PDA

View Full Version : US He Got Game [1998]



yipiekayyay
29-07-2012, 01:26 PM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4e/He_got_game_poster.jpg

Tells the story of Jesus Shuttlesworth, the most sought after high school basketball prospect in the nation. Jesus and his dream to make it to the big ranks in professional basketball are overshadowed by his father, Jake, who is spending his life in prison for killing Jesus' mother.

Cast

Denzel Washington as Jake Shuttlesworth
Ray Allen as Jesus Shuttlesworth
Milla Jovovich as Dakota Barns
John Turturro as Coach Billy Sunday
Rosario Dawson as Lala Bonilla
Jim Brown as Spivey
Hill Harper as Coleman "Booger" Sykes
Zelda Harris as Mary Shuttlesworth




.:: You must click 'Thank You' before you can see the data contained here. ::.

vasilivs
29-07-2012, 02:01 PM
Subtitle English : He Got Game (1998)

Click Here : :tkp1: (http://subscene.com/subtitles/he-got-game/english/567543)

fadfir
05-05-2013, 05:59 PM
ini film keren asli....

denzel washingtonnya narapidana yg disuruh buat ngehasut anaknya pilih universitas....

yg maen pemaen basket bener lg, keren bener... dulu ga sengaja nonton film ini malem2 di Indosiar, ane kliling2 cari sana-sini nyari ga ada yg nge-post akhirnya ketemu juga... keren banget deh yg nge-post emang, salut....

HuntsmanKAZ
10-01-2014, 12:44 AM
gan indonesia subtitlenya dng request pleaseee

blood81
10-01-2014, 01:00 AM
udah pernah nonton nih film rasanya, liat dari anaknya yg namanya jesus yg jago basket n bpknya sengaja ngarahin anaknya masuk kekampus/club basket yg dibikin perjanjian antara denzel sama sapa gitu, n ternyata pamannya yg ngebesarin sijesus ternyata matre juga die juga ngelakuin hal yg sama kaya denzel kepada keponakannya itu, gw lupa endingnya gimana. yg belom nonton bolehlah diunduh ni film family drama

bro1234
28-09-2014, 01:41 PM
gan.. please reupload.. udah mati tuh salurannya.. hiks hiks hiks...