Page 356 of 1037 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... LastLast
Results 3,551 to 3,560 of 10364

Thread: Fairy tail
http://idws.in/1554

  1. #3551

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Wherever I Live
    Posts
    22,905
    Thank(s)
    0/73,694
    Rep Power
    37

    Default

    Quote Originally Posted by 131013 View Post
    6 naga???
    naga apa aja?

    luxus sm yang poison dragon(gw lupa nama nya), bukannya g punya naga cuma pake lacryma(CMIIW).
    namanya Cobra... iss:

    kykna gt deh...bro Inumaru berpendapat klo ada Thunder Dragon dan Poison Dragon...

    tp klo ana pribadi sih merasa ga bakal ada deh kedua Dragon itu...

  2. #3552

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Rabona City
    Posts
    6,485
    Thank(s)
    0/11,751
    Rep Power
    12

    Default

    Chapter 196 Chinese scan link:
    http://tieba.baidu.com/f?kz=862092834

    Show short summary Wikia
    The panic continues in Edoras, and Mystogan continues to tell Pantherlily to kill him in order to calm the chaos. Pantherlily called the prince a fool, and refused to carry out his order. The both side argued, fiercely defend their position, until Pantherlily said that he will be the "evil" and be executed by the prince. The both of them calmed down, realizing that no matter who carried the burden of death will only bring unhappiness to the other. As they ponder what to do to calm the chaos, a soldier ran into the room, telling that there are three rebels destroying the streets of the Capital. Pantherlily and Mystogan ran outside, and saw one of the rebel calls himself Great Demon-Lord Dragneel, who tied Faust onto a wooden stake, declaring that he's taking away all of Edoras' magic. The Great Demon-Lord commanded his underlings, RedFox and Marvell to wreck havoc on the street. Mystogan told them to stop, but only caused the Great Demon-Lord to taunt him and revealing his true lineage. The Great Demon-Lord continued to taunt them to either fight him or he will destroy the Capital of Edoras.


    ---
    Show Tuh kan
    apa yang ay bilangtulis. Tapi lumayan, antara Natsu Dragneel sendiri yang kepikiran jalan pikir Mistgun, atau ada seseorang yang punya pikiran sama dengan Mistgun dan ngasih tau Natsu
    Last edited by kecebongoreng; 17-08-2010 at 10:06 AM. Reason: dijadiin spoiler aja, komennya

  3. #3553

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Another realms
    Posts
    6,429
    Thank(s)
    0/21,115
    Rep Power
    20

    Default

    descendant of great demon - natsu
    marvell - gray
    redfox -lucy

    bener kagak

    Fairy Tail | Freezing
    ~Those Who Say They will Do It Tomorrow are Idiots"~

  4. #3554

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Indonesia
    Posts
    67
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by RISQ View Post
    namanya Cobra... iss:

    kykna gt deh...bro Inumaru berpendapat klo ada Thunder Dragon dan Poison Dragon...

    tp klo ana pribadi sih merasa ga bakal ada deh kedua Dragon itu...
    mungkin sebenernya Dragon tu ada banyak, tapi banyak juga yang musnah.
    Pernah kan di chapter berapa gitu dibilang kalo para Dragon udah ga ada (padahal masih ada beberapa, pastinya berapa ga tau).
    Kalau new-generation nya (kayak luxus) kan cuma implant lachrima biar dapet kekuatan Dragon.

  5. #3555

    Join Date
    Apr 2010
    Location
    anywhere
    Posts
    448
    Thank(s)
    0/54
    Rep Power
    0

    Default

    dduhhhhh, ini fairy tail hanya sampai vol 24 aja
    aahhhh pengen di terusin :kesel:

    kalo ada vol baru sepaket minta linknya ya
    terima kasih

  6. #3556

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Another realms
    Posts
    6,429
    Thank(s)
    1/21,115
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by thesaga05 View Post
    dduhhhhh, ini fairy tail hanya sampai vol 24 aja
    aahhhh pengen di terusin :kesel:

    kalo ada vol baru sepaket minta linknya ya
    terima kasih
    FT baru sampai vol 22 kk

    link depan kan dah sampe 21


    dah vol 22 baru dikeluarin di jepun sana hari ini

    Show covernya
    Last edited by kevinh92; 17-08-2010 at 03:16 PM.

    Fairy Tail | Freezing
    ~Those Who Say They will Do It Tomorrow are Idiots"~

  7. Who Said Thanks:


  8. #3557

    Join Date
    May 2008
    Location
    J.a.k.a.r.t.a
    Posts
    21,724
    Thank(s)
    0/157,973
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    27

    Default

    Quote Originally Posted by thesaga05 View Post
    kalo ada vol baru sepaket minta linknya ya
    terima kasih
    Klo ada link yang HQ dong... gw suka banget vol_13-15 klo ga salah gw dapet link 1 volume complete udah HQ Scan... muantabbbb...

  9. #3558

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Another realms
    Posts
    6,429
    Thank(s)
    0/21,115
    Rep Power
    20

    Default

    yang awal2 perasaan gak ada yang HQ scan deh

    IEM aja pick project FT dari tengah2

    Fairy Tail | Freezing
    ~Those Who Say They will Do It Tomorrow are Idiots"~

  10. #3559

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Som3where
    Posts
    2,636
    Thank(s)
    0/229
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    9

    Default

    mana chapter baru yg

    ternyata beneran si Natsu yg jadi evil lord d Edolas

    Mistgun bakal jadi Hero klo gini en jadi true king d Edolas

    ==SH*T happens at the perfect moment in your life==

  11. #3560

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    depan monitor
    Posts
    3,299
    Thank(s)
    0/884
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by Raizenclaws View Post
    mana chapter baru yg

    ternyata beneran si Natsu yg jadi evil lord d Edolas

    Mistgun bakal jadi Hero klo gini en jadi true king d Edolas
    palingan besok klo ga lusa

    sayang klo mistgun jd raja
    berkurang 1 S class mage FT

    "Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time."

Page 356 of 1037 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia