Page 1 of 21 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 202

Thread: Jang Geun Seok (장근석)
http://idws.in/144466

  1. #1

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4,650
    Thank(s)
    5/322,483
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    10

    Default Jang Geun Seok (장근석)






    Profil
    * Name: 장근석 / Jang Geun Seok
    * Profession: Actor, singer, and model
    * Birthdate: 1987-Aug-04
    * Birthplace: Seoul, South Korea
    * Height: 182cm
    * Weight: 63kg
    * Star sign: Leo
    * Blood type: A
    * Family: Father, Mother (Only Child, no siblings)
    * Website: http://www.jangkeunsuk.co.kr/


    Biography
    Jang Geun-Suk was born on August 4, 1987 in Danyang Country, Chungcheongbuk Province, South Korea. He is an only child. Geun-Suk started working as a child model at the age of five after he was discovered by a talent agent. At that time, Geun-Suk's parents were selling their house and the agent, who was a prospective buyer, saw Geun-Suk. Seeing his potential, the agent advised Geun-Suk's parents to allow him to try a career in modeling.

    Jang Geun-Suk made his acting debut in the 1997 HBS sitcom "Selling Happiness" (Haengbokeul Pabmoda). He then continued to work in television as a child actor. In middle school, Geun-Suk heard the music of Japanese pop singer singer Ken Hirai & Japanese rock band L'Arc-en-Ciel. He was inspired enough by these bands to start learning Japanese by himself. In junior high school, Geun-Suk went to school in New Zealand to learn English and Japanese. Because of his studies in New Zealand, he can carry casual conversations in both languages. Even though Geun-Suk wanted to continue his studies in New Zealand, a job offer brought him back to South Korea. Married to a Filipino Model, Rica Quiambao, Geun-Suk landed a role in the popular MBC sitcom Nonstop 4. After his work in Nonstop 4, Geun-Suk fell into a self-perceived slump and didn't think his acting was good enough. He then decided to re-devote himself to becoming a true actor. In 2005, Geun-Suk's portrayal of the president's son in the SBS drama "Lovers in Prague" became a hit and was well regarded by drama fans.

    In 2006, Geun-Suk made the jump to the big screen in the Japanese horror film One Missed Call Final where he played the role of a deaf boy. Using his past experience with the Japanese language, Geun-Suk was able to communicate with his Japanese co-stars with ease. He also learned sign language in preparation for his role.

    Back on the small screen, he next played the role of Kim Eun-ho, Hwang Jin-yi's first love in the TV drama Hwang Jin-i. Geun-Suk's performance gained the attention of many female fans. He also starred in the KBS drama, Hong Gil Dong, as Prince Lee Changhwi. In 2007, Geun-Suk was cast in the rock music themed film "The Happy Life." His portrayal of Hyeon-ju in "The Happy Life" allowed Geun-Suk to show off his masculine charms, as well as display his skills as a singer. Geun-Suk would go on to play in two more music inspired titles in 2008, with the feature film "Do Re Mi Fa So La Ti Do" and the hit MBC TV drama "Beethoven Virus".

    Geun-Suk was the top choice for the role of Goo Jun Pyo during the initial casting of Boys Over Flowers but he turned it down for Beethoven Virus.

    Geun-Suk's next role in the 2009 thriller The Case of Itaewon Homicide was his first villain role. The film is based on a true story of a murder that occurred at a Burger King restaurant in Itaewon, South Korea. Geun-Suk portrayed the role of Pearson, a disturbed, young Korean-American accused of stabbing a student to death. Geun-Suk had to speak his lines in English throughout the film, a job he did well, according to BeyondHollywood.com: "Jang Geun Suk performs very well as the sullen Pearson."

    Film critics and moviegoers also praised Geun-Suk for his acting. A movie review posted on LondonKoreanLinks.com said: "The casting is cleverly done with Jang Geun-suk as the ‘innocent’ accused, his popularity allowing the audience to feel some empathy and warmth to an otherwise unattractive character. He does well in this role, a break from his normal cheerful persona and, combined with the fact he has to speak English through most of the film, it’s quite impressive. Its not perfect American accent of course, but it plays a vital part in itself."

    In You're Beautiful, Geun-Suk played the role of Hwang Tae-Kyung, leader of rock band A.N.Jell, who falls in love with a fellow band member who is a female pretending to be a guy on behalf of her brother, played by Park Shin Hye. The show, which also starred Lee Hong Ki and Jung Yong Hwa, obtained a cult following online and became a hit in other Asian countries.

    Geun-Suk was also one of the actors who appeared in the photoshoot "Kolon Christmas Photo Shoot" in 2008, along with co-actors Joo Jin Mo, Song Il-gook, Ko Soo, and Park Jae-jung. He also was a host on Tracking Your X Boyfriend. He's also known for his outspoken personality and tectonic dance.

    Though he sings for some of his dramas, he has not released any music of his own except for a few songs done for advertisements: "Black Engine" for Mens cosmetics and skin care, and "Touch Holic" and "Just Drag" for Saumsung's YP-M1 mp3 player from the YEPP line.

    Geun-Suk recently reunited with his You're Beautiful co-star Shin Hye to film an advertisement for Korea's Garden 5 Shopping Mall. He will next be seen in the Korean movie adaptation of the Japanese drama Kimi wa Petto.

    His last project was Mary Stayed Out All Night where he became Kang Mu Gyul, a rockstar of indie band who have to pretend to be a fake husband of Wi Mae-Ri played by Moon Geun Young. Although the rating wasn't very good, the Geuns Couple (Geun-Suk and Geun Young) become the hottest couple of the year due of their chemistry in the drama. He also sang the OST for this drama.

    Keun-Suk did some advertisements in 2010 - 2011 such as Ole Beauty Candy, Zegda CF, Code Combines CF and Samsung Galaxy Player


    Recognitions
    * 2010 KBS Drama Awards: International Netizen's Popularity Award (Marry Stayed Out All Night)
    * 2010 KBS Drama Awards: Best Couple Award - Jang Geun Suk & Moon Geun Young (Marry Stayed Out All Night)
    * 2010 Yahoo! Asia Buzz Awards: Top Buzz Male Korea Star Award & the Top Buzz Male Asia Star Award
    * 2010 Baeksang Awards : Male Popularity Award (Itaewon Murder Case)
    * 2009 SBS Drama Awards: Teens' Star Award Actor (You're Beautiful)
    * 2009 SBS Drama Awards: Netizens' Popularity Award (You're Beautiful)
    * 2008 MBC Drama Awards: New Actor Award (Beethoven Virus)
    * 2008 KBS Drama Awards: Popularity Award Actor (Hong Gil Dong)
    * 2008 SBS 44th Annual Baeksang Arts Awards: Best New Actor (Movie - The Happy Life)
    * 2008 KBS Drama Award: Best Couple Actress - Jang Geun Suk & Sung Yuri (Hong Gil Dong)
    * 2007 KBS Drama Awards: Best Couple Actress - Jang Geun Suk & Sung Yuri
    * 2006 KBS Performance Awards: Best Couple Award - Jang Geun Seok & Ha Ji Won (Hwang Jin Yi)


    Trivia
    School:
    * February 2000 – Seoul DongYi Primary school graduate
    * January 2003 – New Zealand Nelson College enrollment
    * February 2003 – KwangJang middle school graduate
    * July 2003 – Bangsan High School First year joins in the middle of course
    College: February 2006 – Hanyang University Enrollment – Drama (major in Movie)
    Hobbies: listening to music, snowboarding, skiing, singing, dancing


    credit:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jang_Geun-suk
    http://wiki.d-addicts.com/Jang_Geun_Suk




    ---Baca Juga---
    Profil Moon Geun Young
    Profil Song Seung-heon
    Last edited by myrose; 27-04-2011 at 11:00 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:


  3. #2

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4,650
    Thank(s)
    16/322,483
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    10

    Default

    TV Drama:
    * Mary Stayed Out All Night (KBS2, 2010)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3



    * You're Beautiful (SBS, 2009)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3


    Show foto 4




    * Beethoven Virus (MBC, 2008)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3



    * Hong Gil Dong (KBS2, 2008)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3



    * Hwang Jin Yi (KBS2, 2006)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3


    * Alien Sam (2006)
    Show foto


    * Lovers in Prague (SBS, 2005)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2



    * Nonstop 4 (MBC, 2003)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2



    * Daemang (SBS, 2002)
    * Orange (SBS, 2002)

    Film:
    * You Pet (2010)

    * Itaewon Murder Case / The Case of Itaewon Homicide (2009)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2



    * Members of the Funeral (2008)

    * Baby and Me (2008)
    Show foto


    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3



    * Do Re Mi Fa So La Ti Do (2008)
    Show foto

    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3



    * Going Crazy Waiting / The Longest 24 Months (2007)
    Show foto



    * Happy Life (2007)
    Show foto

    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3



    * One Missed Call Final (2006)
    Last edited by myrose; 21-02-2011 at 11:02 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4,650
    Thank(s)
    7/322,483
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    10

    Default

    GALLERY
    Show JGSs LIFE

    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3


    Show foto 4


    Show foto 5


    Show JGSs in ACTION

    Show foto 1


    Show foto 2


    Show foto 3


    Show foto 4


    Show foto 5



    Show foto 6



    Show foto 7



    Show foto 8



    Show foto 9



    Show foto 10



    CF
    Show JGSs Product Endorsements

    Show SAMSUNG Products YEPP YP-M1 Toucholic Magic Drag ft SISTARs Hyo Lyn



    Show ETUDE House -Aqua Sherbet Summer Collection and Vitcarawith Ara



    Show SKT NATE CF



    Show Garden 5 CF Mall 8211 with Park Shin Hye



    Show ETUDE House -BB JINJU Compact Powder and Etude VIP Girl with Park Shin Hye



    Show Skool Looks with Yoo Ah In



    Show Maeil Caffe Latte



    Show TTL Phone call charges



    Show Black 8216N Jean



    Show Maxim Coffee- with Kim So Eun



    MP3
    Show OST Mary Stayed Out All Night Drama

    1. Take Care of My Bus
    2. My Precious
    3. Hello Hello
    4. I Will Promise You

    Show OST Youre Beautiful Drama

    1. Without a word
    2. Good Bye
    3. What Should I Do
    4. Fly Me To The Moon

    Show OST Beethoven Virus Drama

    Can You Hear Me

    Show OST DoReMiFaSoLaTiDo Movie

    Time of Waiting

    Show OST CF

    1. Black N' Jean
    2. Just Drag
    3. Toucholic
    4. Magic Drag
    Last edited by myrose; 21-02-2011 at 01:18 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #4

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    4,650
    Thank(s)
    6/322,483
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    10

    Default

    Mengenal 7 karakter Jang Geun Seok

    Show Karakter 1

    Show Tidak Ada Lagi Cowok 8216Cantik8217

    Jang Geun Suk mengawali debut karirnya tahun 2002 lewat serial Orange (SBS). Tujuh Tahun kemudian, berkat serial You Are Beuatiful (SBS) namanya dikenal di seantero Asia. Dia juga dijuluki ‘cowok’ cantik. Belum lama ini, dia memutuskan untuk meninggalkan julukannya sebagai cowok ‘cantik’. Saat dikonfirmasi seputar hal ini, Jang Geun Suk tertawa gembira dan menjawab, “Kalau siang hari saya menjadi cowok herbivora, tetapi saat malam tiba saya berubah menjadi cowok kanibal.” Di balik senyuman aktor generasi baru Korea tersirat kesan usil dan dewasa. Saat menggelar acara tanda tangan, dia juga dengan besar hati mau memberikan tanda tangan kepada setiap fansnya.

    Dia terlihat begitu hanyut dalam pekerjaannya. Geun Suk juga akan memberikan penilaian yang sangat ketat kepada dirinya sendiri dan rekan-rekannya. “Saya tidak percaya jika nasib yang menentukan hidup kita. Saya juga tidak akan menjalani jalan yang sudah disiapkan orang lain untukku.” Menurutnya, selama ada kemauan pasti tidak ada hal yang tidak bisa. Dia sangat teguh dan penuh percaya diri. Dua hal inilah yang sanggup menopang dan mendorongnya dibalik senyum manisnya itu.


    Show Karakter 2

    Show Tenang dan Ramah

    Tak diragukan lagi jika Jang Geun Suk sangat disayang Tuhan. Selain wajahnya yang tampan, kemampuan akting yang dimilikinya pun luar biasa. Cowok berzodiak Leo ini juga memiliki sisi diri yang tenang.

    Suatu hari, saat menjalani syuting outdoor, salah seorang penonton yang ada disana mengatakan jika dirinya terlihat sedikit gemuk. Akhirnya, dia memutuskan untuk mengontrol pola makannya. Hanya dalam waktu dua minggu, berat badannya langsung turun sampai 5 kg. Demi memerankan peran Hwang Tae Kyung (karakter di serial You Are Beautiful) yang moody, dia juga rela melakukan diet hingga berat badannya turun sampai 7 kg. “Asalkan ada kemauan, pasti dapat terlaksana.” Di hadapan banyak orang lain Jang Geun Suk terlihat ramah dan periang, tetapi terkadang dia menunjukkan sisi dirinya yang pendiam. Dia sangat gemar membawa kamera kesayangannya dan memotret apapun yang dianggapnya menarik. Dia juga senang berjalan-jalan menyusuri tembok kuno Seoul atau sekedar menyetir mobil untuk menikmati masa-masa sendiri sambil diterpa angin sepoi-sepoi.


    Show Karakter 3

    Show Tokyo Tower

    Jang Geun Suk pernah menuliskan di dalam buku hariannya, “Matahari perlahan-lahan naik dan bersinar hangat di Tokyo. Sangat tenang dan indah. Tokyo Tower sampai kapan pun akan selalu berdiri tegak di satu tempat, sedangkan saya, setiap hari selalu berubah”. Baginya, Tokyo Tower adalah sebuah kenangan romantis. “Jika sepasang kekasih bersama-sama menyaksikan Tokyo Tower di malam jam 11.50 lalu lampunya mati, maka dua sejoli yang saling mencintai ini bisa bersama-sama untuk selamanya. Saya pernah mendengar cerita semacam ini. Saya juga berpikir kalau suatu saat nanti ada orang yang kucintai, pasti saya akan mengajaknya ke Tokyo Tower”. Walaupun tidak percaya dengan peruntungan, tetapi di lubuk hatinya dia selalu menantikan kehadiran wanita yang bisa diajaknya pergi bersama ke Tokyo Tower ini.


    Show Karakter 4

    Show Fashion Icon

    Di acara poling artis pria dan wanita terbaik tahun 2009 lalu, Jang Geun Suk berhasil menduduki posisi pertama dengan dukungan sebesar 44%. Dia menjadi ikon fashion Korea. Saat menjalani syuting Your Are Beautiful, Jang Geun Suk sesekali ikut memberikan pendapatnya tentang model rambut tokoh karakter, baju, hingga aksesorisnya. Semua itu ditentukannya sendiri. Berbagai baju yang pernah dikenakannya di film-film yang dibintanginya selalu menjadi fashion terbaik.

    Gaya dandanan Jang Geun Suk di atas red carpet juga paling menonjol diantara para artis pria lainnya. Walaupun selalu mengenakan jas, dia selalu menampilkan gaya yang berbeda. Setiap waktu dia berganti model rambut, mulai dari rambut keriting, lurus, berponi atau rambut jabrik, semuanya selalu menjadi topik pembicaraan yang hangat para fans. Akhir tahun lalu, saat membawakan acara pembagian penghargaan musik Melon Awards, si tampan ini malah langsung berganti empat macam model rambut sekaligus. “Saya senang mencoba berbagai macam gaya yang berbeda dan mengeksploitasi diriku berbeda-beda.”


    Show Karakter 5

    Show Penolakan Meningkat

    Karena memiliki wajah baby face, sebagian besar orang yang bertemu dengannya sering berkata, “Wah, kamu sangat tinggi!” Menanggapi ucapan semua orang itu, Geun Suk menjawab, “Sebenarnya tinggi badanku hanya 182 cm”. Dia juga menegaskan jika sejak dulu tidak pernah berbohong tentang tinggi badannya. “Saya tetap senang menggunakan sepatu kulit yang limited (tertawa), tetapi saya tidak akan memakai sepatu yang alasnya tinggi, tidak akan!” Dia juga menyukai gambar-gambar bermotif ular dan sejenisnya. Dalam urusan aksesoris baju, ternyata seleranya ikut bertambah dewasa seiring dengan pertambahan usianya. Saat ini dia lebih menyukai desain yang sederhana.


    Show Karakter 6

    Show Raja Sales Mobil

    Saat ditanya jika seandainya tidak menjadi pemain film maka dia ingin melakukan pekerjaan apa?, Jang Geun Suk setengah bercanda menjawab, “Saya akan menjadi sales mobil!” Kemampuan bicaranya memang sangat hebat. Dia juga ramah dan handal. Dengan penuh percaya diri Geun Suk mengungkapkan keinginannya menjadi seorang sales mobil yang sukses. “Sejak dulu saya sudah menjadi bintang cilik. Sejak kecil kata-kataku sangat serius, tetapi saya juga jujur untuk mengatakan apa yang aku rasakan.”


    Show Karakter 7

    Show Konser Keliling Asia

    Jumpa fans keliling Asia Jang Geun Suk resmi dimulai pada tanggal 7 Maret lalu. Acara ini terus berlanjut hingga bulan Mei. Setelah tingkat kegemerlapan di FM Seoul pada akhir bulan Januari yang begitu hebat, Jang Geun Suk terus berkonsentrasi selama dua bulan penuh. Saat ini dia mulai menjalani konser keliling Asia. Sebanyak 2.500 tiket show yang digelar di Taipei telah terjual habis hanya dalam waktu 24 jam. Karena terlalu banyak fans yang mengakses internet, website pun sempat mengalami kemacetan. Bahkan di website lelang Taiwan, harga tiket jumpa fans sudah melonjak hingga 10 kali lipat. Tiket yang beredar di calo juga sempat merajalela, malah sampai ada tiket palsu. Ketenaran Jang Geun Suk memang sangat tinggi. Pers Taiwan juga sempat merasa terkejut dengan ketenarannya ini. Sementara itu, konser keliling show di Singapura digelar tanggal 24 April. Selain Taiwan dan Singapura, konser itu juga digelar di Beijing, Hongkong dan berbagai tempat lainnya. Bahkan konser ini akan dihelat di Thailand dan Malaysia.


    credit:http://asianfansclub.wordpress.com//
    Last edited by myrose; 21-02-2011 at 01:24 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #5

    Default

    wahahaha…*jang geun seok…

    lumayan suka saya ma dia…* ……………………

    pertama kenalan di doremifasolasido…
    trus hwang jin yi…*
    trus YAB…
    dan akhir ny di drama gagal ny merry nginap semalam…*
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Depok
    Posts
    1,209
    Thank(s)
    0/42,995
    Rep Power
    5

    Default

    udah boleh reply kan ya?

    yang jelas ane suka n sama Jang Geun Suk..
    ga sabar nunggu film baru'a sama Kim Ha Neul hehehe yg you are my pet..
    padahal kirain awal'a sama Han Ye Seul,
    eh malah sama Kim Ha Neul
    mulai suka di Hwang Jin yi,
    walaupun maen'a cuma sedikit, tapi hatiku udah terkait hehehe
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #7

    Default

    ^
    ho oh akting dia paling mantabh di situ…
    tp sayang harus mati di tengah jalan…
    mati ny gara2 kehujanan pula…
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #8

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Depok
    Posts
    1,209
    Thank(s)
    0/42,995
    Rep Power
    5

    Default

    ^
    iya, jadi ga seru lagi ga ada JGS di Hwang Jin Yi..
    padahal udah bagus akting'a, di situ juga JGS imut banget
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #9

    Default

    ngomong2 imut…*
    lebih imut lg di doremifasolasido…

    film dia yg baby itu ap judul ny ya…
    ga suka gw ce ny ga cakep…
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. #10

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Depok
    Posts
    1,209
    Thank(s)
    0/42,995
    Rep Power
    5

    Default

    ^

    iya dia teh keimutan maka'a kdg2 kata w,
    kaya tuaan ce nya

    baby n me..
    emang ga cakep, V kan bae ma JGS hehehe
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 21 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia