View Poll Results: Enakx bikin Thread Baru / tetap pakai ini saja sampai batasnya? (after time skip 2th)

Voters
412. You may not vote on this poll
  • Ya !!

    186 45.15%
  • Tidak perlu

    151 36.65%
  • Ngikut saja dah

    75 18.20%
Page 1 of 368 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 3677

Thread: One Piece - Part 2
http://idws.in/142498

  1. #1

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    To.theBeginning
    Posts
    27,573
    Thank(s)
    2,140/301,470
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    45

    Default One Piece - Part 2

    One Piece | Part II | New World | New World Part II | New World Part III







    One Piece is an anime series based on the manga of the same title by Eiichirō Oda. Produced by Toei Animation, and directed by Konosuke Uda, Munehisa Sakai and Hiroaki Miyamoto, the series debuted in Japan on Fuji TV on October 20, 1999.

    .: ~INFORMATION~ :.

    Show Information
    Main Title: ONE PIECE
    Official Title: ワンピース
    Type: TV Series
    Status: Ongoing
    Year: 1999.10.20 - now
    Genre: Action, Adventure, Fantasy, Comedy, Drama, Tragedy
    Aired: Every Sunday


    .: ~STORY~ :.
    Show Story
    A boy named Monkey D. Luffy, inspired by his childhood hero "Red-Haired" Shanks, sets out on a journey to find One Piece, the legendary treasure of the King of the Pirates, Gold Roger. To accomplish this, he must reach the end of the most deadly and dangerous ocean: The Grand Line.

    Luffy captains the Straw Hat Pirates first through the sea of East Blue and then through the Grand Line. He follows the path of the deceased King of the Pirates, Gold Roger, from island to island on his way to the great treasure One Piece. On his way, his crew grows to have a swordsman, "Pirate Hunter" Zoro; a navigator, "Cat Burglar" Nami; a sharpshooter, "Sogeking" Usopp; a cook, "Black Leg" Sanji; a doctor, "Cotton Candy Lover" Tony Tony Chopper; an archaeologist, "Demon Child" Nico Robin; a shipwright, "Cyborg" Franky; and a musician, "Dead Bones" Brook.

    During the course of the story, the crew contends with other pirate crews, the royal Seven Warlords of the Sea (Ouka Shichibukai) and the Marines. The latter are the subordinates of the corrupt World Government, who apparently seek justice by ending the Golden Age of Pirates. Many background story elements involve the delicate balance of power between the World Government and the world's most powerful pirate crews, especially the Four Emperors, the four most powerful pirates in the world.


    .: ~MAIN INDEX (1-***)~ :.
    Hidden Block (for usergroups: Registered Users :: 2, Most Valuable Users :: 23):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    .: ~IDOP FANSUB~ :.
    Show IDOP Fansub


    IDOP Berarti IDWS OP

    Anggota tim IDOP:
    1. cliqstar sebagai Web Management & Logo Designer
    2. Tahes999 sebagai Translator & Timer
    3. zhenislev sebagai Typesetter & Effect
    4. ombenk sebagai Editor
    5. Wandia sebagai Encoder & Uploader
    6. Think sebagai Uploader

    Additional:
    1. MirageKids sebagai Effect, Typesetter & Timer
    2. kycha sebagai Encoder & Uploader
    3. gituajakokrepot sebagai Typesetter & Editor
    4. Dhimaz354 sebagai Typesetter
    5. fajrinazis sebagai Effect
    6. alzark sebagai Effect


    IDOP mulai ngesub b.indo mulai episode 459 (Marineford Arc)


    Show Rule
    Dilarang menyebarluaskan semua link yang ada di sini tanpa izin dari kru IDOP

    >>>Click Here to Download<<<




    Official Site:
    Toei Animation
    Fuji Television
    Wikipedia

    Kalo mau denger OSTnya, ada di sini
    Kalo mau baca Manganya, ada di sini

    Special Thanks to A lot of Uploader

    Bagi yang berkenan
    Last edited by mr_ark; 19-03-2013 at 01:27 PM. Reason: part

    いつかきっと、君に逢いに行く。

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    To.theBeginning
    Posts
    27,573
    Thank(s)
    479/301,470
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    45

    Default



    .: ~MAIN INDEX Part1~ :.
    The Best Fansubs + IDWS Only (Yibis, K-F, Vegapunk, etc)

    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by zhenislev; 12-05-2012 at 09:02 PM. Reason: update link broken

    いつかきっと、君に逢いに行く。

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    To.theBeginning
    Posts
    27,573
    Thank(s)
    227/301,470
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    45

    Default



    .: ~MAIN INDEX Part2~ :.
    The Best Fansubs + IDWS Only (Yibis, Yonkou, K-F, Vegapunk, etc)
    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by zhenislev; 12-05-2012 at 09:04 PM.

    いつかきっと、君に逢いに行く。

  6. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  7. #4

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    2nd+i
    Posts
    13,055
    Thank(s)
    82/111,842
    Blog Entries
    16
    Rep Power
    17

    Default

    RULES
    TS, Momod, & Sumod bertugas menjaga ketentraman subforum ini. Jika ada post yg TS, Momod, & Sumod rasa berpotensi merusak keamanan dan kenyamanan maka Momod & Sumod berhak menghapus post tersebut

    1. Request anime pada tempatnya
    Catatan : Buat yang bandel masih [REQUEST] tidak pada tempatnya siap2 kena bata merah


    2. Report broken link ANIME hanya boleh disini
    untuk para uploader diharap sesekali mengecek link file yang diupload

    3. Spoiler harus menggunakan BBCode spoiler
    HTML Code:
    [spoiler=contoh]isi[/spoiler]
    Jadinya seperti ini :
    Show contoh
    isi

    BBCode spoiler juga digunakan untuk membahas episode2 terbaru, paling tidak sampai versi dari yibis rilis
    kalo yibis belum rilis, tapi kalian tidak memakai spoiler, tunggu aja hukumannya

    4. SUBFORUM ANIME HANYA UNTUK MEMBAHAS ANIME
    MANGA dilarang

    5. Bertanya soal OST Anime?
    OST tidak akan (selalu) diposting ke thread animenya, karena sudah ada Sub Forum khususnya di sini

    6. Gak boleh ada transaksi jual beli dalam bentuk apapun di Sub Forum Anime!
    kalo mau transaksi soal jual beli item2 anime yg bersangkutan, bisa ke Sub Forum Shopping Corner

    7. GAK BOLEH ADA OMONGAN YG BERSIFAT SARA. NO FLAMING. NO DISTURBING PICTURE
    misal : GURO, MONSTROSITY dkk .. karena berpotensi menimbulkan perpicuan

    8. Perhatikan label pada judul thread
    Jika masih ON-Going / Latest Release .. berarti anime itu masih terus berlanjut
    kalo sudah Completed .. berarti anime tersebut sudah tamat, dan jangan menanyakan next episode

    9. DILARANG NGEJUNK!!!!
    kalo mau bilang thanks, cukup klik thanks aja, kalo terus ngetik "tq ya", "thanks", "ijin sedot dulu", dll (posting gak jelas / One Liner Post) bakal dapet sanksi
    dan juga jangan nanya2 kapan episode berikutnya keluar ada link wikipedia, dimanfaatkan dong buat cari tgl rilisnya dan di page 1 udh ditulis, tayangnya tiap hari minggu di jepang
    akan dianggap Junk, dan postingan akan di delete, jika sudah terlalu sering, user akan di banned
    Quote Originally Posted by cliqstar View Post
    Quote Originally Posted by zumra View Post
    akhirnya setelah nungguin seminggu episod seru nya, besok kluar jg,
    Quote Originally Posted by anarchyz View Post
    aduh ga sabar nih nungguin ep besok..
    aaaa..
    cepetan plzzz
    Quote Originally Posted by bennzcloud View Post
    gan mna yg episode barru?
    daah g sbar.,.hehehheeheee
    JANGAN ADA YANG POSTING KAYAK GITU LAGI
    One Piece versi Horrible paling cepet rilis tiap minggu, dan rata2 dr semua episode, Horrible itu fansub yg pertama kali ngerilis episode terbaru anime One Piece
    so, jangan nanya2 kayak gitu lagi
    lagipula One Piece emang tayang tiap minggu
    apa gunanya gw pasang link wikipedia di dpn kalo gak buat ngecek tglnya?
    10. DILARANG NGE-HIDE FILE yang bukan uploadtan sendiri
    jika terjadi, maka, nggak diupdate ke index + bata

    11. Untuk Main Index
    di Main Index hanya ada video yg HD 720p dan semua link IDWS

    12. Fansub & Web Encoder
    boleh ngebahas ini, tapi yg dibahasa bukan "kenapa link darklegends gak bisa dibuka?", "kenapa websitenya yibis error?", "kapan versi yibis/darklegend rilis?" dan lain sebagainya
    yg boleh dibahas misalkan qualitynya, statusnya, dll, pokoknya jgn bahas yg gak ada hubungannya ama ONE PIECE
    emang website fansub & web encoder ntu ada hubungannya ama one piece ya? (websitenya bukan hasil sub/encodenya)
    makanya jgn pernah bahasa soal websitenya, linknya, dan lain sebagainya, tanya yg punya websitenya aja, jgn tanya ke sini

    13. Posting Link
    Dilarang hide link yg bukan uploadtan sendiri kalo kalian yg upload sendiri, terserah kalian mau di hide atau nggak
    dan yg bukan uploadtan sendiri gak di update ke index mulai next episode seperti yg di rules nomer 11
    lalu untuk 1 fansub di tiap versinya cuma boleh ada 1 link di tiap host
    Contohnya:
    [yibis] One Piece 498 720p
    kalo udah ada yg upload ke IDWS dan posting di sini, gak boleh ada yg posting lagi, kecuali beda versi (misalkan 400p atau mini version)
    boleh posting versi yg sama (720p lagi) tapi hostnya beda, misalkan link MF, Maknyos, dll.
    berlaku untuk semua fansub
    untuk memudahkan mengindex dan tidak timbul double link, kalo yg dimaksudkan untuk mirror, sama aja dong kalo di file host yg sama?
    14. Promosi Blog
    Baca rules nomer 6 dong
    jual beli aja gak boleh apalagi promosi blog


    --------------------------------------------------------------------------

    buat user yg join datenya udah 3 BULAN LEBIH / jumlah postnya >50 dan MASIH ngelanggar (apalagi user yg udah sering dikasih tau tapi masih ngelanggar)
    sanksinya:
    1. diingatkan via VM+bata dari TS
    2. di bata rame2 by penghuni thread ini
    3. infract by moderator/sumod
    4. banned by admin
    So? tolong patuhi peraturan yg ada, jangan memalukan moral anak Indonesia yg hobbynya melanggar peraturan & patuh cuma kalo ada sanksi & diliat orang
    Last edited by cliqstar; 08-09-2011 at 02:17 PM.
    Ada yang mau TAKE OVER thread saya? Listnya:
    Tablo - Ungu - Beast

  8. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  9. #5

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    To.theBeginning
    Posts
    27,573
    Thank(s)
    461/301,470
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    45

    Default

    ~Add Ons One Piece~


    Straw Hat Pirates (麦わら海賊団, Mugiwara Kaizokudan)
    Show Crew
    Show Monkey D Luffy


    Name: Monkey D. Luffy (モンキー・D・ルフィ)
    Birthdate: May 5
    Height: 172 cm (5'7½")
    Affiliation: Straw Hat Pirates
    Position: Captain
    Devil Fruit: Gomu Gomu no Mi (Gum Gum Fruit)
    Type: Paramecia


    Show Roronoa Zoro


    Name: Roronoa Zoro (ロロノア・ゾロ)
    Birthdate: November 11
    Height: 178 cm (5'10")
    Affiliation: Straw Hat Pirates
    Position: Swordsman
    Devil Fruit: None


    Show Nami


    Name: Nami (ナミ)
    Birthdate: July 3
    Height: 169 cm (5' 6½”)
    Affiliation: Straw Hat Pirates (Previously: Arlong Pirates)
    Position: Navigator
    Devil Fruit: None


    Show Usopp


    Name: Usopp (ウソップ)
    Birthdate: April 1
    Height: 174 cm (5'8½")
    Affiliation: Straw Hat Pirates
    Position: Sniper
    Devil Fruit: None


    Show Sanji


    Name: Sanji (サンジ)
    Birthdate: March 2
    Height: 177 cm (5' 9")
    Affiliation: Straw Hat Pirates
    Position: Chef
    Devil Fruit: None


    Show Tony Tony Chopper


    Name: Tony Tony Chopper (トニートニー・チョッパー)
    Birthdate: December 24
    Height: Unknown
    Affiliation: Straw Hat Pirates
    Position: Doctor
    Devil Fruit: Hito Hito no Mi (Human Human Fruit)
    Type: Zoan


    Show Nico Robin


    Name: Nico Robin (ニコ・ロビン)
    Birthdate: February 6
    Height: 188cm (6'2")
    Affiliation: Straw Hat Pirates (Previously: Baroque Works)
    Position: Archaeologist
    Devil Fruit: Hana Hana no Mi (Flower Flower Fruit)
    Type: Paramecia


    Show Franky


    Name: Franky (フランキー)
    Birthdate: March 9
    Height: 225cm (7'4½")
    Affiliation: Straw Hat Pirates
    Position: Shipwright
    Devil Fruit: None


    Show Brook


    Name: Brook (ブルック)
    Birthdate: April 3
    Height: 266cm (8'8½")
    Affiliation: Straw Hat Pirates (Previously: Rumbar Pirates)
    Position: Musician, Swordsman
    Devil Fruit: Yomi Yomi no Mi (Revive Revive Fruit)
    Type: Paramecia


    List fansub yang ngesub anime One Piece
    Quote Originally Posted by zhenislev
    *Episodes 1-298
    Group: Kaizoku-Fansubs
    Website: http://www.kaizoku-fansubs.com/

    *Episodes 294-342
    Group: Vegapunk
    Website: Vegapunk-Fansubs

    *Episodes 343-363
    Group: Instantz
    Website: http://www.instantz.net/

    *Episodes 364-388
    Group: Homeboyz-Fansubs
    Website: Homeboyz-Fansubs

    *Episodes 428-429
    Group: FUNIsubs
    Website: http://www.funisub.co.cc/

    *Episode 492
    Group: Anime-Destiny & SGKK Fansubs
    Website: http://www.anime-destiny.org/modules/news/

    *Episodes 0/389-427/430-491/493-Present
    Group: Yibis
    Website: http://www.yibis.com/

    *Movies 1-7
    Group: Kaizoku-Fansubs
    Website: http://www.kaizoku-fansubs.com/

    *Movie 8
    Group: Instantz
    Website: http://www.instantz.net/

    *Movie 8
    Group: Thora (Ripped From Blu-Ray)
    Website: http://www.thoranime.org/?p=754

    *Movie 9-10
    Group: Yibis
    Website: http://www.yibis.com/

    *TV Specials 1-4
    Group: Kaizoku-Fansubs
    Website: http://www.kaizoku-fansubs.com/

    *Movie Shorts 1-3
    Group: Kaizoku-Fansubs
    Website: http://www.kaizoku-fansubs.com/

    *Mugiwara Theater 1-5
    Group: Vegapunk/Kaizoku-Fansubs
    Website: Vegapunk-Fansubs

    *OVA 1
    Group: Kaizoku-Fansubs
    Website: http://www.kaizoku-fansubs.com/

    *OVA 2
    Group: DATS
    Website: http://portal.dats.us/

    *Episodes 459-Latest/Movie 10-Latest/will increase again later (INDONESIAN SUBTITLE)
    Group: IDOP
    Website: http://www.indowebster.web.id/showth...=1#post8522263
    Penjelasan singkat dari bro zhenislev tentang beberapa pertanyaan yg sering ditanyakan akhir2 ini
    Quote Originally Posted by Zhenislev
    Power BB >>>>
    Power Dragon >>>>
    Tentang "nama" BB di Wilki >>>>
    Haki WB tidak berefek ke Admiral >>>>>
    Macam2 Rokushiki >>>>
    Analisis Mantra >>>>
    Mencoba menjawab masalah kuma membela siapa >>>>

    ALL just IMO..
    untuk lainx cuma penjelasan2 kecil...
    Maksud dari statusnya yibis (fansub One Piece yg paling aktif)
    Quote Originally Posted by wandia View Post
    ini buat status di yibis dan maksudnya
    All your anger, despair, and whatever else random crap you can come up with in regards to the pending Yibis release goes in here. NOWHERE ELSE! Episodes are usually released sometime between Monday and Thursday.

    Noob Guide to the Episode Status.

    rawed: there's a raw O_O
    tled: translated
    tiemd: timed
    tlced: translation checked
    editad: edited
    (s)qced: (script) quality checked

    Stuff doesnt always happen in the same order and there are more steps like encoding or typesetting involved we dont even announce so you shouldnt pay too much attention to that box
    Jenis-Jenis Haki
    Quote Originally Posted by Haki
    Haki dipisahkan menjadi tiga kategori: Kenbunshoku Haki, yang memberikan pengguna indra keenam dunia di sekitar mereka dengan jarak terbatas; Busōshoku Haki, yang memungkinkan pengguna untuk menggunakan semangat mereka sebagai perisai untuk mempertahankan diri dari serangan atau untuk membuat serangan mereka sendiri lebih ampuh, dan Haōshoku Haki, langka jenis Haki hanya satu dalam satu juta dapat menggunakan yang memberikan pengguna kemampuan untuk mengalahkan orang lain hanya dengan menatapnya saja.
    List Devil Fruits & para penggunanya
    Quote Originally Posted by Will View Post
    Show DF List from MANGA amp ANIME

    Code:
    East Blue
    Gomu Gomu (karet) : Monkey D.Luffy
    Bara Bara (potong) : Buggy
    Sube Sube (licin) : Alvida
    Moku Moku (asap) : Smoker
    
    Whiskey Peak
    Bomu Bomu (bom) : Mr.5
    Kiro Kiro (kilo) : Ms. Valentine
    
    Little Garden
    Doru Doru (lilin) : Mr.3 aka Galdino
    
    Drum Kingdom
    Baku Baku (efek suara mengunyah) : Wapol
    Ushi Ushi (sapi) - Bison : Dalton
    Hito Hito (manusia) - Human : Tony Tony. Chopper
    
    Arabasta
    Mane Mane (meniru) : Mr.2 Bonclay aka Bentham
    Mera Mera (membara) : Porgas D. Ace
    Tori Tori (burung) - Falcon : Pell
    Hana Hana (bunga) : Nico Robin
    Suna Suna (pasir) : Mr.0 aka Crocodile
    Inu Inu (anjing) - Dachshund : Lassu
    Mogu Mogu (tikus tanah) : Ms. Merry Christmas
    Toge Toge (duri) : Ms. Double Finger
    Supa Supa (efek suara pedang) : Mr.1 aka Dazz Bones
    Inu Inu (anjing) - Jackal : Chaka
    Ori Ori (kandang) : Hina
    
    Jaya
    Bane Bane (per) : Bellamy
    
    Marineford (Rapat Pemilihan Shichibukai)
    Unidentified (tali) : Don Quixote Doflamingo
    
    Skypeia
    Uma Uma (kuda) : Pierre
    Goro Goro (petir) : Enel
    
    Long Ring Long Road
    Noro Noro (lambat) : Foxy
    Hie Hie (membeku) : Aokiji aka Kuzan
    
    Water 7 - Enies Lobby
    Neko Neko (kucing) - Leopard : Rob Lucci
    Doa Doa (pintu) : Blueno
    Zo Zo (gajah) : Funkfreed
    Inu Inu (anjing) - Wolf : Jabura
    Ushi Ushi (sapi) - Giraffe : Kaku
    Awa Awa (gelembung) : Califa
    Beri Beri (beri) : Very Good
    Sabi Sabi (karat) : Shuru
    Shari Shari (roda) : Sharingu
    
    Banaro (Perburuan Ace)
    Yami Yami (kegelapan) : Kurohige aka Marshall D. Teach
    
    Florian Triangle
    Yomi Yomi (hidup kembali) : Brook
    Kage Kage (bayangan) : Gekko Moria
    Horo Horo (hampa) : Perona
    Suke Suke (transparan) : Absalom
    Nikyu Nikyu (tapak kaki) : Bartholomew Kuma
    
    Shabondy
    Unidentified (magnet) : Eutass Kid
    Unidentified (ruang) : Trafalgar Law
    Unidentified (umur) : Jewelry Boney
    Unidentified (gulliver portal) : Capone Bege
    Unidentified (jerami) : Basil Hawkins
    Unidentified (T Rex) (Ancient) : X Drake
    Unidentified (musik) : Scratchmen Apoo
    Pika Pika (bercahaya) : Kizaru aka Borsalino
    
    Amazon Lily
    Mero Mero (jatuh cinta) : Boa Hancock
    Hebi Hebi (ular) - King Cobra : Boa Marigold
    Hebi Hebi (ular) - Anaconda : Boa Sandersonia
    
    Impel Down
    Ushi Ushi (sapi) - Cow : Minotaurus
    Unidentified (badak) : Minorhinoceros
    Unidentified (koala) : Minokoala
    Unidentified (zebra) : Minozebra
    Doku Doku (racun) : Magellan
    Horu Horu (hormon) : Ivankov
    Choki Choki (efek suara menggunting) : Inazuma
    Unidentified (dara) : Lafitte
    
    Marineford
    Gura Gura (gempa) : Shirohige aka Edward Newgate
    Unidentified (laba laba) : Onigumo
    Inu Inu (anjing) - Dalmatian : ???(Unidentified Marine)
    Unidentified (ulat) : Epoida
    Unidentified (berlian) - Joz
    Tori Tori (burung) - Phoenix (mystic) : Marco
    Unidentified (magma) : Akainu aka Sakazuki
    Unidentified : Tsuru
    Hito Hito (manusia) - Daibutsu : Sengoku
    Keterangan:
    Biru : Paramecia
    Hijau : Zoan
    Merah : Logia


    Show DF List from FILLER amp MOVIE References

    Filler
    Code:
    Hiso Hiso (bisikan) : Avis - eps.54
    Kama Kama (sabit) : Merrick - eps.56
    Atsu Atsu (panas) : Don Achino - eps.326
    Movie
    Code:
    Goe Goe (suara) : El Drago - One Piece: The Movie
    Kachi Kachi (efek suara batu api) : Bear King - Movie 2: Adventure on Clockwork Island
    Toro Toro (cairan) : Honey Queen - Movie 2: Adventure on Clockwork Island
    Ame Ame (permen) : Gasparde - Movie 4: Dead End Adventure
    Noko Noko (jamur beracun) : Musshuru - Movie 9: Episode of Chopper Plus: Bloom in Winter, Miracle Sakura
    Fuwa Fuwa (efek suara angin) : Shiki - Movie 10: Strong World
    Keterangan:
    Biru : Paramecia
    Hijau : Zoan
    Merah : Logia


    kalau ada yg salah di koreksi ya
    Sedikit penjelasan tentang Buah Setan, bisa cek di sini ==> Credit to ombenk

    Rangkuman Marineford Arc, buat mengenang
    Sub : loosecontroi
    File : MiniHD +-60Mb Mp4 720p ( miniHD 1280x720)
    Server : Mediafire
    [OPMiniHD_720p]_[Ringkasan_Perang_Marineford_Arc].rar
    Info tentang Supernova
    Quote Originally Posted by Enlik View Post



    Berikut adalah para anggota 11 Supernova :

    Monkey D. Luffy
    Nilai buruan : 400 juta berry

    Eustass Kid
    Nilai buruan : 315 juta berry
    Julukan : Eustass "Captain" Kid
    Eustass Kidd adalah orang yang memiliki Nilai buruan tertinggi di Supernova , dan ketiga tertinggi di Dunia , selain Donquixote Doflamingo dan Gecko Moria .

    Basil Hawkins
    Nilai buruan : 249 juta berry
    Julukan : Magician
    Basil Hawkins adalah Bajak Laut dari North Blue dan Kapten dari Hawkins Pirate.Ia berbicara seperti seorang Peramal.Ia memakan kekuatan Paramecia yang membuatnya menjadi boneka Voodoo.Ia dengan mudah dikalahkan oleh Kizaru di Sabaody Arc.Setelah perang,Ia berada di New World dan menantang Brownbeard(Chahige)

    X Drake
    Nilai buruan : 222 juta berry
    Julukan : Red Flag
    X Drake adalah mantan Laksamana Laut yang menjadi Bajak Laut dari North Blue dan Kapten Drake Pirate.Memakan kekuatan buah Ancient Zoan,yang bisa mengubahnya dinosaurus.Ia,Urouge,Hawkins dan Apoo dikalahkan oleh Kizaru di Sabaody Archipelago.Setelah perang,X Drake di New World menghadapi penjaga Kaidou

    Trafalgar Law
    Nilai buruan : 200 juta berry
    Julukan : Surgeon of Death

    Scratchmen Apoo
    Nilai buruan : 198 juta berry
    Julukan : Roar of the Sea

    Killer
    Nilai buruan : 162 juta berry
    Julukan : Massacred Man

    Jewellery Bonney
    Nilai buruan : 140 juta berry
    Julukan : Big Eater

    Capone Bege
    Nilai buruan : 138 juta berry
    Julukan : Capone "Gang" Bege

    Roronoa Zoro
    Nilai buruan : 120 juta berry

    Urouge
    Nilai buruan : 108 juta berry
    Julukan : Mad Monk
    Link Download lain untuk One Piece

    :One Piece:
    |[One Piece Calendar]||[Jolly Roger]||[Screening Stick Poster]|
    >>>Click Here<<<
    Last edited by zhenislev; 03-10-2011 at 01:55 AM.

    いつかきっと、君に逢いに行く。

  10. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  11. #6

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    2nd+i
    Posts
    13,055
    Thank(s)
    3,665/111,842
    Blog Entries
    16
    Rep Power
    17

    Default


    IDOP Berarti IDWS OP

    Anggota tim IDOP:
    1. cliqstar sebagai Web Management & Logo Designer
    2. Tahes999 sebagai Translator & Timer
    3. zhenislev sebagai Typesetter & Effect
    4. ombenk sebagai Editor
    5. Wandia sebagai Encoder & Uploader
    6. Think sebagai Uploader

    Additional:
    1. MirageKids sebagai Effect, Typesetter & Timer
    2. kycha sebagai Encoder & Uploader
    3. gituajakokrepot sebagai Typesetter & Editor
    4. Dhimaz354 sebagai Typesetter
    5. fajrinazis sebagai Effect
    6. alzark sebagai Effect


    IDOP mulai ngesub b.indo mulai episode 459 (Marineford Arc)


    Our Site:
    Official Site
    Facebook
    Twitter


    Show Rule
    Dilarang menyebarluaskan semua link yang ada di sini tanpa izin dari kru IDOP
    kecuali mau re-upload

    Show Download
    Show Tv Series
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Show Movies
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Show Note
    360p - Resolusi = 640x360
    400p - Resolusi = 720x400
    720p - Resolusi = 1280x720
    Hardsub - Sub sudah termasuk di dalam video tanpa perlu download subtitlenya lagi
    Softsub - Sub belum termasuk di dalam video, jadi harus download subtitle + video RAWnya
    Merah - hasil sub dari IDOP yg diupload ke IDWS
    Biru - hasil sub dari IDOP yg diupload ke MF
    Orange - hasil sub dari IDOP yg diupload ke Maknyos
    ##Coming Soon## - Belum disub / dalam proses / belum tayang

    Untuk episode 492 dan seterusnya, bisa cek di official site kami
    Last edited by cliqstar; 27-08-2011 at 10:24 AM.
    Ada yang mau TAKE OVER thread saya? Listnya:
    Tablo - Ungu - Beast

  12. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  13. #7

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    To.theBeginning
    Posts
    27,573
    Thank(s)
    438/301,470
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    45

    Thumbs up One Piece Pahe List


    ONE PIECE
    [B]Audio : Japan
    Sub : English..Untuk 459+ Ane buat Multisub [English-Indo-Raw] dan serverx IDWS
    File : MKV
    Size : +-60Mb ...UNTUK VERSI HD720p server IDWS ada di list Bawah...
    Kualitas : Oke (Lolos Ujicoba layar 15" 1280x800) dijamin puas...
    Ket : Update tiap minggu...tidak tentu harix nunggu versi HD Yibis keluar
    Untuk memunculkan subtitle di K-Lite/MPC : Navigate -> Subtitle Language -> English / NonSub
    Show Mengatasi trouble saat play bagi yang menemui dan recomend Player biar lancar
    Mengatasi masalah2...baik itu sub gak keluar, suara gak keluar, dll...

    1. Uninstal MPC agan menggunakan appl Uninstaler biar bersih sampai akarx :
    - YourUninstaller (ane pake ini): http://www.indowebster.com/Your_Unin...2010crack.html
    - Revo Unistaller : http://www.indowebster.com/Revo_Unin...ith_Crack.html

    2. Download KLM codec (Terbaru) : http://www.indowebster.com/k_lite_co..._860_mega.html
    3. Semoga berhasil, dan selamat menikmatin...

    yang di atas hanya saran ane sih...
    kalau tidak suka n punya cara lain, silahkan....[/QUOTE]

    Code:
    
    517++ langsung  Klik sini ya>>>>>>>>>
    
    One Piece 516 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Luffy's Training Begins! To the Place We Promised in 2 Years!
    One Piece 515 (The Friends' Whereabouts! Arc) - I Will Get Much, Much Stronger! Zoro's Pledge to his Captain!
    One Piece 514 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Live Through Hell, Sanji's Fight with Men at Stake
    One Piece 513 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Pirates Get on the Move! Astounding New World! 
    One Piece 512 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Delivered to Friends! The Big News Comes Through! 
    One Piece 511 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Unexpected Relanding! Luffy, to Marineford!
    One Piece 510 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Sanji's Suffering - The Queen Returns to His Kingdom!
    One Piece 509 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Contact! The Great Swordsman Mihawk! Zoro's Self-Willed Deadly Struggle! 
    One Piece 508 (The Friends' Whereabouts! Arc) - Back to the Captain! Jailbreak from Sky Island and the Incident on the Winter Island
    
    One Piece 507 (After Marinneford Arc) - Reunited with Dark King Rayleigh! Decision Time for Luffy! 
    One Piece 506 (After Marinneford Arc) - The Straw Hat Crew Shocked! The Bad News is Received
    
    One Piece 505 (Past Arc) - I Want to See Them! Luffy's Mournful Cry! 	
    One Piece 504 (Past Arc) - To Fulfill the Promise - Separate Departures!
    One Piece 503 (Past Arc) - I'm Counting On You! A Letter From a Brother! 
    One Piece 502 (Past Arc) - Where Is Freedom? The Boy's Sad Departure
    One Piece 501 (Past Arc) - The Fire Has Been Set! The Gray Terminal in Crisis!
    One Piece 500 (Past Arc) - Stolen Freedom! The Nobles' Trap Draws Near the Three Brothers
    One Piece 499 (Past Arc) - The Battle against the Big Tiger! Who is Going to be Captain?!
    One Piece 498 (Past Arc) - Luffy Becoming an Apprentice?! A Man Who Fought Against the King of the Pirates!  
    One Piece 497 (Past Arc) - Leaving the Dadan Family!? The Secret Base is Complete!
    One Piece 496 (Past Arc) - To The Sea Someday! The Pledge of the Three Brats! 
    One Piece 495 (Past Arc) - I Won't Run - Ace's Do-or-Die Rescue Operation
    One Piece 494 (Past Arc) - Here Comes Sabo! The Boy at the Gray Terminal!
    One Piece 493 (Past Arc) - Luffy and Ace - The Story of the Brothers' Meeting! 
    
    One Piece 492 (Filler Spesial) - The Strongest Tag-Team! Luffy and Toriko's Hard Struggle! 
    One Piece 491 (Post After Marineford Arc) - Landing at the Maiden Island! The Harsh Reality Falls Upon Luffy
    
    One Piece 490 (Marineford Arc) - Powerful Independent Rivals! The Beginning of the "New Era"!" 
    One Piece 489 (Marineford Arc) - Enter Shanks! The Ultimate War Ends at Last
    One Piece 488 (Marineford Arc) - A Desperate Cry - Seconds of Valor that Change Destiny
    One Piece 487 (Marineford Arc) - Akainu's Tenacity! The Fist of Magma Attacks Luffy
    One Piece 486 (Marineford Arc) - The Start of the Show! Blackbeard's Plot Revealed
    One Piece 485 (Marineford Arc) - Settling the Score! Whitebeard vs. The Blackbeard Pirates
    One Piece 484 (Marineford Arc) - Navy Headquarters Crumbles! Whitebeard's Silent Rage!
    One Piece 483 (Marineford Arc) - Searching for an Answer!Fire Fist Ace Dies on the Battlefield
    One Piece 482 (Marineford Arc) - The Power that Burns Even Fire! Akainu's Heartless Pursuit
    One Piece 481 (Marineford Arc) - Ace Freed! Whitebeard's Final Captain's Order!
    One Piece 480 (Marineford Arc) - The Path they Each Chose - Luffy vs. Garp!
    One Piece 479 (Marineford Arc) - In Front of the Execution Platform! The Path to Ace is Opened!!
    One Piece 478 (Marineford Arc) - For a Promise!! Luffy and Coby Clash!
    One Piece 477 (Marineford Arc) - Power that Reduces One's Life - Tension Hormones Return
    One Piece 476 (Marineford Arc) - Luffy at the End of his Tether! An All-Out Battle at the Oris Plaza!
    One Piece 475 (Marineford Arc) - Rush Into the Final Phase! Whitebeard's Maneuver to Turn the Tides
    One Piece 474 (Marineford Arc) - The Order to Perform the Execution is Given! Break Through the Encircling Wall!
    One Piece 473 (Marineford Arc) - The Encirclement Operation Starts! The Whitebeard Pirates Driven Into a Corner!!
    One Piece 472 (Marineford Arc) - Akainu's Trick! Whitebeard Ensnared
    One Piece 471 (Marineford Arc) - The Extermination Operation Begins - The Might of the Pacifista Army
    One Piece 470 (Marineford Arc) - Master Swordsman Mihawk - The Black Sword's Slash Draws Near Luffy
    One Piece 469 (Marineford Arc) - Kuma's Transformation! Ivan-san's Blow of Anger!
    One Piece 468 (Marineford Arc) - Consecutive Battles! An Army of DF Users vs. An Army of DF Users!
    One Piece 467 (Marineford Arc) - I'll Save You Even If I Die!The Battle Between Luffy Vs the Navy Begins!
    One Piece 466 (Marineford Arc) - The Straw Hat Team Arrives! The Battlefield Grows More Intense!
    One Piece 465 (Marineford Arc) - The Winner Will be Justice! Sengoku's Strategy Is Put Into Action!
    One Piece 464 (Marineford Arc) - Descendant of the Devil! Little Oars Jr. Rushes!
    One Piece 463 (Marineford Arc) - Burn Everything to Ash! Admiral Akainu's Ability
    One Piece 462 (Marineford Arc) - The Power to Destroy the World! The Ability of the Quake Quake Fruit
    One Piece 461 (Marineford Arc) - Ace and Whitebeard
    One Piece 460 (Marineford Arc) - Enormous Fleets Revealed! Invading! The Whitebeard Pirates
    One Piece 459 (Marineford Arc) - Decisive Battle is Drawing Near! Navy’s Strongest Formations Finished!
    
    One Piece 458 (Filler Flashback Spesial Before Marineford) - The Three Admiral Assemble
    One Piece 457 (Filler Flashback Spesial Before Marineford) - The Brother's Promise
    
    One Piece 456 (Filler The Friends' Whereabouts! Arc) - The Giant Grave and Panties of Gratitude
    One Piece 455 (Filler The Friends' Whereabouts! Arc) - Revolutionaries and the Gorging Forest's Trap
    One Piece 454 (Filler The Friends' Whereabouts! Arc) - A Cheeper of Giant Bird and a Pink Showdown
    One Piece 453 (Filler The Friends' Whereabouts! Arc) - Weatheria Report and the Cyborg Animal
    
    One Piece 452 (Impel Down to Marineford Arc) - Destination Navy HQ, The Voyage to Rescue Ace
    
    One Piece 451 (Impel Down Arc) - Produce One Last Miracle, Breack Through the Gates of Justice
    One Piece 450 (Impel Down Arc) - The Jailbreak Team Driven Into a Corner - Forbidden Move 'Venom Demon'
    One Piece 449 (Impel Down Arc) - Magellan's Tricky Move! A Foiled Escape Plan!
    One Piece 448 (Impel Down Arc) - Stop Magellan! Ivan-san's Esoteric Technique Explodes!
    One Piece 447 (Impel Down Arc) - Jet Pistol of Anger! Luffy vs. Blackbeard!
    One Piece 446 (Impel Down Arc) - No Price Too High! Serious Hannyabal!
    One Piece 445 (Impel Down Arc) - The Dangerous Encounter! Blackbeard and Shiryu of the Rain!
    One Piece 444 (Impel Down Arc) - Even More Chaos! Here Comes Blackbeard Teach!
    One Piece 443 (Impel Down Arc) - The Ultimate Team Has Formed! Shaking Impel Down!
    One Piece 442 (Impel Down Arc) - Ace's Convoy Begins! Battle on the Lowest Floor - Level 6!
    One Piece 441 (Impel Down Arc) - Luffy's Back! Ivan-san Begins the Breakout Plan
    One Piece 440 (Impel Down Arc) - Believe in Miracles! Bon Clay's Cries From the HeArc!
    One Piece 439 (Impel Down Arc) - Luffy's Treatment Begins! Ivan-san's Miraculous Power!
    One Piece 438 (Impel Down Arc) - A Paradise in Hell! Impel Down - Level 5.5!
    One Piece 437 (Impel Down Arc) - For His Friend! Bon Clay Goes to the Deadly Rescue!
    One Piece 436 (Impel Down Arc) - The Showdown Has Come! Luffy's Desperate Last Attack!
    One Piece 435 (Impel Down Arc) - Mighty Magellan! Bon Clay Bugs Out!
    One Piece 434 (Impel Down Arc) - All Forces Have Gathered! The Battle on Level 4 - The Burning Heat Hell!
    One Piece 433 (Impel Down Arc) - Warden Magellan's Strategy! Straw Hat Entrapment Completed!
    One Piece 432 (Impel Down Arc) - The Unleashed Swan! A Reunion with Bon Clay
    One Piece 431 (Impel Down Arc) - Chief Jailer Saldeath's Trap! Level 3 - Starvation Hell!
    One Piece 430 (Impel Down Arc) - A Warlord in Prison! Jimbei the First Son of the Sea!
    
    One Piece 429 (Filler A Special Presentation Related to the Movie! Arc) - Luffy vs. Largo - The Battle is On!
    One Piece 428 (Filler A Special Presentation Related to the Movie! Arc) - The Fierce Onslaught of the Amigo Pirates
    One Piece 427 (Filler A Special Presentation Related to the Movie! Arc) - Little East Blue in Danger!
    One Piece 426 (Filler A Special Presentation Related to the Movie! Arc) - A Gold Lion's Ambition on the Move!
    
    One Piece 425 (Impel Down Arc) - The Strongest Man in the Prison! Poison Man Magellan Appears!
    One Piece 424 (Impel Down Arc) - Break Through the Crimson Hell! Buggy's Chaos-Inducing Plan!
    One Piece 423 (Impel Down Arc) - A Reunion in Hell! The Man Who Ate the Chop-Chop Fruit!
    One Piece 422 (Impel Down Arc) - A Deadly Infiltration! The Underwater Prison Impel Down!
    
    One Piece 421 (Filler The Friends' Whereabouts!Arc) - A Princess Negativity and the King of Demons
    One Piece 420 (Filler The Friends' Whereabouts!Arc) - Bridging the Islands and Vicious Vegetations!
    One Piece 419 (Filler The Friends' Whereabouts!Arc) - An Island of Giant Birds and a Pink Paradise!
    One Piece 418 (Filler The Friends' Whereabouts!Arc) - The Science of Weather and the Mechanical Island
    
    One Piece 417 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - Love is a Hurricane! Love-Love Hancock!
    One Piece 416 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - Saving Ace! The Next Stop the Great Prison!
    One Piece 415 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - Hancock's Confession – The Sisters' Abhorrent Past
    One Piece 414 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - All-Out Special Power Battle!! Gum-Gum vs. Snake-Snake
    One Piece 413 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - A Difficult Fight for Luffy! The Snake Sisters' Haki Power!!
    One Piece 412 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - HeArcless Judgment! Margaret is Turned to Stone!!
    One Piece 411 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - The Secret Hidden on the Backs – Luffy and the Snake Princess Meet
    One Piece 410 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - Everyone Falls in Love! Pirate Empress Hancock
    One Piece 409 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - Hurry Back to Your Friends! The Maiden Island Adventure
    One Piece 408 (Amazon Lily, Boa Hancock Arc) - Landing! The All-Female Island, Amazon Lily
    
    One Piece 407 (Filler Feudal Era Side Story Arc) - Defeat Thriller Company's Trap
    One Piece 406 (Filler Feudal Era Side Story Arc) - Boss Luffy Appears Again
    
    One Piece 405 (The Sabaody Archipelago Arc) - Eliminated Friends – The Final Day of the Straw Hat Crew
    One Piece 404 (The Sabaody Archipelago Arc) - Admiral Kirazu's Fierce Assault! The Straw Hats Face Certain Death!
    One Piece 403 (The Sabaody Archipelago Arc) - An Even Stronger Enemy Appears! The Battle Axe-Carrying Sentomaru
    One Piece 402 (The Sabaody Archipelago Arc) - Overwhelming! The Navy’s Fighting Weapons, the Pacifistas
    One Piece 401 (The Sabaody Archipelago Arc) - No Escape! Admiral Kizaru’s Light Speed Kick!!
    One Piece 400 (The Sabaody Archipelago Arc) - Roger and Rayleigh – the King of the Pirates and His Right Hand Man
    One Piece 399 (The Sabaody Archipelago Arc) - Break Through the Siege! The Navy vs. the Three Captains
    One Piece 398 (The Sabaody Archipelago Arc) - Admiral Kizaru Takes Action! Sabaody Archipelago Thrown into Chaos
    One Piece 397 (The Sabaody Archipelago Arc) - Major Panic! Desperate Struggle at the Auction House
    One Piece 396 (The Sabaody Archipelago Arc) - The Fist Explodes! Destroy the Auction
    One Piece 395 (The Sabaody Archipelago Arc) - Time Limit – The Human Auction Begins
    One Piece 394 (The Sabaody Archipelago Arc) - Rescue Camie! The Archipelago’s Lingering Dark History
    One Piece 393 (The Sabaody Archipelago Arc) - The Target is Camie! The Looming Clutches of a Professional Kidnapper
    One Piece 392 (The Sabaody Archipelago Arc) - New Rivals Gather! The 11 Supernovas
    One Piece 391 (The Sabaody Archipelago Arc) - Tyranny! The Rulers of Sabaody, the Celestial Dragons
    One Piece 390 (The Sabaody Archipelago Arc) - Landing to Get to Fish-man Island – The Sabaody Archipelago
    
    One Piece 389 (Duval Arc) - Explosion! The Sunny's Super Secret Weapon Gaon Cannon
    One Piece 388 (Duval Arc) - Tragedy! The Truth of the Unmasked Duval
    One Piece 387 (Duval Arc) - The Fated Reunion! Save the Imprisoned Fish-man
    One Piece 386 (Duval Arc) - Hatred of the Straw Hat Crew – Enter Iron Mask Duval
    One Piece 385 (Duval Arc) - Arriving at Halfway Through the Grand Line! The Red Line
    
    One Piece 384 (Filler Post-Thriller Bark Arc) - Brook's Hard Struggle – The Difficult Path to Becoming a True Crewmate
    One Piece 383 (Filler Post-Thriller Bark Arc) - The Great Treasure Contest! Collapse! The Spa Island
    One Piece 382 (Filler Post-Thriller Bark Arc) - Slow Slow Menace – Return of Foxy the Silver Fox
    
    One Piece 381 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - A New Crewmate! Musician – The Hummer Brook
    One Piece 380 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Binks's Brew – The Song that Connects the Past and Present
    One Piece 379 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Brook's Past – Sad Farewell to the Cheerful Crew
    One Piece 378 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Promise on a Day Long Ago – The Pirate's Song and a Tiny Whale
    One Piece 377 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - My Companions' Pain is My Pain – Zoro Prepares to Die
    One Piece 376 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Kuma's Paw-pad Paw-pad Abilities That Deflect Everything
    One Piece 375 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Endless Crisis! Orders to Obliterate the Straw Hat Crew
    One Piece 374 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Bodies Vanish! The Morning Sun Pierces Through the Nightmare Island!
    One Piece 373 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Conclusion Arrives! Deliver the Finishing Blow 
    One Piece 372 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Battle for Superiority StArcs! Luffy vs. Luffy
    One Piece 371 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Straw Hat Crew Annihilated – Full-Throttle Shadow Shadow Abilities
    One Piece 370 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - A Secret Strategy to Turn the Tables – Nightmare Luffy Appears
    One Piece 369 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Oars + Moria – The Greatest Combination of Brains and Brawn
    One Piece 368 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Soundless Invasion!! The Mysterious Visitor Kuma the Tyrant
    One Piece 367 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - One Down!! Sure Kill Straw Hat Docking
    One Piece 366 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Defeat Absalom!! Nami's Lightning Attack of Friendship!!
    One Piece 365 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Enemy is Luffy!! The Strongest Zombie vs. the Straw Hat Crew
    One Piece 364 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Oars Roars!! Come Out, Straw Hat Crew
    One Piece 363 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Chopper's Rage!! Hogback's Demonic Medical Practice
    One Piece 362 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Slashes Dancing on the Roof!! Finale – Zoro vs. Ryuma
    One Piece 361 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Perona's Terror!! The U  in Uso is the U in Usopp
    One Piece 360 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Saving Hero!! The Enemy is the Invincible Princess
    One Piece 359 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Invisibility Connection Sanji's Stolen Dream
    One Piece 358 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Sanji, the Knight of Flames!! Kick Down the False Ceremony
    One Piece 357 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Sudden Death of the General Zombies!! Oars in an Adventurous Mood
    One Piece 356 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Usopp the Strongest Leave the Negatives to Me
    One Piece 355 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Food, Nami and Shadows!! Luffy's Angry Counterattack
    One Piece 354 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - We will Definitely Meet Again!! Brook and the Cape of the Promise
    One Piece 353 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - A Man's Oath Never Dies!! To the Friend who Waits Under a Far-Away Sky
    One Piece 352 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Conviction Strong Enough to Beg for One's Life!! Brook Protects his Afro
    One Piece 351 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Awakening After 500 Years!! Oars Revives!!
    One Piece 350 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Warrior Called a Demon!! The Time of Oars' Resurrection
    One Piece 349 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Luffy in an Emergency! The Living Place of the Strongest Shadow!
    One Piece 348 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Coming from the Sky! That Man is the Humming Swordsman!
    One Piece 347 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Leftover Chivalry! The Traitorous Zombie who Protects Nami
    One Piece 346 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Disappearing Strawhat Crew! The Mysterious Swordsman Appears!
    One Piece 345 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Filled with Animals! Perona's Wonder Garden
    One Piece 344 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Feast of the Zombie Song! The Bell of the Night Raid is a Sound of Darkness
    One Piece 343 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - His Name is Moria! Trap of the Great Shadow-Stealing Pirate
    One Piece 342 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Mystery of the Zombies! Hogback's Nightmarish Research Laboratory
    One Piece 341 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Nami in Big Trouble! The Zombie Mansion and the Invisible Man
    One Piece 340 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Man Called a Genius! Hogback Appears!
    One Piece 339 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - One Phenomenon After Another! Disembarking at Thriller Bark
    One Piece 338 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - The Delight of Having Met People! The Gentleman Skeleton's True Colors
    One Piece 337 (Thriller Bark, Gekko Moria Arc) - Venture Into the Devil's Sea! The Mysterious Skeleton Floating Through the Fog
    
    One Piece 336 (Filler Chopper TV Show Arc) - Chopper Man Departs! Protect the TV Station by the Shore, Choperman The Rescu 
    
    One Piece 335 (Ice Island, Don Scorching Arc) - Waiting in the New World! Farewell to the Courageous Pirates
    One Piece 334 (Ice Island, Don Scorching Arc) - The Red Hot Decisive Battle! Luffy vs. the Scorching Don
    One Piece 333 (Ice Island, Don Scorching Arc) - The Phoenix Returns! The Dream of the Pirate Flag Sworn to a Friend
    
    One Piece 332 (Ice Island, Don Scorching Arc) - The Great Chaos Mansion! The Angry Don and the Imprisoned Crew
    One Piece 331 (Ice Island, Don Scorching Arc) - Hot Full Throttle! The Twins' Magnetic Power Draws Near
    One Piece 330 (Ice Island, Don Scorching Arc) - The Hard Fights of the Straw Hat Crew! The Pirate Soul Banking it All on the Flag!
    One Piece 329 (Ice Island, Don Scorching Arc) - The Assassins Attack! The Great Battle Above the Ice Begins
    One Piece 328 (Ice Island, Don Scorching Arc) - The Dream Sinking in the New World! The Pirate of Despair, Puzzle
    One Piece 327 (Ice Island, Don Scorching Arc) - Sunny in a Pinch! Roar, Secret Superspeed Mecha
    One Piece 326 (Ice Island, Don Scorching Arc) - Mysterious PArcy of Pirates! The Sunny and a Dangerous Trap
    
    One Piece 325 (Ace Vs BlackBeard Arc) - The Most Evil Ability! Blackbeard's Darkness Attacks Ace
    
    One Piece 324 (The City of Water, New Ship Arc) - The World-Wide Bounties! The Hometowns Dance as the Ship Sails Forward!
    One Piece 323 (The City of Water, New Ship Arc) - DepArcing the Water Metropolis! Distinction of the Manly Usopp's Duel
    One Piece 322 (The City of Water, New Ship Arc) - Goodbye my Lovable Followers! Franky DepArcs
    One Piece 321 (The City of Water, New Ship Arc) - The King of Beasts that will Cross the Ocean! The Dream Ship's Magnificent Completion!
    One Piece 320 (The City of Water, New Ship Arc) - Everyone's Finally Wanted! The Crew of Over Six Hundred Million!
    One Piece 319 (The City of Water, New Ship Arc) - Sanji Crashes! The Mysterious Old Man and Intense Cooking
    One Piece 318 (The City of Water, New Ship Arc) - The Mother is Strong! Zoro's Slapstick Housework Help
    One Piece 317 (The City of Water, New Ship Arc) - The Girl Searching for the Yagara! Great Investigation in the Water Metropolis!
    One Piece 316 (The City of Water, New Ship Arc) - Shanks Moves! Ceremony to the Rampaging Age
    One Piece 315 (The City of Water, New Ship Arc) - Its Name is The New World! The Whereabouts of the Great Grand Line!
    One Piece 314 (The City of Water, New Ship Arc) - The Strongest Family Line Luffy's Father Revealed!
    One Piece 313 (The City of Water, New Ship Arc) - The Disturbance of Peace! The Vice-Admiral with the Fist of Love
    
    One Piece 312 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Thank You Merry! The Sea of Separation in the Snow
    One Piece 311 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Crew's Great Escape! The Victor's Path is for the Pirates
    One Piece 310 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - A Friend Approaches from the Sea! The Straw Hat Crew's Strongest Bonds
    One Piece 309 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Feelings Put Into Fists! Luffy's Full-Power Gatling
    One Piece 308 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Wait for Luffy! Fight to the Death on the Bridge of Hesitation!
    One Piece 307 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Island Sinking in Gunfire! Franky's Outcry of Regret
    One Piece 306 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - A Phantom Mermaid is Here Within Fading Consciousness
    One Piece 305 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Terrifying Past! Dark Justice and Rob Lucci
    One Piece 304 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - If I Can't Win, I Can't Protect Anyone! Gear Third Activates
    
    One Piece 303 (Filler Feudal Era Side Story Arc) - The Criminal is Boss Luffy Chase the Vanished Great Sakura Tree
    
    One Piece 302 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Robin's Liberation! Luffy vs. Lucci Peak of the Decisive Battle
    One Piece 301 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Spandam's Shock! A Hero Stands on the Tower of Justice
    One Piece 300 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Zoro the Fierce God! The Incarnation of Asura Revealed by His Soul
    One Piece 299 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Drawn Sword's Fierce Attack! Zoro vs. Kaku Powerful Slash Showdown
    One Piece 298 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Red-Hot Kick! Full Course of Sanji's Footwork
    One Piece 297 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Hunter Sanji Appears Elegy to the Lying Wolf
    One Piece 296 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Nami's Determination! Shoot the Rampaging Chopper!
    One Piece 295 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - 5 Namis Counterattack with the Mirage
    One Piece 294 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Resounding Bad News! The Buster Call is Invoked
    One Piece 293 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Bubble User Kalifa! Nami Draws Near to the Soap's Trap
    
    One Piece 292 (Filler Feudal Era Side Story Arc) - The Great Mochimaki Race to the Castle! Conspiracy of the Red Nose
    One Piece 291 (Filler Feudal Era Side Story Arc) - Boss Luffy Returns! A Dream or Reality Lottery Trouble
    
    One Piece 290 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Uncontrollable! Chopper's Forbidden Rumble
    One Piece 289 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Zoro's New Technique Explodes! The Katana's Name is Sogeking
    One Piece 288 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Fukurou's Miscalculation - My Cola is the Water of Life!
    One Piece 287 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Even if I Die, I Won't Kick You! Sanji's Manly Chivalry
    One Piece 286 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Power of the Devil Fruit! Kaku and Jyabura Transform
    One Piece 285 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Retrieve the 5 Keys! The Straw Hat Crew vs CP9
    
    One Piece 284 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Blueprints Aren't Passed! Franky's Decision
    
    One Piece 283 (Filler , Flashback Robin Arc) - All for my Crew's Sake! The Darkness Within Robin!
    One Piece 282 (Filler, Flashback Sanji and Chopper Arc) - Separation Refines a Man! Sanji and Chopper
    One Piece 281 (Filler , Flashback NamiArc) - Tears Which Weaved the Bond of Friendship! Nami's World Map
    One Piece 280 (Filler, Flashback Zoro Arc) - A Man's Way of Life! Zoro's Techniques, Usopp's Dream
    One Piece 279 (Filler, Flashback Luffi Arc) - Jump Into the Falls! Luffy's Feelings!!
    
    One Piece 277-278 (Flashback Robin Arc) - Say You Want to Live! We are Crewmates!!!
    One Piece 276 (Flashback Robin Arc) - The Fated Parent and Child! The Mother's Name is Olvia!
    One Piece 275 (Flashback Robin Arc) - Robin's Past! The Girl who was Called a Demon!
    
    One Piece 274 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Answer Us, Robin! The Outcries of the Straw Hat Crew
    One Piece 273 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - All for the Sake of Protecting My Crewmates! Gear Second in Motion
    One Piece 272 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Luffy is in Sight! Gather at the Courthouse Plaza
    One Piece 271 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Don't Stop! Raise the Signal Fire of a Counterattack
    One Piece 270 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Give Robin Back! Luffy vs. Blueno!
    One Piece 268-269 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Robin was Betrayed! The Expectations of the World Government!
    One Piece 267 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - The Means of Escaping is Opened! Fly through the Sky, Rocketman!
    One Piece 266 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Battle with the Giants! Open the Second Door!
    One Piece 265 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Luffy Charges In! Great Decisive Battle on the Judiciary Island!
    One Piece 264 (Enies Lobby, C9 Base Arc) - Operation Disembarkation Commences! The Straw Hat Crew Rushes In!
    
    One Piece 263 (The City Of Water, C9 Arc) - The Judiciary Island! The Full Picture of Enies Lobby!
    One Piece 262 (The City Of Water, C9 Arc) - Robin Struggles! Sogeking's Clever Scheme!!
    One Piece 261 (The City Of Water, C9 Arc) - Crash! Demon-Cutting Zoro vs Ship-Cutting T-Bone!
    One Piece 260 (The City Of Water, C9 Arc) - Duel on the Roof! Franky vs Nero!
    One Piece 259 (The City Of Water, C9 Arc) - Cook Confrontation! Sanji vs Ramen Kenpo
    One Piece 258 (The City Of Water, C9 Arc) - A Man of Mystery Appears! His Name is Sogeking
    One Piece 257 (The City Of Water, C9 Arc) - Smash the Wave! Luffy and Zoro, The Strongest Combo!
    One Piece 256 (The City Of Water, C9 Arc) - Rescue our Friends! The Oath that Links the Enemies
    One Piece 255 (The City Of Water, C9 Arc) - Another Sea Train Rocket Man Fires
    One Piece 254 (The City Of Water, C9 Arc) - The Shout of Nami's Soul! The Return of the Straw Hat!
    One Piece 253 (The City Of Water, C9 Arc) - Sanji Breaks In! The Sea Train Battle in the Storm
    One Piece 252 (The City Of Water, C9 Arc) - The Steam Whistle Separates the Group! The Sea Train Begins to Run
    One Piece 251 (The City Of Water, C9 Arc) - The Truth Behind the Betrayal! Robin's Sorrowful Decision!
    One Piece 250 (The City Of Water, C9 Arc) - The End of the Legendary Man! The Day the Sea Train Cried
    One Piece 249 (The City Of Water, C9 Arc) - Spandam's Conspiracy! The Day the Sea Train Shook
    One Piece 248 (The City Of Water, C9 Arc) - Franky's Past! The Day the Sea Train Ran
    One Piece 247 (The City Of Water, C9 Arc) - The Man who is Loved by his Ship! Usopp's Tears!
    One Piece 246 (The City Of Water, C9 Arc) - Destruction of the Straw Hat Pirates The Terror of the Model Leopard!
    One Piece 245 (The City Of Water, C9 Arc) - Come Back, Robin! The Confrontation with CP9
    One Piece 244 (The City Of Water, C9 Arc) - The Secret Bond! Franky and Iceburg
    One Piece 243 (The City Of Water, C9 Arc) - CP9 Unmasked! Their Shocking True Faces
    One Piece 242 (The City Of Water, C9 Arc) - The Signal is the Explosion! CP9 StArcs to Move
    One Piece 241 (The City Of Water, C9 Arc) - Catch Robin! The Determination of the Straw Hat Pirates
    One Piece 240 (The City Of Water, C9 Arc) - An Eternal Farewell Nico Robin, The Woman Who Bears Darkness
    One Piece 239 (The City Of Water, C9 Arc) - The Criminals are the Straw Hat Pirates The Bodyguards of Water 7
    One Piece 238 (The City Of Water, C9 Arc) - Rubberman vs Fire-Breathing Cyborg
    One Piece 237 (The City Of Water, C9 Arc) - The City of Water is Shaking! Iceburg was Targeted
    One Piece 236 (The City Of Water, C9 Arc) - Luffy vs Usopp! The Spirit of the Clashing Men
    One Piece 235 (The City Of Water, C9 Arc) - Quarrel in the Moonlight! The Pirate Ship Trembles in Sadness
    One Piece 234 (The City Of Water, C9 Arc) - Rescuing a Friend! The Raid on the Franky House
    One Piece 233 (The City Of Water, C9 Arc) - The Pirate Kidnapping Incident and the Pirate Ship Waits for Death!
    One Piece 232 (The City Of Water, C9 Arc) - Galley-La Company! The Magnificent Dock #1
    One Piece 231 (The City Of Water, C9 Arc) - The Franky Family and Iceburg!
    One Piece 230 (The City Of Water, C9 Arc) - The Adventure in the City of Water! Aim for the Giant Shipyard
    One Piece 229 (The City Of Water, C9 Arc) - Running Sea Train! The City of Water, Water 7
    
    One Piece 227-228 (Admiral Aokiji Arc) - Rubber and Ice One-on-One Fight! Luffy vs Aokiji!
    One Piece 226 (Admiral Aokiji Arc) - The Nigh Invincible Man And a Very Dangerous Man!
    
    One Piece 225 (Filler Foxy Side Story Arc)  - The Man of Pride! Foxy the Silver Fox
    
    One Piece 224 (Filler Lost Memory Arc) - The Real Memory Thief's Final Counterattack!
    One Piece 223 (Filler Lost Memory Arc) - Zoro Sharpens His Fangs! A Fight With a Wild Animal
    One Piece 222 (Filler Lost Memory Arc) - Get Back the Memories! The Pirates Land
    One Piece 221 (Filler Lost Memory Arc) - The Mysterious Boy with the Whistle and Robin's Deduction
    One Piece 220 (Filler Lost Memory Arc) - You Lost Your Memory It was Taken Away Who are You
    
    One Piece 219 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Heroic Fierce Combat! The Fateful Last Battle
    One Piece 218 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Full Power Noro Noro Beam vs The Invulnerable Luffy
    One Piece 217 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Captain Confrontation! The Last Fight Combat!
    One Piece 215-216 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Final Match on the Edge! Dharma has Fallen
    One Piece 214 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Burning Roller Race! Dash into the Final Round!
    One Piece 213 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Round 3! Round and Round Roller Race!
    One Piece 212 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Rapid-Fire Red Cards! Groggy Ring
    One Piece 211 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Round 2! Shoot into the Groggy Ring!
    One Piece 210 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Foxy the Silver Fox! A Violent Interference
    One Piece 209 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Round 1! One Lap of the Donut Race
    One Piece 208 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - The Foxy Pirate Crew and the Davy Back!
    One Piece 207 (Foxy Pirate, Davy Back Fight Arc) - Big Adventure in Long Ring Long Land
    
    One Piece 206 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - So Long, Navy Base! The Final Battle for Freedom
    One Piece 205 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - The Pirate Round-Up Plan! Jonathon's Secret Winning Strategy!
    One Piece 204 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - Operation Gold Recovery and Operation Waver Retrieval!
    One Piece 203 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - The Pirate Ship Disappears! Stronghold Battle, Round 2
    One Piece 202 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - Breaking Through Enemy Lines! The Rescue of the Going Merry!
    One Piece 201 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - The Squadron of Burning Souls Attack! Battle on the Bridge!
    One Piece 200 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - Luffy and Sanji's Determination! The Great Escape Plan!
    One Piece 199 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - The Navy Search PArcy Draws Near! Another of the Crew is Captured!
    One Piece 198 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - Zoro's Imprisonment and Chopper's Emergency Operation!
    One Piece 197 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - Sanji the Chef! Demonstrating True Pride at the Navy Mess Hall!
    One Piece 196 (Filler Stronghold Marine, G-8 Arc) - A State of Emergency is issued! An Notorious Pirate Ship has Infiltrated!
    
    One Piece 195 (Skypiea, God Enel Arc) - Off to the Blue Sea!! A HeArcfelt Finale!!
    One Piece 194 (Skypiea, God Enel Arc) - I Made it here! The Yarn the Poneglyphs Spin!
    One Piece 193 (Skypiea, God Enel Arc) - The Battle Ends! Proud Fantasia Echo's Far!
    One Piece 192 (Skypiea, God Enel Arc) - Miracle on Skypiea! The Love Song Heard in the Clouds!
    One Piece 191 (Skypiea, God Enel Arc) - Knock Over Giant Jack! Last Hope for Escape!
    One Piece 190 (Skypiea, God Enel Arc) - Angel Island, Obliterated! The Horror of The Raigo's Advent!!
    One Piece 189 (Skypiea, God Enel Arc) - Eternal Friends! The Vowed Bell Echoes Across the Mighty Seas!
    One Piece 188 (Skypiea, God Enel Arc) - Free From the Spell! The Great Warrior Sheads Tears!
    One Piece 187 (Skypiea, God Enel Arc) - Lead by a Bell's Sound! Tale of the Great Warrior and the Explorer!
    One Piece 186 (Skypiea, God Enel Arc) - Capriccio for Despair! The Impending Doom of Sky Island
    One Piece 185 (Skypiea, God Enel Arc) - The Two Awaken! On the Front Lines of the Burning Love Rescue!
    One Piece 184 (Skypiea, God Enel Arc) - Luffy Falls! Eneru's Judgement and Nami's Wish!
    One Piece 183 (Skypiea, God Enel Arc) - Maxim Surfaces! Deathpiea is Activated!
    One Piece 182 (Skypiea, God Enel Arc) - They Finally Clash! Pirate Luffy vs God Eneru
    One Piece 181 (Skypiea, God Enel Arc) - Ambition Towards the Endless VeArch! The Ark Maxim!
    One Piece 180 (Skypiea, God Enel Arc) - Showdown in the Ancient Ruins! God Eneru's Goal!
    One Piece 179 (Skypiea, God Enel Arc) - Collapsing Upper Ruins! The Quintet for the Finale!
    One Piece 178 (Skypiea, God Enel Arc) - Bursting Slash! Zoro vs Priest Ohm!
    One Piece 177 (Skypiea, God Enel Arc) - The Ordeal of Iron! White Barbed Death Match
    One Piece 176 (Skypiea, God Enel Arc) - Climb Giant Jack! Deadly Combat in the Upper Ruins!
    One Piece 175 (Skypiea, God Enel Arc) - 0% Survival Rate! Chopper Vs Ohm, the Sword Wielding Priest!
    One Piece 174 (Skypiea, God Enel Arc) - A Mystical City! The Grand Ruins of Shandora!
    One Piece 173 (Skypiea, God Enel Arc) - Unbeatable Powers! Eneru's True Form is Revealed!
    One Piece 172 (Skypiea, God Enel Arc) - The Ordeal of Swamp! Chopper vs Priest Gedatsu!
    One Piece 171 (Skypiea, God Enel Arc) - The Roaring Burn Bazooka!! Pirate Luffy vs. Warrior Wyper!
    One Piece 170 (Skypiea, God Enel Arc) - Fierce Mid-Air Battle! Pirate Zoro vs. Warrior Braham!
    One Piece 169 (Skypiea, God Enel Arc) - The Deadly Reject! Warrior Wyper's Resolve!
    One Piece 168 (Skypiea, God Enel Arc) - A Giant Snake Bares It's Fangs! The Survival Game Begins!
    One Piece 167 (Skypiea, God Enel Arc) - Enter God Eneru! Farewell to Survivors!
    One Piece 166 (Skypiea, God Enel Arc) - Festival on the Night Before Gold Hunting! Feelings for VeArch!
    One Piece 165 (Skypiea, God Enel Arc) - Jaya, City of Gold in the Sky! Head for God's Throne!
    One Piece 164 (Skypiea, God Enel Arc) - Light the Fire of Shandora! Wyper the Warrior!
    One Piece 163 (Skypiea, God Enel Arc) - Profound Mystery! Ordeal of String or Ordeal of Love!
    One Piece 162 (Skypiea, God Enel Arc) - Chopper in Danger! Former God vs. Skyrider Shura!
    One Piece 161 (Skypiea, God Enel Arc) - Peril of the Ordeal of Balls! Fight to the Death in the Lost Forest
    One Piece 160 (Skypiea, God Enel Arc) - 10% Survival Rate! Satori, the Mantra Master!
    One Piece 159 (Skypiea, God Enel Arc) - Onward Crow! To the Sacrificial Altar
    
    One Piece 158 (Skypiea, God Enel Arc) - A Trap on Lovely Street! Almighty God Eneru
    One Piece 157 (Skypiea, God Enel Arc) - Is Escape Possible! God's Ordeals is Set in Motion
    One Piece 156 (Skypiea, God Enel Arc) - Already Criminals Skypiea's Upholders of the Law!
    One Piece 155 (Skypiea, God Enel Arc) - The Forbidden Sacred Ground The Island Where God Lives and Heaven's Judgement
    One Piece 154 (Skypiea, God Enel Arc) - God-Land Skypiea! The Clouds of Angel Beach
    One Piece 153 (Skypiea, God Enel Arc) - Sail the White Sea! The Sky Knight and the Gate in the Clouds!
    
    One Piece 152 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Take to the Sky! Ride the Knock-Up Stream!
    One Piece 151 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - 100 Million Man! World's Greatest Power and Pirate Blackbeard
    One Piece 150 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Dreams Don't Come True! Bellamy vs. the Saruyama Alliance
    One Piece 149 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Steer for the Clouds! Capture the South Bird!
    One Piece 148 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Legendary Family! Noland the Liar!
    One Piece 147 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Distinguished Pirates! A Man Who Talks of Dreams and the King of Undersea Search!
    One Piece 146 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Quit Dreaming! Mock Town, the Town of Ridicule!
    One Piece 145 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Monsters Appear! Don't Mess with the Whitebeard Pirates!
    One Piece 144 (Jaya Island, Search Sky Island Arc) - Caught Log! The King of Salvagers, Masira!
    
    One Piece 143 (Filler Rainbow Mist Arc) - And So, The Legend Begins! To The Other Side of the Rainbow!
    One Piece 142 (Filler Rainbow Mist Arc) - An Inevitable Melee! Wetton's Schemes and the Rainbow Tower!
    One Piece 141 (Filler Rainbow Mist Arc) - Thoughts of Home! The Pirate Graveyard of No Escape!
    One Piece 140 (Filler Rainbow Mist Arc) - Residents of the Land of Eternity! The Pumpkin Pirates!
    One Piece 139 (Filler Rainbow Mist Arc) - Legend of the Rainbow Mist! Old Man Henzo of Luluka Island!
    
    One Piece 138 (Filler Goat Island, Zeni Arc) - Whereabouts of the Island Treasure! Attack of the Zenny Pirates!
    One Piece 137 (Filler Goat Island, Zeni Arc) - How's Tricks The Designs of Zenny the Moneylender!
    One Piece 136 (Filler Goat Island, Zeni Arc) - Zenny of the Island of Goats and the Pirate Ship in the Mountains!
    
    One Piece 135 (Filler, Post-Arabasta Arc) - The Fabled Pirate Hunter! Zoro, The Wandering Swordsman
    One Piece 134 (Filler, Post-Arabasta Arc) - I Will Make it Bloom! Usopp, The Man, And the Eight-Foot Shell
    One Piece 133 (Filler, Post-Arabasta Arc) - A Recipe Handed Down! Sanji, The Iron Man of Curry!
    One Piece 132 (Filler, Post-Arabasta Arc) - Uprising of the Navigator! For the Unyielding Dream!
    One Piece 131(Filler, Post-Arabasta Arc) - The First Patient! The Untold Story of the Rumble Ball!
    
    One Piece 130 (Arabasta, Crocodile Arc) - Scent of Danger! The Seventh Member is Nico Robin!
    One Piece 129 (Arabasta, Crocodile Arc) - It All StArced on that Day! Vivi Tells the Story of her Adventure!
    One Piece 128 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Pirates' Banquet and Operation Escape From Alabasta!
    One Piece 127 (Arabasta, Crocodile Arc) - A Farewell to Arms! Pirates and Different Ideas of Justice!
    One Piece 126 (Arabasta, Crocodile Arc) - I Will Surpass You! Rain Falls in Alabasta!
    One Piece 125 (Arabasta, Crocodile Arc) - Magnificent Wings! My Name is Pell, Guardian Deity of the Country
    One Piece 124 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Nightmare Draws Near! This is the Sand-Sand Clan's Secret Base!
    One Piece 123 (Arabasta, Crocodile Arc) - That Looks Croc-ish! Luffy, Run to the Royal Tomb
    One Piece 122 (Arabasta, Crocodile Arc) - Sand Croc and Water Luffy! The Second Round of the Duel
    One Piece 121 (Arabasta, Crocodile Arc) - Where Vivi's Voice Gets Heard! The Hero Descends!
    One Piece 120 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Battle is Over! Koza Raises the White Flag
    One Piece 119 (Arabasta, Crocodile Arc) - Secret of Powerful Swordplay! Ability to Cut Steel and the Rhythm Things Have!
    One Piece 118 (Arabasta, Crocodile Arc) - Secret Passed Down in the Royal Family! The Ancient Weapon Pluton!
    One Piece 117 (Arabasta, Crocodile Arc) - Nami's Cyclone Advisory! Clima Takt Burst!
    One Piece 116 (Arabasta, Crocodile Arc) - Transformed into Nami! Bon Clay's Rapid-Fire Ballet Kenpo!
    One Piece 115 (Arabasta, Crocodile Arc) - Big Opening Day Today! The Copy-Copy Montage!
    One Piece 114 (Arabasta, Crocodile Arc) - Sworn on a Friend's Dream! The Battle of Molehill, Block 4!
    One Piece 113 (Arabasta, Crocodile Arc) - Alubarna Grieves! The Fierce Captain Karoo!
    One Piece 112 (Arabasta, Crocodile Arc) - Rebel Army vs. Royal Army! Showdown at Alubarna!
    One Piece 111 (Arabasta, Crocodile Arc) - Dash For a Miracle! Alabasta Animal Land!
    One Piece 110 (Arabasta, Crocodile Arc) - Merciless Mortal Combat! Luffy vs. Crocodile!
    One Piece 109 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Key to a Great Comeback Escape! The Wax-Wax Ball!
    One Piece 108 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Terrifying Banana Gators and Mr. Prince!
    One Piece 107 (Arabasta, Crocodile Arc) - Operation Utopia Commences! The Swell of Rebellion Stirs!
    One Piece 106 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Trap of Certain Defeat! Storming Raindinners!
    One Piece 105 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Battlefront of Alabasta! Rainbase, the City of Dreams
    One Piece 104 (Arabasta, Crocodile Arc) - Luffy vs. Vivi! The Tearful Vow to Put Friends on the Line!
    One Piece 103 (Arabasta, Crocodile Arc) - Spiders Café at 8 o'Clock! The Enemy Leaders Gather!
    One Piece 102 (Arabasta, Crocodile Arc) - Ruins and Lost Ways! Vivi, Her Friends, and the Country's Form
    One Piece 101 (Arabasta, Crocodile Arc) - Showdown in a Heat Haze! Ace vs. the Gallant Scorpion!
    One Piece 100 (Arabasta, Crocodile Arc) - Rebel Warrior Koza! The Dream Vowed to Vivi
    One Piece 099 (Arabasta, Crocodile Arc) - False Fortitude! Camu, Rebel Soldier at HeArc!
    One Piece 098 (Arabasta, Crocodile Arc) - Enter the Desert Pirates! The Men Who Live Freely!
    One Piece 097 (Arabasta, Crocodile Arc) - Adverture in the Country of Sand! The Monsters that Live in the Scorching Land!
    One Piece 096 (Arabasta, Crocodile Arc) - Erumalu, the City of Green and the Kung Fu Dugongs!
    One Piece 095 (Arabasta, Crocodile Arc) - Ace and Luffy! Hot Emotions and Brotherly Bonds!
    One Piece 094 (Arabasta, Crocodile Arc) - The Hero's Reunion! His Name is Fire Fist Ace!
    One Piece 093 (Arabasta, Crocodile Arc) - Off to the Desert Kingdom! The Rain-Summing Powder and the Rebel Army!
    One Piece 092 (Arabasta, Crocodile Arc) - Alabasta's Hero! A Ballerina on the Ship!
    
    One Piece 091 (Drum Island, Wapol Arc) - Goodbye Drum Island! I’m Going Out to Sea! 
    One Piece 090 (Drum Island, Wapol Arc) - Hiriluk’s Cherry Blossoms! Miracle in the Drum Rockies!
    One Piece 089 (Drum Island, Wapol Arc) - When the Kingdom’s Rule Ends! The Flag of Faith Flies Forever
    One Piece 088 (Drum Island, Wapol Arc) - Let's Get Ready to Rumble
    One Piece 087 (Drum Island, Wapol Arc) - Fight Wapol’s Crew! The Power of the Munch Munch Fruit!
    One Piece 086 (Drum Island, Wapol Arc) - Hiriluk’s Cherry Blossoms and the Will that Gets Carried On!
    One Piece 085 (Drum Island, Wapol Arc) - An Outcast’s Dream! Hiriluk the Quack!
    One Piece 084 (Drum Island, Wapol Arc) - Blue-nosed Reindeer! Chopper’s Secret!
    One Piece 083 (Drum Island, Wapol Arc) - The Island Where Snow Lives! Climb the Drum Rockies
    One Piece 082 (Drum Island, Wapol Arc) - Dalton’s Resolve! Wapol’s Corps Land on the Island!
    One Piece 081 (Drum Island, Wapol Arc) - Are You Happy The Doctor Called Witch!
    One Piece 080 (Drum Island, Wapol Arc) - An Island without Doctors Adventure in a Nameless Land!
    One Piece 079 (Drum Island, Wapol Arc) - A Raid! The Tin Tyrant and Tin Plate Wapol
    One Piece 078 (Drum Island, Wapol Arc) - Nami’s Sick Beyond the Snow Falling on the Sea
    
    One Piece 077 (Little Garden, Baroque Works Arc) - Farewell Giant Island! Head for Alabasta!
    One Piece 076 (Little Garden, Baroque Works Arc) - Time to Fight Back! Usopp’s Quick Thinking and Fire Star!
    One Piece 075 (Little Garden, Baroque Works Arc) - A Hex on Luffy! Colors Trap!
    One Piece 074 (Little Garden, Baroque Works Arc) - The Devilish Candle! Tears of Regret and Tears of Anger!
    One Piece 073 (Little Garden, Baroque Works Arc) - Broggy’s Bitter Tears of Victory! The Conclusion of Elbaf!
    One Piece 072 (Little Garden, Baroque Works Arc) - Luffy Gets Angry! A Dirty Trick Violates the Sacred Duel
    One Piece 071 (Little Garden, Baroque Works Arc) - Huge Duel! The Giants Dorry and Broggy!
    One Piece 070 (Little Garden, Baroque Works Arc) - An Ancient Island! The Shadow Hiding in Little Garden!
    
    One Piece 069 (Filler Coby & Helmeppo Mini Arc) - Coby and Helmeppo’s Resolve! Vice-Admiral Garp’s Parental Affection
    One Piece 068 (Filler Coby & Helmeppo Mini Arc) - Try Hard, Coby! Coby and Helmeppo’s Struggles in the Marines
    
    One Piece 067 (Whiskey Peak, Baroque Works Arc) - Deliver Princess Vivi! The Luffy Pirates Set Sail!
    One Piece 066 (Whiskey Peak, Baroque Works Arc) - Luffy vs. Zolo  All-out Battle! Luffy vs. Zoro, Mysterious Grand Duel!
    One Piece 065 (Whiskey Peak, Baroque Works Arc) - Baroque Works  Explosion! The Three Swords Style! Zoro vs. Baroque Works!
    One Piece 064 (Whiskey Peak, Baroque Works Arc) - A Town that Welcomes Pirates Setting Foot on Whisky Peak!
    One Piece 063 (Whiskey Peak, Baroque Works Arc) - A Promise Between Men! Luffy and the Whale Vow to Meet Again
    One Piece 062 (Whiskey Peak, Baroque Works Arc) - The First Line of Defense! The Giant Whale Laboon Appears!
    
    One Piece 061 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - An Angry Showdown! Cross the Red Line
    One Piece 060 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - Through the Sky They Soar! The 1000 Legend Lives Again!
    One Piece 059 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - Luffy, Completely Surrounded! Commodore Nelson's Secret Strategy
    One Piece 058 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - Showdown in the Ruins! Tense Zoro vs. Eric!
    One Piece 057 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - A Solitary Island in the Distant Sea! The Legendary Lost Island!
    One Piece 056 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - Eric Attacks! Great Escape From Warship Island!
    One Piece 055 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - Miraculous Creature! Apis' Secret and The Legendary Island!
    One Piece 054 (Filler Apis Dragon, Warship Island Arc) - Precursor to a New Adventure! Apis, a Mysterious Girl!
    
    One Piece 053 (Logue Town Arc) - The Legend has StArced! Head for the Grand Line!
    One Piece 052 (Logue Town Arc) - Buggy's Revenge! The Man who Smiles on the Execution Platform!
    One Piece 051 (Logue Town Arc) - Firey Cooking Battle Sanji vs. The Beautiful Chef
    One Piece 050 (Logue Town Arc) - Usopp vs. Daddy The Parent! Showdown at High Noon!
    One Piece 049 (Logue Town Arc) - Kitetsu III and Yubashiri! Zoro's New Swords, and the Woman Sergeant Major!
    One Piece 048 (Logue Town Arc) - The Town of the Beginning and the End! Landfall at Logue Town
    
    One Piece 047 (Filler Buggy Side Story Arc) - The Wait is Over! The Return of Captain Buggy!
    One Piece 046 (Filler Buggy Side Story Arc) - Chase Straw Hat! Little Buggy's Big Adventure!
    
    One Piece 045 (Arlong Arc) - Bounty! Straw Hat Luffy Becomes Known To The World!
    One Piece 044 (Arlong Arc) - Setting off with a Smile! Farewell, Hometown Cocoyashi Village!
    One Piece 043 (Arlong Arc) - End of the Fishman Empire! Nami is My Friend
    One Piece 042 (Arlong Arc) - Explosion! Fishman Arlong's Fierce Assasult From The Sea!
    One Piece 041 (Arlong Arc) - Luffy at Full Power! Nami's Courage and the Straw Hat!
    One Piece 040 (Arlong Arc) - Proud Warriors! Sanji and Usopp's Fierce Battles!
    One Piece 039 (Arlong Arc) - Luffy Submerged! Zoro vs. Hatchan the Octopus!
    One Piece 038 (Arlong Arc) - Luffy in Big Trouble! Fishmen vs. the Luffy Pirates!
    One Piece 037 (Arlong Arc) - Luffy Rises! Result of the Broken Promise!
    One Piece 036 (Arlong Arc) - Survive! Mother Bellemere and Nami's Bond!
    One Piece 035 (Arlong Arc) - Untold Past! Female Warrior Bellemere!
    One Piece 034 (Arlong Arc) - Everyone's Gathered! Usopp Speaks the Truth About Nami!
    One Piece 033 (Arlong Arc) - Usopp Dead! When is Luffy Going to Make Landfall!
    One Piece 032 (Arlong Arc) - Witch of Cocoyashi Village! Arlong's Female Leader!
    One Piece 031 (Arlong Arc) - The Worst Man in the Eastern Seas! Fishman Pirate Arlong!
    
    One Piece 030 (Krieg Arc) - Set Sail! The Seafaring Cook Sets Off With Luffy
    One Piece 029 (Krieg Arc) - The Conclusion of the Deadly Battle! A Spear of Blind Determination!
    One Piece 028 (Krieg Arc) - I Won't Die! Fierce Battle, Luffy vs. Krieg!
    One Piece 027 (Krieg Arc) - Cool-headed, Cold-heArced Demon! Pirate Fleet Chief Commander Ghin!
    One Piece 026 (Krieg Arc) - Zeff and Sanji's Dream! The Illusory All Blue!
    One Piece 025 (Krieg Arc) - The Deadly Foot Technique Burst Forth! Sanji vs. The Invincible Pearl
    One Piece 024 (Krieg Arc) - Hawk-Eye Mihawk! The Great Swordsman Zoro Falls at Sea!
    One Piece 023 (Krieg Arc) - Protect Baratie! The Great Pirate, Red Foot Zeff!
    One Piece 022 (Krieg Arc) - The Strongest Pirate Fleet! Commodore Don Krieg!
    One Piece 021 (Krieg Arc) - Unwelcome Customer! Sanji's Food and Ghin's Debt!
    One Piece 020 (Krieg Arc) - Famous Cook! Sanji of the Sea Restaurant!
    
    One Piece 019 (Flashback Zoro Arc) - The Three-Sword Style's Past! Zoro and Kuina's Vow!
    
    One Piece 018 (Filler ,Legendary Treasure Island Arc) - You're The Weird Creature! Gaimon and His Strange Friends!
    
    One Piece 017 (Kuro Arc) - Angry Explosion! Kuro vs. Luffy! How It Ends!
    One Piece 016 (Kuro Arc) - Protect Kaya! The Usopp Pirates' Great Efforts!
    One Piece 015 (Kuro Arc) - Beat Kuro! Usopp The Man's Tearful Resolve!
    One Piece 014 (Kuro Arc) - Luffy Back in Action! Miss Kaya's Desperate Resistance!
    One Piece 013 (Kuro Arc) - The Terrifying Duo! Meowban Brothers vs. Zoro! 
    One Piece 012 (Kuro Arc) - Clash with the Black Cat Pirates! The Great Battle on the Slope!
    One Piece 011 (Kuro Arc) - Expose the Plot! Pirate Butler, Captain Kuro!
    One Piece 010 (Kuro Arc) - The Weirdest Guy Ever! Jango the Hypnotist!
    One Piece 009 (Kuro Arc) - The Honorable Liar Captain Usopp!
    
    One Piece 008 (Buggy Arc) - Who is the Victor Devil Fruit Power Showdown!
    One Piece 007 (Buggy Arc) - Epic Showdown! Swordsman Zoro vs. Acrobat Cabaji!
    One Piece 006 (Buggy Arc) - Desperate Situation! Beast Tamer Mohji vs. Luffy!
    One Piece 005 (Buggy Arc) - A Terrifying Mysterious Power! Captain Buggy, the Clown Pirate!
    
    One Piece 004 (Flashback Luffi Arc) - Luffy's Past! Enter Red-Haired Shanks!
    
    One Piece 003 (Romance Dawn, Morgan Arc) - An Unlikely Pair The Pirate & The Pirate Hunter
    One Piece 002 (Romance Dawn, Morgan Arc) - Enter the Great Swordsman! Pirate Hunter Roronoa Zoro!
    One Piece 001 (Romance Dawn, Alvida Arc) - I'm Luffy! The Man Who's Gonna Be King of the Pirates!
    
    One piece 000 (Prolog) - Strong World Episode!
    
    Kalau berminat :
    Kalo ad link Broken/File Deleted..langsung PM ane...

    Last edited by zhenislev; 03-09-2012 at 01:25 PM. Reason: reup 207-211

    いつかきっと、君に逢いに行く。

  14. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  15. #8

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Lantai 2
    Posts
    5,059
    Thank(s)
    68/78,617
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    809

    Default One Piece HD & SD Collection

    One Piece HD & SD Collection

    [Yibis] One Piece [720p] HD 382++.. .mkv
    [yibis]HD&SD Link Server [MF][Maknyos][IDWS]
    Language........ : Japanese
    Subtitle.......... : English
    Resolution...... : 1280p x 720p
    Countainer..... : MKV
    Size............... : 269 - 390 MB
    Eps............... : 382 +.....
    Server Link DL : MediaFire+IDWS
    [CODE][CENTER]
    [HIDE="20"]
    Code:
    ~POST-WAR ARC~
    PART1 | PART2-[Yibis]One Piece 491 [720p] HD.MKV PART1 | PART2-[Yibis]One Piece 490 [720p] HD.MKV
    ~Marineford Arc~
    PART1 | PART2-[Yibis]One Piece 489 [720p] HD.MKV [yibis]One Piece 488 [720p][6FD8334B].mkv ~MF~ A Desperate Cry - Seconds of Valor that Change Destiny [yibis]One Piece 487v3[720p][9BA6A3B8].mkv ~MF~ Akainu's Tenacity! The Fist of Magma Attacks Luffy [yibis]One Piece 487 [720p][2785504B].mkv ~MF~ Akainu's Tenacity! The Fist of Magma Attacks Luffy [yibis]One Piece 486 [720p][004C24C0].mkv ~IDWS~~MF~ The Start of the Show - Blackbeard's Plot Revealed [yibis]One Piece 485 [720p][9AF58A2F].mkv ~IDWS~~MF~ Settling the Score - Whitebeard vs. The Blackbeard Pirates [yibis]One Piece 484 [720p][142296D2].mkv ~IDWS~~MF~ Marine Headquarters Collapses! Whitebeard's Silent Rage! [yibis]One Piece 483 [720p][1C9FF125].mkv ~IDWS~~MF~ Searching for an Answer - Fire Fist Ace Dies on the Battlefield [yibis]One Piece 482 [720p][B0A51A89].mkv ~IDWS~~MF~ The Power that Burns Even Fire - Akainu's Ruthless Pursuit [yibis]One Piece 481 [720p][BAB5421B].mkv ~IDWS~~MF~ Ace Freed! Whitebeard's Final Captain's Order! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 480 [720p] HD -The Path they Each Chose - Luffy vs. Garp! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 479 [720p] HD -In Front of the Execution Platform! The Path to Ace is Opened!! PART1 | PART2 | LINK DL-[yibis]One Piece 478 [720p] HD->~Maknyos~For a Promise!! Luffy and Coby Clash! PART1 | PART2 | LINK DL-[yibis]One Piece 477 [720p] HD->~Maknyos~Power that Reduces One's Life - Tension Hormones Return PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 476 [720p] HD->~Maknyos~Luffy's Strength is Exhausted! All-Out War in the Oris Plaza!! [yibis]One Piece 475 [400p] SD->~Maknyos~ Rush Into the Final Phase! Whitebeard's Maneuver to Turn the Tides ===============================================================>>>> PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 475 [720p] HD -Rush Into the Final Phase! Whitebeard's Maneuver to Turn the Tides PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 474 [720p] HD -The Order to Perform the Execution is Given - Break Through the Encircling Wall! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 473 [720p] HD -The Encirclement Walls Activated! The Whitebeard Pirates Driven Into a Corner!! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 472 [720p] HD -Akainu's Trick! Whitebeard Entrapped PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 471 [720p] HD -The Extermination Operation Begins - The Might of the Pacifista Army PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 470 [720p] HD -Master Swordsman Mihawk - The Black Sword's Slash Draws Near Luffy PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 469 [720p] HD -Kuma Causes Disaster – Iva-san’s Angry Attack PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 468 [720p] HD -Consecutive Battles! Devil Fruit User Army vs. Devil Fruit User Army PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 467 [720p] HD -I'll Save You Even If I Die - Luffy vs. The Marines, The Battle Starts PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 466 [720p] HD -The Straw Hat Team Arrives – The Battlefield Grows More Intense PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 465 [720p] HD -Only the Winner is Justice - Put Into Motion! Sengoku's Plan! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 464 [720p] HD -The Devil's Descendant! Little Oars Jr. Dashes Off! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 463 [720p] HD -Burn Everything to Ash! Admiral Akainu's Power PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 462 [720p] HD -The Power to Destroy the World! The Gura Gura no Mi's Ability PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 461 [720p] HD -The Beginning of the Battle! Ace and Whitebeard's Past PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 460 [720p] HD -An Enormous Fleet Appears - Invasion! The Whitebeard Pirates PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 459 [720p] HD -The Time of the Decisive Battle Draws Near! The Marine's Strongest Battle Formation is Ready! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 458 [720p] HD -Special Retrospective Before Marineford - Assemble! The Three Admirals PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 457 [720p] HD -Special Retrospective Before Marineford - The Siblings' Vow! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 456 [720p] HD -The Crew's Whereabouts - The Giant Gravestone and Panties of Gratitude PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 455 [720p] HD -The Crew's Whereabouts - The Revolutionary Army and the Forest of Gluttony's Trap! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 454 [720p] HD -The Crew's Whereabouts - Giant Bird Chicks and a Pink Showdown PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 453 [720p] HD -The Crew's Whereabouts - Weatheria Report and Cyborg Animals PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 452 [720p] HD -The Destination is Marine Headquarters - The Ship Sets Out to Rescue Ace!
    ~IMPEL DOWN ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 451 [720p] HD -Cause the Last Miracle - Breaking Through the Gate of Justice PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 450 [720p] HD -The Jailbreak Team Driven Into a Corner - Forbidden Move 'Venom Demon' PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 449 [720p] HD -Magellan's Clever Scheme! The Jailbreak Plan is Obstructed PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 448 [720p] HD -Stop Magellan! Iva-san Unleashes His Secret Attack PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 447 [720p] HD -The Jet Pistol of Rage - Luffy vs Blackbeard PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 446 [720p] HD -His Spirit Won't Break! Hannyabal Goes All Out PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 445 [720p] HD -A Dangerous Meeting! Blackbeard and Shiliew of the Rain PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 444 [720p] HD -Even More Chaos! Blackbeard Teach Invades PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 443 [720p] HD -The Strongest Team is Formed - Shake Impel Down to it's Core! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 442 [720p] HD -Ace's Convoy Starts - The Offense and Defense of the Lowest Level, Level 6! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 441 [720p] HD -Luffy Revives! Iva-san's Jailbreak Plan Begins!! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 440 [720p] HD -Believe in Miracles! Bon Kurei Cheers From His Heart PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 439 [720p] HD -Luffy's Treatment Begins - Iva's Miraculous Power!! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 438 [720p] HD -Paradise in Hell - Impel Down Level 5.5 PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 437 [720p] HD -Because He's My Friend - Bon Kurei's Do-or-Die Rescue PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 436 [720p] HD -The Fight Finished! Luffy's Final Life-Risking Attack PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 435 [720p] HD -Magellan's Strength! Bon Kurei Flees Before His Enemy PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 434 [720p] HD -Preparations for War! A Decisive Battle in Level 4 - Blazing Hell PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 433 [720p] HD -Chief Warden Magellan Moves - The Net to Trap Straw Hat Is Complete! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 432 [720p] HD -The Liberated Swan! Reunion! Bon Kurei PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 431 [720p] HD -The Trap of Chief Guard Saldeath - Level 3 Starvation Hell PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 430 [720p] HD -The Imprisoned Royal Shichibukai! Jinbe, Knight of the Sea PART1 | PART2 | LINK DL-[FUNiSUB]One Piece 429[720p]HD -The Decisive Battle! Luffy vs Largo PART1 | PART2 | LINK DL-[FUNiSUB]One Piece 428[720p]HD -The Amigo Pirate Crew's Vicious Assault PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 427 [720p] HD -'Little East Blue' is Targeted PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 426 [720p] HD -The 'Gold Lion's' Ambition Moves Forward PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 425 [720p] HD -The Prison's strongest Man! Introduction of the Poison-Man Magellan PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 424 [720p] HD -Break through Crimson Hell! Buggys great Uproar Plan PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 423 [720p] HD -Reunion in Hell!? The User of the Bara Bara No Mi! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 422 [720p] HD -A Deadly Infiltration! The Underwater Prison Impel Down!
    ~FiILLER THE FRIENDS' WHEREABOUTS! ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 421 [720p] HD -A Princess Negativity and the King of Demons PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 420 [720p] HD -Bridging the Islands and Vicious Vegetations! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 419 [720p] HD -An Island of Giant Birds and a Pink Paradise! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 418 [720p] HD -The Science of Weather and the Mechanical Island
    ~AMAZON LILY, BOA HANCOCK ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 417 [720p] HD -Love is a Hurricane! Love-Love Hancock! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 416 [720p] HD -Saving Ace! The Next Stop the Great Prison! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 415 [720p] HD -Hancock's Confession – The Sisters' Abhorrent Past PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 414 [720p] HD -All-Out Special Power Battle!! Gum-Gum vs. Snake-Snake PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 413 [720p] HD -A Difficult Fight for Luffy! The Snake Sisters' Haki Power!! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 412 [720p] HD -HeArcless Judgment! Margaret is Turned to Stone!! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 411 [720p] HD -The Secret Hidden on the Backs – Luffy and the Snake Princess Meet PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 410 [720p] HD -Everyone Falls in Love! Pirate Empress Hancock PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 409 [720p] HD -Hurry Back to Your Friends! The Maiden Island Adventure PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 408 [720p] HD -Landing! The All-Female Island, Amazon Lily
    ~[FILLER] FEUDAL ERA SIDE STORY ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 407 [720p] HD -Defeat Thriller Company's Trap PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 406 [720p] HD -Boss Luffy Appears Again
    ~SABAODY ARCHIPELAGO ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 405 [720p] HD -Eliminated Friends – The Final Day of the Straw Hat Crew PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 404 [720p] HD -Admiral Kirazu's Fierce Assault! The Straw Hats Face Certain Death! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 403 [720p] HD -An Even Stronger Enemy Appears! The Battle Axe-Carrying Sentomaru PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 402 [720p] HD -Overwhelming! The Navy’s Fighting Weapons, the Pacifistas PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 401 [720p] HD -No Escape! Admiral Kizaru’s Light Speed Kick!! PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 400 [720p] HD -Roger and Rayleigh – the King of the Pirates and His Right Hand Man PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 399 [720p] HD -Break Through the Siege! The Navy vs. the Three Captains PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 398 [720p] HD -Admiral Kizaru Takes Action! Sabaody Archipelago Thrown into Chaos PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 397 [720p] HD -Major Panic! Desperate Struggle at the Auction House PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 396 [720p] HD -The Fist Explodes! Destroy the Auction PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 395 [720p] HD -Time Limit – The Human Auction Begins PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 394 [720p] HD -Rescue Camie! The Archipelago’s Lingering Dark History PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 393 [720p] HD -The Target is Camie! The Looming Clutches of a Professional Kidnapper PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 392 [720p] HD -New Rivals Gather! The 11 Supernovas PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 391 [720p] HD -Tyranny! The Rulers of Sabaody, the Celestial Dragons PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 390 [720p] HD -Landing to Get to Fish-man Island – The Sabaody Archipelago
    ~DUVAL ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 389 [720p] HD -Explosion! The Sunny's Super Secret Weapon Gaon Cannon PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 388 [720p] HD -Tragedy! The Truth of the Unmasked Duval PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 387 [720p] HD -The Fated Reunion! Save the Imprisoned Fish-man PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 386 [720p] HD -Hatred of the Straw Hat Crew – Enter Iron Mask Duval PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 385 [720p] HD -Arriving at Halfway Through the Grand Line! The Red Line
    ~[FILLER] POST-THRILLER BARK ARC~
    PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 384 [720p] HD -Brook's Hard Struggle – The Difficult Path to Becoming a True Crewmate PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 383 [720p] HD -The Great Treasure Contest! Collapse! The Spa Island PART1 | PART2 | LINK DL-[Yibis]One Piece 382 [720p] HD -Slow Slow Menace – Return of Foxy the Silver Fox
    Ket Warna Text & File Download:
    Merah : Link Server IDWS - [Ada perubahan pada link DL, jadi saya minta maaf buat yang dah DL, karna buat kerapian saya mau buat single link dl aja]
    Deepskyblue : Link Server Mediafire - Join File Dengan Hjsplit..
    NB:
    Karna yibis ga ngereales Eps 428-429 disebabkan 100% Filler, oleh karna itu buat Eps 428-429 saya tambahkan versi HD dari FUNiSUB, untuk keterangan lebih lengkap dari yibis nya silahkan kesini Eps 428-429

    Sumber :
    1. Yibis Torrent Tracker
    2. Yibis.com

    Upload By:wandia & TopUp Cailne
    Special Thanks Buat Bro Cailne
    yang dah bantu buat Upload ke link server Lokal IDWS..

    ================================================== ==========
    HD [720] Collection Kaizoku-Fansubs Link Server MF
    Show HD Collection 261
    Code:
    PART1-PART2-[Kaizoku-Fansubs]One Piece 266[720]HD
    PART1-PART2-[Kaizoku-Fansubs]One Piece 265[720]HD
    PART1-PART2-[Kaizoku-Fansubs]One Piece 264[720]HD-Operation Disembarkation Commences! The Straw Hat Crew Rushes In!
    
    
    ~WATER 7 ARC~
    PART1-PART2-[Kaizoku-Fansubs]One Piece 263[720]HD-The Judiciary Island! The Full Picture of Enies Lobby! PART1-PART2-[Kaizoku-Fansubs]One Piece 262[720]HD-Robin Struggles! Sogeking's Clever Scheme!! PART1-PART2-[Kaizoku-Fansubs]One Piece 261[720]HD-Crash! Demon-Cutting Zoro vs Ship-Cutting T-Bone!
    Sumber:Kaizoku-Fansubs.com
    UP [Kaizoku-Fansubs]One Piece HD [720] Eps 2++-381

    Show Collections Lain-Lain HD amp SD
    Code:
    [Aon]OP 475 [720p].mkv 335 MB                                  ~Link Server Maknyos~
    [Yibis]OP 475 [400p].avi 175.8 Mb                              ~Link Server Maknyos~
    [HorribleSubs]OP 475 [360p].avi 191.4MB                        ~Link Server EnterUpload~
    [Yibis][DarkLegen Encod]OP 475 [720p] x264.MKV 95MB            ~Link Server EnterUpload~
    [Horriblesubs][DarkLegend Encod]OP 476 [360p] x264.MKV 59.7MB  ~Link Server EnterUpload~
    [HorribleSubs]OP[477][360p].mkv 60&228MB                       ~Link Server IDWS & EnterUpload~
    [Aon]OP 477[720p].mkv 306.8 MB                                 ~Link Server IDWS & EnterUpload~
    [CrunchySubs]OP 478 [360p].mkv 228.1 MB                        ~Link Server Maknyos & EnterUpload~
    [AON] OP 478 [720] [AAEF8BFA].MKV 361.5 MB                     ~Link Server Maknyos & EnterUpload~
    [HorribleSubs] One Piece - 479 [360p]                          ~Link Server Maknyos~
    [HorribleSubs]OP 479 |x264|65MB-MKV Encoder by darklegend      ~Link Server Maknyos & EnterUpload~
    [Aon] One Piece 479 [720p] 1F6E6971.mkv 401MB                  ~Link Server Maknyos & EnterUpload~ 
    [HorribleSubs] One Piece - 480 [360p] MKV 228.2 MB             ~Link Server EnterUpload~ 
    DarkLegend[HorribleSubs]OP 480 X264 [360p]MKV 50.3 MB          ~Link Server EnterUpload~
    [HorribleSubs]OP 480 [XviD AnimeSenshi][400p].avi 190.8 MB     ~Link Server Maknyos & EnterUpload~
    [Aon] One Piece 480 [720p] [FDCD8822].mkv 368.6 MB             ~Link Server Mediafire~
    [CrunchySubs] One Piece 481 [360p] mkv                         ~Link Server Maknyos & EnterUpload~
    [Aon] One Piece 481 [720p] [4C291B4D].mkv                      ~Link Server IDWS~
    [HorribleSubs] One Piece - 482.mkv                             ~Link Server Maknyos & EnterUpload~
    [Aon]One Piece 482[720p][11EBF484].mkv My Recode.              ~Link Server Maknyos~
    [HorribleSubs]One Piece 483[360p]Re.mkv                        ~Link Server Maknyos~
    [Yonkou-Fansubs] One Piece 483[720p].mp4                       ~Link Server Enterupload~
    [Aon] One Piece 484 [720p][F642BB84].mkv 340MB                 ~Link Server MF, IDWS, Maknyos~
    [HorribleSubs]One Piece 484[360p]Re.mkv 59.4MB                 ~Link Server Maknyos~
    [Yonkou-Fansubs]One Piece 485[480p]Re.mkv 79.6MB               ~Link Server IDWS~
    [HorribleSubs] One Piece 486 [360p]Re.mkv 59.7 MB              ~Link Server MF, Maknyos~
    [Yonkou-Fansubs] One Piece 486[480p&720p]                      ~Link Server MF~
    [HorribleSubs] One Piece - 487[360p]Re.mkv59.3 MB              ~Link Server MF~
    [Yonkou-Fansubs] One Piece 487[480p&720p]                      ~Link Server MF + IDWS~
    [SHINs]One Piece Eps[488][360p]Re.mkv 49.33 MB 
    [Yonkou-Fansubs]One Piece 488[480p&720p]
    Sumber :
    1. DarkLegend
    2. Animecrazy
    3. nyaatorrents
    4. Yonkou-Fansubs

    Last edited by wandia; 13-05-2011 at 04:13 AM. Reason: ~V~

    MAAF ANE GA BISA REUPLOAD FT, SEMUA FILE SUDAH KE DELETE
    GENERAL RULES

    IDWS | Regional | OMW-DoanK | FACEBOOK | Twitter | IDOP

  16. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  17. #9

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ponorogo
    Posts
    600
    Thank(s)
    3,711/32,469
    Rep Power
    6

    Default

    One Piece Subtitle Indonesia [ON-GOING]


    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Maaf terhenti update list diatas, untuk kelanjutannya, Visit me at :
    Last edited by Tahes999; 30-07-2011 at 12:29 AM. Reason: Update Episode Episode 503

  18. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  19. #10

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Diamond City
    Posts
    5,082
    Thank(s)
    18/15,978
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    12

    Default

    mantap rumah baru
    mudahan dirumah baru, yang suka ngikutin anime OP dan yang juga ngikutin manga nya bisa, menahan diri buat ga ngasih spoiler cerita di manga, sekalipun itu dalam bentuk spoiler, diharapkan tidak melakukan hal itu, agar tidak mengurangi rasa dari ngikutin anime nya walopun udah tau ceritanya.......kan ga semua orang ngikutin anime juga manga nya.......

    dan kalo mau komentar episode2 terbaru, diharapkan pengertiannya untuk dikasih tag spoiler untuk 1-2 hari, setelah itu baru deh bisa komentar n ngebahas sepuasnya soal episode terbaru tanpa tag spoiler

    ini cuma saran, mudahan bisa sama-sama saling mengerti
    Last edited by dir; 09-02-2011 at 11:11 PM.
    Enjoy Everything~


Page 1 of 368 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia