View Poll Results: MEMBER RATING : Rate This Movie ?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • [10] Perfect!

    2 18.18%
  • [9/10] Excellent

    4 36.36%
  • [8/10] Very Good

    3 27.27%
  • [7/10] Good

    1 9.09%
  • [6/10] Above Average

    0 0%
  • [5/10] Average

    0 0%
  • [4/10] Below Average

    0 0%
  • [3/10] Poor

    0 0%
  • [2/10] Very Poor

    0 0%
  • [1/10] Extremely Poor

    1 9.09%
Page 1 of 34 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 336

Thread: The Beast and the Beauty [2005]
http://idws.in/19881

  1. #1

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Disaku THR :))
    Posts
    3,827
    Thank(s)
    7,329/4,088
    Blog Entries
    10
    Rep Power
    10

    Post The Beast and the Beauty [2005]

    The Beast and the Beauty



    INFO: Wikipedia
    Sinopsis:
    The Beast and the Beauty (Yasuwa minyeo) is a 2005 South Korean romantic-comedy film.
    It involves voice-actor Dong-gun (Ryu Seung-beom), whose blind girlfriend Hae-ju (Shin Min-a) suddenly receives surgery to regain her eyesight.
    Having lied to Hae-ju about his appearance, the beastly Dong-gun chooses to undergo extreme measures to change his appearance, while promising Hae-ju that he will return soon.
    Meanwhile, Hae-ju bumps into the Joon-ha (Kim Kang-woo)—Dong-gun's high school friend whose appearance is how Dong-gun described himself to Hae-ju—and mistakes him for Dong-gun.
    Hilarity ensues, and Dong-gun finds himself struggling to hold onto the love of the woman he loves.

    Directed by
    Lee Gye-byeok
    Written by
    Han Jeong-hyeop, Hwang Jo-yun, Lee Gye-byeok
    Starring
    Ryu Seung-beom, Shin Min-a

    Release date(s) October 27, 2005
    Running time 102 mins.
    Country South Korea
    Language Korean

    Download

    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Mirror Link
    By @hegars;

    The.Beast.And.The.Beauty.2005.DVDRiP.XViD
    By @Septasite;

    ost soundtrack
    thanks to : aguswang .

    THANKS FOR TS PREVIOUS tresnadi


    Last edited by vagabond; 14-07-2014 at 10:25 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Disaku THR :))
    Posts
    3,827
    Thank(s)
    11/4,088
    Blog Entries
    10
    Rep Power
    10

    Default

    Show Curhat


    Sekalian untuk update Link baru
    Last edited by annna; 16-02-2014 at 04:20 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    bandung
    Posts
    21
    Thank(s)
    0/29
    Rep Power
    0

    Default

    ni film emang kocak banget...banyak adegan bodoh,,hahahaha
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #4

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    cianjur
    Posts
    19
    Thank(s)
    2/6
    Rep Power
    0

    Default

    filmnya kocak dan menyentuh , andai ada wanita cantik yang seperti itu .......
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:


  7. #5

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Google SE
    Posts
    348
    Thank(s)
    0/7,332
    Rep Power
    0

    Post

    ie bener..tp gw lupa dah judulnya..uda lama kok..
    kayaknya dari acara yg "cookies" di eSCeTeVe..

    klo yg korea kan setelah cewe nya tau cowonya, cowonya mau pergi ke hawai..
    klo yg versi indo cowonya pergi ke bali..

    gw aja nonton ampe abis..gw pikir tumben bagus indo bikin film...
    eh..eh..eala... ternyata JEPLAK toh...
    makanya sejak gw tau perfilm tv indo sering jeplak..
    ga pernah gw nonton sinet2 n mikir tuh film bagus..
    seandainya bagus..pasti itu hasil dari jiplak an palingan..
    TOT la emank sutradara2 + producer2 indo..
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #6

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Jogja-Magelang
    Posts
    26
    Thank(s)
    0/3
    Rep Power
    0

    Default

    Iya gw juga udah pernah ntn sinet jiplakannya... Males bgt...
    Ni film kocak bgt... aplagi kalo inget yang operasi alis itu lo... Hasil alisnya malah tambah ancur.. wkwkwkwk...
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #7

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    arround Jakarta
    Posts
    251
    Thank(s)
    1/54
    Rep Power
    0

    Default

    Ni film keren banget, dulu gw pernah nonton
    rata2 film yang dimaenin ama nie cowok ceritanya pada rapih deh
    lucu tapi bermakna
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. Who Said Thanks:


  11. #8

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    sby
    Posts
    477
    Thank(s)
    1/1,176
    Rep Power
    0

    Default

    kasian bener nie cowok...
    aku lliat ini ngakak2 sendiri liat tingkah nya
    hahaa
    alisnya kecukur pula
    ^_^
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. Who Said Thanks:


  13. #9

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    earth
    Posts
    2,289
    Thank(s)
    0/9,056
    Blog Entries
    7
    Rep Power
    33

    Default

    Salah satu film Korea favorit gw, lucu banget dan romancenya bagus banget. Shin Mina cantik banget di film ini, yang cowo sebenernya sih ga jelek cuma dibuat keliatan jelek aja. Recomended movie :)
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. #10

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    yogyakarta
    Posts
    613
    Thank(s)
    0/85,530
    Rep Power
    6

    Default

    Cowoknya kayaknya koq emang jelek ya???
    Apa Shi Min A yang kelewat cantik ya???
    He..3x
    Klo ada film cownya dimana dia ganteng, boleh dong disebutin, biar aku cek sendiri...
    Update terus pilihanmu di thread PERINGKAT TERATAS FILM KOREA dan FILM JEPANG

    VIVA VIOLA, FORZA FIORENTINA
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 34 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia