Results 1 to 5 of 5

Thread: Proteksi Folder dengan Folder Shield 2020 [MF]
http://idws.in/127524

  1. #1

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    My Office
    Posts
    3,333
    Thank(s)
    61/241,050
    Rep Power
    8

    Post Proteksi Folder dengan Folder Shield 2020 [MF]

    Folder Shield 2.0.2.0 | 1.7 MB


    With Folder Shield, you can hide entire directories and thus prevent access by anyone else to your personal files and documents.

    Folder Shield can be used to conceal any directories under Windows 9x/ME/NT/2K, Windows XP, Windows Vista and Windows 7, completely and securely. Your personal documents, private photographs etc. are invisible, and hence no longer accessible, as soon as the relevant folders have been hidden with Folder Shield.

    Genuine concealment - not to be mistaken with the "Hidden" file attribute
    The distinction between this software and the " Hidden" Windows file attribute is quickly explained: with Folder Shield your data really is concealed, and this protection cannot be cancelled either, without entry of a password. Moreover, data concealed with Folder Shield is also invisible in other file manager utilities and other applications. Folder Shield simply makes your data invisible to the entire system. Even in MS DOS dialog boxes the data remains invisible.

    Folder Shield also provides protection against unknown viruses!
    As Folder Shield makes the selected directories invisible to the entire system, Trojan horses and either known or unknown computer viruses cannot access your data or even delete it.

    Faster than encryption programs
    Even the fastest encryption programs require a comparatively long time to encrypt large quantities of data. As Folder Shield operates on a driver basis and does not modify or encrypt the data, even huge quantities of data can be concealed quick as a flash with Folder Shield. With the appropriate configuration settings, a hot key (combination of keys) is sufficient to make the selected data disappear.

    Home Page - http://www.baxbex.com/foldershield.html

    Download di Mediafire :
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.



  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    @root~
    Posts
    4,234
    Thank(s)
    0/118,754
    Blog Entries
    54
    Rep Power
    7

    Default

    ini versi biasa atau pro
    sempet liat di web nya ada yang pro thx
    "Black Tisto" Presents :
    " FAQ, Tips, and Trick Android "

    RIP GK PROMO : 1 Januari 2012 - 7 Januari 2014


  4. #3

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    My Office
    Posts
    3,333
    Thank(s)
    0/241,050
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by virgin View Post
    ini versi biasa atau pro
    sempet liat di web nya ada yang pro thx
    Ini kayaknya versi standard bro, gw lihat disitenya seperti itu sedangkan untuk versi pronya itu hanya khusus untuk 64bit aja, tidak untuk 32bit ....


  5. #4

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    masih di bumi i
    Posts
    735
    Thank(s)
    0/560
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0

    Default

    jika di bandingkan dengan folderlock masih bagus mana kk...

    tenk om tedi udah menjelaskan...
    Last edited by RAWAPESONA; 10-11-2010 at 11:36 AM.

  6. #5

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    My Office
    Posts
    3,333
    Thank(s)
    0/241,050
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by RAWAPESONA View Post
    jika di bandingkan dengan folderlock masih bagus mana kk...
    Folderlock menurut gw program protect folder yg bagus dari desain dan dari proteksinya, tapi sayang jika lo jalanin folderlock pd saat online serial keysnya selalu diblacklist sama server pusat Folderlock, sedangkan program ini dari segi desain tidak terlalu menarik karena simpel, tapi juga lumayan untuk proteksi foldernya, serial keysnya tidak diblock karena itu program ini full tidak seperti folderlock yg selalu diblacklist keys, tapi kalau dulu seperti folderlock v5.90 gw punya cracknya dan itu kalau dijalanin pd saat online ngga masalah dan gw juga punya program cracknya untuk bobol folderlock, tapi sayang setelah versi 6 keatas ngga ada yg share crack dari folderlock tsb, makanya selalu diblacklist keys..
    Karena itu lebih baik cari alternative program yg pas untuk menggantikan folderlock itu, bisa pake program ini ..

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia