Page 10 of 112 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast
Results 91 to 100 of 1115

Thread: Kumpulan Buku Majalah GRAPHIC DESIGN ART
http://idws.in/108877

  1. #91

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    4/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Default

    Quote Originally Posted by itungamakanbuah View Post
    tengkiu ya :D btw, yang vol 1 ada jg ga ya?
    Maksudnya bijimana
    ===============================

    Ada yang suka Stash DVD Magazine (4gb+) ??

    http://www.stashmedia.tv/archive/
    (Kumpulan mograph, termasuk beberapa behind the Scenes di dalamnya)

    ah tapi gak yakin banyak peminatnya...

    Btw thanks apresiasi temen2 selama ini..

    Last edited by noerha; 04-09-2010 at 10:24 AM.

  2. Who Said Thanks:


  3. #92

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    0/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Default

    Quote Originally Posted by kapakijo View Post
    bro thanks banget udah lokalin ya, kalo cari di site laen linknya lemot semua hehe.
    Waw itu 3d World ketemu aja, susah cari versi scannya.
    Kalo stash sih mau2 aja cuman donlotnya cape juga ya 4 gb hehe
    Donlot aja cape, apalagi upload
    =============================
    Kalau ada yang mau request yang belum ada di index, silahkan cantumkan beserta file linknya (kalau bisa).

  4. #93

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    1,103
    Thank(s)
    3/1,513
    Rep Power
    7

    Default

    boleh request?
    Exotique: The World's Most Beautiful CG Characters

    EXOTIQUE is the leading book title devoted to showcasing the finest digital characters from artists worldwide. EXOTIQUE presents 228 examples of exceptional character artwork by 113 artists from 37 countries presented over 192 pages of the highest quality production. In addition to exhilarating character artwork, EXOTIQUE features the profiles of eight prominent character artists working within the digital arts community.

    Mirror

    "I got you..."
    VISIT My Gallery!^^ http://zamboze.deviantart.com/


  5. Who Said Thanks:


  6. #94

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    172/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Arrow Exotique 1




    EXOTIQUE 1
    English | True PDF | 192 Pages | 176 Mb

    EXOTIQUE is the leading book title devoted to showcasing the finest digital characters from artists worldwide. EXOTIQUE presents 228 examples of exceptional character artwork by 113 artists from 37 countries presented over 192 pages of the highest quality production. In addition to exhilarating character artwork, EXOTIQUE features the profiles of eight prominent character artists working within the digital arts community.

    Show Link
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Vm saja kalo Link bermasalah
    Last edited by noerha; 25-12-2011 at 10:46 PM. Reason: REUPLOAD

  7. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  8. #95

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    292/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Arrow ImagineFX Magazine Issue 01 January 2006




    ImagineFX Magazine Issue 01 January 2006
    English | True PDF | 99 Pages | 22 Mb

    Edisi Perdana
    Show Link
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Vm saja kalo Link bermasalah
    Last edited by noerha; 25-12-2011 at 11:13 PM. Reason: REUPLOAD

  9. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  10. #96

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    190/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Arrow ImagineFX



    ImagineFX Magazine Issue 58 Agustus 2010
    English | DVD | 2,8 Gb / uncompressed 3,5 Gb

    @idws
    Show Link
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Vm saja kalo Link bermasalah
    Last edited by noerha; 27-12-2011 at 07:52 AM. Reason: REUPLOAD

  11. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  12. #97

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    1/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Default

    Quote Originally Posted by itungamakanbuah View Post
    maksudnya makasih untuk digital art masternya yg vol 5, yang vol 1 ada ga ya? tengkiu

    Kalo yang itu emang dari pabriknya juga udah gak ada kang.
    ==================================================

    Curhat dikit :
    Magz Design filenya banyak yang gede, mana filenya susah dapetnya
    Padahal banyak yang bagus, gak seperti interior atau fotography, filenya kecil-kecil terus banyak betebaran.

  13. Who Said Thanks:


  14. #98

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    0/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Default

    Quote Originally Posted by ipanifand View Post
    ada majalah computer arts ga kakak ????? kalo punya bgi dunk ...:D
    Ada sih, cuman punyaku yang lama,
    btw emang Computer Arts ada yang barunya gitu ? Masalahnya udah jarang lihat.

  15. #99

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Panic Room
    Posts
    843
    Thank(s)
    0/320
    Rep Power
    5

    Default

    Kalo ukuran filenya diperkecil bisa gak Kang?

  16. #100

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    3,242
    Thank(s)
    0/76,476
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    31

    Default

    Quote Originally Posted by noBasic View Post
    Kalo ukuran filenya diperkecil bisa gak Kang?
    Kemarin coba-coba buat diperkecil, compressnya di seting max, tapi prosentase hasilnya gak terlalu signifikan dibanding dgn kompresi biasa.
    Paling Abah akalin aja, file rar asli bawaan di kompress ulang,

Page 10 of 112 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia