Page 18 of 20 FirstFirst ... 814151617181920 LastLast
Results 171 to 180 of 197

Thread: Hits Pop Sunda
http://idws.in/11195

  1. #171

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    ★★
    Posts
    1,115
    Thank(s)
    0/10,989
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    3

    Default

    request / ada yang punya lagu nining maida - pujangga
    please help me, ane nemu malah yang karaoke
    http://images.socialtwist.com/2011042051107-1/button.png
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #172

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Nashville, TN
    Posts
    1,291
    Thank(s)
    0/7,936
    Rep Power
    5

    Default

    Disini ada yang bisa share lagu-lagu SambaSunda?
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #173

    Join Date
    Nov 2011
    Location
    ★★
    Posts
    1,115
    Thank(s)
    137/10,989
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by Afrogindahood View Post
    Disini ada yang bisa share lagu-lagu SambaSunda?
    UUN BUDIMAN, NAMIN GROUP, SAMBA SUNDA & GUGUM GUMBIRA

    Show Cover 1


    Show Cover 2


    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    jangan lupa rep teh ijonya
    Last edited by SEVENWARLORD; 04-11-2012 at 08:04 PM. Reason: Spoiling BWK
    http://images.socialtwist.com/2011042051107-1/button.png
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #174

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    aceh
    Posts
    10
    Thank(s)
    1/6
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by deadromeo View Post
    Yana Kermit - Neneng

    neng.. hate sok teu puguh rasa
    mani sono ka salira, nu geulis kembang katresna
    neneng.. sanajan urang paanggang
    silih bentang ka hariwang, duriat teu weleh nganjang

    na amparan raga, ngageduh rasa kacinta
    nu moal rek cacap nepi ka ahir dunya
    na sagara cinta meungkeut pageuh dua rasa
    didinya urang nyanding duaan salamina

    beurang na lamunan mun peuting dina impian
    teu weleh ngagoda ngahias amparan rasa
    nyanding dina dada mung aya hiji salira
    keur salamina...

    *** hidden content ***
    hade pisan kang, milarian ieu lagu tos 3 tahun mendak oge ayeuna
    meni bungah
    mun saya can kawin bari akang istri geulis mah ku sayah geus dilamar kang.
    hatur nuhun ah
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:


  7. #175

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    CL BGR-JKT
    Posts
    4,227
    Thank(s)
    0/7,987
    Rep Power
    8

    Default

    ajibbbbbb ada tritnya
    denger lagu2 pop sunda enak2, tapi sayang liriknya klo ga jadi duda-jadi janda-putus lah
    ulah ceurik mantep tuh

    rikues lagu2 nu rekomen atuh akang-teteh sadayana
    lieur milarian nu raos
    Last edited by altri; 25-05-2013 at 05:37 PM.
    buah sabar itu rasanya manisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sekali~~~

    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #176

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Bandung
    Posts
    228
    Thank(s)
    0/27
    Rep Power
    0

    Default

    punten ah ka aknk-akank sadayana numawi kagun album bah dadeng sinareng dety kurnia mangga dishare
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #177

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    24
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Default

    Punten bilih aya anu gaduh lagu Doel Sumbang anu lirikna aya kata kata "Beak laguna kaburu beak"
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #178

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    46
    Thank(s)
    0/82
    Rep Power
    0

    Default

    ada yang masih punya lagu nya "duh emen"?
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #179

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Behind my 515..
    Posts
    10
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Default request... manawi aya ni terang...

    alaah kang... punten ieu th manawi aya nu terang laguna kang darso upami teu lepat mah... anu lirikna teh sapertos kieu geuningan...


    ceuk batur mah ayeuna th jaman dan
    hahargaan narak henteu katahan
    minyak tanah gas lpiji kitu deu kadaharan
    gajih leutik teu imbang jeung kabutuhan

    mun di imah ta pamajikan ngabaeudan
    matak pusing kana sirah nyanyautan
    duit nu sapuluh rbu teu mahi pak tiluan
    keur nombokan kapaksa nyiar injeuman

    iraha nu diluhur hirupna rk jiga kuring
    ngarah karasa lieur tujuh kuriling
    geus puguh kuring mah hirup tacan manggih kaseneng
    ngan ukur bisa ngalamun bari ****** (hilap deui)

    aya blt ta kuring mah teu kabr
    bas raskin teu kabagi malah ngasin
    hirup nu ripuh beuki ripuh nu senang beuki senang
    bener ceuk batur jaman teh beuki dan
    naon nya judulna? langkung sa deui upami aya link downloadna... hatur nuhun pisan sateuacanna...
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. #180

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    hati mu
    Posts
    30
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    punten yeuh ngiring naros,,
    ai nu ngeshare almbum sunda instrumental ( degung, kacapi suling, sjb) palih mana nya??
    teu kapendak yeuh milarian teh :
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 18 of 20 FirstFirst ... 814151617181920 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia