Page 133 of 173 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143 ... LastLast
Results 1,321 to 1,330 of 1727

Thread: One Piece the Movie Collection (1-11)
http://idws.in/14412

  1. #1321

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    in the earth
    Posts
    603
    Thank(s)
    8/254
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by eikichionizuka69 View Post
    masih ada yang minat ini??
    Show isinya
    video full 3d
    - awal mula topi jeraminya luffy ilang + nyeritain isinya thousand sunny (prolog movienya)
    - iklan movie yang baru + toriko + sedikit makingnya
    - iklan OP X SERENA [iklan mobil]


    masih DVD ISO dan no subtitle

    NB: INI BUKAN MOVIENYA INI CUMAN PROLOG MOVIE TERBARU
    ini yang HD-nya belum ada ya??
    ini juga belum ada yang nge-sub yaa??
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #1322

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Shizuoka
    Posts
    74
    Thank(s)
    2/125
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by damacus View Post
    tolong batuan yang movie 6 na kk....
    itu tiap mo DL pake IDM ga isa truzzz....
    mohon pertolongan na.........
    thx before......
    btw sama nih, yg movie 6 tiap url nya masuk ke clipboard (pop up screen IDM) pas di klick start error terus...
    ...bad request attempt lalala

    itu kenapa ya?

    1-9 lancar2 aja selain movie ke 6 (yg arc baron omatsuri)
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. Who Said Thanks:


  4. #1323

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    planet.EARTH
    Posts
    4,532
    Thank(s)
    4,321/261,840
    Rep Power
    36

    Default

    One Piece Movie 11 3D




    Show cover besar



    One Piece 3D: Straw Hat Chase is the 11th One Piece film of the series, and is set before the time-skip. This is One Piece's first movie release to be in 3D CGI. The movie is also the first One Piece film since Movie 3 to be a double-feature. This time, the film was featured with "Toriko 3D: Gourmet Adventure", both being billed as the "Jump Heroes Film". The double-feature was released on March 19, 2011.

    One Piece 3D which will retail for 3,990 while the same day will feature the two disc release that has that special and the Toriko/One Piece adventure as well which will retail for 7,980.
    CAST
    Voice actor ====> Character
    Mayumi Tanaka ====> Monkey D. Luffy
    Kazuya Nakai ====> Roronoa Zoro
    Akemi Okamura ====> Nami
    Kappei Yamaguchi ====> Usopp
    Hiroaki Hirata ====> Sanji
    Ikue Ōtani ====> Tony Tony Chopper
    Yuriko Yamaguchi ====> Nico Robin
    Kazuki Yao ====> Franky
    Yūichi Nagashima ====> Brook
    Tomomitsu Yamaguchi ====> Schneider, Buzz



    DOWNLOAD
    Show dibuka gan

    Show movie

    Hardsub Indonesia




    Hardsub Inggris



    CCS




    RAW




    DVD ISO




    RAW w/ Chinese Subtitle





    Show Subtitle







    Show lain2

    solusi untuk yg sound nggak kluar di windows media player? by freak_rhythm



    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by aryef23; 20-04-2012 at 12:31 AM. Reason: update
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  6. #1324

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    disini
    Posts
    581
    Thank(s)
    5/8,467
    Rep Power
    6

    Default

    desas desus nih hari dvd nya keluar yah??
    ayo dong di rip itu dvd nya biar para fans yg diluar japan & bokek bisa nonton
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. Who Said Thanks:


  8. #1325

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    2nd+i
    Posts
    13,058
    Thank(s)
    2/111,333
    Blog Entries
    16
    Rep Power
    17

    Default

    Quote Originally Posted by dhiika View Post
    desas desus nih hari dvd nya keluar yah??
    ayo dong di rip itu dvd nya biar para fans yg diluar japan & bokek bisa nonton
    iya rilis hari ini DVD & BDnya, sisa nunggu RAWnya aja buat ngesub
    Ada yang mau TAKE OVER thread saya? Listnya:
    Tablo - Ungu - Beast
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. Who Said Thanks:


  10. #1326

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Ponorogo
    Posts
    600
    Thank(s)
    3/32,398
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by cliqstar View Post
    iya rilis hari ini DVD & BDnya, sisa nunggu RAWnya aja buat ngesub
    ayo kita buat bersama lagi gan

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    bagi2 info atau bhas spoiler movie 11 donk, biar hidup nih thread
    and biar g susah nyarinya
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. Who Said Thanks:


  12. #1327

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    BANDUNG
    Posts
    319
    Thank(s)
    0/1,250
    Rep Power
    0

    Default

    Kalo utk sub Inggris udah ada ato ga??
    ini critanya sama Dengan One piece sebelumnya ato ada kisah baru lagi di One Piece 3D ini??
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. #1328

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ~ New World ~
    Posts
    694
    Thank(s)
    1/2,897
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by cobex View Post
    Kalo utk sub Inggris udah ada ato ga??
    ini critanya sama Dengan One piece sebelumnya ato ada kisah baru lagi di One Piece 3D ini??
    katanya sih ceritanya tentang topinya si luffy yg hilang ....
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. Who Said Thanks:


  15. #1329

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    H.E.L.L
    Posts
    8,438
    Thank(s)
    1/59,250
    Blog Entries
    10
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by fiolegend View Post
    ini yang HD-nya belum ada ya??
    ini juga belum ada yang nge-sub yaa??

    HD??
    lah ukurannya DVD yah paling banter yah segitu2 doang....
    beda lagi kalo bluray.....
    Reply With Quote Reply With Quote

  16. Who Said Thanks:


  17. #1330

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Nagoya
    Posts
    4,388
    Thank(s)
    5/18,250
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    20

    Default

    [OPFansMaplesnow][one​_piece][Movie11][848x480][RMVB] chinese sub
    http://bt.ktxp.com/down/1311236019/0...a964d3.torrent

    Last edited by shoki; 22-07-2011 at 10:49 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  18. Who Said Thanks:


Page 133 of 173 FirstFirst ... 3383123129130131132133134135136137143 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia