Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 39

Thread: cara main
http://idws.in/226341

  1. #21

    Join Date
    May 2012
    Location
    New York
    Posts
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Are you playing Aika Online? See if you share the same points made in this latest Aika Online review.

  2. #22

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    jawa barat
    Posts
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Wah gan, gimana nih maennya ? kwkwk ditunggu penjelasannya nih

  3. #23

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Indonesia
    Posts
    39
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by izmenanda View Post
    voucher smartfren katanya bisa dibuat transaksi di game AIKA online, bener gak sih?
    bisa kk cuman disini agak susah cari voucher nya

  4. #24

    Join Date
    Apr 2011
    Location
    yogyakarta
    Posts
    13
    Rep Power
    0

    Default

    weleh2
    .....
    .....
    ....
    .....

  5. #25
    ~ Milky Milky Milky ~

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    In Your Heart
    Posts
    275
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by izmenanda View Post
    voucher smartfren katanya bisa dibuat transaksi di game AIKA online, bener gak sih?
    bener bro!cek aja langsung di web resminya smartfren.udah ada sekitar 3 game yg bisa isi cash pake vocer smartfren.

  6. #26

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    london
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by renter View Post
    Are you playing Aika Online? See if you share the same points made in this latest Aika Online games review.
    I do not play akai online, but I play browser games such as soul of guardian, crystal saga, and tamer saga

  7. #27

    Join Date
    Jun 2012
    Location
    jakarta
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default

    ini kan game online kayak game laen nya bro..maen ya tinggal maen

  8. #28

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Salatiga
    Posts
    15
    Rep Power
    0

    Default

    aika ane udah gak bisa dimaenin gan, ada notice ID tidak ada

  9. #29

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Surabaya
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    wah iya ya gan masa ga isa di maenin?

  10. #30

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Surabaya
    Posts
    14
    Rep Power
    0

    Default

    gua masih bisa ol nih ah

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia