Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 52

Thread: Love Summer [2011]
http://idws.in/221983

  1. #1
    ♥ 서주현 ♥

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    ~invisible~
    Posts
    178
    Thank(s)
    6,323/23,909
    Rep Power
    0

    Default Love Summer [2011]

    Love Summer (2011)

    Details:
    Also Known As: รักตะลอนออนเดอะบีช (rak talon on the beach)
    Directed by: Trailak Makmiongpaed
    Country: Thailand
    Language: Thai and some english
    Year: 2011
    Genre: Romance

    Synopsis:
    Jack hook up with an American, George, through Facebook and decides to go on a roadtrip together from Bangkok to the beaches of Phuket.
    On the way, they pick up Khaimuk and Yui, a Japanese tourist who also happen to be goint to Phuket.
    The guys and girls start to have feelings for each other but can’t make up their minds who’s going to be with who.

    Cast:
    Thanwa Suriyachakr
    Pimchanok Luevisadpaibul
    Jonathan Andrew Samson
    Yui Tatsumi

    Show ScreenShot


    Download Link:
    Love_Summer.2011-DVDRip.x264.AAC.mp4
    Moderator Notes: File not found, for the download link, please check next post. Thanks.[/HIDE-THANKS]
    Note:
    1. Jangan post yang meminta review, dan junk post lainnya. Di sini bukan tempat untuk junk.
    2. Jangan posting soal link error dan sejenisnya disini, jika ada link error dapat lgs PM/VM saya atau melapor ke File Reporting Center - Other Asian Movies
    3. Bagi yang melanggar 3 aturan diatas, hadiah menarik akan langsung dikirim..
    4. Enjoy the movie..
    Last edited by annna; 14-04-2014 at 06:44 AM. Reason: Benerin^^
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2
    ♥ 서주현 ♥

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    ~invisible~
    Posts
    178
    Thank(s)
    58/23,909
    Rep Power
    0
    Last edited by nikensepteria; 01-04-2014 at 09:01 AM. Reason: index~
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Now@California
    Posts
    162
    Thank(s)
    0/6,762
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    0

    Default

    kasih ripiw dikit dong tentang nih film ,katanya 4 sutradara ya yg bikin nih film? (CMIIW) ..
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #4

    Join Date
    May 2010
    Location
    alagaesia
    Posts
    10,475
    Thank(s)
    11/106,690
    Blog Entries
    18
    Rep Power
    22

    Default

    sumbang cover film nya ah...
    Show cover love summer

    yeii.. ada pimchanok setelah nonton di ALTCL pengen nonton pimchanok lg di sini
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #5

    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Room 29
    Posts
    951
    Thank(s)
    1,112/68,246
    Rep Power
    5

    Red face

    Love Summer (2011) DVDRip 400MB - Ganool


    Show Info

    iMDB: 5.0/10 | 12,716 votes | Top 250 #none
    Info: [Thai-Movie]
    Release Date: 2011
    Genre: Romance
    Cast: Thanwa Suriyachakr, Pimchanok Luevisadpaibul, Jonathan Andrew Samson, Yui Tatsumi
    Quality: DVDRip
    Format: Matroska
    File size: 399 MiB
    Width: 720 pixels
    Height: 304 pixels
    Display aspect ratio: 2.35:1
    Frame rate: 25.000 fps
    Duration: 1h 40mn
    Encoder: Demitos@Ganool

    Show SS




    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Credits to : ganool.com



    Show unek2

    Sampe sekarang msih belum ada juga subtitle.
    Last edited by nikensepteria; 01-04-2014 at 08:46 AM. Reason: Benerin link
    *no re-upload , maaf.
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  9. #6

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    jl tlogo biru 2
    Posts
    9
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    gan, ane anak baru di IDWS nih, biasanya ane cuman nongkrong di website forum tetangga (kulkas)
    coba deh, yang pada punya facebook, 'ask to join' ke grup ini
    https://www.facebook.com/groups/194907543878504/
    indonesian baifern fans club
    di dalemnya, ada orang yang ngepost kalo dia capek habis nulis subtitle 'love summer' seharian
    lha di komen2nya dia udah tulis link download sub yang dia buat
    di 4shared

    semoga sedikit membantu
    ^^
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #7

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bumi
    Posts
    637
    Thank(s)
    20/4,297
    Rep Power
    6

    Default

    sub indo dari IBFC

    Show Link IDWS
    Love Summer sub - Indowebster.com
    Thanks to Kalam Hikmat

    tapi masih banyak yg bolong, dari pada ga ada sama sekali, yang penting ngerti lah alur ceritanya dikit dikit
    http://img705.imageshack.us/img705/750/88185211.png
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #8

    Join Date
    May 2012
    Location
    Jakarta
    Posts
    7
    Thank(s)
    1/5
    Rep Power
    0

    Default

    kalo mau sub indo love summer, cuma belum sempurna
    http://filerio.in/p14kw3qp7oi5
    Credit to Indonesia Baifern Fans Club
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. Who Said Thanks:


  13. #9

    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Surabaya
    Posts
    377
    Thank(s)
    0/478
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by VidZ View Post
    Ni film keknya da keluar tah brp bulan dan uda lama.
    Namun sampe sekarang masih tetap lom ada sub nya yg sudah sync dan sempurna ya??
    Padahal pgn banget ntn film ini,krn ada pimchanok di dalamnya..

    perasaan subnya yg udh lumayan sempurna udh ada tuh di page sebelom ini
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. #10

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bekasi
    Posts
    110
    Thank(s)
    4/4,462
    Blog Entries
    4
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by abah_gahul View Post
    gal bisa di donlot gan..
    plis upload ulang donk sapa saja yg udah punya..
    http://www.mediafire.com/?b8f5bzs682xu395
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. Who Said Thanks:


Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia