Page 1 of 27 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 262

Thread: A Frozen Flower (쌍화점) [2008]
http://idws.in/22517

  1. #1

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Semi-Hiatus!
    Posts
    6,871
    Thank(s)
    54/36,009
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    12

    Default A Frozen Flower (쌍화점) [2008]

    A Frozen Flower / 쌍화점
    Details
    Movie: A Frozen Flower
    Revised romanization: Ssanghwajeom
    Hangul: 쌍화점
    Director: Yu Ha
    Writer: Yu Ha
    Producer: Tae-heon Lee, Kyeong-ho Shin, David Cho
    Cinematographer: Hyeon-ki Choi
    Release Date: December 30, 2008
    Runtime: 133 min.
    Genre: Period / Drama / Gay
    Distributor: Showbox/Mediaplex
    Language: Korean
    Country: South Korea

    Plot
    In the end of Goryeo era politically manipulated by the Yuan Dynasty, the ambitious King of the Goryeo Dynasty organizes Kunryongwe. Hong Lim, the commander of Kunryongwe, captivates the King of Goryeo, and the Queen keeps her eyes on the relationship between Hong Lim and the King with a reluctant view. Meanwhile, the bilateral relation between Goryeo and the Yuan gets worse as Yuan demands to install the cousin of the King in the Crown Prince of Goryeo with ascribing it to no son the King has. The King refuses it resolutely, so the high-ranking officials of Goryeo, who are in submission to Yuan, are discontented with the king. One day, the King gives Hong Lim a covert yet unobjectionable order to sleep with the Queen instead of himself to protect the independence of Goryeo from the Yuan by making a son, the successor to Goryeo throne.

    Notes
    1. "A Frozen Flower" is an epic drama set at the end of the Goryeo Dynasty (918-1392).
    2. The characters played by Joo Jin-Mo and Zo In-Sung share a homosexual relationship.
    3. There are adult scene, 50 post is needed.
      21+
      Adult Content!


    Thanks to previous thread starer of this thread, zimon.

    Source
    Asianwiki
    Cast


    Jo In Sung
    Hong-lim

    Joo Jin-Mo
    King

    Song Ji-Hyo
    Queen
    Trailer

    Hidden Block (you must be registered and have 50 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by nikensepteria; 23-08-2014 at 09:49 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Semi-Hiatus!
    Posts
    6,871
    Thank(s)
    67/36,009
    Blog Entries
    12
    Rep Power
    12

    Default A Frozen Flower (쌍화점) [2008]

    Moderator Note
    File bermasalah.
    Alasan : File CD2avi, CD1srt, CD2srt not found.

    Hidden Block (you must be registered and have 50 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    dvdrip with english sub :winkiss:

    Mirror IDWS by aguswang
    PAHE [MN] A Frozen Flower (2008)
    A Frozen Flower (2008) 720P 1CD
    A.Frozen.Flower.2008.DVDRip.XviD-SUPERiER
    A Frozen Flowers 720p Director's Cut


    klik thanks dulu yah.. :D
    mo kasih reputasi jg boleh hehe :P

    enjoy![/CENTER]

    HARAP BACA & PATUHI RULES SF ASIAN MOVIES
    1. Bagi yang ingin share link video, link subtitle atau yang lainnya, baca dulu Aturan Perihal Share Link.
    2. Bagi yang ingin berkomentar atau posting, baca dulu Aturan Perihal Posting.
    3. Bagi yang masih newbie dan tidak mengerti cara download, baca FAQ Asian Movies.
    4. Apabila ada link error/broken/ tak bisa di download, baca Aturan Perihal Broken Link.

    PENTING !
    Jangan pernah laporan di thread ini, atau postnya dihapus tanpa ada tindak lanjut.
    Thread movie hanya membahas atau berdiskusi tentang film tersebut bukan yang lain.

    WARNING !
    21+ Adult Content
    Last edited by nikensepteria; 23-08-2014 at 09:43 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    jakarta
    Posts
    1,232
    Thank(s)
    135/173,633
    Rep Power
    6

    Default

    A Frozen Flower / 쌍화점 / Ssang-hwa-jeom (2008)




    In the end of Goryeo era politically manipulated by the Yuan Dynasty, the ambitious King of the Goryeo Dynasty organizes Kunryongwe. Hong Lim, the commander of Kunryongwe, captivates the King of Goryeo, and the Queen keeps her eyes on the relationship between Hong Lim and the King with a reluctant view. Meanwhile, the bilateral relation between Goryeo and the Yuan gets worse as Yuan demands to install the cousin of the King in the Crown Prince of Goryeo with ascribing it to no son the King has. The King refuses it resolutely, so the high-ranking officials of Goryeo, who are in submission to Yuan, are discontented with the king. One day, the King gives Hong Lim a covert yet unobjectionable order to sleep with the Queen instead of himself to protect the independence of Goryeo from the Yuan by making a son, the successor to Goryeo throne.

    Moderator Note
    File bermasalah.
    Alasan : File CD2avi, CD1srt, CD2srt not found.

    Hidden Block (you must be registered and have 50 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    dvdrip with english sub :winkiss:

    Mirror IDWS by aguswang
    PAHE [MN] A Frozen Flower (2008)
    A Frozen Flower (2008) 720P 1CD
    A.Frozen.Flower.2008.DVDRip.XviD-SUPERiER
    A Frozen Flowers 720p Director's Cut


    klik thanks dulu yah.. :D
    mo kasih reputasi jg boleh hehe :P

    enjoy!

    HARAP BACA & PATUHI RULES SF ASIAN MOVIES
    1. Bagi yang ingin share link video, link subtitle atau yang lainnya, baca dulu Aturan Perihal Share Link.
    2. Bagi yang ingin berkomentar atau posting, baca dulu Aturan Perihal Posting.
    3. Bagi yang masih newbie dan tidak mengerti cara download, baca FAQ Asian Movies.
    4. Apabila ada link error/broken/ tak bisa di download, baca Aturan Perihal Broken Link.

    PENTING !
    Jangan pernah laporan di thread ini, atau postnya dihapus tanpa ada tindak lanjut.
    Thread movie hanya membahas atau berdiskusi tentang film tersebut bukan yang lain.

    WARNING !
    21+ Adult Content
    Last edited by rede9095; 23-08-2014 at 09:09 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  7. #4

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Indonesia
    Posts
    523
    Thank(s)
    2/17,607
    Rep Power
    6

    Default

    ^
    big thanks bgt yah udah diaplotin...
    udah punya yg raw'nya sih, tp ga nemu" sub'nya >_<
    ini film box office bgt di korea...
    directornya yg bikin Dirty Carnival, yg main Jo In Sung juga...
    film terakhir dia sbelum masuk wamil...huhuu
    gara" main film ini, byk yg pro n kontra sm perannya disini...
    tp teteup...aktingnya byk yg muji juga ^^

    byk adegan 17 keatas sih memang...tp klo secara visual n storyline lumayanlah...
    akting jo in sung (pengawal) & jo jin mo (raja) disini perfect bgt...
    meskipun ki bukan penyuka jeruk makan jeruk relationship ^^, tp suka sm feeling si raja ke pengawalnya...terkesan lebih touchy n ada chemistry'nya drpd hubungan antara si pengawal dgn si ratu...klo yg itu lebih kyk nafsu doang ~_~
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. Who Said Thanks:


  9. #5

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    BDG
    Posts
    695
    Thank(s)
    20/21,162
    Rep Power
    6

    Default

    bagus sih filmnya. cuma ga suka pas liat si jeruk makan jeruk nya. linu banget...
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #6

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Malang
    Posts
    379
    Thank(s)
    30/87
    Rep Power
    0

    Default

    Bagus filmnya, lewatin aja adegan jeruk makan jeruknya cukup tahu ada affair sampai segitu antara Raja dan pengawalnya selebihnya konflik yg dibangun juga cukup bagus dengan ending yg udah bisa ditebak dari awal namun dengan penyelesaian yg tidak terduga....selamat menikmati deh. Aku sebenarnya kurang setuju juga klo ada ada pendapat hubungan antara ratu dan si pengawal hanya sebatas nafsu belaka.... bisa diliat pada scene pertama dengan adanya penolakan hingga rasa rela berkorban dari si pengawal terhadap masa depan si Ratu. kira kira segitu pendapatku tentang film ini. ratingku Bagus, kategori Dewasa, Klo ga ada yg lain yg ditonton sebaiknya ditonton aja film ini.
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #7

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    족자
    Posts
    153
    Thank(s)
    4/12,798
    Rep Power
    0

    Default

    Achh adegan jeyuk makan jeyuknya cuman sekali dua kali thok kuq kalo ga salah itung...:D

    Yang sering malah pas adegan jeyuk makan pepaya itu....hihihihi, berkali2 sampe lupa ngitung

    Heran, akhir2 ini nonton film korea koq artisnya bnyk buka2an jadi hot ni...:onion-99:
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. Who Said Thanks:


  13. #8

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    earth
    Posts
    2,293
    Thank(s)
    3/9,142
    Blog Entries
    7
    Rep Power
    35

    Default

    Salah satu film Korea yang gw tunggu, tapi ternyata tidak seperti yg gw harapkan, lebih banyak kisah romancenya dibandingin tentang kerajaannya. Yang buat kaget sih ternyata Song Ji Hyo berani beradegan uhuy2, dari maen goong, trus maen Sex is zero 2, sampe maen frozen flower makin lama makin berani
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. Who Said Thanks:


  15. #9

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jkt - Klmntn
    Posts
    6,247
    Thank(s)
    6/37,414
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    11

    Default

    buat para pecinta shonen ai ataupun yaoi menurut gua nih film GA BANGET! kenapa? soalnya kisah cinta antara kedua pria nya malah ga keliatan --; yg ditonjolkan justru adegan XXX insung sama istri raja --; ga penting T_T

    padahal bajunya keren2 :D dan fightnya mantab :D
    WE LOVE HOT BLOODY LOOKING GUY!!
    Reply With Quote Reply With Quote

  16. Who Said Thanks:


  17. #10

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Dimana pun!!
    Posts
    277
    Thank(s)
    3/502
    Rep Power
    0

    Default

    Gw jadi ilpil waktu liat adegan pertama jeruk makan jeruk walau ada adegan normal selepas adegan itu tetep tidak membuat gw menikmati nih film...

    Tapi salut ama nih film bisa sampai ada adegan spt itu dan non-sensor pula...
    Reply With Quote Reply With Quote

  18. Who Said Thanks:


Page 1 of 27 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia