Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Summer Love [2011]
http://idws.in/201359

  1. #1

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nürnberg
    Posts
    15,627
    Thank(s)
    967/149,939
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default Summer Love [2011]

    Summer Love Love (2011)
    HD-720p




    Show ScreenShoot




    Show sinopsis

    Fang Fang, A fat dog and a small, three living plain ordinary life “modern boys” in the case of a casual understanding and hit it off. As the three common characteristics of longing for love, a single long “bachelor family” together with the decision to pursue true love. Three came to the sweltering with the heat of the Hainan Island, but unexpectedly encounter bad luck again and again.

    In the most unfortunate when they encounter a goddess hearts, respectively Xiaoyu (Zhang Xin for – decoration), Carol (Yang Zi Yao – ornaments) and Chi Chi (Liu Yu Qi – ornaments), three determined to fight for love. Although the three-way encounter obstacles in courtship, but optimistic that they did not give up, continue to fight for their love … (Google Translate)

    • Also Known As: Summer Love Love
    • Directed by: Wilson Chin
    • Country: Hong Kong
    • Language: Cantonese
    • Subtitle: English | Embeded
    • Year: 2011
    • Genre: Comedy Romance | Not Porn!
    • Cast:
    • Lik-Sun Fong
    • Owodog
    • Terence Siufay
    • Elanne Kong
    • Carol Yeung
    • Xinyu Zhang
    • Yuqi Liu
    • Benz Hui
    • Ekin Cheng
    • Eric Tsang
    • Niki Chow


    List Download:



    Summer Love BRrip 2011.ac3.x264-theonlyh (900 MB - 6 part @150MB) - Encode by Me
    Include Indo and English Sub


    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.



    Join dgn HJSplit

    Klo ada file upload yang error, silakan VM/PM gw
    Last edited by aprilonrebel; 18-04-2014 at 08:46 PM.
    What should i do ?
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    In Your Mind
    Posts
    4,078
    Thank(s)
    618/138,382
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    7

    Default


    Summer.Love.BRRip.2011.AC3.x264-theonlyh (English Embedded)


    Show Info File

    Encoder: theonlyh
    File Format: MKV
    Codec: x264
    Bit Rate: 1524 kbps
    Resolution: 720 x 400 (16:9)
    Frame rate: 24.000 fps
    Audio2: AC3 @ 640 kbps(6 Channel)
    Subtitle : English (selectable)

    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Jika ada error di link atau file silahkan melapor di my file reporting center
    Last edited by astraclue; 17-03-2013 at 05:47 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ~invisible~
    Posts
    12,152
    Thank(s)
    7/1,049,601
    Rep Power
    25

    Default

    Quote Originally Posted by sieghfreed View Post
    bro nanya dunk ini subtitlenya dah ada apa belum y? mksdnya embed apaa bro :D
    klu menurut gw sih, itu dah hardsub..
    embed artinya dah ada sub ny..
    tp gw lum cb ini film.. jd ga tw bnr ap ga..

    No Upload and Reupload to IDWS Server.
    Don't waste any PM or VM, I won't reply for that subject.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #4

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    jakarta
    Posts
    265
    Thank(s)
    2/30
    Rep Power
    0

    Default

    baru liat trailernya aja kaya nya da menarik nieh film
    bole nieh masuk jajaran donlodan ane ini malam
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. Who Said Thanks:


  8. #5

    Join Date
    May 2010
    Location
    alagaesia
    Posts
    10,196
    Thank(s)
    0/105,100
    Blog Entries
    16
    Rep Power
    21

    Default

    good movie,
    cried in some parts and laugh out at the beginning
    rating menurut ane 8/10
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #6

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    GK V/103
    Posts
    449
    Thank(s)
    0/401
    Rep Power
    0

    Default

    filmnya lucu walopun ga bikin tertawa terbahak-bahak
    banyak bertebaran cewek2 cantik dan berbikini, klo cowok yg nonton pasti suka
    ada cameo aktor2 terkenal hongkong lagi kayak ekin cheng, dicky cheung si pemeran kera sakti, dll
    rate 5/10
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #7

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nürnberg
    Posts
    15,627
    Thank(s)
    6/149,939
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    kasi tau linknya ga bisa download di PM/VM aja bro, kan ada tuh di postingannya dia, mungkin dia ga smpet ngecek ke trit ini, imho

    Show review

    btw cuma mau ngasi review dikit aja, ceritanya mengenai 3 orang jejaka yang melakukan perjalanan untuk mencari cinta
    klo yg pertama, dia tampang jelek, tapi tajirnya ga ketulungan dan orangnya supel, pembawaannya cheerful bgt
    yg kedua, dia pasrah, tapi slalu ngebuktiin klo dia bisa memberi sesuatu yg ga bisa dibeli sama uang
    yg ketiga, klo deket sama cewek, dia jadi gagap, bahkan biasanya dia ngungkapin perasaannya lewat sms

    nah critanya nanti bakal seru bgt, apalagi diwarnai juga sama fashion show, yg udh keliatan bgt bnyk bikini bertebaran kyk di previewnya ntu

    klo gw rate sih, overall 7 dari 10

    bwt yg lain klo udh pernah nonton bisa ngasi reviewnya juga, biar forumnya lebih hidup
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #8
    Zablune's Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    iiih papa jahat
    Posts
    3,122
    Thank(s)
    1,165/316,140
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    7

    Default

    berbagi cerita..

    Show Spoiler

    Keren banget..
    usaha semuanya ga sia sia..
    dari gw 8.5/10


    Show Screenshot


    Movie & soft sub dalam bahasa
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by Zablune; 03-11-2012 at 12:43 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  13. #9

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Nürnberg
    Posts
    15,627
    Thank(s)
    2/149,939
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Default

    silakan bwt yg mau liat reviewnya ada di sini

    wah asik, ada yg barusan reupload-in, tau aja klo yg lama udh sering error
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. Who Said Thanks:


  15. #10

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    INDONESIA
    Posts
    24
    Thank(s)
    1/161
    Rep Power
    0

    Default

    gag bosen2 nonton ulang movie ini...

    memang genre remaja banget...hehhehe
    Reply With Quote Reply With Quote

  16. Who Said Thanks:


Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia