Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Cemetery Dance Club
http://idws.in/153586

  1. #1

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sacramento
    Posts
    13
    Thank(s)
    107/126
    Rep Power
    0

    Default Cemetery Dance Club


    Begitu gw dengerin lagu2 dari ni band,gw langsung jatuh cinta,tambah lagi ini band dari Indonesia,semakin jatuh cinta dah ..
    cukup sekian curhat nya,lanjut ke info mengenai ini band..

    Biography


    At first CDC (cemetery dance club) begin their journey in early 2007. They started with their first formation which is Boki, Abet, Bona,osky, beethoven and widhi. They begin writing songs and playing in many indie music scenes in indonesia. Their music is like metal and dancing mix together with little bit of soul in it or they like to called it trance metal. Now in 2009, CDC started again with new formation : Audrio Susanto: beat the bass Alvin Eka Putra: bang the drum Ivan Victor Lucas: guitar shredder Kazumasa Albert: Guitar goddest Bona Rodriguez: microphone kisser . Their journey now begin to rising up. They’re playing in many gigs in every scenes. And they’re having their hit single called “wounds” and "the end is not yet to come"
    Facebook
    Official Website

    Band Member :
    1. Bona - Vocal
    2. Boki - Guitar
    3. Abet - Guitar
    4. Audrio - Basses
    5. Alvin - Drums
    6. Roy - Synth & Loops


    Album :
    Cemetery Dance Club [EP] (Mediafire)

    Password
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sacramento
    Posts
    13
    Thank(s)
    0/126
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by abel2121 View Post
    Gak pernah denger lagunya mereka
    coba denger aja,bagus koq..

    *sebagian di edit,soalnya udah di move ke SF indo :)
    Last edited by Bloodymaid; 14-04-2011 at 11:11 AM.

  4. #3

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    bandung
    Posts
    4
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Default

    lagu nya mirip mirip asking alexandria y.. keren,
    tp kok cuma 2 song y kk?

  5. #4

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Sacramento
    Posts
    13
    Thank(s)
    0/126
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by zeroissex View Post
    lagu nya mirip mirip asking alexandria y.. keren,
    tp kok cuma 2 song y kk?
    nah itu,gw juga bingung,seharusnya ada 3 lagunya cuma di foldernya gw cuma dapat 2.. sebiji lagi bingung nyari di mana

  6. #5

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MLG
    Posts
    516
    Thank(s)
    0/85
    Rep Power
    4

    Default

    cek di facebook page mereka aja,ada lagu yg lain kok

    bentar lagi mereka mau bikin full album,tungguin aja :)

  7. #6

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    jakarta
    Posts
    353
    Thank(s)
    0/720
    Rep Power
    0

    Default

    metalcore electronic macem asking alexandria sama attack attack! ya ?

  8. #7

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Eipingkeu!
    Posts
    11,526
    Thank(s)
    0/15,860
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    16

    Default

    ada juga toh tritnya cemetery dance club
    band kesukaan saya juga nih, saya paling suka lagunya yg The End is Not Yet to Come

    Sampai kapan kamu menunggu untuk mengungkapkan perasaan padanya? Sampai dia punya anak?

  9. #8

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    MLG
    Posts
    516
    Thank(s)
    0/85
    Rep Power
    4

    Default

    ada berita terbaru tentang CDC nggak?

  10. #9

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Eipingkeu!
    Posts
    11,526
    Thank(s)
    0/15,860
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Hendikkk View Post
    ada berita terbaru tentang CDC nggak?
    Bona keluar dari CDC, dan vokalisnya sekarang adalah Diego Shefa.

    Show Diego Shefa





    Foto terbaru dari mereka, format baru

    Show





    Udah ada single baru kok.
    Abis ini kalo sempat saya ul ya

    Sampai kapan kamu menunggu untuk mengungkapkan perasaan padanya? Sampai dia punya anak?

  11. #10

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Eipingkeu!
    Posts
    11,526
    Thank(s)
    12/15,860
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    16

    Default

    CEMETERY DANCE CLUB-Perish
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    CEMETERY DANCE CLUB-Mischief & Vanity
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.




    Yang masih bingung/gak tau knp Bona keluar dari CDC
    kvltmagz.com/formasi-baru-cemetery-dance-club-dan-free-download-single-terbarunya/
    Last edited by __todosengel; 06-10-2012 at 03:10 PM.

    Sampai kapan kamu menunggu untuk mengungkapkan perasaan padanya? Sampai dia punya anak?

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia