Page 486 of 724 FirstFirst ... 386436476482483484485486487488489490496536586 ... LastLast
Results 4,851 to 4,860 of 7235

Thread: Apps dan Games Android || PART 1
http://idws.in/138241

  1. #4851

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    belitung
    Posts
    2
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default eternal legacy

    Agan2 sekalian tolong minta link data ETERNAL LEGACY khusus untuk GALAXY TAB 7 P1000 donk link2 laen pada mati semua hiks...........

    kl bisa di email ke

    fernandesvika@yahoo.com

    thank u ya

  2. #4852

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Tangerang
    Posts
    555
    Thank(s)
    0/10
    Rep Power
    5

    Default

    misi agan-agan,, ane mau nanya nih..

    kalo game Tap Sonic itu kira2 bisa ga ya dimainin di samsung galaxy Y ato galaxy Gio??

    thanks sblmnya..

  3. #4853

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Mahora
    Posts
    1,140
    Thank(s)
    0/12,815
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by tidakjelas View Post
    misi agan-agan,, ane mau nanya nih..

    kalo game Tap Sonic itu kira2 bisa ga ya dimainin di samsung galaxy Y ato galaxy Gio??

    thanks sblmnya..
    kalo gio bisa, tapi kalo Y krg tau deh resolusinya mgkn terlalu kcil..

  4. #4854

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    www.davejob.com
    Posts
    731
    Thank(s)
    453/58,266
    Rep Power
    5

    Default Duty of Heroes & Cut The Rope


    Show Text

    Description
    The first-ever graphical pvp game for android is now live in the market!

    Defeat rivals? Crush all devils? Fight, it's time to build your own world with friends!

    **************************************************
    THE FIRST-EVER GRAPHICAL PVP GAME FOR ANDROID IS NOW LIVE IN THE MARKET!
    **************************************************

    Become the toughest Hero!!! This is your duty!

    Rise through the ranks of the servant! To be a brave hero, you need to protect your city by doing jobs, fighting other players and defeating the devils!

    -----------------------------------------------
    LOTS OF AWESOME FEATURES!

    - Massively Multiplayer Online Game!

    - FIGHT and CAPTURE other players LIVE!

    - 100+ POWERFUL Equipments to get

    - Invite friends to get more treasure!

    - Enjoy a hero story

    - Gorgeous graphics, more than imobster, mafia wars and crime city

    Show screenshot








    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.





    Show text

    Description
    Cut the Rope, catch a star, and feed Om Nom candy in this award-winning game!

    The long-awaited hit game has finally arrived at Android! Join MORE THAN 55 MILLION PEOPLE who have already played this game and gave it an average rating of 4.81 (out of 5)!

    The little monster Om Nom is hungry and the only thing standing between him and a full belly is you – that is your help cutting the ropes that hold the candy he wants. Swipe your finger across the ropes to release the delicious bundles into his mouth. But don’t forget to collect the stars and break the bubbles along the way – easier said than done when enemies and obstacles await!

    Cut the Rope is an award-winning mobile game from ZeptoLab, was an instant phenomenon in the iOS App Store reaching the #1 spot globally, and continues to gain popularity as it makes its way onto Android.

    Show screenshot








    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Show Other Android App amp Games By Me

    Samurai II: Vengeance THD (Full Version)

    SketchBook Pro Autodesk Inc.

    Where's My Water? Disney

    Adobe Collage Adobe Systems

  5. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  6. #4855

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Mahora
    Posts
    1,140
    Thank(s)
    0/12,815
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by tidakjelas View Post
    bisa gan?? dah ada yg test kah??
    soalnya ane ngebet pengen maen tuh game tp budget ga sanggup buat android yg mahal..
    di ace sih bisa, kan gio sama ace cuma beda di kamera ama di ukuran layar..
    kalo secara logika sih bisa harusnyaa..

  7. #4856

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Tangerangakure
    Posts
    861
    Thank(s)
    0/25,917
    Rep Power
    6

    Default

    Gan mau tanya dong, aplikasi explorer yang bisa eksplor ke system selain Root Explorer apa ya..?
    Soalnya ane pake RE itu force close terus...

  8. #4857

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Cirebon
    Posts
    8
    Thank(s)
    0/12
    Rep Power
    0

    Default

    need a help donk, ane kan download tap" pas pengen dimainin koq muncul tulisan "process com.taplous.taptaprevenge4 has stopped unexpectedly kenapa ya??

  9. #4858

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Jakarta
    Posts
    3
    Thank(s)
    1/1
    Rep Power
    0

    Default

    bro.. tanya donk.. kok gw install blood and glory ga sba dimaenin ya? Gw download SD datanya dari gtab gw.. nah pas dia preparing.. kok ke close sendiri... itu knp ya bro?? preparingnya udah hampir mau slesai tiba2 close sendiri,

  10. Who Said Thanks:


  11. #4859

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Jakarta
    Posts
    3
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by DoKnock View Post
    bro.. tanya donk.. kok gw install blood and glory ga sba dimaenin ya? Gw download SD datanya dari gtab gw.. nah pas dia preparing.. kok ke close sendiri... itu knp ya bro?? preparingnya udah hampir mau slesai tiba2 close sendiri,
    barusan gw coba fishing king sama monpoly bro.. sama juga.. pas buka layar item terus ketutup sendiri.. kira2 kenapa ya?? apa gara2 gw ada belom setting sesuatu..?

  12. #4860

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    www.davejob.com
    Posts
    731
    Thank(s)
    0/58,266
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by MingJae View Post
    thx kk.. ^^
    ..tp koq nggak mau ke-install ya?
    "There is a problem parsing the package"...
    Sorry ane nga kasih Requirement, memang agak tinggi untuk yang Sketchbook Pro
    Android 3.0 +

    Ane da coba download trus install lagi di Asus EEE Pad Transformer ane nga masalah.

    Mungkin spek nya juga kalo kurang bikin masalah.

Page 486 of 724 FirstFirst ... 386436476482483484485486487488489490496536586 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia