Page 1 of 654 123451151101501 ... LastLast
Results 1 to 10 of 6538

Thread: The Elder Scrolls V : Skyrim
http://idws.in/189329

  1. #1

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Jogujaa
    Posts
    995
    Thank(s)
    177/334
    Rep Power
    5

    Default The Elder Scrolls V : Skyrim



    Show New Entry

    The Elder Scroll
    salah satu series yang sudah genap menemani para gamer selama 20 tahun

    mulai dari Arena,Daggerfall,Morrowind,Oblivion, dan sekarang yang menjadi fenomena paling ditunggu di tahun ini "SKYRIM"

    Morrowind merupakan gebrakan baru dalam dunia game dimana dunia "OPEN ENDED" ini tertata dengan apik dan benar2 membuat kita terpukau untuk masuk ke "Dunia-nya"

    Oblivion dengan grafik enginenya yang kala itu memukau dan enviromentnya begitu hidup benar2 membuat para maniak RPG lupa waktu ditambah dengan sistem gameplay yang sudah berkembang jauh dari pendahulunya

    Arena dan Daggerfall? mempunyai keunikannya tersendiri

    Arena sebagai pendahulu mungkin secara singkat kata

    Daggerfall mungkin kita kenal sebagai game RPG dengan luas enviroment dan dunianya (mungkin) paling luas yang pernah dibuat dalam sejarah game,bayangkan SEBESAR PULAU INGGRIS! tetapi pada saat itu sudah mengadopsi sistem fast travel (jadi sistem ini sebenarnya udah ada dari dulu)

    Nah SKYRIM ini

    menggabungkan element Elder Scroll dengan salah satu game RPG terbaik yang pernah ada "Fallout 3"

    Sekali lagi Bethesda membawa para gamer ke dunia Elder Scroll yang semakin "sempurna" dan believeble

    Gameplay and Mechanic system.

    Untuk Gameplay anehnya adalah untuk gameplay tentang NPC,atau Quest yang akan diambil infonya sama sekali belum ada

    Why? Dikarenakan para editor dan tester yang sudah mencoba game ini asik dengan dunia Skyrim dan benar2 terpukau dengan apa yang ada di dalamnya

    Enchanting sekarang harus dilakukan di tempat atau "meja" nya tersendiri dan opsinya pun tidak terbatas hanya menambah effect pada suatu item saja

    Smithing atau membuat senjata sekarang benar2 bisa DILAKUKAN! jadi smithing disini tidak seperti seri terdahulu yang cuman modal Palu klik2 dan coba fungsinya buat betulin senjata yang sudah ada =w=

    Alchemy juga sama dengan enchanting harus ada tempat tersendiri,cuman unsur surprise disini lebih besar dan apabila kita berhasil meramu sebuah potion Voila resepnya pun sudah dibuat secara otomatis di list potion kita (menurut info yang udah main nih :P)

    Battle System benar2 sudah ditingkatkan,gerakannya gk cuma ngayun2 pedang doank seperti di oblivion tetapi cinematic action dan finishing move sudah ada (dan biasanya di Slow Mo pas bagian finishingnya jadi berasa habis "VATS") @_@,untuk Naga yang sekarang menjadi Arch Enemies kita,mereka tidak di scripting dan mereka tidak dibatasi
    dan satu lagi "MEREKA BISA MUNCUL DIMANA SAJA!" bahkan kota pun bisa mereka bakar atapnya (dan disitulah posisi kita menjadi Dovahkiin diuji :D)

    Graphic? Gk usah ditanya,diakui sebagai game dengan dunia game yang paling nyata yang pernah ada bisa dilihat di screen shoot

    RACE atau bangsa yang bisa dipilih sekarang mempunyai opsi untuk "Janggut"
    (yey akhirnya karakter Nord gw jadi terlihat gahar) xD dan berbagai sistem yang membuat proses untuk pembuatan karakter terlihat lebih banyak variasinya

    Untuk sistem Job atau Class di Skyrim sudah di hapus karena di Skyrim seperti kata para creatornya "Do what you want,go where you want,and be anyone then make your names" intinya FREEDOM!

    Conversation atau hubungan kita dengan NPC benar2 sudah dirombak jadi gk seperti Morrowind yang full text,seperti Oblivion pas kita berdialog langsung "freeze",Skyrim pada saat dialog udah biasa jadi pas kita dialog semuanya tetap berjalan bahkan bisa ngobrol sama Smith yang lagi buat pedang :D

    screen shoot





    Orcnya lebih baddas xD



    Argonian sekarang lebih dari sekedar "KADAL" :D



    Kuda! tentu saja ada,cuman berharap saja nanti kita bisa menaiki Naga :D toh creatornya bilang segala yang ada disini bisa kita datengi jadi kalau ada Gunung pasti bisa kita daki kalau ada path/jalannya



    Nord dengan janggutnya benar2 keren >__<

    yak intinya mari tunggu tanggal 11.11.11 dengan antusiasme yang sudah mendunia :D

    maaf kalau salah banyak maklum newbie disini >___<

    anyway ada yang mau ajarin saya bb code disini untuk merapihkan post ini? dan saya bakal tetap update thread ini

    oh iya game ini menggunakan sistem Non - HUD jadi Bar Health Mana dan Stamina itu bakal muncul kalau kita melakukan sesuatu contoh Bar Health baru muncul kalau kita kena damage, dan Bar Mana baru muncul kalau kita melakukan magic


    Show More Info


    Bagi yang merasa sebagai seorang DragonBorn dan mempunyai bakat cosplay

    Ayo ikuti lomba yang berhadiah utama

    "PERJALANAN KE DALLAS TEXAS!!" untuk pemenang utama + collector edition Skyrim dan map yang didesign khusus oleh Developernya

    Buruan check ke sini http://xbox360.ign.com/objects/142/14267318.html

    oh iya ada yang pernah main Bloodmoon? salah satu Expansion Pack dari series Elder Scroll ke 3 Morrowind

    sepertinya keunikan-keunikan yang pernah ditemui di Solstheim akan kembali lagi ke Skyrim

    heck Cave of Music benar2 puzzle yang melelahkan ~_~"

    LIVE ACTION TRAILER!!



    imba! meski cuman sebentar dapet bener feelnya




    They are BACK!


    Show Trailer

    IGN REVIEW!



    The Sound of Skyrim~~

    tengok pembuatan soundtrack dan semua sound yang ada di Skyrim!


    All Animation in SKYRIM!




    Show Link Download


    Show Razor1911


    Mediafire by xXAuradinXx -->http://www.indowebster.web.id/showth...1#post12897130


    Show Repack Razor


    IDWS by Nattacker --> http://www.indowebster.web.id/showth...1#post12912900


    Show Repack ArowampMalossi


    IDWS by streams --> http://www.indowebster.web.id/showth...1#post12910878


    Show Repack Black Box


    Mediafire by bakaleader -->http://www.indowebster.web.id/showth...1#post12898252


    Show INFO ABOUT UNIVERSAL OF THE GAME NOW


    Show FIRST
    Lycanthropy

    Lycanthropy is the state of being a werewolf in Skyrim. Any player can choose to become a werewolf by following the Companions Guild questline.

    The benefits of lycanthropes are few but rewarding depending on your playstyle. For one, you have increased health in human form. In a transformed state, the werewolf's innate powers enhance your speed, including traveling speed, and physical strength. The physical damage you inflict increases with your level as well.

    Werewolves use their claws to tear enemies asunder and can howl to emulate the effects of Fear, during which affected enemies cower or run from battle. Injuries can be tended to by feeding on the ravaged corpses. The effect lasts for some time, after which you revert to human form, but a satiated bloodlust can potentially prolong the effect.
    Tip: Simply use the wait system and fast forward time to quickly snap out of Beast Form

    Keep in mind that you cannot access your character menu nor pick up items from the environment in werewolf form. You can't speak to anyone and most, if not all, the normal folk will react negatively to your presence. Even your current follower might abandon you for fear of being ripped to pieces. The werewolf blood in you also prevents you from receiving the Rested buff from sleeping and Silver weapons will do more damage towards you.
    How do you become a werewolf?

    A secret among the Companions of Whiterun is that some of their most devoted members are werewolves themselves. Follow their questline toward becoming a Companion until you reach The Silver Hand quest. It is here that you can choose to partake in a secret ritual, in which you drink another werewolf's blood to turn you into a werewolf. Take note that if you do not want to commit (it is reversible with a cure), the quest will not advance.

    After the initial violent outburst, you gain Beast Form which is found in the Powers section of the Magic menu. Like the other Powers, you can activate Beast Form once a day.

    Also it is possible to follow the'Ill Met by Moonlight Quest'after talking and agreeing to the help the prisoner of Falkreath Jail (he who kills little girls). The prisoner will give you Hircines stolen ring which is cursed and you will not be able to remove until the quest ends. The prisoner will then transform into a wolf and escape. On the quest you will hunt a great white elk who when slayed will summon Hircine (God of the Hunt). Hircine will uncurse the ring if you agree to slay the thief who gave it to you. Then you take on 'The Hunt' quest which visits 'Bloated Mans Grotto'where you will join a team of hunters to slay the beast but you will have the option to slay the hunters and befriend the werewolf as an npc. Inconjunction to your transforming uncursed ring you can actually form a small were-pact at the wrath of Hircine. Or if you complete the quest you will recieve the were-armour which has high poison resist.
    Bonuses

    Boosted speed and physical strength
    Fear inducing Howl
    100% Resistance to disease (in both human and werewolf form)

    Drawbacks

    Can't get the "Well Rested" bonus anymore
    People tend not to like werewolves
    Silver weapons do more damage

    Can lycanthropy be cured?

    After finishing The Companions questline, you'll get a quest that offers a cure. However, take caution: Once you cure it, you cannot become a werewolf again. Once reversed, you are permanently rid of your Beast Form. Glitch: Once cured of lycanthropy, you can no longer contract Sanguinare Vampiris and become a vampire


    Show Guide untuk memilih bangsa sesuatu Play-style kamu
    There are 10 different Races in Skyrim. All have appeared in past Elder Scrolls games in the other regions of Tamriel. Each race has unique abilities and stats that make them better suited to different play styles. Check out individual pages for each race for more details.
    Starting Stats

    This chart illustrates the various stat bonuses that each race receives when starting the game. The base value for all skills is 15, so a character with +10 to Heavy Armor would start the game with a Heavy Armor rating of 25.

    There are three categories of skills: Magic, Combat, and Stealth. Lavender-colored stats are for magicka-related skills. Orange-colored stats represent combat skills, and green-colored stats represent stealth-based skills.



    Race Abilities

    Each race has various innate abilities unique to that race. Some of them are always active, while others are special powers that can be activated once per day. Some racial abilities are weaker versions of later skills that can be aquired during gameplay. These abilities can be incredibly useful in certain situations, especially early on, but they should not define character choice. They could be used as added abilities that complement your playing style, rather than used to enhance a skill path that would result in obtaining the true version of the ability.
    Race Abilities
    Argonian

    Histskin : Invoke the power of the Hist to recover health ten times faster for 60 seconds.
    Resist Disease : Your Argonian blood is 50% resistant to disease.
    Water Breathing : Your Argonian Lungs can breath underwater.

    Breton

    Dragonskin : Absorb 50% of magicka from hostile spells for 60 seconds.
    Magic Resistance : Breton blood grants a 25% resistance to magic.

    Dark Elf (Dunmer)

    Ancestor’s Wrath : For 60 seconds, opponents that get too close take 8 points per second of fire damage.
    Resist Fire– Your Dunmer blood gives you 50% resistance to fire.

    High Elf (Altmer)

    Highborn : Regenerate magicka faster for 60 seconds.
    Highborn : High Elves are born with 50 extra magicka.

    Imperial

    Voice of the Emperor : Calms nearby people for 60 seconds.
    Imperial Luck : Anywhere gold coins might be found, Imperials always seem to find a few more.

    Khajiit

    Night Eye : Improved night vision for 60 seconds.
    Claws : Khajiit claws do 15 points of damage.

    Nord

    Battle Cry : Target flees for 30 seconds.
    Resist Frost : Your Nord blood gives you 50% resistance to frost.

    Orc (Orsimer)

    Berserker Rage : You take half damage and do double damage for 60 seconds.

    Redguard

    Adrenaline Rush : Stamina regenerates 10x faster for 60 seconds.
    Resist Poison : Your Redguard blood gives you 50% resistance to poison.

    Wood Elf (Bosmer)

    Command Animal : Make an animal an ally for 60 seconds.
    Resist Disease and Poison : Your Bosmer blood gives you 50% resistance to poison and disease.

    Every character starts with these two spells:

    Flames: A gout of fire that does 8 points per second. Targets on fire take extra damage.

    Healing: Heals the caster 10 points per second.

    Breton's also start with...

    Conjure Familiar: Summons a Familiar for 60 seconds wherever the caster is pointing.

    Dunmer also start with...

    Sparks: Lightning that does 8 points of shock damage to health and magicka per second.

    Altmer also start with...

    Fury: Creatures and people up to level 6 will attack anything nearby for 30 seconds.
    Racial Stats

    Note on racial stats: Each race starts off with different stats. Unimproved skills begin at 15. A net of 35 points is added from the base skills of 15 for each race.

    Argonians start with 25 in Lockpicking, 20 in Alteration, Light Armor, Pickpocket, Restoration, and Sneak.
    Breton start with 25 in Conjuration, 20 in Alchemy, Alteration, Illusion, Restoration, and Speech.
    Dark Elves start with 25 in Destruction, 20 in Alchemy, Alteration, Illusion, Light Armor, and Sneak.
    High Elves start with 25 in Illusion, 20 in Alteration, Conjuration, Destruction, Enchanting, and Restoration.
    Imperials start with 25 in Restoration, 20 in Block, Destruction,
    Enchanting, Heavy Armor, and One-handed.
    Khajiit start with 25 in Sneak, 20 in Alchemy, Archery,
    Lockpicking, Pickpocket, and One-handed.
    Nord start with 25 in Two-handed, 20 in Block, Light Armor,
    One-handed, Smithing, and Speech.
    Orcs start with 25 in Heavy Armor, 20 in Block, Enchanting,
    One-handed, Smithing, and Two-handed.
    Redguards start with 25 in One-handed, 20 in Alteration, Archery, Block, Destruction, and Smithing.
    Wood Elves start with 25 in Archery, 20 in Alchemy, Light Armor, Lockpicking, Pickpocket, and Sneak.


    Show About Companions atau Teman seperjalanan
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Companion



    Buat yang gk jago B.Inggris pas baca guide atau info di atas tinggal nanya ke gw aja atau orang lain disini,siapa tahu kami para tetua Elder Scroll bisa membantu


    Quote Originally Posted by johnidws28 View Post
    starting perks sama powernya...

    nih liat gbr:



    buat TS/mod: klo mau gbr ini dipajang d depan aja biar yg mau maen pada tahu...
    Console Command thx for Chopsuey03

    Show Console Command
    http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=189329&p=13235513&viewfull=1#post 13235513


    How to make an Ideal Character

    Show How to use Shojo Character or modification
    http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=189329&p=15989339&viewfull=1#post 15989339


    Show How To Make an Ideal Character
    Show From Landhing
    http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=189329&p=14841187&viewfull=1#post 14841187
    Show membuat wajah proporsional dari member nexus Zonzai
    http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=189329&p=15164465&viewfull=1#post 15164465


    Mod Compilation post by bro Ladhing

    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post15530741

    Mod Source Link thx to histeria

    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post20181672
    Last edited by edwinkyr; 19-04-2014 at 10:43 PM. Reason: Menyeragamkan Judul

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ....
    Posts
    8,926
    Thank(s)
    286/34,152
    Rep Power
    12

    Default The Elder Scrolls V : Skyrim


    Show Info Game

    The Elder Scrolls V: Skyrim (often simply referred to as Skyrim) is a role-playing video game developed by Bethesda Game Studios and published by Bethesda Softworks. It is the fifth installment in The Elder Scrolls action role-playing video game series, following The Elder Scrolls IV: Oblivion. It is scheduled to be released on November 11, 2011 for Microsoft Windows, PlayStation 3 and Xbox 360.

    Skyrim's main story revolves around the player character's efforts to defeat the nordic dragon god Alduin who is prophesied to destroy the world. Set two hundred years after Oblivion, the game takes place in the land of Skyrim in the midst of a civil war after the assassination of the high king. The open world gameplay of the Elder Scrolls series is continued in Skyrim, as the player character can explore the land at will and ignore or postpone the main quest indefinitely.
    Show System Requiments


    Show Screen Shot








    DLC Dawnguard = Ada Di Postku no.5542

    Game Guide By luthfinurzaman|Prima Guide By QAI

    Japanese Voice File

    Creation Kit + High Res Texture by zorndaike

    High Res Texture - Reloaded = MF By lotekbuaya or IDWS Link By icedeath or IDWS Link by Neeko

    --------- MODS Collection ---------

    Mods Collection by goodthree

    Mods Collection By Cool_Roxas

    Mods Collection By Ladhing

    --------- Resource Collection (Buat Bikin Mod) ---------

    Resource Collection By histeria


    Cek Dulu Setiap Partnya Sebelum Download, Dari Pada Download Ulang Nanti

    Show Full By Razor1911

    Show IDWS




    Untuk Update Bisa Langsung Ke Yang Paling Baru,
    Cara Pasangnya Cukup Copy Paste Semua File Ke Tempat Kamu Install Game

    Show Update

    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.




    Show Troubleshoot

    1.Skyrim Launcher Error Pada Saat Di Jalankan
    Post By cimungz

    2. Menu Data Files Di Skyrim Launcher Tidak Bisa Di Akses
    Post by Lag

    Sumber:
    gamehousevn by Dolang961
    Last edited by edwinkyr; 19-04-2014 at 10:43 PM. Reason: Menyeragamkan Judul ^^

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    PULAU SAYANG
    Posts
    884
    Thank(s)
    0/2,393
    Rep Power
    6

    Default

    nice inpoh...

    bagusan kl diupdate terus sampe ada scene release

    inget dulu pas the elder scroll IV sysreq nya tinggi banget pada jamannya (ato pc saya yang ndak ngangkat ya... ;p)

  6. #4

    Join Date
    May 2009
    Location
    Bali
    Posts
    380
    Thank(s)
    1/420
    Rep Power
    0

    Default

    masih bulan depan khan, manthap dah sekarang ada finishing move nya jadi ga sabet2 kayak maen pedang2 ala anak2 tk dulu

    ゴーカイイエロ

    市道 真央 / Mao Ichimichi

  7. Who Said Thanks:


  8. #5

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    bogor
    Posts
    732
    Thank(s)
    0/170
    Rep Power
    4

    Default

    cuman kata nya stat nya di kurangin di karakter jadi cman ada 3 ... health magicka sama endurance CMIIW

  9. #6

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SOVYET MORDOR
    Posts
    2,431
    Thank(s)
    0/1,029
    Rep Power
    6

    Default

    katanya udah ga da spear lagi

  10. #7

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Neraka ??
    Posts
    138
    Thank(s)
    0/513
    Rep Power
    0

    Default

    detect lifenya dah bukan model buff lagi
    harus di cast trus di tahan tombolnya

  11. #8

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Jogujaa
    Posts
    995
    Thank(s)
    0/334
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Aidan777 View Post
    cuman kata nya stat nya di kurangin di karakter jadi cman ada 3 ... health magicka sama endurance CMIIW
    sepertinya tidak cuman nanti saya akan cari infonya dulu

    kemungkinan besar sih gk mungkin dihapus cuman systemnya saja yang memang udah benar2 di rombak

    Quote Originally Posted by supplycaptain View Post
    katanya udah ga da spear lagi
    dari oblivion juga udah gk ada tombak lagi -_____-",kalau morrowind iya masih ada tombak seperti "Illkhimir" yang bisa ditemukan di reruntuhan Dwarves

    Quote Originally Posted by jembloenkz View Post
    detect lifenya dah bukan model buff lagi
    harus di cast trus di tahan tombolnya
    yah model buff pasti adalah seperti helm enchanan di oblivion

    untuk yang harus di cast terus ditahan tombolnya disini memang benar2 di rombak systemnya

    jadi misalnya kamu ngecast ditangan kiri spell healing dengan terus mengklik kiri,terus ditangan kanan bisa senjata atau spell healing lagi disebelah kanan

    dan apabila spell healing di kanan kiri di aktifkan secara bersamaan bakal menambah kekuatan effect spell tersebut

  12. #9

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    surabaya
    Posts
    331
    Thank(s)
    1/27
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0

    Default

    nie game first person RPG gitu ya gan..?
    RPG tapi kayak COD gitu cameranya

  13. Who Said Thanks:


  14. #10

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    9
    Thank(s)
    1/1
    Rep Power
    0

    Default

    ane nunggu bener nih game... magic-nya bisa dua tangan, terus lawan naga, radiant ai-nya lebih mantep sampe ada sistem ekonomi kota-nya juga. semoga ga ngecewain deh.

    mohon lokalnya ye gan kalo udah rilis >,<

  15. Who Said Thanks:


Page 1 of 654 123451151101501 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia