View Poll Results: Digimon Element apa yg agan suka?

Voters
492. You may not vote on this poll
  • Fire Element

    181 36.79%
  • Light Element

    66 13.41%
  • Water Element

    21 4.27%
  • Ice Element

    36 7.32%
  • Wind Element

    39 7.93%
  • Thunder Element

    40 8.13%
  • Darkness Element

    90 18.29%
  • Wood Element

    7 1.42%
  • Iron Element

    9 1.83%
  • Earth Element

    3 0.61%
Page 1 of 194 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 1935

Thread: [English] Digimon Masters Online ::Read Page #1 Before Post::
http://idws.in/174827

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    32/15,462
    Rep Power
    7

    Default [English] Digimon Masters Online ::Read Page #1 Before Post::

    ►Digimon Master Online◄
    Baca dulu post 1-7 sebelum post !!


    ☼RULES☼
    ► Dilarang ngejunk (misal: wah ga sabar nih, kapan ni CBTnya dll)
    ► Dilarang Dopost dst (Gunakan multiquote utk menjawab lebih dari 2 dan gunakan edit utk mengedit post yg salah)
    ► Tolong post yg bermutu jgn curhat ato apalah {misal: wah gw mau pake agumon ntar (curhat) & wah maen juga lu gan (ga penting)}
    Saat ada maintenance ga usah post "wah maintenance dll", TS bakal kasih kabar kalo ada maintenance (bisa dicek page #1 ato post TS nanti)
    ► Rame gpp asal tetep ngikuti RULES yg ada.
    ► Dilarang Post dengan Caps, Warna & Size Font yg menusuk mata, Penghuni thread ini matanya pada sehat.
    ► Untuk post gajes/ngerusuh tolong ga usah ditanggepin, kalo bisa langsung laporin ke mod/TS biar dilaporin ke mod.
    Baca page 1 (bukan post 1 aja) sebelum bertanya.
    ► Dilarang memasang gambar langsung, gunakan link saja (karena spoiler tetap meload gambar meskipun tidak dibuka spoilernya).
    Contoh:
    Code:
    http://www.mmocrunch.com/wp-content/uploads/2011/07/digimon_masters_online.jpg
    ► Jgn quote terlalu banyak, ganti dengan @nick idws, misal:
    Code:
    @conic
    blabla
    
    @conic2
    blabla
    
    dst
    Dilarang minta2, entah itu minta duit, item ato apa. (kalo ga dikasih ya udah, jgn malah ngambek gajes)
    ► Dilarang post jual beli, sudah disediakan sendiri post khusus jual beli.
    ► Baca juga RULES SF GO
    Jika ada yg melanggar salah satu RULES akan didelete postnya. (No Warning karena Rules udah keliatan jelas paling atas)
    ☼FAQ☼
    Show FAQ
    Q: Bahasa apa ni gan DMOnya?
    A: Kan udah ada di judul threadnya, Bahasa English.

    Q: OBT kapan gan?
    A: Cek News.

    Q: Ini sama kayak Digimon Battle Online ya?
    A: Beda ini 3D kalo DBO-kan 2D.

    Q: Min speed inet berapa gan?
    A: Ping stabil udah lancar kok:)

    Q: Gan ane punya guide nih, gmn biar ditaruh page 1?
    A: Post dulu guidenya, kalo sudah VM link + judul guide ke saya.

    Q: Gan donlotnya pilih salah satu aja ya?
    A: Iya

    Q: Itu donlot semua ato salah satu aja gan?
    A: Pilih salah satu aja.

    Q: Gan kok ane dapet notice kyk gini ya "You Have Not Completed Digimon Master Use Agreement"?
    A: Itu cuma suruh agree aja, Community > Free Board > Write > Ntar kan masuk ke halaman agreement.

    Q: Ijin donlot gan.
    A: Silakan tp jgn dipost "donlot ya donlot aja" jgn dikit2 lapor (ijin donlot, proses donlot, lg regis lah dll)

    Q: Ada PVP ga gan?
    A: Ga ada.

    Q: Gan waktu bkin ID kok "Service error has occurred"?
    A: Account & Nick jangan sama.

    Q: Gan digimon starter yg bagus yg mana?
    A: Tergantung selera gan, setiap digimon punya keunggulan masing2.

    Q: Gan kok HSnya error?
    A: Coba pindah file hackshield ke luar folder DMO lalu pindah lagi ke folder DMO dan buka launcernya selanjutnya udah normal lagi. (by amar11)

    Q: Gan kok error "incorrect client version information" ya?
    A: Cek ini http://www.indowebster.web.id/showth...1#post11532566


    Q: Gan kok ga bsa masuk server?
    A: Kalo ga bsa masuk server berarti lagi maintenance, cek FB.


    Q: Kalo beli egg yg udah 5/5 bisa ga?
    A: Ga bsa kalo telor biasa tapi kalo yg cash bsa (tp ga semuanya)
    ☼INDEX☼
    Digimon Masters Online
    List Player IDWS
    Guide
    Gallery DMO
    Jual-Beli DMO
    Event DMO
    Last edited by conic; 24-10-2011 at 06:23 PM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    31/15,462
    Rep Power
    7

    Default


    OBT September 27 ~ October 11, 2011 (2 weeks)
    Jangan tanya jam berapa belom ada info
    Official Website
    Register

    Download (New Client)

    Direct Link|EU & MF|6ybh-upload/loadly|IDWS
    * Ini dipake buat nanti Pre-CBT (baca newsnya), masalah nanti tggl update doank waktu CBT/OBT ga tau.
    * Kalo mo nanya2 masalah itu tanya langsung ke Joymax.
    Download (Old Client)
    MF & EU|IDWS & Maknyos



    News dari EDMO
    Show News
    Hello, this is Digimon Masters.

    Heroes of the Digital World Rejoice!!!
    We would like to thank all of you for patiently waiting for the opening of the game,

    The long wait is finally over and we have good news for all of you. We are skipping CBT (Close Beta Testing) and will be going directly to OBT (Open Beta Testing). Yes you read it right we are skipping CBT and will go straight away to OBT!

    The OBT will run for 2 weeks from September 27, 2011 to October 11, 2011 in order to give all the Tamers a pleasant gaming experience when the Official Opening of the game starts!

    Test Period:
    September 27 ~ October 11, 2011 (2 weeks)
    The time has come! This is the moment you have all been waiting for! The gate to the Digital World will finally be opened once again!

    This time around, we’ll be going straight to OBT! No more CBT and no more character wipes! Mark your calendars for Digimon Master’s opening on September 27 (Tuesday)!

    Are you ready to be the one true master?


    Screenshots:
    Show SS
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7083478_n.jpg
    http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7647923_n.jpg



    System Requirements:
    Recommended
    CPU Pentium 2.0 GHz
    RAM 1GB
    VGA Geforce6600
    HD 1GB Space
    OS Windows XP
    Direct X 9.0c

    Minimum
    CPU Pentium 1.2 GHz
    RAM 512MB
    VGA Geforce5200
    HDD 650MB Space
    OS Windows XP
    Direct X 9.0c

    General FAQ (English):
    Show General FAQ
    Q: Will there be a beta?
    A: Yes. Currently DBO players are guaranteed a spot if they have an account in good standing. We will announce the start here on Facebook and on Twitter.

    Q: What is an "account in good standing"?
    A: Any account that has not been closed or banned is in good standing, even if you have not played DBO or another WeMade game in some time. We will be taking into consideration accounts active in DBO right up to the day the beta starts, so if you are not a player, now is a good time to check it out ^^

    Q: Which characters can I play as?
    A: The three DATS members available at launch will be Thomas, Yoshino, and Marcus.

    Q: Can I play any characters, like from other seasons?
    A: Not currently.

    Q: What about Keenan?
    A: It seems Keenan has run off and nobody knows where he is right now...While he will not be available at launch, he will be later.

    Q: Which Digimon can I start with?
    A: Agumon (Raptor-1 version), Gaomon, and Lalamon

    Q: Which Digimon evolutions do they have?
    A: Several of their evolutions were announced already, but we're keeping a few more secret!

    Q: Where's Falcomon?
    A: He's with Keenan, of course! While he will not be available at launch, he will be later.

    Q: What other Digimon can I capture?
    A: We are looking to release a tentative list in the first week of January 2011. But for now, here's a sneak peek at some of the favourites we'll have (may not all be available at launch):
    a) PawnChessmon (White)
    b) Gabumon
    c) Veemon
    d) Guilmon
    e) Biyomon

    Q: If I play in Korea, can I bring those characters over?
    A: No; it is two distinct versions of the game and they do not interact.

    Q: Who can play this version?
    A: Anyone in the world! DMO is a global game.

    Q: Is this game on Facebook or will I need to download it?
    A: Digimon Masters Online is a full game and will need to be downloaded and installed on your computer.

    Q: Why was the game not up on the 9th?
    A: We ran the beta for nearly two hours before discovering a critical bug and closed the servers. Finding these sorts of problems is exactly why we run CBT!

    Q: What are you doing to fix the problem?
    A: We have teams working both at Joymax and the game's developer to fix the issues.

    Q: Where can I find more info?
    A: Keep following Facebook, Twitter, and the official site. When we have an estimate, we will let the players know as soon as possible.
    Last edited by conic; 30-09-2011 at 08:08 PM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    7/15,462
    Rep Power
    7

    Default

    ★List Player IDWS
    IDWS | IGN | Tamers | Digimon
    conic | Oppai | Yoshino | Agumon
    f1233170m | SiegGrim | Marcus | Agumon
    chikojamz | GoodByeBaby | Thomas | Agumon
    Zereon | Blaze | Thomas | Gaomon
    shin01 | WildShin | Thomas | -
    Hoshi | Dupp | Marcus | Agumon
    AliceAngel | DeathStrike | Yoshino | Gaomon
    animesugoi | animesugoi | shinryuji | gaomon
    1c4ru5 | Zhenny | Marcus | Lalamon
    voiz | voion | Thomas | Agumon
    mrbenz | AliceAngel | Yoshino | Gaomon
    zerostylez | Zeenie | Yoshino | Gaomon
    Ekoiksanto | blackganjo | - | Agumon
    oelil | oelilanime | - | Gaomon
    Pensiunan_kalong | Sting14 | - | -
    arcaneguilt | Arkadion | Thomas | Gaomon
    Black_spirit | Skith | Marcus | Agumon
    ToyaToya | Aoyamada | Marcus | Gaomon
    Sugibara | Sugibara | Marcus | Agumon
    gundamkeren | Tomosatsui | Thomas | Agumon
    Al Rasyid | QuadCore | Touma | Agumon
    ekoiksanto | Delrico | Thomas | Agumon
    JnExe | ExHikaru | Masaru | Agumon
    Kyuushiro | Misono | Yoshino | Lalamon
    TequilaOfTheDawn | Elvyre | Thomas | Agumon
    me2pick | me2pick | Thomas | Gaomon
    darknation | Reivaine | Yoshino | Lalamon
    Rincent | Ryusatsu | Marcus | Gaomon
    venus14 | Xlash | Marcus | Agumon
    thehamzhamz | thehamzhamz | Masaru | Agumon
    campus | campusid | - | Agumon

    • Buat yg mau absen pake format IDWS | IGN | Tamers | Digimon biar bsa langsung gw copas.
    • Tamers & Digimon ga diisi gpp, kasih aja - githu (yg penting pake format kek diatas)
    • Ga pake format diatas ga gw masukin list.
    • Absen lewat VM (Visitor Message) gw aja.
    • IGN itu In Game Name, nick yg dipake di DMO.
    Last edited by conic; 04-12-2011 at 07:15 AM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    3/15,462
    Rep Power
    7

    Default

    ★Guild IndoTamers★

    Buat yg di kick karna blom absen, silakan join lg kalo emg masih aktif.
    Kumpul2 setiap hari Minggu:
    Jam: 20.00 WIB
    Tempat: DATS, chan 0
    Buat yg mo join bisa ikutan kumpul2, sekalian minta invite guild.
    Guild IndoTamers ga ada guild lain/guild cadangan/guild di server lain.
    Kalo ada guild yg mirip2 namanya itu bukan Guild IndoTamers.

    FB IndoTamers:
    https://www.facebook.com/groups/115633878550251/
    Donatur List:
    EMPEROOOOOOR | EMPEROOR
    gihon01 | Hachibi
    susah_d | PrinceHelios
    jaradhi | SHIVA18
    amar11 | KolorAjaib
    MyQuiella | MaskWearer
    bastutt | UltimaWeapon
    arquero | aLv
    - |SiegGrim
    raphael2011 | R4ph43l
    vinz.hunter | xGalaxyArmor
    SonFighter | SonFighter
    Al Rasyid | Quadcore
    haidar2010 | Forteo
    zakler2k9 | Zhou
    Raixen | Hayate
    Rank Member di Guild:
    • Guild Master = LordKnight
    • Sub Master = HolyKnight
    • DATS Member = Noble (Khusus Donatur)
    • Member = Knight (2 minggu setelah join, VM gw)
    • New Member = Novice
    Untuk join Guild syarat:
    • Member IDWS & udah absen (wajib yah biar gampang gw ngasih infonya).
    • Tidak diharusnya OL tiap hari, tp misal tdk bsa OL sebaiknya ijin dulu ke gw.
    • Level tamer min (untuk sementara smua lvl boleh ikut).
    • Bawel/Sering chat, biar rame guildnya ga ngebosenin.
    • No tipu menipu.
    • Jgn shout pake bhs Indo, ini game global jd pake bhs english kalo mo shout.
    • Saling membantu sesama member (tp jgn ketelaluan misal: dikit2 minta tulung padahal sendri bsa)
    Untuk masalah invite:
    • Whips Oppai, MyVengeance ato GodOfDeath.
    • Ikut gath, sekalian minta invite.
    Last edited by conic; 21-11-2011 at 08:56 PM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. Who Said Thanks:


  6. #5

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    3/15,462
    Rep Power
    7

    Default

    ★Gallery DMO★

    FAQ (Gallery):
    Q: Apa itu Gallery DMO?
    A: Tamers bisa menampilkan foto bersama digimon kesayangan.

    Q: Kalo gambar dari DMO Korea boleh ga?
    A: Boleh2 saja, tinggal VM aja link gambarnya.

    Q: Max size berapa?
    A: Size gambar terserah yg penting waktu upload dijadiin thumbnails.:shakehand

    Q: Kenapa harus di thumbnails?
    A: Supaya lebih rapi & ga nguras bandwidth.

    Q: Gambar boleh di edit ga?
    A: Tidak, gambar editan tidak akan dipajang.

    Q: Upload buat dijadiin thumbnails dmn gan?
    A: imageshack.us (cuma itu taunya, kalo tinypic cepet ilang gambarnya)

    Q: Cara biar kyk page 1 gmn gan?
    A: Thumbnails pic digabung sama pic yg gede. Misal:
    Code:
    [*url=http://i1090.photobucket.com/albums/i368/boneey91/60954_1611509889988_1303472479_1639184_7055388_n.jpg][*IMG]http://img52.imageshack.us/img52/808/60954161150988998813034.jpg[/IMG]
    Q: Biar dipajang didepan gmn?
    A: VM link gambarnya ke saya/TS.
    Gallery:






    Last edited by conic; 21-11-2011 at 08:52 PM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    2/15,462
    Rep Power
    7

    Default

    ★Guide★

    ★FAQ (Guide)★
    Show FAQ Guide
    Q: Cara evo ke Burst Mode gmn?
    A: minimal Digimon lv 65 buat bisa jalanin quest sedikit, min.lv 71 buat bisa buka Burst Mode dan harus jalanin Quest BM. Sangat direkomendasikan bawa party.

    Q: Kok digimon orang lain cuma tanda seru ijo2 gt sih?
    A: Masuk ke options - interface - simplify di uncheck semuanya.

    Q: Misi ma questnya gmn?
    A: Main mission yang ada tanda seru warna UNGU, kalo Quest yang ada tanda seru warna HIJAU. misi dan quest pada umumnya gak jauh2 dari bunuh digimon disekitar tempat quest itu berada, atau ambil item berbentuk kado, untuk itu perlu bunuh dulu digimon yang bersangkutan. kalo udah beres misinya cari aja orang yang ada tanda tanya MERAH.

    Q: Misi yg tanda seru BIRU gmn gan?
    A: Itu daily quest yg bisa diselesein tiap 1 hari 1x gan.. bisa dapet bits yg lumayan.

    Q: Evolusinya gmn?
    A: - Champion level 11
    - Ultimate level 25
    - Mega level 41
    - Starters BM level 71
    - ImperialdramonFM level 55
    - BeelzebumonBM/Ophanimon/BanchouLeomon/VictoryGreymon/Z'dGarurumon/KingEtemon/DukemonCM level 65

    Q: Cara whisp player lain gmn?
    A: Klik Whisper di sebelah kiri bawah layar atau /w [nickname] atau /r bila sudah diwhisp doi atau tahan alt lalu klik kiri di chatlog di nick yg mau diwhisp.

    Q: Kalo mau Trade, Party atau Add as Friend gmn?
    A: Klik Tamer lain, di bagian atas ada avatar dia, terus klik kanan, nanti ada 5 menu, menu pertama Trade, ke3 party, ke4 add as friend, menu ke5 ignore list.

    Q: Cara Digivolve gmn?
    A: Disebelah kiri bawah ada avatar digimon champion/ultimate/mega ente. kecil gambarnya. klik aja. atau bisa juga pencet tombol "insert" atau "page Up"

    Q: Agumon ane udah level 11 kok ga bisa jadi Greymon?
    A: DS tamer ente mesti di atas 60 untuk digivolve ke champion, dan jika DS tamer mencapai 0, maka Greymon kembali menjadi Agumon.

    Q: Yah masa cuma bentar jadi Greymon?
    A: Beli item buat ngisi DS, biasanya berbentuk kaleng. tapi hanya bisa dipakai ketika tidak battle. contoh kayak gini:

    Q: DS?
    A: DigiSoul, kalo di game2 RPG lain kayak MP (mana poin)

    Q: buat apa?
    A: Yg Orange buat isi HP, yg ijo buat DS ketika battle gan, tapi ds ma hp tamer gak keisi.

    Q: ane dapet telor banyak nih.. artinya apa sih?
    A: Tiap kita kill digimon mereka akan drop telur sesuai dengan tipe digimon tersebut.. misal kita kill kunemon maka yg drop adalah telur digimon jenis serangga (bug), nih penjelasannya:
    > telur bingkai biru = di scan dapet attachment / plate (harga scan bervariasi)
    > telor bingkai hijau = di scan dapet pakaian / chip / disk (harga scan bervariasi)
    > telor bingkai putih = di scan dapet roti / kaleng (harga scan bervariasi)
    > telor chip = telor warna ijo ada dua jenis.. satu lagi bisa menghasilkan chip. harga scannya selalu 125b per 1 butir.

    Q: Kok ane gagal mulu ya inject-in digimon?
    A: Emang butuh keberuntungan buat dpt Digimon, kadang butuh ribuan chip baru bisa berhasil, kadang malah pecah sebelum berhasil.

    Q: Ane udah dapet Kunemon gan, gmn cara makenya?
    A: Klik avatar Kunemon disebelah kiri atas, trus ada pop up menu, klik menu yg pertama.

    Q: Kok Kunemon ane di line evolusinya cuma bisa berubah jadi Flymon?
    A: Mesti beli Evo Item dulu biar bisa berubah jadi Okuwamon (Ultimate), Digimon Ultimate butuh 3 evo.. sedangkan Mega butuh 6 atau 8 evo.



    *Guide diatas diambil dari thread DMO Korea, jd kemungkinan ada perbedaan dengan DMO English.
    ★EDMO Community★
    Twitter
    Facebook 01
    Facebook 02
    Facebook 03
    Guild GarudaDiDadaku
    Guild UlforceIndo

    • Buat yg punya grup DMO ato semacamnya, bisa VM gw linknya ntar ditaurh page 1.
    ★Jual-Beli DMO★

    Last edited by conic; 21-11-2011 at 08:55 PM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. Who Said Thanks:


  10. #7

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    1/15,462
    Rep Power
    7

    Default

    ★Event DMO★

    Show Event
    CBT Homepage Open Event!

    Hello, this is Digimon Masters Online.
    Spread the word about Digimon Masters Online and receive the 100% Expansion Package!
    Having trouble picking up all the loots? Have a lot of Digimons with you but no space to keep them?
    Don’t have enough space on storage to keep all the important things?

    Well worry no more! Just spread the word about Digimon Masters Online and we will do the Expansion for you. Here’s how.

    Period: Aug. 2nd, 2011 ~ Aug. 9th, 2011 (for a week)

    Eligibility: all the participants
    Rewards: OBT Expansion Package (DigimonArchive Expansion +1, Storage Expansion +7, and Inventory Expansion +7)

    How to participate?
    Follow these steps:

    1. Post the url of the DMO homepage to the other game sites or blogs
    2. Copy the linking addresses of the websites where you posted the url.
    3. You will be automatically entered for the event by posting the linking addresses to the Event board of the Digimon Masters homepage.
    4. Don’t forget to give the title starting with [Introducing Event (CBT Homepage Open Event)] as posting (So that we can determine if your joining the Event or not).

    you will have to participate the event through the Event board by registering post, not comment. Comments will not be allowed for the Event.
    Event 1. More Likes on ‘Facebook’

    Hello, this is Digimon Masters Online.
    More Likes on ‘Digimon Masters Facebook’, means more Exp and faster level up!

    In order to gain the maximum experience boosts from the Closed Beta Test, players are encouraged to follow the
    official Facebook page at http://www.facebook.com/digimonmasters where we promise that at 20 000 and 40 000 fans characters will be able to bask in large experience bonuses throughout the beta testing period.

    Period : Aug 9th , 2011 ~ Aug. 23rd , 2011 (for two weeks)
    Digimon Masters Facebook : www.facebook.com/digimonmasters

    As achieving the 20,000 Likes : 100% additional EXP during the CBT period
    As achieving the 40,000 Likes : 200% additional EXP during the CBT period
    Event 2. CBT player supporting program!

    Hello. this is Digimon Masters Online.
    In order to support our players during CBT Period, we have prepared 3 supporting programs that you can participate during CBT.

    Details are following;
    Period : Aug 9th , 2011 ~ Aug. 23rd , 2011 (for two weeks)

    Supporting Program 1



    Supporting Program 2
    You can obtain a treasure box every hour. It provides you useful items needed for the game.


    Supporting Program 3

    Hint!
    ※ You can randomly obtain Level 3 ~ Level 5 eggs by scanning the eggs that will be provided upon completion of the Mercenary Digimon quest.
    ※ The sizes and damages of the hatched Mercenary Digimons vary by levels.


    Supporting Program 3 – Event messages
    Event 3. Hatch an egg N get a chance to win

    Hello, this is Digimon Masters Online.
    Hatch an egg and get a chance to win a prepaid card!
    Let us try our best to provide more interesting events in the future.

    Period : Aug 9th , 2011 ~ Aug. 23rd , 2011 (for two weeks)
    Eligibility: Three lucky players who succeeded in hatching will be drawn and win in the daily raffle!

    How to participate

    1) Have the mercenary egg hatch.
    2) Wait until the hatching congratulation message appears.
    3) Take a screen shot of the message.
    4) You will automatically join the raffle when you post the screen shot to the Digimon Masters Official Facebook(www.facebook.com/digimonmasters)
    5) Three lottery winners will be announced everyday.
    6) The winners will receive the 50$ pre-paid card by the registered e-mail after CBT period.

    ※ Hint! Your chance of winning increases every hatching.
    Event 4. Obtain the hidden eggs N the avatar

    Hello, this is Digimon Masters Online.
    Obtain the hidden eggs and the avatar items by scanning the DigiEggs!

    You will gain the hidden mercenary eggs and the avatar items by a certain chance during CBT by scanning the DigiEggs available to take by hunting through NPC in the villages. Don’t miss this staggering chance to experience various Mercenary Digimons as well as the explosively increased EXP event!

    Period : Aug 9th , 2011 ~ Aug. 23rd , 2011 (for two weeks)

    Good Luck!
    Event 5. Get a Big Prize Money for Six Megas

    Hello, this is Digimon Masters Online.
    Here is our 6th event for you that one lucky player who will obtain six Mega Digimons will win the 1,000$ pre-paid card after the CBT.

    Period : Sep 6th , 2011 ~ Sep 20th , 2011 (for two weeks)

    How to Provide
    1) Winners will be posted on Sep 30th, 2011
    2) The icon that directly goes to an Event Compensation Page to receive the prize will be linked.
    3) The winners will receive Pin-code to get 1,000$ pre-paid card in the Event Compensation Page.

    ※ Hint! The more eggs and level you have, the more chance you will have.
    ※ Hint! The highest level player won't always be a winner, but gaining a higher level will increase your chance in winning.
    CONTEST: Most Wanted Digimon Wishlist

    We want to know your "Digimon Wish List." Tell us which Digimon you would add to / want to capture most in DMO, why, and your Joymax nickname (NOT your user ID!). We'll choose five winners to receive a secret prize which we will be distributing during Open Beta.

    How to Enter:
    1. "Like" this post
    2. Tell us in a comment your dream Digimon for DMO -and- why you'd add/capture it. Entries without both will not be considered.
    3. Include your Joymax nickname in your reply (NOT your Joymax ID!)

    Five winners will be chosen and will receive a prize to be revealed later. You can only win once. Only one entry per person please; spam will be deleted and you may be removed from the contest and/or the DMO page!

    Rules and Stuff:
    a) Contest begins NOW, 2:01pm JST August 24th, 2011 and ends August 30th 2011 23:59 Joymax Standard Time
    b) Winners will be notified via Facebook.
    c) Must have a current open Joymax account in good standing.
    d) All prizes will be awarded; no substitutes will be offered.
    e) All contest decisions are at the discretion of Joymax, and are final.
    f) Employees of Joymax, Wemade, their partners and their families, are not eligible for a prize.
    Last edited by conic; 08-09-2011 at 04:11 AM.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. Who Said Thanks:


  12. #8

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    omah
    Posts
    3,009
    Thank(s)
    2/77,500
    Rep Power
    9

    Default

    nunggu dl link muncul dulu

    sekalian
    CBT Homepage Open Event!
    Quote Originally Posted by dmo
    Hello, this is Digimon Masters Online.

    Spread the word about Digimon Masters Online and receive the 100% Expansion Package!
    Having trouble picking up all the loots? Have a lot of Digimons with you but no space to keep them?
    Don’t have enough space on storage to keep all the important things?

    Well worry no more! Just spread the word about Digimon Masters Online and we will do the Expansion for you. Here’s how.

    Period: Aug. 2nd, 2011 ~ Aug. 9th, 2011 (for a week)

    Eligibility: all the participants

    Rewards: OBT Expansion Package (DigimonArchive Expansion +1, Storage Expansion +7, and Inventory Expansion +7)

    How to participate? Follow these steps:
    1. Post the url of the DMO homepage to the other game sites or blogs
    2. Copy the linking addresses of the websites where you posted the url.
    3. You will be automatically entered for the event by posting the liking addresses to the Free board of the Digimon Masters homepage.
    4. Don’t forget to give the title starting with [Introducing Event (CBT Homepage Open Event)] as posting (So that we can determine if your joining the Event or not).
    http://dmocp.joymax.com/Default.aspx
    Last edited by voiz; 02-08-2011 at 08:18 PM.
    A hero we need, but we don't deserve.
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. Who Said Thanks:


  14. #9

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Di Hatimu
    Posts
    5
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    gan, itu guide2 nya apa berdasarkan KDMO ya? macam item2 nya sama gak dengan yang ada di EDMO?
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. #10

    Join Date
    May 2009
    Location
    S.M.G
    Posts
    1,244
    Thank(s)
    0/15,462
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by voiz View Post
    nunggu dl link muncul dulu

    sekalian
    CBT Homepage Open Event!

    http://dmocp.joymax.com/Default.aspx
    thx infonya udah diupdate

    Quote Originally Posted by falvern View Post
    gan, itu guide2 nya apa berdasarkan KDMO ya? macam item2 nya sama gak dengan yang ada di EDMO?
    kan udah dibilang
    *Guide diatas diambil dari thread DMO Korea, jd kemungkinan ada perbedaan dengan DMO English.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic39512_14.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 194 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia