View RSS Feed

All Blog Entries

  1. Garingers Society Lv.229 : Level Dua Dua Sembilan ~ ~

    by , 05-03-2014 at 08:24 AM (LordDia an activist and pacifist)
    Quote Originally Posted by diurela View Post
    kejujuran itu seperti es krim

    klo tdk dilahap bakalan cepat meleleh

    hilang ditelan hawa panas

    bisep di tangan itu kan otot fisik

    nah kejujuran itu otot mental

    dan otot harus dilatih terus biar kuat

    untuk hari ini latihan kejujuran gw, jujur pd diri sendiri

    gw takut takut klo intuisi gw mengenai banyak hal selama ini salah

    gw takut takut klo gw bangun besok matahari ngga muncul
    ...
  2. So Nyuh Shi Dae (Girls' Generation) Season 6

    Quote Originally Posted by harukoz View Post
    Quote Originally Posted by monda876 View Post
    mr mr kapan perfom live ya,,, penasaran ama full dancenya terutama hyoyeon part
    akhir pekan ini kalo ga salah, ada infonya kok di page belakang, coba di baca dulu gans kebelakang..
    ane juga uda ga sabar sih, sama outfit mereka pas perform nanti

    Show mampir gan
    Pict+GIF SNSD [SUPER BENING]


    Comeback stage nya kamis besok (06-03) di Mcountdown, Jumat (07-03) di KBS Music ...
    Categories
    Uncategorized
  3. Download List [Serial TV Part 2]

    Serial TV PART 2
    ...

    Updated 21-04-2014 at 08:12 PM by taka

    Categories
    Uncategorized
  4. Counter Strike : Global Offensive

    Quote Originally Posted by valve View Post
    Counter-Strike: Global Offensive (FULL RIP)





    Show INFORMATION
    Description:
    Updated 14.04.2013 Attention! With the release of crack on the GO, the author planetcss.com + new version 1.22.2.1

    Information:
    Release date : 2012
    Genre: Action / 3D / 1st Person
    Developer: Valve Corporation \ Hidden Path Entertainment
    Publisher: Valve Corporation
    ...
    Categories
    Uncategorized
  5. woolrich,Free Article Difoliory Fatbikez.com Review Get those SEO Boos by Tux

    Our Website Will Provide You 70 Off With woolrich-eileen kors wholesale handbags power receptacle are used to help.Free Ship Now but Free Return No Wayand100 Satisfaction Guarantee;



    Abercrombie Hoodies doctors dealing with variety screw was ever occured triumph. While sorts of correspond to- sweat shirts fit loads of distinctive spaccio woolrich and after that available to kids aswell Giacche Uomo Moncler : Abercrombie Fitch- the average dimensions of n enormous ...
    Categories
    Uncategorized
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia