43-d0bbc3ae391f/mzl.fzeufkit.320x480-75.jpg

http://a637.phobos.apple.com/us/r1000/080/Purple/v4/2f/77/f0/2f77f0ee-8534-8065-37f7-be17c5c0dcfa/mzl.rdliyujm.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
27-01-2013, 08:04 PM
http://img19.imageshack.us/img19/993/21233613.jpg
Jubeat Plus v3.0.1
Added : Dec 13, 2012
Genre : Games
Size : 957 MB
Publiser : Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.1 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
ビートを刻む「心地良さ」と、タッチパネルならではの「さわる」感覚に思わずハマル!新機軸の音楽シミュレ ーション!

ルールは簡単!
音楽に合わせて表示されるマーカーをTOUCH!
タイミングよくTOUCHして高得点を狙おう。

おなじみの楽曲を多数収録!

アップデートで続々追加配信!

◆ご注意◆
追加楽曲パックは、同じアカウント(Apple ID)を使用する事で、複数の端末でも無料で再ダウンロードが可能です。
ただし、アプリ自体を異なるIDでダウンロードしている場合は、再度料金が発生いたします。
アプリを再ダウンロードした場合や、複数の端末でダウンロードされる場合はご注意ください。

JASRAC許諾番号:
9008060068Y43030
9008060069Y45040

Image Preview :
http://a1843.phobos.apple.com/us/r1000/076/Purple/v4/56/a9/6d/56a96d48-b008-a991-ab3a-3f14ff66ceeb/mzl.lhkbtfxp.320x480-75.jpg

http://a913.phobos.apple.com/us/r1000/077/Purple/v4/40/1b/b0/401bb025-e7e8-e3d2-2ef6-1cd3e5243fee/mzl.vrbcqcso.320x480-75.jpg

http://a942.phobos.apple.com/us/r1000/111/Purple/v4/a3/b2/fc/a3b2fc63-16a9-3914-1fb9-7f2a0a12d02b/mzl.cheisppc.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
27-01-2013, 08:09 PM
http://img819.imageshack.us/img819/1539/27014682.jpg
The Walking Dead: Assault v1.0
Added : Jan 11, 2013
Genre : Games
Size : 219 MB
Publiser : Skybound LLC
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Thanks to you, Walking Dead Assault was a No1 Strategy game, Featured and Top 5 Paid App in 2012!

PLAY THE OFFICIAL GAME OF THE RECORD-BREAKING COMIC SERIES based on Robert Kirkman’s Eisner Award-winning comic series, now a hit TV show from AMC...

- OPTIMIZED FOR THE IPHONE 5 RETINA DISPLAY!

- UNIVERSAL "HD" OPTIMIZED BUILD: BUY IT ONCE FOR ALL YOUR DEVICES!

- PLAY AS MICHONNE, RICK, SHANE AND OTHER FAVORITES!


CRITICS SAY...
Feature in PocketGamer's "Top 10 best iPhone and iPad games of November 2012".

“Assault is a meaty chunk of squad-based survival horror that faithfully follows Rick and the crew through several arcs of Robert Kirkman’s award winning comic book series…Most unexpected and greatly appreciated.” –Mike Fahey, Kotaku

“So far, we're loving every second of our time with The Walking Dead: Assault. If you're into the Walking Dead universe or squad-based strategy games, you can pick this one up with confidence. Now if you'll excuse us, we're going to dive back into the post apocalyptic-world.” –Chris Reed, Slidetoplay.com


APP STORE PLAYERS SAY...
“This just came out of nowhere and I’m hooked! Can’t wait for the rest of the episodes.” –Jbannanyc

“Tremendous. Two dollars is a steal for this game.” –M4C G4M3R

“The game does an excellent job of capturing the tone and feel of the comic book The Walking Dead and packaging those tense combats moments into a squad-based real time tactical game. A must buy for The Walking Dead fans.” –Bool Zero

“I love the show and this game does not disappoint. It has the atmosphere and sets the mood for a very good zombie game. Best top down shooter I’ve ever played on iOS hands down.” –im-unarmed

“If you like the comics you will LOVE this game.” -Mstandgshs


AVAILABLE NOW! EPISODE 1: “DAYS GONE BYE”
Beginning the moment Rick awakes in hospital in issue #1, events of the game take you from those first isolated moments, through Atlanta, and ultimately to the horrific camp invasion that costs the survivors valuable allies and friends.

Play as your favourite characters from the series – Rick, Glenn, Shane, Carl, Andrea, Lori and more! Assemble and choose your ultimate team of four, hunt for supplies, upgrade, and use unique special character abilities to survive against the zombie horror!

EXCLUSIVE BONUS WALKING DEAD CONTENT!
Complete Bonus Objectives and Challenges to unlock special content including artwork and wallpapers for your device, behind-the-scenes trivia, Game Center Achievements and much more!


FEATURES
•Authentic locations from the award-winning comic series, visualized within a 3D comic book style!

•Play as your favourite characters from the comics with intuitive controls built for iOS!

•Trigger distractions such as flares and car alarms to divert attention away from you and your party – but be careful how much noise you make!

•Unlock and upgrade your characters' attributes to tilt the odds in your favor!

•Beat your friends times via Game Center Leaderboards and Challenge them using iOS6 Game Center Challenges!

Buy now or Gift this app to a friend!

COMING SOON!
Further episodes to come include “Safety Behind Bars” and “Fear The Hunters”!

These will feature other key locations, along with additional characters Tyreese, the Governor, and devastating new weapons such as Tear Gas, semi-automatic rifle, and the Flamethrower!

Image Preview :
http://a546.phobos.apple.com/us/r1000/120/Purple/v4/a7/ba/b5/a7bab596-a17b-ac09-4f86-5204c564b1f2/mzl.ebctxpwr.320x480-75.jpg

http://a1274.phobos.apple.com/us/r1000/078/Purple/v4/29/d1/54/29d154d1-693c-620e-b23e-9cc6a901e5e0/mzl.qirdswic.320x480-75.jpg

http://a373.phobos.apple.com/us/r1000/101/Purple/v4/26/45/5c/26455cd2-45e3-0ea0-025e-de6d7eadd6d8/mzl.pfulfokx.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

ichky
28-01-2013, 07:49 AM
bro, ada ultimate guitar tabs ga ??
ada yg tw caranya agar bisa liat chord"nya ?? secara harus beli dulu

thanks before

stev_stev
28-01-2013, 08:27 PM
http://img19.imageshack.us/img19/993/21233613.jpg
Jubeat Plus v3.0.1
Added : Dec 13, 2012
Genre : Games
Size : 957 MB
Publiser : Konami Digital Entertainment Co., Ltd.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.1 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
ビートを刻む「心地良さ」と、タッチパネルならではの「さわる」感覚に思わずハマル!新機軸の音楽シミュレ ーション!

ルールは簡単!
音楽に合わせて表示されるマーカーをTOUCH!
タイミングよくTOUCHして高得点を狙おう。

おなじみの楽曲を多数収録!

アップデートで続々追加配信!

◆ご注意◆
追加楽曲パックは、同じアカウント(Apple ID)を使用する事で、複数の端末でも無料で再ダウンロードが可能です。
ただし、アプリ自体を異なるIDでダウンロードしている場合は、再度料金が発生いたします。
アプリを再ダウンロードした場合や、複数の端末でダウンロードされる場合はご注意ください。

JASRAC許諾番号:
9008060068Y43030
9008060069Y45040

Image Preview :
http://a1843.phobos.apple.com/us/r1000/076/Purple/v4/56/a9/6d/56a96d48-b008-a991-ab3a-3f14ff66ceeb/mzl.lhkbtfxp.320x480-75.jpg

http://a913.phobos.apple.com/us/r1000/077/Purple/v4/40/1b/b0/401bb025-e7e8-e3d2-2ef6-1cd3e5243fee/mzl.vrbcqcso.320x480-75.jpg

http://a942.phobos.apple.com/us/r1000/111/Purple/v4/a3/b2/fc/a3b2fc63-16a9-3914-1fb9-7f2a0a12d02b/mzl.cheisppc.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: *** hidden content ***


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

ini game apa ya? penasaran tapi takut ga ngerti mainnya, bahasany jepang soalnya :(

blueapple
28-01-2013, 10:42 PM
bro hyde request game word mole yang ini donk,, makasih yaa,,
https://itunes.apple.com/us/app/word-mole/id473202622?mt=8

bluesky16th
29-01-2013, 06:23 AM
ada yang aktif di zenonia 5 gak? nampaknya hack nya uda ketahuan dan di buat preventif dari server zenonia sendiri jadi keluar tulisan " please update the game version" padahal gak ada update version nya.. ada solusi nya gak? padahal baru enak2 pake iapcracker ZZZZZzzz thanks

b3nk31
29-01-2013, 10:38 AM
Gan ane boleh request aplikasi Softbox pro for Ipad? thanks y Gan :)

raykeren99143
29-01-2013, 09:37 PM
Bro hyde yg game walking dead assault kok gak bisa maen ya , ane pake ipod 4 touch ios 501, pas awal maen tulisannya kabur gak kebaca trus mental keluar, tolongin dong bro hyde. makasi yaa

davoc
30-01-2013, 02:56 AM
Iya.
Gua blm sempat borong zen pake hack dari master styhuang, eh uda diapdet ini game.
Mungkin ada yg ketemu hack buat updatenya zenonia5 tlg dishare, hehe..

styhuang
30-01-2013, 11:54 AM
ada yang aktif di zenonia 5 gak? nampaknya hack nya uda ketahuan dan di buat preventif dari server zenonia sendiri jadi keluar tulisan " please update the game version" padahal gak ada update version nya.. ada solusi nya gak? padahal baru enak2 pake iapcracker ZZZZZzzz thanks

Update terbaru version 1.0.1,semalam saya juga dipaksa update sama server zenonia ... Ha5x
Habis update dah bisa main bro, cuma gak bisa beli zen or gold .... -_-!!!
Skrg inet pakai new iPad,gak sebebas pakai laptop buat browser sana sini end download2...ha5x

hacle
31-01-2013, 12:38 AM
Share Cheat Compitable For All Games ***

.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

ga semua game bsa, tapi ini lebih banyak dari pada iapfree / iapcracker.,

dan lebih advance lagi game" yang di support

selamat mencoba

hacle
31-01-2013, 12:57 AM
Iya.
Gua blm sempat borong zen pake hack dari master styhuang, eh uda diapdet ini game.
Mungkin ada yg ketemu hack buat updatenya zenonia5 tlg dishare, hehe..

tuh bro post gw yg dui atas ada zen bwt zeno 5

larcenayaya
31-01-2013, 06:31 AM
gan..
ada repo biar bisa beli stiker LINE gratis ga sih?..

KIMIKIMO
31-01-2013, 09:28 AM
mohon petunjuk gan, installuos saya kok ga bisa download n cydia ane bermasalah g bisa download instaluous na lagi, karena ane coba apus mau intal lagi tapi ga bisa, di sinfulliphonerepo.com na ga bisa, mohon bantuan agan-agan sekalian

hyde666
31-01-2013, 04:12 PM
mohon petunjuk gan, installuos saya kok ga bisa download n cydia ane bermasalah g bisa download instaluous na lagi, karena ane coba apus mau intal lagi tapi ga bisa, di sinfulliphonerepo.com na ga bisa, mohon bantuan agan-agan sekalian

installuos dah tutup, jadi di cydia juga dah di tutup appnya

alternatif pake appcake+

tuba149
01-02-2013, 04:17 PM
bang hyde.. sekarang kok mau download dari repo server ada notifikasi :
"Kami mohon untuk tidak menggunakan DIRECT LINK secara langsung. Silakan menuju halaman download[1] yang telah kami sediakan."
mohon petunjuk bang.. maaf noobs banget ini.. thanks.. :)

henrywijaya
01-02-2013, 08:09 PM
bro, request game ini dong
Ellie : help me out please..

Maklum, gak punya ID Apple Store.. hehe.. :D

hyde666
01-02-2013, 09:49 PM
bang hyde.. sekarang kok mau download dari repo server ada notifikasi :
"Kami mohon untuk tidak menggunakan DIRECT LINK secara langsung. Silakan menuju halaman download[1] yang telah kami sediakan."
mohon petunjuk bang.. maaf noobs banget ini.. thanks.. :)

pas ada tulisan SKIP AD di A d f. l y, klik kanan tulisan SKIP AD, trus pilih copy link location , paste ke IDM/ browser, done

tuba149
01-02-2013, 11:53 PM
pas ada tulisan SKIP AD di A d f. l y, klik kanan tulisan SKIP AD, trus pilih copy link location , paste ke IDM/ browser, done
wow.. it's worked!! thanks banget bang.. the best dah bang hyde ini.. :D

hyde666
02-02-2013, 07:51 AM
bang hyde.. sekarang kok mau download dari repo server ada notifikasi :
"Kami mohon untuk tidak menggunakan DIRECT LINK secara langsung. Silakan menuju halaman download[1] yang telah kami sediakan."
mohon petunjuk bang.. maaf noobs banget ini.. thanks.. :)


pas ada tulisan SKIP AD di A d f. l y, klik kanan tulisan SKIP AD, trus pilih copy link location , paste ke IDM/ browser, done


wow.. it's worked!! thanks banget bang.. the best dah bang hyde ini.. :D

yg mau download dah bisa secara langsung, dah dibenerin linknya, jadi download seperti biasa ya :D

hyde666
02-02-2013, 08:05 AM
http://img22.imageshack.us/img22/1263/30851254.jpg
Heroes and Castles v1.0.1
Added : Jan 17, 2013
Genre : Games
Size : 318 MB
Publiser : Foursaken Media
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The Undead Horde and their Orc and Goblin allies are at your castle gates, the King is on the brink of death, and only you stand between the enemy and complete annihilation! Choose one of 3 powerful heroes, summon an army to fight beside you, and defend your castle in Heroes & Castles, a seamless blend of 3rd person Action-RPG, Strategy, and Castle Defense elements!


-----FEATURES-----

CASTLE DEFENSE, STRATEGY, AND ACTION-RPG GAMEPLAY!
Take to the battlefield in an immersive 3rd person perspective, summon entire armies to fight beside you, and defend your castle to the death! Fight in the middle of a huge battle that you control!

UNIQUE, POWERFUL HEROES!
Level up, learn new skills and abilities, find randomized Runes and loot, and destroy your enemies with one of 3 unique heroes!

SUMMON HUGE ARMIES TO FIGHT BESIDE YOU!
Summon Dwarfs, Archers, Pikemen, Giants, Catapults, Mages and much more to aid you in your defense! Watch them battle the enemy right beside you!

BUILD AND UPGRADE YOUR CASTLE!
Build Towers, upgrade your castle walls, and build buildings to upgrade your units!

2 PLAYER COOPERATIVE MULTIPLAYER!
Team up with a random ally or one of your friends and compete in the GameCenter leader boards!

TONS OF ENEMIES TO BATTLE!
Fight against dozens of enemies on screen at once, from hordes of the Undead, to Orcs, Goblins, Ghouls, Siege Wagons, Trolls, Catapults, Mummies, and more!

ADVANCED GRAPHICS AND TONS OF FEATURES!
Incredible mobile graphics and lighting, iCloud saving, full iPhone 5 widescreen display support, and much more!

Image Preview :
http://a1297.phobos.apple.com/us/r1000/063/Purple/v4/c2/eb/73/c2eb736f-feb5-93ce-146b-6d6b05305491/mzl.kcwggorc.320x480-75.jpg

http://a436.phobos.apple.com/us/r1000/078/Purple/v4/c8/51/e2/c851e228-b723-60a0-6432-1ba6763680c0/mzl.mwwowdie.320x480-75.jpg

http://a395.phobos.apple.com/us/r1000/060/Purple/v4/f5/50/aa/f550aa8d-365e-1f9d-2d31-c74e646474b8/mzl.phxaxfrr.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:11 AM
http://img195.imageshack.us/img195/522/53036028.jpg
METAL SLUG 1 v1.01
Added : Jan 03, 2013
Genre : Games
Size : 34.2 MB
Publiser : SNK PLAYMORE
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Make your way through multiple battelfields and put an end to the
Rebel Army Leader General Morden's evil plans!!

Features list:
★Not only a perfect port of the original NEOGEO game!
In addition to its classic “ARCADE MODE”, this perfect conversion of “METAL SLUG” includes a “MISSION MODE”, allowing you to select in which stage you want to play!
You can now train yourself in your favorite stages or those which give you a hard time!

★ Receive items from rescued POWs!
You can received several items by rescuing fellow POWs during missions!
These items provide upgrades for your powerful weapons! POWs can also be found in secret places....

★ Make good use of the multipurpose tank: the METAL SLUG!
Aside from the Vulcan and Cannon attacks,you can also evade enemies' attacks by squatting and even jumping!
As a last resort you can ram your slug into the enemy troops!
Create a huge explosion by self-desctructing your slug using the "METAL SLUG ATTACK" unleashing extreme damage to your enemies.

★ A control scheme allowing for precise controls!
The "Autofire" feature allows you to fire your weapons continuously by holding down the button,
you can reposition the buttons outside of the game screen area in "Window mode".
Enjoy every corner of METAL SLUG using your own custom controls!

★Intense cooperative gameplay via the Bluetooth function!
"METAL SLUG” can be doubly enjoyed by playing with another brother-in-arms simultaneously via the Bluetooth function!
Will you be able to clear the hardest stages with your friends?

★Compatible with “GAME CENTER”!
Complete the maximum number of “ACHIEVEMENTS” in order to increase your "METAL SLUG" Player Rank!
Beat the best scores and become World’s Number 1!!

Image Preview :
http://a1346.phobos.apple.com/us/r1000/063/Purple/v4/c8/c1/6e/c8c16e15-923a-6c8d-d1cb-a23d5c8140dd/mzl.pgaiqjyd.320x480-75.jpg

http://a1719.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/b7/83/5e/b7835e39-be50-8107-d742-8c60a9de9a2b/mzl.zmffqlsz.320x480-75.jpg

http://a402.phobos.apple.com/us/r1000/096/Purple/v4/e8/6f/da/e86fdac7-7a31-a872-2aa5-8c22f305aead/mzl.slquojix.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:17 AM
http://img441.imageshack.us/img441/5959/89680967.jpg
Undead Slayer v1.0.1
Added : 31 January 2013
Genre : Games
Size : 42.5 MB
Publiser : NHN Corp.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Evil forces have swept across Ancient China.
Battle your way through endless hordes of Undeads.
Become the hero to restore the Empire. SLAY or be SLAIN!

Review
***** "Awesome Game!! Epic"
***** "Wow! Amazing cool graphics!! I love this game!! A guy made this all by himself??"
***** "Fun & Simple Controls! "

Features
FREE TO PLAY
Simple & Easy to pick up gameplay.
90 Stages of Hack-and slash action
20 Unique skills with dazzling effects
One developer does it all!

Image Preview :
http://a1441.phobos.apple.com/us/r1000/119/Purple/v4/fc/16/01/fc16015c-5053-e727-3632-5dbf55e39c51/mzl.lijexjjp.320x480-75.jpg

http://a736.phobos.apple.com/us/r1000/083/Purple/v4/f3/b4/d1/f3b4d16b-fd3b-0986-efdd-c6692cffd6b9/mzl.cekfjkfy.320x480-75.jpg

http://a1785.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/ca/eb/49/caeb4978-2f0f-1c46-d5e3-79b6c2e9ef12/mzl.oyeanynn.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:24 AM
http://img221.imageshack.us/img221/6651/97095719.jpg
DevilDark: The Fallen Kingdom v2.6.2
Added : Jan 26, 2013
Genre : Games
Size : 95.9 MB
Publiser : Triniti Interactive Limited
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
*NOW FREE w/ NEW MULTIPLAYER and WIDESCREEN GRAPHICS for iPhone 5!*
wage WAR against an ANCIENT EVIL and become the HERO you were BORN TO BE! the WORLD'S FATE is in YOUR HANDS!

★★★★★

An old king's greed has unleashed a plague of evil upon the land, and destiny has chosen you to banish the monsters. The time has come to take up arms and deliver your people from darkness! But beware! As you grow stronger, so will your foes. You'll need every skill and weapon in your arsenal to prevail. Do you have what it takes?

★★★★★

✓ GORGEOUS RETINA GRAPHICS
✓ Discover a MASSIVE WORLD!
✓ Find EPIC LOOT!

★★★★★

✓ TAKE ON BOSSES IN MULTIPLAYER!
✓ TONS of BRUTAL WEAPONS!
✓ DEVASTATING WEAPON SKILLS!
✓ DOZENS of QUESTS!
✓ HORDES of ENEMIES!
✓ DEEP SKILL SYSTEM!
✓ INSANE BOSSES!

Image Preview :
http://a374.phobos.apple.com/us/r1000/079/Purple/v4/ea/af/cd/eaafcd5d-e621-9aa2-98c1-0eb6a9d50693/mzl.zosfxnik.320x480-75.jpg

http://a455.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/d0/d7/d7/d0d7d739-cc24-94f6-e191-afdfe4eec7dc/mzl.tzcjvkeo.320x480-75.jpg

http://a941.phobos.apple.com/us/r1000/067/Purple/v4/c5/ce/14/c5ce1446-dbb3-73ff-756b-1457bd48ee24/mzl.xkxawqpa.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:38 AM
http://img521.imageshack.us/img521/9379/48355333.jpg
Apocalypse Max: Better Dead Than Undead v1.2
Added : Oct 24, 2012
Genre : Games
Size : 293 MB
Publiser : Wandake LLC
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
148apps: "For fans of the side-scrolling shoot-em-up, Apocalypse Max delivers quite a lot in a fairly compact package. Requiring a fair amount of concentration, but never overly harsh, it wants you to be a survivor and will equip you with the appropriate weapon to do so."

TheVerge: "With the zombie shooter, Wandake Game Studios reminds us why we love killing undead, by doing what everyone else has done. Just better."

TouchArcade: "We're digging Max. The production elements are off the wall good, which helps. But more importantly, we're clicking with its action. Solid pacing keeps you moving, while sharp level design keeps introducing interesting choices."

PocketGamer: "Enter the no-nonsense star of Wandake's new blood splattered side-scroller Apocalypse Max: Better Dead Than Undead. He's got guns. He's got knives. He's called Max."

Modojo: "When it comes to iPhone and iPad, 2D graphics don't get much better than Apocalypse Max: Better Dead Than Undead, a side-scrolling zombie shooter from Wandake Studios."

The iPhone App Review: "The overall graphics and images of Apocalypse Max are pretty stellar. Animation is also spot on."

Apptudes: "“…Max is an high quality action title for any iPhone or iPad user looking for some run and gun gameplay.”



Overrun by a mysterious strain of mutant zombies, Hellthroat Island has never been more in need of a real hero. You, Apocalypse Max, are the lone survivor of this zombie apocalypse.

Journey through 20 levels of heart-thumping, adrenaline-pumping action spread out over 9 perilous worlds! Master in-air maneuvers as you find your way around precarious platforms. Discover secret treasures and collect gold as you overcome more than 16 wacky types of zombies. Unlock over 18 insane weapons and find crazy ways to blast past your enemies.

Don't like guns? Wanna get up close and personal? No problem! Rip apart your foes with your oversized, battle-hardy combat knife.

For the first time ever on iOS, Wandake Studios present to you the re-invention of the classic retro platforming experience. Apocalypse Max combines timeless zombie slaying fun with free roaming, acrobatic platforming awesomeness to create an action packed, hack-n-slash, shoot-em-up adventure like the world has never seen before!

Engage in the epic and timeless battle of man against zombie in this fast action, 2D adventure with Apocalypse Max!

FEATURES

VAST WORLDS--
Explore rich and deep content. Lead Max through 20 unique levels across 9 distinct regions for hours of gaming entertainment.

UNIQUE HAND-DRAWN ARTWORK--
See beautifully designed and stylized 2D artwork within each level of the game, along with fast and lively animations.

WIDE ARRAY OF ENEMIES--
Test your hand-to-hand combat skills with a variety of enemies, and eliminate 16 different and creepy zombie types

ADVANCED WEAPONRY--
Select from a variety of over 20 different types of weapons and ammo that you can use to slice, shoot, and blow up zombies.

UNIVERSAL APP--
Enjoy on your iPod, iPhone or iPad!

Image Preview :
http://a509.phobos.apple.com/us/r1000/064/Purple/v4/8b/cb/d9/8bcbd96e-51b0-f41a-9333-a33c4b043d81/mzl.cldjrqot.320x480-75.jpg

http://a1567.phobos.apple.com/us/r1000/079/Purple/v4/b4/ea/a6/b4eaa667-541f-909f-ef19-480a0c2f3c16/mzl.jzkdoicq.320x480-75.jpg

http://a593.phobos.apple.com/us/r1000/097/Purple/v4/9f/bd/97/9fbd97f4-4200-5b37-5ea1-6d07371a0784/mzl.krcqhdjd.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:48 AM
http://img132.imageshack.us/img132/1203/25290790.jpg
Secrets Folder Pro (Lock your sensitive data) v1.0.4
Added : Jan 29, 2013
Genre : Apps
Size : 6.1 MB
Publiser : Gu Jing
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
➤ FEATURED IN iTunes IN 273 PLACES.
➤ NEW VERSION ADDS FAKE PASSCODE, BREAK-INS LOG AND HTTPS USER AUTHENTICATION SUPPORT.

Secret Folder is designed for your sensitive data. Now, you can place all your most important photos, videos, notes, contacts, bank accounts, voice memos and browse bookmarks all in one place and lock them with passcode.

★★ FEATURES ★★

√ Passcode Lock
- Simple Passcode (4 digit number)
- Complex Passcode
- Dot Pattern Passcode
- Fake Passcode mode

√ Break-Ins and Log-Ins log
- Photo Break-Ins
- Photo Log-Ins
- Capture locations

√ Photos
- Similar to iOS Photos app
- New、Delete、Rename、Sort Album(s)
- Lock Album with password
- Take a photo
- Import all photos and videos from photos library (includes EXIF info)
- Save all photos and videos to photos library (includes EXIF info)
- Delete and email photos
- Copy, move photos between Albums
- Copy, Print, Email and "Open in" photo.
- Supports slide showing
- Orientation lock support

√ Notes
- Similar to iOS Notes app
- Search by keyword
- New, delete and share note
- Supports custom font

√ Contacts
- Similar to iOS Contacts app
- Search by keyword
- New, delete and edit contact
- Batch importing contacts from address book
- Bach saving contacts to address book
- Share contact via vCard
- Supports most common contact fields and you can add custom fields

√ Accounts
- Search by keyword
- Credit card manager
- Bank account manager

√ Browser
- HTTPS user authentication support
- Bookmark and history manager
- Multiple pages browsing (for iPhone)
- Multiple tabs browsing (for iPad)
- Open link in new page or tab
- Integrates Google, Bing and Baidu search engines
- Tweet page link
- Print page

√ Voice Memos
- Search by keyword
- Record and playback
- Rename, delete and share voice memo
- Open/close speaker

√ Other
- Universal app
- Retina display support
- Compatible with iOS 6 and iPhone 5

Image Preview :
http://a715.phobos.apple.com/us/r1000/110/Purple/v4/fb/27/59/fb275944-4687-e3bb-3c55-a1b29bb96a98/mzl.bflqbrnx.320x480-75.jpg

http://a203.phobos.apple.com/us/r1000/114/Purple/v4/cc/cf/1b/cccf1bb7-8785-fe16-7935-b422f930c340/mzl.iwldllvs.320x480-75.jpg

http://a1081.phobos.apple.com/us/r1000/083/Purple/v4/c9/50/84/c9508460-1e75-4d07-962b-9b30565f488e/mzl.hgtxjrfk.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 09:03 AM
http://img138.imageshack.us/img138/3197/39297323.jpg
Alien Zone v1.03
Added : Jan 29, 2013
Genre : Games
Size : 133 MB
Publiser : qinglong zeng
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 5.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
PLEASE NOTE THAT THE GAME DOESN'T WORK ON IPAD 1,IPHONE3GS,IPHONE4,IPOD TOUCH4

* Unlock Talents
* Added New Weapons: Mantlet, Dual Weapons

AlienZone is an RPG shooter that upholds utmost excellence in its vibrant graphics and gameplay variety. Players will improve themselves constantly in the war against aliens, and challenge high-level monsters to obtain more powerful equipment. In the search for better gear, players must balance all aspects of their stats, including Crit rate, Defense, HP, etc. with a slew of Talents for them to choose from. These increase gameplay entertainment as well as the randomness factor, preventing the game from going stale during the wanton bloodshed.

Image Preview :
http://a826.phobos.apple.com/us/r1000/116/Purple/v4/d9/b2/c2/d9b2c23e-005a-6450-8010-68d40c3cc658/mzl.nazetsve.320x480-75.jpg

http://a1719.phobos.apple.com/us/r1000/063/Purple/v4/c3/b2/aa/c3b2aa8b-be33-d80d-6281-35855fd0b73f/mzl.fgkstysf.320x480-75.jpg

http://a806.phobos.apple.com/us/r1000/089/Purple2/v4/27/da/c1/27dac100-5c5c-7a29-5c06-affafbac39eb/mzl.fdkytdjr.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 09:18 AM
http://img32.imageshack.us/img32/8558/birthdaycakec7.jpg

2 Februari 2013
happy birthday to antihackerlink (2009-2013)
yg mau ucapin bisa juga lgsung ke https://twitter.com/ahrepost ayo guys support us

Limline
02-02-2013, 11:38 AM
http://img171.imageshack.us/img171/3029/38438847.jpg

GamePlayer - CheatEngine for iPhone/ iPad/ iPod Touch

GamePlayer merupakan sebuah cheat enggine pada iOS yang digunakan untuk merubah nominal angka pada sebuah game, langsung aja berikut ini panduan dan tools yg di butuhkan :

1. Aplikasi GamePlayer download dari Cydia pada repo : http://repo.biteyourapple.net/
2. Aplikasi Backgrounder daownload dari Cydia pada repo : http://apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/

GamePlayer digunakan untuk merubah nilai angka pada sebuah game, angka yg di rubah biasanya Point, Coin, Uang, HP, MP dll yg berhubungan dengan angka.
Backgrounder digunakan untuk memaksa sebuah game tetap berjalan walaupun sudah menekan tombol home pada iDevice.

Setelah GamePlayer dan Backgrounder terinstal di iDevice, cari game target yg mau di hack, misalkan Final Fantasy IV (mau merubah nilai Gil/uang)
*** hidden content ***

Yah kira-kira begitulah langkah2nya untuk memodifikasi nilai angka dari sebuah game. Dah coba beberapa game seperti JetPack Joyride dll, sukses.
Perhatian : Kerusakan pada game / save data bukan tanggung jawab saya, Do With Your Own Risk

kk saya mao tanya, kok saya pas masuk k gamepalyer, failed kenapa y?
tq

hyde666
02-02-2013, 11:47 AM
kk saya mao tanya, kok saya pas masuk k gamepalyer, failed kenapa y?
tq

dah di restart belum idevicenya? restart dulu biasanya trus bisa

hyde666
02-02-2013, 07:09 PM
http://img853.imageshack.us/img853/8940/39186747.jpg
Ninja Ponk v2.0
Added : Jan 28, 2013
Genre : Games
Size : 16.8 MB
Publiser : "ALIEN WORM" Marcin Konczakowski
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
If you want to become a Ninja Master you must have one crucial skill.... Bouncing!

In the tough life of a Ninja full of spying, sabotage and infiltration there is always something to jump over. You have to stay focused and concentrated!

★ HIGHLIGHTS ★

✔ 6 beautiful, detailed lands where you can enjoy the pure pleasure of bouncing
✔ Extremely simple but insanely addictive MOVE & BOUNCE gameplay!
✔ Tiny Ninjas
✔ Awesome bonuses
✔ Arcade & Endless gameplay modes
✔ A lot of additional, unlockable content and gameplay modifications
✔ Gorgeous HD Retina graphics - looks dead good on iPhone 4S/4
✔ Game Center with 33 tricky achievements and 7 different leaderboards
✔ Facebook & Twitter integrations – show high scores to your friends
✔ Supports all Devices!

★ FREE Updates Coming Soon! ★
More LANDS
More UNLOCKABLE CONTENT
More cool FEATURES

Image Preview :
http://a1042.phobos.apple.com/us/r1000/087/Purple/v4/eb/fb/b0/ebfbb07f-3fe8-eab4-1b36-6db7ece307b0/mzl.brauplqj.320x480-75.jpg

http://a1801.phobos.apple.com/us/r1000/072/Purple/v4/c8/9d/b9/c89db949-9791-1f21-5341-136932002c1f/mzl.bbztzjly.320x480-75.jpg

http://a1648.phobos.apple.com/us/r1000/061/Purple/v4/f7/fe/25/f7fe2587-2c23-fe31-64ce-a3b223e0db6d/mzl.stzrqero.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 07:15 PM
http://img809.imageshack.us/img809/104/59798273.jpg
Karateka v1.01
Added : Jan 11, 2013
Genre : Games
Size : 644 MB
Publiser : Karateka LLC
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later.
Overview :
*IMPORTANT* Karateka requires iPhone 4S or newer, iPad 2 or newer, or 5th-gen iPod Touch. "Instantly, addictively fun" -MacLife

Karateka will charm you with its classic love story set in feudal Japan. Fight to save the lovely Mariko from the evil warlord Akuma and reunite her with her True Love!

"For those who remember the original, the new Karateka must not be missed. And to those with no prior knowledge: you have a excellent, new experience in store." -Touch Arcade (4.5 stars)

"With a stunning makeover and simplistic but compelling action, this terrific update brings Karateka into the 21st century in style." -Cnet

****

BREATHTAKINGLY CINEMATIC

From PRINCE OF PERSIA creator Jordan Mechner, the original side-scrolling karate classic comes to new life on iPad and iPhone with art by Jeff Matsuda (The Batman) and music by Grammy-winning composer Christopher Tin (Civilization IV).

FANTASTIC FIGHTING

Easy to grasp yet challenging to master, the rhythm-based karate combat tells a simple human story. Three suitors vie to save Mariko: A fearsome Brute, a noble Monk, and her brave True Love.

HIGHLY REPLAYABLE

"A brilliant life system that delivers variety in the gameplay as well as incredible replay value; you won't want to stop playing until you rescue Mariko as her True Love and see the storybook ending." - Touch Arcade

PUNCH THE HAWK!

"Fun for those of us who played the original on an Apple II, Commodore 64, or even an NES, but younger gamers will still appreciate the unique style and easy-to-learn gameplay." -ArsTechnica

"Karateka is widely considered to be one of the greatest 8-bit home computer games ever created. It wasn't a game so much as a living story that you, the player, were a part of... The new Karateka legitimately feels like it might be what Mechner's original idea would have been, if then were now." - Touch Arcade

*IMPORTANT* Karateka requires iPhone 4S or newer, iPad 2 or newer, or iPod Touch (5th generation). Karateka does NOT support earlier devices such as iPad 1, iPhone 4, and iPhone 3GS.

Image Preview :
http://a1052.phobos.apple.com/us/r1000/101/Purple/v4/87/6a/d0/876ad0df-772c-d333-1573-13eae71a68a5/mzl.djgcszrh.320x480-75.jpg

http://a754.phobos.apple.com/us/r1000/113/Purple/v4/18/0c/9b/180c9b98-f9c0-706e-abf9-5ea88202bf9f/mzl.nmjxmxqd.320x480-75.jpg

http://a651.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/70/77/77/707777c7-341e-86e7-79a9-80f4c4ee92cd/mzl.roassqgj.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 07:23 PM
http://img802.imageshack.us/img802/8347/42312196.jpg
WarCom: Genesis v1.1.1
Added : 15 January 2013
Genre : Games
Size : 145 MB
Publiser : Triniti Interactive Limited
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation), iPad 2 Wi-Fi, iPad 2 Wi-Fi + 3G, iPad (3rd generation), iPad Wi-Fi + 4G, iPad (4th generation), iPad Wi-Fi + Cellular (4th generation), iPad mini and iPad mini Wi-Fi + Cellular. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The world’s resources are running out, plunging the planet into bloody chaos. From the ashes of the old order rise three mighty factions: the fundamentalist Fatwa, the enigmatic RAD, and the brash WarCorps. WarCorps has an elite covert action team used only for the most dangerous missions, and you’re its newest member. Welcome to the HellHawks.

★★★★★
✓ Intense action and spectacular special effects
✓ Over 60 story missions
✓ 4 unique characters
✓ Retina-ready for iPhone 5, iPhone 4S, and iPad 3!

★★★★★
✓ Gorgeous graphics
✓ Immersive 3D environments
✓ Cunning enemy AI
✓ Earn dozens of badges and achievements
✓ Over 100 powerful items

Image Preview :
http://a1114.phobos.apple.com/us/r1000/067/Purple/v4/a4/93/6e/a4936e86-267d-92c3-a71f-eb69c514acb6/mzl.vdcuulcj.320x480-75.jpg

http://a781.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/b1/0c/e9/b10ce9ec-a910-ee4d-ff8f-5c9d01194bbf/mzl.ebukviqf.320x480-75.jpg

http://a406.phobos.apple.com/us/r1000/087/Purple/v4/84/a4/c0/84a4c0f4-430a-649b-fabd-50583df38856/mzl.tnadfbsk.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 07:29 PM
http://img17.imageshack.us/img17/461/10536166.jpg
WhatsApp Messenger v2.8.7
Added : Dec 07, 2012
Genre : Apps
Size : 11.0 MB
Publiser : WhatsApp Inc.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and all other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, colleagues and family. Switch from SMS to exchange messages, pictures, audio notes and video messages with WhatsApp users at no cost. All features are included without the need for extra in-application purchases.

*********************************
WHY USE WHATSAPP:
*********************************

* NO HIDDEN COST: Once you and your friends download the application, you can use it to chat as much as you want. Send a million messages a day to your friends for free! WhatsApp uses your Internet connection: 3G/EDGE or Wi-Fi when available.

* MULTIMEDIA: Send Video, Images, and Voice notes to your friends and contacts.

* GROUP CHAT: Enjoy group conversations with your contacts. Add or Remove group participants, change group subject and set a group icon.

* PERSONAL: Set a profile photo which will be shown to all your contacts

* NO INTERNATIONAL CHARGES: Just like there is no added cost to send an international email, there is no cost to send WhatsApp messages internationally. Chat with your friends all over the world as long as they have WhatsApp Messenger installed and avoid those pesky international SMS costs.

* SAY NO TO PINS AND USERNAMES: Why even bother having to remember yet another PIN or username? WhatsApp works with your phone number, just like SMS would, and integrates flawlessly with your existing phone address book.

* NO NEED TO LOG IN/OUT: No more confusion about getting logged off from another computer or device. With push notifications WhatsApp is ALWAYS ON and ALWAYS CONNECTED.

* NO NEED TO ADD BUDDIES: Your Address Book is used to automatically connect you with your contacts. Your contacts who already have WhatsApp Messenger will be automatically displayed under Favorites, similar to a buddy list.

* OFFLINE MESSAGES: Even if you miss your push notifications or turn off your iPhone, WhatsApp will save your messages offline until you retrieve them during the next application use.

* AND MUCH MORE: Share location and places, Exchange contacts, Custom wallpaper, Custom notification sounds, Landscape mode, Message timestamps, Email chat history, Broadcast messages and media to many contacts at once, and much much more!

What's New in Version 2.8.7

- fix multimedia sharing in iOS 4.3 (sorry)
- many bug fixes and crash fixes
- in iOS 6 open shared locations in native Maps app
- fix "All Media" navigation flow
- many other optimizations and improvements

Image Preview :
http://a1083.phobos.apple.com/us/r1000/067/Purple/v4/5b/8e/b3/5b8eb34d-b08c-5a69-610a-f36993c6e032/mzl.fkywzupp.320x480-75.jpg

http://a55.phobos.apple.com/us/r1000/061/Purple/v4/44/7e/49/447e495e-401d-a6d9-1287-b7d323eb5120/mzl.jdjfaahv.320x480-75.jpg

http://a1631.phobos.apple.com/us/r1000/104/Purple/v4/27/b3/ce/27b3ce1e-72fc-be4a-f955-bcffddbf509c/mzl.iximsyud.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 07:39 PM
http://img515.imageshack.us/img515/6499/30339921.jpg
Banana Kong v1.0.4
Added : 24 January 2013
Genre : Games
Size : 43.1 MB
Publiser : FDG Mobile Games GbR
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Run, jump, bounce and swing on vines as you help Banana Kong to outrun a huge banana avalanche! Keep full control with highly responsive single-finger tap and swipe controls.

Ride the boar or fly with the toucan to overcome dangerous obstacles like massive boulders, crocodiles, piranhas and boiling lava. Nature can be a cruel enemy…

While you dash through the jungle you'll be able to outrun your friends! Thanks to full Game Center integration you can see your friends best distance right in the game.
Compare your high scores and unlock achievements while improving your playing style.

A highly dynamic game engine will provide endless fun in this endless run. Each session is a new challenge as the level is built randomly on the fly.

Collect as many bananas as possible to fill your energy bar. Use a power-dash to destroy obstacles or take alternative routes like the deep underground cave area or treetops.
Find secrets and unlock extras to get the most out of the game.

Kotaku: 'If Donkey Kong Country Were an Endless Runner, It Would Look Something Like This'

Features:
- iPhone 5 widescreen support
- Retina Display support
- Full Game Center integration
- Ride animals
- One thumb controls
- 10 seconds from launching the game to playing it.

Image Preview :
http://a1078.phobos.apple.com/us/r1000/072/Purple/v4/6f/88/12/6f881295-1fc9-fddc-413b-419574da6cb5/mzl.jfcyoqfy.320x480-75.jpg

http://a1814.phobos.apple.com/us/r1000/073/Purple/v4/f6/21/68/f6216809-f792-1022-d7be-7f6ad9cce760/mzl.nscwtijp.320x480-75.jpg

http://a1384.phobos.apple.com/us/r1000/098/Purple/v4/16/68/33/166833be-e72f-9992-52b2-5caf1367ed40/mzl.pruafjuu.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 07:44 PM
http://img685.imageshack.us/img685/3545/75912046.jpg
Facebook Messenger v 2.1.1
Added : Jan 16, 2013
Genre : Apps
Size : 10.7 MB
Publiser : Facebook, Inc.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
Text your friends for free. Get Facebook Messenger to instantly reach friends on their smart phones, feature phones or desktop computers. In addition to sending free texts, you can also:
- Chat with a group
- Send voice messages, photos, smileys and other emoji
- Get push notifications
- Know who’s seen your messages
- Include your location
Messenger does all this using your existing data plan.

Image Preview :
http://a550.phobos.apple.com/us/r1000/107/Purple/v4/94/13/c8/9413c848-7287-32e8-fc7a-64e912b6f089/mzl.wezibpji.320x480-75.jpg http://a546.phobos.apple.com/us/r1000/105/Purple/v4/b5/13/49/b513491f-0b1d-dda8-40f3-cbafc056f1df/mzl.cseurrxj.320x480-75.jpg http://a867.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/ed/d9/cf/edd9cf8d-b1fe-fbac-3c8e-3a8a067464d3/mzl.qqpgcdxc.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 07:50 PM
http://img839.imageshack.us/img839/1921/89996460.jpg
Temple Run 2 v1.0.1
Added : Feb 02, 2013
Genre : Games
Size : 40.3 MB
Publiser : Imangi Studios, LLC
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.2 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The sequel to the smash hit phenomenon that took the world by storm!

With over 170 million downloads, Temple Run redefined mobile gaming. Now get more of the exhilarating running, jumping, turning and sliding you love in Temple Run 2!

Navigate perilous cliffs, zip lines, mines and forests as you try to escape with the cursed idol. How far can you run?!

FEATURES

★ Beautiful new graphics
★ Gorgeous new organic environments
★ New obstacles
★ More powerups
★ More achievements
★ Special powers for each character
★ Bigger monkey!!!

Become a fan of Temple Run on Facebook:
http://www.facebook.com/TempleRun

Image Preview :
http://a1867.phobos.apple.com/us/r1000/110/Purple2/v4/59/f3/c9/59f3c953-7f72-ed49-8165-8bffdea35258/mzl.cdhzrvoc.320x480-75.jpg http://a1117.phobos.apple.com/us/r1000/068/Purple/v4/da/f1/79/daf1790a-31a7-e405-99b9-35d00b04a79d/mzl.cqrshlei.320x480-75.jpg http://a556.phobos.apple.com/us/r1000/095/Purple/v4/db/13/41/db1341ad-3a52-f236-b710-1f4541712848/mzl.ungraucf.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:00 PM
http://img585.imageshack.us/img585/1618/81616030.jpg
Dungeon Lore v1.0 (iPad)
Added : Jan 31, 2013
Genre : Games
Size : 96.9 MB
Publiser : Thomas Pasieka
REQUIREMENTS: Compatible with iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
Dungeon Lore is a unique turn based role playing game for iOS (iPad). Enjoy dark gritty dungeons at your own pace. Search for loot and disable dangerous traps along the way. Fight various monsters in this quest based fantasy game.

Dungeon Lore features:

• Turn Based Tactical RPG (non-grid based)
• Complete camera freedom! Rotate and zoom in all directions!
• Unique Looting System featuring almost 350 different objects
• 90 Achievements in total!
• Hand crafted beautiful dangerous dungeons and hunting grounds.
• Quest based gameplay
• Combat system featuring Melee, Ranged and Magic attacks
• High replay value due to monsters getting stronger when player levels up and random loot.
• Atmospheric soundtrack and sound fx composed exclusively for the game
• Hunting grounds to train and gain gold
• Hours of challenging gameplay
• Class-free dungeon exploration
• Search for traps and disable them using your skills!
• Raise character statistics to your needs and game style.
• Character creation process which allows to set stats and skills
• Magic system with 4 Elementals fighting at your side
• Incredible atmospheric and highly detailed dungeons
• Progress at your own pace. Stress free.
• Use Magic potions, rings and ear-rings to enhance your hero!

Image Preview :
http://a347.phobos.apple.com/us/r1000/096/Purple/v4/e4/96/dc/e496dc76-bf75-a493-185b-42e5e5506788/mzl.eqswgbgz.480x480-75.jpg

http://a1541.phobos.apple.com/us/r1000/085/Purple/v4/c4/3b/00/c43b0089-a1f6-1855-9f3c-219886953b14/mzl.vvcnoyrj.480x480-75.jpg

http://a892.phobos.apple.com/us/r1000/088/Purple/v4/c9/b0/d9/c9b0d90a-ea07-9115-655d-f54b5668ae14/mzl.djtsgpmd.480x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

reinaldo66
02-02-2013, 08:03 PM
gan hyde
request Asphalt 7 v1.0.7 http://ipastore.me/index.php?act=appdetail&appid=n2Zp
Gangstar Rio: City of Saints v1.3.0 http://ipastore.me/index.php?act=appdetail&appid=n2lolg==

ditunggu gan link reponya

hyde666
02-02-2013, 08:14 PM
http://img24.imageshack.us/img24/364/33592582.jpg
Kingdom Rush HD v1.71 (iPad)
Added : Nov 15, 2012
Genre : Games
Size : 213 MB
Publiser : Armor Games Inc
REQUIREMENTS: Compatible with iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
***** #1 Strategy Game on the iPad *****
***** Retina Enhanced for the new iPad *****

"One of the most engaging TD games we've played on an iPad"
-Slidetoplay.com (STP Score of 4 out of 4 "Must Have")

"This is easily one of the best TD games currently in the App Store"
-Gamezebo.com (4.5 out of 5 Stars)

"Kingdom Rush can be filed in the thin folder marked "games that are pretty much perfect"
-JayisGames.com

"This is one kingdom you'll be in no rush to escape from"
-PocketGamer (Gold Award - Score 9)

"Kingdom Rush proves that the defense genre is still alive."
-148Apps (4.5 Stars out of 5) Editor's Choice

"Ironhide Game Studios’ new game Kingdom Rush adds a much-needed shot of non-EA blood to the iPad charts."
-InsideMobileApps

"TD with a Touch of Excellence"
-toucharcade.com (4.5 stars out of 5)

The acclaimed action fantasy defense game is now available for iPad in High Definition! Get ready for an epic journey to defend your kingdom against hordes of orcs, trolls, evil wizards and other nasty fiends using a vast arsenal of towers and spells at your command!

Fight on forests, mountains and wastelands, customizing your defensive strategy with different tower upgrades and specializations! Rain fire upon your enemies, summon reinforcements, command your troops, recruit elven warriors and face legendary monsters on a quest to save the Kingdom from the forces of darkness!

Kingdom Rush highlights:

• Epic defense battles that will hook you for hours!
• Command your soldiers and see them engage in hand to hand cartoon battles!
• 8 specialized tower upgrades to customize your strategy! Mighty Barbarians, Arcane Wizards, Forest Rangers to name a few.
• Over 18 tower abilities! Have your Sorcerers summon earth elementals and polymorph your enemies!
• Over 30 different enemies, from Goblins to Demons each with their own skills! (Beware of the mountain Trolls!)
• Intense boss fights never seen on a defense game!
• Hours of gameplay with over 50 achievements
• Extra game modes that will challenge your tactical skills to the limit.
• High definition awesome illustrated cartoon art!
• In-game encyclopedia with information from your towers and enemies.

*** iPad 1 users : Kingdom Rush is a memory intensive game so it is recommended you close background applications before playing.

Image Preview :
http://a843.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/ad/ef/d4/adefd447-6dbd-3c1e-cad4-c49e6cc6ba2b/mzl.wmqcsobx.480x480-75.jpg

http://a211.phobos.apple.com/us/r1000/071/Purple/v4/76/2d/78/762d7810-a77c-8634-8083-a371f28cb0c2/mzl.xmslunzi.480x480-75.jpg

http://a321.phobos.apple.com/us/r1000/114/Purple/v4/77/5f/65/775f65a3-2f2b-0d9e-ec4d-98bed8532d87/mzl.hkaacxnb.480x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:18 PM
gan hyde
request Asphalt 7 v1.0.7 http://ipastore.me/index.php?act=appdetail&appid=n2Zp
Gangstar Rio: City of Saints v1.3.0 http://ipastore.me/index.php?act=appdetail&appid=n2lolg==

ditunggu gan link reponya

Oke bro di tunggu aja ya
btw link dari ipastore.me ga bisa ya, habis masukin capca masuk ke capca lagi.. pdhal lumayan lengkap tu website

hyde666
02-02-2013, 08:23 PM
http://img716.imageshack.us/img716/6149/12050390.jpg
FINAL FANTASY ALL THE BRAVEST v1.0.0
Added : 17 January 2013
Genre : Games
Size : 32.5 MB
Publiser : SQUARE ENIX Co., Ltd.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
■The Active Time Battle system is back with the largest parties in FINAL FANTASY history!
FINAL FANTASY ALL THE BRAVEST is a touch-action RPG in which you continuously battle enemies to advance through the game’s many stages. Defeating foes earns you the experience points you need to level up, which in turns grants you character slots to add more and more members to your party.
Combat is based on the classic Active Time Battle (ATB) system of the FINAL FANTASY series. Every character possesses an ATB gauge that displays the time remaining until that character can execute an action. When the gauge is full, simply tap or drag your finger over the character to attack. Touch multiple characters in quick succession to experience exhilarating and fast-paced battle unlike anything you’ve ever played before!
Once every three hours, the Fever option will appear. Once activated, you will be able to attack without waiting for ATB gauges to refill as long as the chocobo-themed music is playing. Deal as much damage as you can before the battle fever ends!

■Characters, enemies, and music from throughout the FINAL FANTASY series!
Progress through the game to unlock over 20 different classic jobs, including warrior, monk, red mage, and more! Each job brings its own special abilities to the battleground, where you will encounter timeless FINAL FANTASY foes such as behemoths, bombs, and cactuars. At the end of each stage waits a harrowing encounter with a fiendish FINAL FANTASY boss!
The game’s musical library comes packed with over 30 songs from the series, the majority of which are themes from battle. The perfect soundtrack to listen to as your crush your enemies and see them driven before you!

■Track your collection of every character, enemy, and item with in-game catalogs!
The game’s three catalogs will keep a record of every character that joins your ranks, every enemy you encounter, and every item you obtain. Collect them all and open the catalogs to flip through the nostalgia whenever you like!

■Take part in leaderboards and social networking features!
Global leaderboards will rank players based on stats such as the amount of damage dealt in the course of a single Fever. You will also be able to track progress and other feats using the game’s achievement system. Social networking features allow you to post directly to Facebook and Twitter, and reward you for doing so by granting additional member slots. Post and tweet away to increase the size of your party for battle!

■Purchase premium characters and new game worlds!
The in-game shop offers access to 35 famous characters from a number of FINAL FANTASY titles. Each purchase ensures you will receive a new, random character. Which powerful favorites will you have join your party? You are also able to purchase additional game stages from FINAL FANTASY VII, X, and XIII. Board airships bound for new worlds where further adventures await!

Image Preview :
http://a985.phobos.apple.com/us/r1000/069/Purple/v4/6f/20/00/6f2000c6-e7f8-b6ec-c900-353eae0eeb3c/mzl.gzrcavhw.320x480-75.jpg http://a1770.phobos.apple.com/us/r1000/080/Purple/v4/b5/ca/63/b5ca631a-c796-c9aa-ee23-3e4ecd57e07b/mzl.xndusqkm.320x480-75.jpg http://a1492.phobos.apple.com/us/r1000/077/Purple/v4/7f/2c/16/7f2c1655-837d-a067-af21-195e5f6bf3ec/mzl.ztszlscz.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:28 PM
http://img541.imageshack.us/img541/3433/84127411.jpg
League of Heroes v1.3.781
Added : Jan 23, 2013
Genre : Games
Size : 55.4 MB
Publiser : Gamelion Studios Sp. z o.o. (LLC)
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Help the villagers of Frognest! Join your friends on Facebook and Game Center to the League of Heroes and become a true hero!
From the creators of critically-acclaimed Monster Shooter!

A NEVER-ENDING ADVENTURE
Hack your way through unlimited areas in the forest of Frognest.

GEAR UP AND CUSTOMIZE YOUR CHARACTER
Choose the best strategy to fight enemies and customize your character with countless armor options and weapons.

EVOLVE ALONG YOUR ADVENTURE
Gather experience and silver, find treasures, and unlock tons of unique items, including magic.

COMPLETE QUESTS
Complete over 60 quests, earn silver coins, and receive a higher ranking.

BEAUTIFUL HAND-DRAWN GRAPHICS AND ANIMATIONS
Enjoy spectacular-looking 2D visuals with top-notch animations.

REAL-LIFE WEATHER EFFECTS
Play the game and enjoy several weather and time effects based on real weather in your location. You will experience heavy rain with thunder, cloudiness, fogs, night time, etc.

Note: to experience real-life weather effects an active internet connection is required.

Image Preview :
http://a1146.phobos.apple.com/us/r1000/087/Purple/v4/ea/4d/13/ea4d13e4-d7e7-5e86-8199-2ffbf919cc81/mzl.rqstdarz.320x480-75.jpg

http://a999.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/f9/71/09/f97109a8-f391-0d17-6369-028da2eadf73/mzl.dzcqrrfz.320x480-75.jpg

http://a135.phobos.apple.com/us/r1000/082/Purple/v4/f6/22/5f/f6225f18-22d9-7405-e598-614e7261af27/mzl.idgfnuue.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

as12v
02-02-2013, 08:28 PM
gan, ko' mr bean out control ga bsa di instal di ipod ya...,

hyde666
02-02-2013, 08:32 PM
http://img5.imageshack.us/img5/5074/27373288.jpg
Real Steel v1.5.2
Added : 03 January 2013
Genre : Games
Size : 129 MB
Publiser : Jump Games Private Ltd
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.1 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
Champions aren't born. They're made.
The ONLY official "Real Steel" game on App Store.
★★★★★ "Game looks fun as hell." 
- Gizmodo
★★★★★ "Real Steel is a solid winner." – iPhoneappreview

A Smash Hit with over 5 Million Downloads across all platforms.
New upgrades and updates now available for your entertainment.

Based on the Dreamworks movie, starring Hugh Jackman, Real Steel is an underworld fighting game set in the near-future, where 2,000 pound robots fight in a no-holds barred battles to the death.

With new and advanced upgrades, you can now customize your robot. Choose from a variety of robots like the brand new AXELROD! This 1000lbs robot made of pure metal is the top of the line Italian-made robot in Real Steel. He is the original wheel spinning fist-fighter. There’s no battle that he can lose.

You can also experience the fights with the other Robots in the movie such as – Atom ‘The People’s Champion’; Zeus ‘King of the Robots’; Twin Cities ‘Two Headed Tower of Power; Ambush ‘The Comic Book Crusher’, Noisy Boy ‘The Manga Mangler’; Midas ‘The Gold-Blooded Killer’; Metro ‘Frankenstein’s Monster of the Ring’; Gridlock ‘The Bronzed Body Builder Bot'; Blacktop ‘The Bot Out of Hell’; Six Shooter ‘The Sheriff of RoboTown’; BlacJac ‘ The Casino Bot with an Amazing Hand’; Blue Bot ‘The Electric Blue Brawler’; Aqua Bot ‘The Diver Bot from the Deep’.

What’s new?
✓ New robot released – AXELROD ‘The Wheel Spinning Fist-Fighter’
✓ Christmas Special: Winter Arena Pack – Two freezing new arenas to battle at.
✓ iPhone 5 & iPod 5 now supported
✓ Build Your Own Robot (no more crash issues)
✓ Two Game Modes – Tournament and Free Sparring
✓ Official robots from the Real Steel movie
✓ Customize your Robots with 1000+ unique combinations
✓ Performance upgrades and updates
✓ Easy to use on-screen controls and Amazing 3D graphics
✓ Hours of endless robot battles

Test your metal in the real sport of steel! Get in the fight now!
For optimal performance, we recommend closing other applications and re-booting your device after downloading and starting your first boxing bout.

Download now to experience the best of entertainment!


What's New in Version 1.5.2

- New robot: AXELROD ‘The Wheel Spinning Fist-Fighter’
- New Winter Arena Pack – Two freezing new arenas!
- Crash Issues resolved specifically for iPod Touch 4.


Image Preview :
http://a1334.phobos.apple.com/us/r1000/064/Purple/v4/3d/ee/ba/3deebaf2-e299-71a0-6f2a-377de844ecf9/mzl.sdphhzgo.320x480-75.jpg

http://a970.phobos.apple.com/us/r1000/098/Purple/v4/a6/1e/5c/a61e5ca4-c4c5-c665-7acb-a273bea5e59c/mzl.kqssdmtf.320x480-75.jpg

http://a916.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/3c/07/22/3c0722d8-0e3c-238d-3ba7-6ed339c69579/mzl.zckcazdf.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 08:41 PM
gan, ko' mr bean out control ga bsa di instal di ipod ya...,

yg mana bro? lihat REQUIREMENTS: Compatiblenya apa aja, sama iOSnya cocok apa ga

hyde666
02-02-2013, 08:46 PM
http://img507.imageshack.us/img507/8800/68043292.jpg
Plumber Crack v1.41
Added : Jan 23, 2013
Genre : Games
Size : 28.5 MB
Publiser : Fluik Entertainment Inc.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
☆ Plumber Crack is taking a break from winter and heading down to the beach. Norm and Betty are gonna get more than sand in their underpants!

☆☆☆☆☆ “The first time I played my ribs hurt from laughing so hard. What a fun game! Thanks for a good laugh and a good time.”

✮✮✮✮✮ “This game is everything I’ve ever wanted.”

★★★★★ “Once u start playing u just can’t stop ... U just stayed glued to the game:D”


From the creators of Office Jerk, Plumber Crack has more than 11 million downloads - it's the #1 game in SPORTS in 80 countries!

☆ Pick your plumber: Norm or Betty!
☆ Take to the beach and toss more than sand in their butts!
★ Choose from more than 15 items to throw in their butts!
★ Collect coins and earn Bucks to buy costumes, tattoos and throw items!
★ Complete collections over and over again to earn buckets stuffed with Bucks!
★ Arcade, Sharpshooter and Time Challenge modes!
★ Game Center leaderboards and 55+ achievements - impress your friends and family with your crack throwing skills!

Throw stuff at the traditional Plumber Crack under the kitchen sink, or go for the second most popular crack sighting: the IT Technician under your office desk. And now, for winter vacation, follow Norm and Betty down to the beach!

Everybody's been there: you try to look away, but you can't stop staring! And now, more than ever, you just want to drop something in there and see what happens...whether it's an Ice Cube, Peanut, Quarter or Bouncy Ball (to name a few).

Take it further, and dress up your Plumber or IT Tech. Toss Norm into a French maid outfit, or put Betty in her snorkeling gear. Are you an Elvis, superhero or sports fan? There’s something for everyone!

Add the finishing touch and ink your Plumber or IT Tech with Tattoos. From “Daddy's Girl” to “Born To Ride” - Red Roses to Bullseyes: pick the tattoo you think will look best, and slap it on your favorite backside!

You've dreamed of dressing up, abusing and inking your local Plumber or IT Tech, and now you can!

TONS of hours of plain, silly fun from the folks that brought you Office Jerk.

➤ Play Plumber Crack today and throw stuff in their butts: in the kitchen, in the office and on the beach!

“Like” Plumber Crack on Facebook - https://www.facebook.com/PlumberCrackGame
______________________________

Plumber Crack is brought to you by Fluik Entertainment, makers of wicked-fun mobile games such as Office Jerk, Office Zombie, Streaker Run and Airport Madness Challenge. Search the App Store for "Fluik" to browse all our games.

Follow @FluikGames on Twitter for free game announcements and other updates.

NOTE:
Please don't include bug reports in your app reviews. We can't respond to you directly, so there's no direct way for us to offer help or properly debug the situation. You can post all bugs or suggestions on the Facebook fan page, or email us via support@fluik.com

Image Preview :
http://a689.phobos.apple.com/us/r1000/098/Purple/v4/f6/7b/fd/f67bfd07-37e3-7226-c202-0cd570917279/mzl.pbdczplk.320x480-75.jpg http://a1342.phobos.apple.com/us/r1000/117/Purple/v4/e6/88/af/e688affc-51b3-3f55-ddb7-d1ad276fa4d6/mzl.kkjpmngn.320x480-75.jpg http://a448.phobos.apple.com/us/r1000/060/Purple/v4/c4/83/59/c48359c5-2c4b-6088-0792-a41e0a0bb9c8/mzl.wdjhcqvm.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 09:06 PM
http://img833.imageshack.us/img833/1702/56212007.jpg
Call of the Zombie Sbombers v1.0
Added : Jan 25, 2013
Genre : Games
Size : 36.3 MB
Publiser : alp boysan
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.2 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
You are a jeep gunner in a female special forces team and you are trapped by an army of bomber zombies. They want to eat your brains and steal your knowledge!!!…..Stay alive by commanding your team and defending the base with bullets, rockets and air support in this high octane shooter!!
don't forget to upgrade at the end of each game: …Hoorah!!


★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★


Full 3D Graphics, Full on 3d FPS action!! The zombies come thick and fast, hold the line and take 'em down soldier!!!

Featuring HEAVY DUTY WEAPONS such as:

• M60 fully auto Machine Gun
• AT4 Rocket Launchers !!
• JDAM Air Support
COLLECT a Coins Reward for each ZOMBIE KILL
Use coin bonuses to upgrade your weapons and increase your ZOMBIE killing ability

COMPETE with OTHERS
Challenge your friends and other zombie killers on the Game Centre Leader-board!
DO IT!

Image Preview :
http://a300.phobos.apple.com/us/r1000/069/Purple/v4/21/fc/8f/21fc8f25-0062-ca57-fa2a-132b4cbc4478/mzl.wojxtbhr.320x480-75.jpg

http://a1909.phobos.apple.com/us/r1000/093/Purple/v4/6c/90/c0/6c90c093-607e-fc6e-50d0-e083ca3685de/mzl.rjsqhkvy.320x480-75.jpg

http://a868.phobos.apple.com/us/r1000/087/Purple/v4/6a/96/63/6a966342-ec5f-d1d5-90d6-e5d34765a001/mzl.hfbguyvv.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 10:04 PM
http://img42.imageshack.us/img42/193/66990084.jpg
Guitar Rock Tour 2 v2.0.7
Added : Nov 30, 2009
Genre : Games
Size : 217 MB
Publiser : Gameloft
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 3.1.2 or later
Overview :
THE AWAITED UPDATE NOW AVAILABLE: ADDITIONAL SONGS TO DOWNLOAD!
Extend your pleasure by downloading new packs of songs and play with your favorites. Check the "Get More Tracks" Menu!

REQUIREMENTS: This update requires the iPhone OS 3.1.2 software update or a more recent version.

**********

The most rockin' music game is back on your iPhone and iPod touch. More songs, more stages, more characters, new features... MORE ROCK!

BRAND NEW EXPLOSIVE TRACKLIST including 18 world famous rock hits! Tap the screen to the beat of your favorite songs: Call Me, Born To Be Wild, Sweet Home Alabama, 9 In The Afternoon, Paranoid, Helicopter, I Love Rock 'N Roll, I Wanna Rock, Woman and more!

ADDITIONAL SONGS TO DOWNLOAD in the "Get More Tracks!" menu.

THE MOST IMMERSIVE ROCK EXPERIENCE with 2 instruments to play with: Guitar & Drums. Like real musicians, don't miss a note or you'll hear it and be booed by the crowd!

CHALLENGE YOUR FRIENDS in Multiplayer Mode (local Wi-Fi): Be the best guitarist or drummer.

If you like rock music and have a sense of rhythm, your road to stardom starts here. Put your band under the spotlight and become a legend of rock in the thrilling Career Mode. Set off on tour in 10 mythic locations: Play in NY, Tokyo or in front of the Pyramids!

REQUIREMENTS: Only compatible with iPhone OS 3.1.2 or later. If you don't have iPhone OS 3.1.2 yet, upgrade your device now to enjoy all the new functionality. Until then, do not erase Guitar Rock Tour 2 from both your computer AND your iPhone/iPod touch or you will not be able to play it again without the firmware update.

Music fan? Check out DJ Mix Tour and Guitar Rock Tour.

Published and distributed by Gameloft.

Image Preview :
http://a1570.phobos.apple.com/us/r1000/053/Purple/ed/da/38/mzl.xdjqvjhc.320x480-75.jpg http://a1603.phobos.apple.com/us/r1000/019/Purple/1f/ab/4c/mzl.htldrlgp.320x480-75.jpg http://a835.phobos.apple.com/us/r1000/047/Purple/65/0f/e8/mzl.rerlaucm.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

marioteguh
02-02-2013, 10:11 PM
ada yg tahu ga game tenis meja buat ipad?


tenis meja yg pemukulnya kayak jamur itu,bolanya bunder lingkaran , mainnya ga pake net,tapi ngegolin ke gawang lawan.kayak di timezone,amazone,etc

ngga ada yg tahu/punya ya..

klo game pes 2013 uda keluar blum

hyde666
02-02-2013, 10:12 PM
http://img24.imageshack.us/img24/9290/82070044.jpg
Cute Kill v1.0.1
Added : Jan 30, 2013
Genre : Games
Size : 36.2 MB
Publiser : Anton Soeharyo
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
✭✭LAST DAY FREE✭✭
Cute Kill is FREE for a limited time - Sponsored by APPODAY (Save $0.99)
Download APPODAY to get more premium apps like Cute Kill for FREE.

✭✭"Well polished game." TouchArcade user✭✭
✭✭"Clearly a polished product.."✭✭
✭✭"WELL worth my buck"✭✭
♥♥"Why the heck I am playing this game at 4:30 am on my iphone..should have been asleep 3 hours ago"♥♥

The only negative review:
✭✭"I Die in this game, I hate it!" Zombies✭✭



ZOMBIES BEWARE! THE CUTESY DUO IS ON THE RUN! THEY'D BE RUNNING, DODGING, AND KILLING YOU ALL AT ONCE!

This is no ordinary zombie game! Well, maybe it is, but it is LOADED WITH FUN! It has to be one of the better zombie shooter from all thousand others!

Escape the zombie apocalypse by taking up arms and killing them one by one! Avoid obstacles, shoot the chasing zombies, activate traps, and go find daddy and mummy. Discover different types of zombies beyond your imagination. Upgrade your weapons to own the icky zombies, and unlock all power-ups to be the mightiest teeny heroes out there!

Unlock the free-run mode to have an endless zombie massacre goodness.

Have some jolly cute ass-kicking time!

Features include:
- Tilt or tap option to move
- Automatic shooting
- 40+ stages filled with killing fun
- Countless zombies to destroy
- Plenty of weapons to choose from
- Upgrades that keeps upgrading
- Power-ups to let you power up
- Cuteness that kills

**MAJOR COOL UPDATES COMING!!**
DOWNLOAD NOW WHILE IT'S FREE!!

IMPORTANT!
IF you have any issues please email us, negative feedback without explaining and giving us a chance to fix will not do us and you any good. I know where you live, and will report your position to the zombies...

Image Preview :
http://a1713.phobos.apple.com/us/r1000/081/Purple/v4/4c/63/9d/4c639d47-bd10-9ccf-f128-480ea1bc764d/mzl.rybxpfgz.320x480-75.jpg http://a1725.phobos.apple.com/us/r1000/102/Purple/v4/2f/c3/3d/2fc33db6-19fe-0da5-f035-a44069d9e56c/mzl.fxkwjuri.320x480-75.jpg http://a1270.phobos.apple.com/us/r1000/109/Purple/v4/68/c7/7c/68c77c50-f85d-14c8-3452-8ea857ebed97/mzl.uajmuadv.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

hyde666
02-02-2013, 10:17 PM
ngga ada yg tahu/punya ya..

klo game pes 2013 uda keluar blum

PES 2013 belum keluar

hyde666
02-02-2013, 10:22 PM
http://img521.imageshack.us/img521/9017/61415495.jpg
Prince Penny: Gold Rush v2.2
Added : Jan 31, 2013
Genre : Games
Size : 32.9 MB
Publiser : LIONBIRD LIMITED
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
We present a Really Addictive game to you!!
Featured by Apple in 20+ countries!

★★★★★ "This is an AMAZING game!!!! I recommend it to those people that love getting addicted!"

★★★★★ "I am really enjoying this game. The game looks amazing and there are tons of upgrades and customizations to buy in the shop."

★★★★★ "It's definitely fun and challenging. It's the best app I've downloaded in a while. Thank you for making this game!!"

You finally get the chance to save your father's poor kingdom! Who would expect a strange creature dropping coins all along the road? Now ride the world's most energetic chariot, grab all the coins you meet, bump into golden items, fight against darkness, and don't forget to avoid dangers!

★ Tilt to control your royal chariot, simple and ADDICTIVE!

★ You are not alone! Trigger your LOYAL PIG PARTNER to collect coins!

★ Randomly combine WELL-DESIGNED LANDFORMS every time you play.

★ FUNNY semi-physics horsecar riding.

★ UPGRADE your CASTLE! Complete challenging missions and upgrade your poor castle to the grandest one in this world!

★ Relaxing WALK Mode, Prince Penny will pick up coins, diamonds & utilities AUTOMATICALLY for you!

★ Day-Night system, experience the CHARM OF CHANGING ENVIRONMENT!

★ Costume system, DRESS UP your prince and buy new horses, chariots.

★ Various UPGRADES & UTILITIES to help you climb up the leaderboard!

★ WALLPAPERS make your iPhone/iPad looking great.

★ Over 30 interesting & challenging achievements.

★ Universal, available on iPhone, iPod Touch, iPad.

★ Support Retina Display & iPhone5 fullscreen display.

It's FREE! Download and experience the joy with Prince Penny now!

Image Preview :
http://a893.phobos.apple.com/us/r1000/075/Purple/v4/d0/96/a1/d096a1cd-06a2-df7d-8b2a-b8904be8ed66/mzl.hvnlccgp.320x480-75.jpg http://a593.phobos.apple.com/us/r1000/065/Purple/v4/ec/f2/8e/ecf28eec-94c3-62d6-d579-2f6b73d15886/mzl.gwjmbfdh.320x480-75.jpg http://a1078.phobos.apple.com/us/r1000/077/Purple/v4/de/c2/90/dec290dd-d757-e1d5-f6d0-7164e10d0f14/mzl.ejmehioc.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

siau
03-02-2013, 01:23 AM
gan hyde, boleh request rayman jungle run version 1.1.1 sama asphalt 7 : heat 1.0.7?
Terima kasih sebelumnya :D

hyde666
03-02-2013, 09:44 AM
gan hyde, boleh request rayman jungle run version 1.1.1 sama asphalt 7 : heat 1.0.7?
Terima kasih sebelumnya :D

asphalt 7 : heat 1.0.7 sedang proses upload, di tunggu aja

hyde666
03-02-2013, 11:07 AM
http://img812.imageshack.us/img812/475/92059704.jpg
Elphis Adventure v1.1.0
Added : Nov 02, 2012
Genre : Games
Size : 22.6 MB
Publiser : Com2us USA, Inc.
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Overview :
Colorful time-twisting casual RPG, Elphis Adventure! Enjoy the full story for FREE~

Red Riding Hood + Jeanne d'Arc + Liu Bei = Elphis?!
Crazy yet intriguing! Scenario definitely differentiated from other time-traveling stories.
Roam inside fairytales, historical times, and other fantasy periods in Com2uS' casual RPG "Elphis Adventure"!!

Lalala~ Another peaceful day for Red Riding Hood, and her Granny tells her to bring back some apples.
But when she came back home.... Granny's gone?!?! Search for Granny by traveling through time, and find out who or what took her away!

Creepy monsters, colorful graphics, and easy controls~

As one of Appstore's best casual RPG, Elphis can be enjoyed by anyone
And now... shall we start the time machine?

★ Features ★
- Little Red Riding Hood and her time-twisting adventure!
Fairytales, historical periods! Fall into different times and dimensions to explore a journey with more challenges.
Uncover the villain's hidden schemes and get indulged in a story you will never forget!
- Endless Fun, Endless Combos!
Elphis's specially optimized unlimited combo system!
Unlimited super combos! Hit again and again to get stronger hits! Combo aggro skills will get you more powerful hits for maximum satisfaction.

- Learn Skills! Get more power!
Petite in size but Red Riding Hood holds so
many skills! Elphis features Star-falling 'meteors', attractive allurement 'lures', wind-spinning 'storms', and more awesome skills.
Get all fantastic passive and active skills!

- Infinite Dungeon
Never-ending plays even when you see the ending! Various bosses and missions, special items hidden here and there in Infinite~Dungeon!

- Character Level-ups with other customized features!
Tired of Red Riding Hood being red all the time? Customize her look with different hats, capes, clothes and weapons however you want. Her power may increase with different looks!

Image Preview :
http://a624.phobos.apple.com/us/r1000/068/Purple/v4/a8/8b/dd/a88bddce-4aa3-2885-25a9-f4e5ac487381/mzl.tnncjjow.320x480-75.jpg

http://a839.phobos.apple.com/us/r1000/096/Purple/v4/50/2a/9a/502a9acf-b80a-1eb4-7db4-9c0aa06a947c/mzl.qsxyhrvy.320x480-75.jpg

http://a1910.phobos.apple.com/us/r1000/110/Purple/v4/7a/81/6e/7a816e7d-bfb6-0716-b7df-e49d37c075f0/mzl.ifwvvqsr.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)

BlueSatria
03-02-2013, 11:28 AM
gan kan btr lagi uda bisa untehtered JB 6.xx... nah ada yg tau bisa appsync buat os 6.0 gak ya??kalo ada minta pencerahan donk

hyde666
03-02-2013, 11:35 AM
http://img850.imageshack.us/img850/7253/49473959.jpg
Kick the Boss 2 v2.1.7
Added : Feb 01, 2013
Genre : Games
Size : 49.3 MB
Publiser : Game Hive Corporation
REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.0 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Overview :
The Boss is back and ready to make your life a living hell. But you're not the same good guy taking order anymore. You've been granted the power to take sweet vengeance on this tyrannical boss. Backed by an arsenal of dangerous weapons, kick the boss with magical forces, lethal guns and deadly blades. Let him PAY THE PRICE of messing with the wrong guy.

Kick the Boss 2 is the highly anticipated sequel to the original title. With 16 million downloads to date; it strives to better what made the first one a hit in every possible way. The simple controls remain the same but it offers new art, weapons, stages, sound effects, and enhanced gameplay. This is not a good game; it’s a freaking awesome one! Why?

✪ Laugh your face off funny: These aren't jokes for your grandma.
✪ Physics Simulated: Get a satisfying reaction to all your intense beating
✪ Premium Weapons: 90+ all new skull cracking, bone breaking, nerve-racking weapons.
✪ New Town Map: 7 interactive stages, each with their own bosses and secrets to discover.
✪ New way to play: Funny player objectives and premium rewards.
✪ Free to play: Get every weapon in-game absolutely FREE! Money shouldn't limit your experience.

Image Preview :
http://a1827.phobos.apple.com/us/r1000/115/Purple/v4/d7/72/ac/d772acaf-50ee-671f-8896-0323c10c157a/mzl.krhqeudo.320x480-75.jpg

http://a696.phobos.apple.com/us/r1000/064/Purple/v4/c4/de/d2/c4ded2b0-20fb-9a0c-2d3c-02f0b19216a8/mzl.glguhxyh.320x480-75.jpg

http://a1671.phobos.apple.com/us/r1000/084/Purple/v4/fd/85/58/fd85582d-ba20-4ab1-bf2e-c3fba3a243e5/mzl.qlzixvok.320x480-75.jpg

DOWNLOAD antihackerlink: .:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.


Follow Us!
http://repo.antihackerlink.or.id/images/forbz.png (http://twitter.com/ahrepost)