Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: [IDWS] Sandboxie 3.50 + patch included
http://idws.in/133337

  1. #1

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indonesia
    Posts
    308
    Thank(s)
    579/1,651
    Rep Power
    0

    Default [IDWS] Sandboxie 3.50 + patch included

    Software + patch nya udah gw test dan sukses.

    Sandboxie runs your programs in an isolated space which prevents them from making permanent changes to other programs and data in your computer.

    Benefits of the Isolated Sandbox

    Secure Web Browsing: Running your Web browser under the protection of Sandboxie means that all malicious software downloaded by the browser is trapped in the sandbox and can be discarded trivially.

    Enhanced Privacy: Browsing history, cookies, and cached temporary files collected while Web browsing stay in the sandbox and don't leak into Windows.

    Secure E-mail: Viruses and other malicious software that might be hiding in your email can't break out of the sandbox and can't infect your real system.

    Windows Stays Lean: Prevent wear-and-tear in Windows by installing software into an isolated sandbox.
    Link download:

    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.





    Buat yang cari versi sebelumnya 3.44 ada di http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=67138 (bukan gw yang buat + upload)
    Last edited by blackzero; 11-12-2010 at 06:46 AM.

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    jakarta
    Posts
    906
    Thank(s)
    0/251
    Rep Power
    4

    Default

    ini tuh software apaan yah kak

  4. #3

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Indonesia
    Posts
    308
    Thank(s)
    0/1,651
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by eyoy View Post
    ini tuh software apaan yah kak
    Security software sebenernya ini. Lebih lanjut silakan baca di http://www.sandboxie.com/index.php?GettingStarted

  5. #4

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    West Jakarta
    Posts
    1,305
    Thank(s)
    0/4,632
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by eyoy View Post
    ini tuh software apaan yah kak
    Quote Originally Posted by blackzero View Post
    Security software sebenernya ini. Lebih lanjut silakan baca di http://www.sandboxie.com/index.php?GettingStarted
    buat nge-bot jg bisa..

  6. #5

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    jakarta
    Posts
    906
    Thank(s)
    0/251
    Rep Power
    4

    Default

    tolong jelasin lebih rinci donk kak sy gak ngerti b.iggrs.... penasaran sm ne aplikasi, trus nge-bot mksdNy pa'an yah kak

  7. #6

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    West Jakarta
    Posts
    1,305
    Thank(s)
    0/4,632
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by eyoy View Post
    tolong jelasin lebih rinci donk kak sy gak ngerti b.iggrs.... penasaran sm ne aplikasi, trus nge-bot mksdNy pa'an yah kak
    google aj kk... ya kira2 lah..

    nge bot ya kykny nge bug game, jadi mirpinya dual login

  8. #7

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    jakarta
    Posts
    906
    Thank(s)
    0/251
    Rep Power
    4

    Default

    td udah baca, klo situ lbh tau tolong di ksh tau bwt yg blm tau/blm paham, sy gbung di sini kan biar bisa belajar dr situ sm yg laen

  9. #8

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    West Jakarta
    Posts
    1,305
    Thank(s)
    0/4,632
    Blog Entries
    5
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by eyoy View Post
    td udah baca, klo situ lbh tau tolong di ksh tau bwt yg blm tau/blm paham, sy gbung di sini kan biar bisa belajar dr situ sm yg laen
    hm.. ya pertama ini fungsinya untuk memaintance supaya mencegah suatu aplikasi tidak terkena MALWARE atau VIRUS.

    jadi ini bisa jadi kyk penjaag aplikasi untuk emlindungi supaya tidak meluas pengaruh buruk/ kejadian2 yg tak menyenangkan di kompi anda dg cara membuka lagi aplikasi kompi anda yg ingin di pakai dengan Sandboxie untuk men isolasi (mengatur).

    bisa buat Dual Login karena... kita buka lagi windows(kotak aplikasi kyk ragnarok gtu.)
    - kita buka yg biasa,
    - kita buka aplikasi game.exe ,klik kanan dan Run Sandboxed..
    SELAMAT MENIKMATI DOBEL LOGIN.

  10. #9

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    jakarta
    Posts
    26
    Thank(s)
    6/154
    Rep Power
    0

    Red face Update


    What's New in This Release: Version 3.52

    Enhancements and Revisions:
    Improvements support for installations involving Windows Side-by-Side assemblies.
    Added support for a question mark character in Sandboxie settings that is considered a single-character wildcard.
    For third-party APIs: On 64-bit systems, the 32-bit DLL (SbieDllX) has been renamed to SbieDll.
    New translations: Greek, Portuguese (Portugal), and Arabic.
    Problems Fixed:
    Fixed a problem with Forced Folders on 64-bit Windows.
    Fixed a problem with the Sandboxie UAC confirmation window overlapping the Windows task bar.
    Fixed a conflict with the Immunize feature of Spybot-S&D which caused some slowdowns.
    Improved compatibility with:
    Adobe Reader X in Protected Mode
    Internal Flash player in recent versions of Google Chrome
    Web Browser: Comodo Dragon
    Proxies and Filters: NetNanny 6.5, ProxyCap, Super Socks5Cap
    Utilities: Active Captions, Actual Window Manager, Arum Switcher, Copernic Desktop Search, IntelliType Pro, ManyCam, RadeonPro
    Sec...
    Show MediaFire
    Code:
    http://www.mediafire.com/?xik4zic3ssa1xut



  11. #10

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indonesia
    Posts
    62
    Thank(s)
    0/2
    Rep Power
    0

    Default

    versi 3.50 IDWS link : file not found

    versi 3.52 MF link : crack unsuccesful.
    udah ngikutin langkah-langkah yang ada di "readme" dan coba berbagai alternatif tapi crack na gagal.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia