Page 1 of 77 123451151 ... LastLast
Results 1 to 10 of 763

Thread: Warcraft 3 Frozen Throne
http://idws.in/248357

  1. #1

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    In Ur ♥
    Posts
    772
    Thank(s)
    5,508/20,102
    Rep Power
    6

    Thumbs up Warcraft 3 Frozen Throne

    Warcraft III Frozen Throne





    Show ScreenShoot







    Show System Requirement
    System Requirement
    Code:
    Windows ® 98/ME/2000/XP
    400 MHz Pentium II or equivalent
    128 MB of RAM
    8 MB 3D video card (TNT, i810, Voodoo 3, Rage 128 equivalent or better) with DirectX ® 8.1 support
    700 MB HD space
    4X CD-ROM drive
    Warcraft III Reign of Chaos
    Code:
    Macintosh® OS X 10.3.9 to 10.6.8:
    400 MHz G3 processor
    128 MB of RAM
    16 MB ATI Technologies or nVidia chipset 3D video card
    700 MB HD space
    4X CD-ROM drive
    Recommended:
    Code:
    600 MHz processor
    256 MB of RAM
    32 MB 3D video card
    DirectX® 8.1 compatible sound card
    MultiPlayer:
    Code:
    Low-latency, active Internet connection rated at 28.8 Kbps or faster.
    LAN play requires TCP/IP connection.



    Show Download
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.



    Show Install Notes
    INSTALL NOTES:
    Code:
    1. Ekstack
    2. Mount pake daemon tools / magic iso atau sejenisnya
    3. Install
    4. Play
    UNTUK MENGINSTALL WARCRAFT III FROZEN THRONE, DI KOMPUTER ANDA WAJIB TERINSTALL WARCRAFT III REIGN OF CHAOS




    Show REIGN OF CHAOS
    Warcraft III Reign of Chaos


    Download Reign of Chaos
    Show ROC

    Code:
    http://www.mediafire.com/?sharekey=b4c48e4c58616e4bd1014a7a667fa2b4692765836534f1cfb8eada0a1ae8665a

    Code:
    http://www.indowebster.web.id/showthread.php?t=248357&page=8&p=17648847&viewfull=1#post17648847




















    F.A.Q
    Show
    War3.mpq Error
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post22029243 by bounty Or This
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post19873896 by herbal04


    Keluar tulisan "warcraft 3 was unable to find a CD Key. Please reinstall the game from the warcraft 3 CD. / please verify that your frozen throne disc in your CD-ROM Drive, then click 'retry'.
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post20281639


    Warcraft Version Switcher itu apa?
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post20359887 by herbal04 Or This
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post20360674 by bounty


    Kenapa d indo standart versinya masi 1.24b? pdhal kan ad yng lebih baru?
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post20362908


    Tiap campaign g keluar cinematicnya, soalnya cuman ngopy / versi RIP
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post18209667


    Warcraft nya sering fatal error
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post18997495


    G bisa install frozen throne, pdhal udah ad ROCnya d kompi
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post20136566


    Cara biar tampilan warcraftnya full, g ad item" d kanan ma kiri
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post22284343


    Untuk map dota, bedanya yng berlabel AI ama yng g ad apa
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post22299902


    Cara maen warcraft dengan tampilan window mode
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post22305764


    Mss32.dll is missing
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post22405692


    Error di Sound\Music\mp3Music\Orc2.mp3
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post23359706

    Files
    Show
    Warcraft Portable

    War3x

    Mss32.dll

    Folder Movie

    War3.mpq Torrent 4shared

    Sound Orc


    REQUEST MAP?


    PASSWORD IF NEEDED


    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by edwinkyr; 31-03-2014 at 10:14 AM. Reason: ganti prefix
    Celebrate Every Day of Your Life Cause Tomorrow Will Surely Come Very Quickly.
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic65029_3.gif
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Holy Lands
    Posts
    61
    Thank(s)
    61/652
    Rep Power
    0

    Default Warcraft III TFT

    Guide Lines & Rules

    Guide Lines


    1. Tolong Diberi nama Map/Model/Ikon yang dicari, akan sangat membantu jika diisi
    2. Berikan Jenis Map/Ikon/Model biar mudah dicari, jika tidak mengetahui jenisnya tidak perlu diisi
    3. Jika memungkinkan, beri Informasi tentang Benda yang dicari untuk mempercepat pencarian
    4. Jika anda mengetahui nama Author (terutama Map) maka saya anjurkan untuk dimasukkan, sehingga mempercepat pencarian
    5. Setelah itu tunggu 1 Hari (Paling Cepat) - 1 Minggu (Paling Lambat), jika lebih dari 1 Minggu berarti benda yang dicari tidak ditemukan, pastikan untuk mencek setiap hari jika anda sangat meng inginkan benda yang di request
    6, Datang lagi ke post ini, nanti ada satu link yang di Hide special buat yang minta

    Untuk memudahkan permintaan, cukup isi Data Berikut :

    Request
    Nama Map/Ikon/Model :
    Jenis Map/Ikon/Model :
    Informasi tentang Map/Ikon/Model :

    Rules


    1. Ini hanya untuk request map/model/ikon Warcraft bukan yang lain
    2. Sebelum request, lihat INDEX terlebih dahulu, siapa tahu ada sudah benda yang mau di Request
    3. Mohon untuk me-request dengan benar, Request yang tidak memenuhi Guide Lines akan di Ignore
    4. Ini Bukan Tempat Request meng-Unprotect Maps, saya tidak melayani Request tersebut

    Demikian Post Request ini dibuat, akan di-revisi sesuai keperluan

    ~DaffaMage

    [INDEX]
    Show INDEX List

    2P Human Campaign
    DOTCA Version 1.2 and Battle of Emerald Gardens
    Invasion in Duskwood, Gaia's Retaliation ORPG and Cruiser Command
    Shadow of The Past & Blades and Gore II


    [Requests]
    Show Request List
    No request on demand
    Last edited by DaffaMage; 13-06-2013 at 05:09 PM. Reason: Update
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    May 2011
    Location
    Negara Air
    Posts
    156
    Thank(s)
    2/277
    Rep Power
    0

    Default

    Nih ts malah promosi web
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:


  7. #4

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    bandung
    Posts
    896
    Thank(s)
    2/4,042
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    6

    Default

    abis frozen throne ad expansion lagi ga sih?campaign pendek2 amat..
    gara2 dota, udah pada lupa ama game aslinya nih..
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. Who Said Thanks:


  9. #5

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    In Ur ♥
    Posts
    772
    Thank(s)
    12/20,102
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by ariski View Post
    Ok Bro makasih Banyak..
    Sama" mas

    Quote Originally Posted by gamers901 View Post
    Nih ts malah promosi web
    oawkoawkowk, gpp dah namanya jg usaha dia

    Quote Originally Posted by walandutpgnkurus View Post
    abis frozen throne ad expansion lagi ga sih?campaign pendek2 amat..
    gara2 dota, udah pada lupa ama game aslinya nih..
    G tau juga neh, pengen maenin campaign dari warcraft III yang baru lg soalnya.,
    btw, pas akhir kan ad campaign bonusnya mas, uda d selesaiin jg? yang pake beastmaster klw g salah, lupa ak
    maen ini dulu banget, sekarang paling cuman maen dota.
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #6

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    bandung
    Posts
    896
    Thank(s)
    3/4,042
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by bounty View Post
    Sama" mas



    oawkoawkowk, gpp dah namanya jg usaha dia



    G tau juga neh, pengen maenin campaign dari warcraft III yang baru lg soalnya.,
    btw, pas akhir kan ad campaign bonusnya mas, uda d selesaiin jg? yang pake beastmaster klw g salah, lupa ak
    maen ini dulu banget, sekarang paling cuman maen dota.
    founding of durotar???udah..
    custom campaign yg exodus of hoarde juga udah ,,bahkan ga inget kapan nyeleseinnya..
    dota bosen maen lan lawannya itu2 juga,,pgn maen yg internet tp ga ngerti
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. Who Said Thanks:


  12. #7

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    In Ur ♥
    Posts
    772
    Thank(s)
    1/20,102
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by walandutpgnkurus View Post
    founding of durotar???udah..
    custom campaign yg exodus of hoarde juga udah ,,bahkan ga inget kapan nyeleseinnya..
    dota bosen maen lan lawannya itu2 juga,,pgn maen yg internet tp ga ngerti
    oawkoawk, maen internet mksudnya Battle Net mas?

    Smpet nunggu jga kluarnya wacraft IV, tp g tau itu kluar bneran atau g?
    dl waktu liat" d forum sebelah ktnya si mw d bikin setelah diablo III, tp g tau deh...
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. Who Said Thanks:


  14. #8

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    bandung
    Posts
    896
    Thank(s)
    2/4,042
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    6

    Default

    iya itu,,maen b-net namanya ya?cuma males katanya harus ngurus id segala belom lagi kalo harus bayar..kalo kaya cs jaman dulu kan enak,,tinggal bikin server,,kalo mw ikut ya tinggal pilih aja.

    ada forum yg ngebahas ato suka ngebuat custom campaign warcraft ga si??sapa tw pada seru2 buatan fans.

    ragu bgt si kl mw keluar,,ga prnah ad beritanya lagi,,diablo iii isunya februari ini ternyata ga ad kabar jg..
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. Who Said Thanks:


  16. #9

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    In Ur ♥
    Posts
    772
    Thank(s)
    635/20,102
    Rep Power
    6

    Default

    Warcraft III Mod


    Red Horizons V1.1 ( Warcraft IV )

    Description:
    Code:
    This mod attempts to realize what could be if Blizzard develops Warcraft IV to be more traditional RTS. Heroes retain an important role but are no longer the centerpiece. Armies are larger. Weapons are more powerful. Hundreds of custom abilities and units have been added in addition to new gameplay systems.
    Show Changelog
    Code:
    Version 1.1:
    
    - Added oil patches to the seas, which function as a time-based income system
    - Added the Ancient Collosal to the Night Elves; a wisp can merge its spirit with a Mountain Giant to create the massive unit capable of hurling boulders long distances
    - With their Well of Wonder, the Night Elves can grow trees to create a defensive barrier anywhere within a large radius (They can no longer build walls)
    - Orcs can build War Stations, mobile units that can repair machines and train Grunts, Raiders, and Axemen
    - Humans can upgrade their walls to allow Archers to garrison and fire from them
    - Mercenary naval units: Pirate ships that plunder from enemy units each attack, Gnomish repair vessels, a kamikaze Orc rowboat
    - If a Hero kills the Dragon King, he reaches max experience
    - Killing the Dragon King drops the lucrative "Dragon Gold" item, it's worth 10,000 gold


    Show Screen Shoot






    Download
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Cara Install:
    1. Sebelum nya backup dulu file war3patch.mpq d folder warcraft III yang asli dengan merename filenya. Contoh : war3patch_backup.mpq
    2. Copy paste file war3patch.mpq yang ad d folder rar yang anda download tadi, dan letakan d folder warcraft III
    3. Dan jangan lupa untuk mengcopy map warcraft IV red horizons yang ad d file rar td ke folder maps.
    4. Play, Mod ini cuma bekerja di map yang anda download bersamaan dengan file td.

    Sudah d coba dan work.

    Jika kurang jelas, bisa d tanyakan dsini.
    Reply With Quote Reply With Quote

  17. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  18. #10

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Palembang
    Posts
    588
    Thank(s)
    42/3,150
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by bounty View Post
    Warcraft III Mod


    Red Horizons V1.1 ( Warcraft IV )

    Description:
    Code:
    This mod attempts to realize what could be if Blizzard develops Warcraft IV to be more traditional RTS. Heroes retain an important role but are no longer the centerpiece. Armies are larger. Weapons are more powerful. Hundreds of custom abilities and units have been added in addition to new gameplay systems.
    Show Changelog
    Code:
    Version 1.1:
    
    - Added oil patches to the seas, which function as a time-based income system
    - Added the Ancient Collosal to the Night Elves; a wisp can merge its spirit with a Mountain Giant to create the massive unit capable of hurling boulders long distances
    - With their Well of Wonder, the Night Elves can grow trees to create a defensive barrier anywhere within a large radius (They can no longer build walls)
    - Orcs can build War Stations, mobile units that can repair machines and train Grunts, Raiders, and Axemen
    - Humans can upgrade their walls to allow Archers to garrison and fire from them
    - Mercenary naval units: Pirate ships that plunder from enemy units each attack, Gnomish repair vessels, a kamikaze Orc rowboat
    - If a Hero kills the Dragon King, he reaches max experience
    - Killing the Dragon King drops the lucrative "Dragon Gold" item, it's worth 10,000 gold


    Show Screen Shoot






    Download
    *** hidden content ***

    Cara Install:
    1. Sebelum nya backup dulu file war3patch.mpq d folder warcraft III yang asli dengan merename filenya. Contoh : war3patch_backup.mpq
    2. Copy paste file war3patch.mpq yang ad d folder rar yang anda download tadi, dan letakan d folder warcraft III
    3. Dan jangan lupa untuk mengcopy map warcraft IV red horizons yang ad d file rar td ke folder maps.
    4. Play, Mod ini cuma bekerja di map yang anda download bersamaan dengan file td.

    Sudah d coba dan work.

    Jika kurang jelas, bisa d tanyakan dsini.
    Baru tau klo ada versi modnya...
    Sedikit pertanyaan nih gan...
    file war3patch.mpq kan file penting di wc3...
    semua file d kompress di war3patch.mpq terus di eksekusi ke file itu...
    nah yang jadi pertanyaan, klo buat maen online kayak di bnet, garena atau rgc kira2 bentrok gak?
    soalnya kan ini udah di mod...

    IF YOU NEED MORE HELP/QUESTION! - PLEASE PM/VM ME!
    Anata no kokoro kara Berasala no subete.
    Anata wa sore ga nani ga okoru ka na, nanida to omoimasu.

    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 77 123451151 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia