Page 1 of 11 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 102

Thread: Windstruck [2004]
http://idws.in/15249

  1. #1

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Windows 7
    Posts
    436
    Thank(s)
    1,493/21,069
    Rep Power
    0

    Default Windstruck [2004]



    Genre: Comedy, Romance, Drama
    Starring:
    Jeon Ji-hyeon as Yeo Kyung-jin
    Jang Hyeok as Ko Myung-woo
    Release year: 2004
    Language: Korean
    Subtitle: English

    SYNOPSIS:
    A devil-may-care police woman, Kyung-jin, gets to know a kind-hearted high school teacher Myung-woo when she mistakes him for a thief. After an awkward first encounter and a few more coincidences they start to become fond of each other. Although Kyung-jin is one tough girl, Myung-woo is always worried about her because of her recklessness. One day, when Myung-woo tries to help Kyung-jin during her risky pursuit of a criminal, an accident happens which causes Myung-woo not to be with Kyung-jin anymore. After the accident, Kyung-jin feels empty and lonely so she throws herself into perilous situations. However, whenever she falls in danger she feels that a strange but familiar sense in the wind is helping her out.

    REVIEW:
    "..."Windstruck" is also not much of a stretch for its actors. Jeon is given yet another chance to act mad, sad, and glad again, and for a while, her over-the-top antics are certainly charming. However, it soon proves to be too much of a good thing. Whereas Jeon's tearful performance in "My Sassy Girl" (especially when apologizing to Kyun-woo on a mountaintop) could reduce grown men to crybabies, the same magic fails to happen in "Windstruck". While this is partly due to the emotionally flat material, the other problem is that the sight of Jeon weeping goes into overkill, with her character breaking out in tears every few minutes until it becomes almost meaningless. Meanwhile, Jang traverses familiar territory in yet another 'lovable loser' role, similar to the work he did in films such as "Volcano High (Whasango)" and "Please Teach Me English (Yeongeo wanjeonjeongbok)"-certainly nothing new for him, but at least there is an earnest quality in his performance. A number of other familiar faces round out the cast, including Jang's "Volcano High" co-star Kim Su-ro as a street thug, as well as a humorous appearance by Lee Gi-wu of "The Classic".

    Who has seen the "Windstruck"? A number of unhappy people apparently. "Windstruck" received quite a bit of critical drubbing since its 2004 summer theatrical release, both from the media and fans. While "Windstruck" may be welcome relief for Jeon Ji-hyun fans who have been longing for the spunky actress to return to her roots, (especially after her disappointing appearance in the arthouse horror film "The Uninvited")-- indeed, Kwak offers plenty of footage of the charming actress doing what she does best. Unfortunately, where "Windstruck" falls apart is in the storytelling. Instead of a genuinely moving romantic comedy in the vein of "My Sassy Girl", the emotionally detached "Windstruck" trades in schmaltzy clichés and trips over its scatterbrained script. It is rumored that both Jeon and her "My Sassy Girl" co-star Cha plan to work together again on Kwak's next film, with filming to begin at the end of 2004-hopefully, that collaboration will result in a film worthy of carrying on the legacy of "My Sassy Girl"."

    Source: Mediacircus

    Code:
    DISC 1:
    http://www.megaupload.com/?d=PY6406AT
    http://www.megaupload.com/?d=PGD4BZ5F
    SUB:
    http://www.megaupload.com/?d=ZDXIVIVF
    
    DISC 2:
    http://www.megaupload.com/?d=AFNTFMGA
    http://www.megaupload.com/?d=DWSPGIVD
    SUB:
    http://www.megaupload.com/?d=QD4QXYAR


    IDWS Link





    NOTE: GUNAKAN TOMBOL THANKS () UNTUK MENGUCAPKAN TERIMA KASIH !!!



    POST YANG ISINYA SEKEDAR TERIMA KASIH AKAN DIHAPUS !!!
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    F=74
    Posts
    732
    Thank(s)
    4/191
    Rep Power
    10

    Default

    ahahha film sedih tp gw ngakak pas terakhirnya
    yg pas di stasiun klo ga sala
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:


  5. #3

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    /dev/null
    Posts
    5,356
    Thank(s)
    155/70,893
    Rep Power
    20

    Default

    Bagus koq ceritanya, gw udah nonton ampe 2 kali, akhir yg sedih..

    Lokalnya di link ini :

    MKV High Definition 720p @ Maknyos



    • Hardsub:

    versi avi

    http://www.indowebster.com/Windstruck.html [547.95 MB]

    credit to: login5

    versi 3gp

    http://www.indowebster.com/Winstruck.html [117.78 MB]

    credit by black341469

    versi mkv /matroska -- with Dolby Digital 5 ch [725 MB]

    http://www.indowebster.web.id/showpo...6&postcount=64
    • Softsub

    Versi Xvid -- with AC3 2ch [700 MB]
    credit to: patuan

    Versi Matroska High Quality - HD 720p [4.4 GB] NEW!

    Download here
    Last edited by venantius; 05-02-2011 at 10:36 PM. Reason: nambah lagi yg versi xvid ac3
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  7. #4

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Paris Van Java
    Posts
    814
    Thank(s)
    1/1,794
    Rep Power
    6

    Default

    kok gua rada kurang ngarti yach ama alur cerita film ini~~
    rada2 membingungkan~~tapi lucu aja liat JJH~~wataknya kayak d sassy girl~~
    and pas endingnya ntu loch~~~kok ada si CTH~~wkwkwkwkwk~~makin gokil aja
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. Who Said Thanks:


  9. #5

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    yogyakarta
    Posts
    626
    Thank(s)
    1/83,672
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by siwonie View Post
    kok gua rada kurang ngarti yach ama alur cerita film ini~~
    rada2 membingungkan~~tapi lucu aja liat JJH~~wataknya kayak d sassy girl~~
    and pas endingnya ntu loch~~~kok ada si CTH~~wkwkwkwkwk~~makin gokil aja
    Perasaan pas nonton nih film ga da bingung2nya. coba sy bantuin bag mana yg bingungin. ini salah satu film favoritku soalnya.

    Quote Originally Posted by live View Post
    lokalnya ada ga?
    biasakan baca dulu postingan2 di bawahnya. ada koq...
    Update terus pilihanmu di thread PERINGKAT TERATAS FILM KOREA dan FILM JEPANG

    VIVA VIOLA, FORZA FIORENTINA
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. Who Said Thanks:


  11. #6

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Paris Van Java
    Posts
    814
    Thank(s)
    0/1,794
    Rep Power
    6

    Default

    itu loch~~ada yg rada membingungkan pas tiba2 si JJH ama si JH udah pacaran~~
    kok ga ada tembak menembak gt~~~
    and pas bagian si co nya kan ketembak~~trus si JJH liat dia d jalan~~and dia kejar~~
    and si co nya bilang dia udah mati terus pergi~~
    and terakhirnya~~kok malah mati beneran si conya~~~ACHHHH apa otak gua aja yg lagi stress~~maksain ntn film padahal lagi super sibuk~~~
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. #7

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Bandung
    Posts
    57
    Thank(s)
    0/151
    Rep Power
    0

    Default

    mnrut gw critanya krng bagus..
    truz fantasy-nya trlalu gmn githu...
    heran za koq bisa di LIMA PERINGKAT TERATAS FILM KOREA VERSI IDWS peringkat tiga..
    pdahal msih bnyak yg lbih bgus..
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. #8

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Konoha Village
    Posts
    228
    Thank(s)
    1/1,997
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by siwonie View Post
    itu loch~~ada yg rada membingungkan pas tiba2 si JJH ama si JH udah pacaran~~
    kok ga ada tembak menembak gt~~~
    and pas bagian si co nya kan ketembak~~trus si JJH liat dia d jalan~~and dia kejar~~
    and si co nya bilang dia udah mati terus pergi~~
    and terakhirnya~~kok malah mati beneran si conya~~~ACHHHH apa otak gua aja yg lagi stress~~maksain ntn film padahal lagi super sibuk~~~
    Show menurut gw

    lah kan emang mati pas ketembak.. itu yang pas jjh liat dia di jalan dan di kejar kan itu pas 40 hari setelah dia meninggal kalau ga salah, kan sebelumnya dia pernah cerita kalau dia percaya orang yang meninggal akan kembali pada hari ke 40.


    Quote Originally Posted by bdo3lz View Post
    mnrut gw critanya krng bagus..
    truz fantasy-nya trlalu gmn githu...
    heran za koq bisa di LIMA PERINGKAT TERATAS FILM KOREA VERSI IDWS peringkat tiga..
    pdahal msih bnyak yg lbih bgus..
    ya selera orang beda2 bro..
    Last edited by ero_senin; 30-06-2009 at 10:49 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. Who Said Thanks:


  15. #9

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    yogyakarta
    Posts
    626
    Thank(s)
    0/83,672
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by bdo3lz View Post
    mnrut gw critanya krng bagus..
    truz fantasy-nya trlalu gmn githu...
    heran za koq bisa di LIMA PERINGKAT TERATAS FILM KOREA VERSI IDWS peringkat tiga..
    pdahal msih bnyak yg lbih bgus..
    Gw sebagai pembuat thread, cuma menampilkan rekapitulasi pilihan orang2 bro...
    Biar pilihan sdr bisa naik, ayo update pilihanmu tiap minggunya ^^

    Quote Originally Posted by siwonie View Post
    itu loch~~ada yg rada membingungkan pas tiba2 si JJH ama si JH udah pacaran~~
    kok ga ada tembak menembak gt~~~
    Cowoknya kan penurut tuh. Ceweknya lbh agressif. Diapain aja mau cownya. Nah pas dia berkunjung ke sekolah, cewny seenaknya aja ngatain klo cow itu dah jadi pacarnya. Emang si cownya juga mau, jadi deh mereka pacaran.

    Quote Originally Posted by siwonie View Post
    and pas bagian si co nya kan ketembak~~trus si JJH liat dia d jalan~~and dia kejar~~
    and si co nya bilang dia udah mati terus pergi~~
    and terakhirnya~~kok malah mati beneran si conya~~~ACHHHH apa otak gua aja yg lagi stress~~maksain ntn film padahal lagi super sibuk~~~
    Klo pas yg di jalan itu, JJH liat conya dalam mimpi/keadaan koma. Nah pas cownya pergi naik bis, JJH yg semula ga berdetak jantungnya, tiba2 kembali berdetak.
    Klo yg terakhir, itu arwahnya co saat bener2 mau pergi. kan di film dijelasin, klo kepercayaan korea, arwah benar2 pergi stlh 39 hr. slm 39 hari itu dia masih di bumi, di film itu dia jd angin yg nyelamatin JJH dlm berbagai perbuatan melukai diri sendiri.
    Update terus pilihanmu di thread PERINGKAT TERATAS FILM KOREA dan FILM JEPANG

    VIVA VIOLA, FORZA FIORENTINA
    Reply With Quote Reply With Quote

  16. #10

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    drown in dream
    Posts
    1,608
    Thank(s)
    0/146
    Rep Power
    10

    Default

    ini prekuel'nya sassy girl bukan se'?
    kog trakir2nya si JJH ketemu cwo yg di sassy boy gt
    mnurut gw part yg plg lucu pas siJJH mo' lompat dr gedung, eh mlh ktemu bocah2 ga bener lucu bgt tu. cm yg rada bikin ilfil kog dijabani lg bunuh dirinya:onion-70:
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 11 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia