User Tag List

Page 1 of 143 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 1425

Thread: Avast! Free - Pro - Internet Security - Premier (ver 7.0 - 9.0)
http://idws.in/249545

  1. #1

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Eco money
    Posts
    9,350
    Thank(s)
    6,308/30,765
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    14

    Default Avast! Free - Pro - Internet Security - Premier (ver 7.0 - 9.0)

    Rules

    1. IDWS Forum Rules and Details
    2. Rules sf Windows Software
    3. Dilarang post OOT, spam, junk, bumping thread, one liner, post thanks, dopost / multiple post lainnya
    4. Gunakan tombol thanks / GRP untuk mengucapkan terima kasih!
    5. Jika ingin menQuote yg isi postnya panjang, cukup cantumkan sebagian post nya saja
    6. Gunakan tag spoiler + tag quote jika ingin menambahkan gambar yang large / bwk di post
    7. Jika ada part error / link download dead / tanya password extract, dsb. silahkan PM / VM langsung uploadernya


    AVAST 9.0 UNDER CONSTRUCTION.........


    INTRODUCING
    AVAST FREE, PRO, IS, PREMIER 8.0

    RELEASED DATE : February, 28 2013

    ==================================================
    |---HOMEPAGE----FACEBOOK----TWITTER----AVAST BLOG-.--|
    ==================================================

    Screenshot :
    Show free
    Show pro
    Show Internet Security
    Show premier
    New Feature and Change in Avast 8 :
    Show
    • New edition - avast! Premier
    • New User Interface*
    • Advanced Privacy Tools (avast! Premier only) : Can securely wipe your hard drive when needed
    • AccessAnywhere (avast! Premier only) : Lets you access your PC from remote locations
    • Software Updater (avast IS and Premier) : Keeps your programs updated automatically.
    • Browser Cleanup (avast IS and Premier)
    • Improved Autosandbox/Sandbox technlogy
    • Improved General AV performance and stability.
    • FULL COMPATIBILITY with Windows 8!
    Compare All editions :
    Show
    Minimum system requirements :
    Show
    • Windows 8 (any Edition, 32-bit or 64-bit, excl. RT Edition)
    • Windows 7 (any Edition, 32-bit or 64-bit)
    • Windows Vista (any Edition excl. Starter Edition, 32-bit or 64-bit)
    • Windows XP Service Pack 2 or higher (any Edition, 32-bit or 64-bit)
    • Older Windows operating systems (Windows 95/98/ME/NT/2000) are not supported.
    • Pentium 3 Processor
    • 128 MB RAM
    • 600 MB of free hard disk space




      For best results, remove any other antivirus software from your PC before installing avast!
    Version History :
    Show 801482
    • Software Health module
    • Browser Cleanup tool
    • New User Interface
    • Compatible with Windows 8
    • Advanced Privacy Tools (avast! Premier only)
    • AccessAnywhere (avast! Premier only)
    • Improved Autosandbox/Sandbox technlogy
    • Improved General AV performance and stability


    Show 801483
    • Fixed issue with ZoneAlarm
    • Fixed issue with constant CPU frequency
    • Fixed issue with video players
    • Fixed issue with Virtual PC
    • Added some localizations


    Show 801488
    • New SecureLine component
    • Screen readers compatibility improved
    • Software Updater improvements
    • Improved stability & performance
    • Fixed glitches in UI


    Show 801489
    • BSOD fix in aswTdi.sys
    • Fixed WebRep crashes in IE
    • Fixed WebRep FF issue with not saving the position
    • SecureLine stability improvements


    Show 801497
    • Fixed issues related to Win 8 & Win 8.1 (avast! is now fully compatible with these operating systems)
    • Fixed issues in virtualization module (including other x64 platform fixes)
    • Fixed issues in Script shield
    • Outlook plugin fixes


    DOWNLOAD LINK
    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Update terbaru seputar Avast / crack / lisence..

    Bila kalian memakai Avast Pro / IS / Premier v 8.0.1489 dengan crack ZeniX datecode 29 juni 2012, mungkin akan menampilkan pesan "your license has been robbed/pirated". Dan kemungkinan pada akhirnya avast akan "menolak" untuk melakukan update otomatis. Salah satu user yang sudah kena dampak nya klik DISINI.
    Untuk lebih jelasnya, silahkan baca post2 dari member yang udah terkena pesan tersebut DISINI dan DISINI. Dan sampai sekarang ZeniX belum berencana merilis crack untuk avast terbaru, jadi solusinya dengan memakai avast versi terdahulu (8.0.1482 / 1483) credit to IimBae




    FAQ = Fuc*king Faggot Annoying Question..
    NB : Untuk pertanyaan2 umum yang sering ditanyakan sebelum kalian post di sini, ada baiknya melihat ini dulu.
    Gan,, apa sih bedanya free, pro, IS dan premier?
    > Liat bagian compare all edition.
    Gan,, ada fitur2 apa aja yg membedakan dengan avast terdahulu?
    > Liat bagian New Feature and Change in Avast 8.
    SS nya dong gan, jangan2 tampilannya beda sama avast terdahulu..
    > Lihat bagian screenshot.
    Gan, minimum spek nya apaan aja nih gan? Bisa gak dijalanin di PC ane dengan spek bla bla..??
    > Lihat bagian Minimum system requirements, kemudian nilai sendiri, PC anda layak gak diinstal avast.
    Gan, bagus mana kalo dibandingin dengan Antivirus xxx,, yyy,, zzz ??
    > Bagus mana?? Susah diungkapkan dengan kata2, yang pasti bagus kalo semua AV diupdate secara berkala. Tapi kalo gw pilih, gw pilih avast (ya iyalah, secara gue TS avast,, masa gue TS avast gue pilih AV lain? Ckck..)
    Gan,, koq gue pake ini avast ada beberapa program / file ane yang kedetek virus?
    > Mungkin karena false alarm (maklumlah tidak ada gading yang tak retak) atau file dan program ente udah kesusupan virus duluan.
    Terus gimana caranya ya, padahal ane yakin itu bukan virus..
    > Cara paling simple, masukin ke ignore / exception list.
    Gan,, boleh gak nyumbang upload an ane? (Program avast,, lisensi, crack,, trial reset, dll)
    > Wah boleh banget,, secara i-net gue gak memadai buat upload sendiri dan gue lagi males nyari sendiri.
    Gan, koq link download abc milik user blabla mati? Tolong direupload dong..
    > Coba tanyakan user yang bersangkutan, masih terima reupload atau tidak.
    Gan,, mana nih avast xxx, aku mau download yg ini, tapi gak ada disini..
    > Gak usah rewel, download aja yang udah tersedia disini. MAAP, di thread ini gak terima request dalam bentuk apapun.
    Gan, gue gak punya koneksi internet nih buat update avast langsung. Adakah solusi lain update avast secara offline? atau Gan, gue gak bisa update avast secara online nih, ada solusi gak?
    > Anda bisa download definisi avast terbaru disini : http://www.avast.com/download-thank-...5&locale=en-ww. Setelah itu tinggal dobel klik aja file *.exe nya, nanti avast akan diupdate secara otomatis.
    Gan,, nanya dong. Bagus mana,, lisence atau crack? Bingung nih..
    > Saran gue sih mending pake crack, kenapa? Kalo lisence biasanya Cuma untuk 1 PC, dan kalo lisence tersebut udah dipake dan dishare ke orangalin, maka akan dianggap illegal, dan pastinya avast akan mengeluarkan pesan peringatan.
    Gan,, apakah crack untuk avast 7 bisa diterapin juga di avast 8.0 ??
    > Dari beberapa user yang udah mencoba, sejauh ini crack avast 7.0 masih bisa digunakan di avast 8.0.
    Gan,, gue sekarang pakai avast free, bagaimana cara memperpanjang subscription? Apakah bisa dengan menggunakan crack? Mohon pencerahannya..
    > Perlu diingat, bahwa CRACK hanya ditujukan untuk membypass avast (Pro, IS, Premier) yang berbayar menjadi avast yang FULL VERSION. Buat apa avast free dikasih crack kalo udah ada embel2 FREE EDITION? Untuk avast free, SN bisa didapatkan gratis dari : http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php .Masukan data2 anda, lalu periksa inbox email anda. SN akan diberikan dan segera masukan SN tsb. Adapun SN itu berlaku untuk 1 tahun, dan apabila habis masa berlakunya, anda bisa lakukan langkah2 tadi untuk mendapatkan 1 tahun berikutnya. Atau pantau saja thread ini, mungkin saja ada orang yang memberikan SN dengan masa berlaku yang lebih lama lagi.
    gan, ane pake yang pro koq kalo konek inet kedetek bajakan yah?
    This, credit to IimBae
    Quote Originally Posted by IimBae View Post
    pake crack, jangan pake licence.
    Ada yg ngalamin krack zenix sudah di banned kgk? di tempat ane ada warning license expired dan kgk bisa update lagi, padahal status masih active
    This, credit to IimBae
    Quote Originally Posted by IimBae View Post
    pasti sebelumna pake licence, terus kamu tiban pake crack.
    gw dah ngewanti2 loh.
    jangan pasang licence.
    pake trial. terus langsung tiban crack tanpa pasang licence lg.
    note : Jika masih ingin menanyakan hal2 lain kepada orang tertentu, bisa PM ATAU vm ke yang bersangkutan.
    Sementara segini dulu, nanti gue revisi lagi jika diperlukan..


    BEBERAPA POST YANG DILARANG DI THREAD INI :

    Terimakasih gan,, update terus ya gan,, mantap,, asoy geboy gan,, ijin sedot / sruput / donlot ya gan,, nice thread,, dll……

    MASIH MEMBANDEL?? AKAN ADA KEJUTAN MENARIK DARI SAYA. :)

    ARSIP LAMA (AVAST 7.0) BISA DILIHAT DI POST #2
    Last edited by Raxophone; 15-01-2014 at 12:36 PM. Reason: update changelog
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Eco money
    Posts
    9,350
    Thank(s)
    1,031/30,765
    Blog Entries
    15
    Rep Power
    14

    Default

    Avast! Pro Antivirus & Internet Security 7
    ****
    ==================================================
    Show ScreenShot
    Show Tampilan AVAST 7 free edition

    Show Tampilan AVAST 7 pro edition

    Show Tampilan AVAST 7 internet security edition


    Show Description
    avast! Internet Security 7 (latest generation)
    1. The fastest antivirus for Windows (tested by AV-Comparatives.org)
    2. Certified antivirus with anti-spyware
    3. Online shopping and banking, with total privacy (SafeZone™)
    4. Worry-free web surfing and social networking
    5. Ability to clean your PC before Windows even starts


    Show Features

    avast! Free Antivirus represents the best free antivirus protection currently available on the market. This edition is FREE OF CHARGE for non-commercial & home use. Its features include:

    Anti-spyware built-in
    Web Shield
    Anti-rootkit built-in
    Automatic updates
    Strong self-protection
    Virus Chest
    Antivirus kernel
    System integration
    Simple User Interface
    Integrated Virus Cleaner
    Resident protection
    Support for 64-bit Windows
    P2P and IM Shields
    Internationalization
    Network Shield


    Show New Technologies in AVAST 7

    Hybrid Cloud Technologies
    Streaming, real-time virus database updates
    Now you get each virus signature sent to you in real-time via connection to the AVAST Virus Lab cloud, rather than needing to wait for a traditional database update. Your database will be continuously updated with latest definitions.
    File reputation system
    FileRep lets you know whether a file is safe before you open it – determined in part by how many people have the file and how new the file is. The technology is also used internally, to help the scanning engine make more intelligent decisions.


    New Protective Features
    AutoSandbox
    Suspicious programs are now automatically placed inside the avast! Sandbox. When the program finishes, a comprehensive report is generated and, based on the program’s behavior, you are given a recommendation on how to treat it in the future.
    Browser Sandboxing
    Enabled by a single click of the mouse, it allows you to completely isolate the browser from the rest of the system – even if the browser gets hijacked, your system stays clean.
    WebRep
    The version 7 WebRep browser plugins provide greater protection against phishing sites, including heuristics detection of new phishing sites. Also, we can now detect fake/planted SSL certificates, preventing man-in-the-middle attacks against https sites. Additionally, we have extended browser support to Apple™ Safari™.
    SafeZone™
    Available only in Pro Antivirus and Internet Security, our SafeZone™, your ultimate clean and secure window for financial transactions, now auto-prompts you and moves to the SafeZone from your regular browser.

    Greater Usability
    AVAST Management Portal

    Your web-based AVAST Account portal is your personal directory for all your avast! related data. It allows you to track all your avast! installations, complete with their health data, status information, and useful statistics. And it’s multiplatform, allowing you to manage avast! installations on both Windows and Mac computers, as well as Android devices.
    Remote Assistance
    Our new Remote Assistance tool lets you initiate remote support from any ‘geek’ among your friends or family who agrees to help. Initiated by you, it routes through AVAST’s servers, bypasses firewalls, and can be terminated by you at any time. You will never have to ask for help over the phone again.
    Easy-to-use user interface
    The avast! user interface has been optimized to be more intuitive. Novices will find it easy to use, while experts are still able to customize every aspect of the software to their individual needs.
    Customizable installation
    Your avast! software can now be installed in Compatibility Mode, meaning that it will run perfectly along with your other antivirus software to act as a second line of defense. And even if you install avast! in normal mode, you are given the possibility to install the components you really need.
    Now even faster AND less resource-hungry
    Independent tests showed that avast! 6 was one of the fastest and least resource-intensive antivirus products available. We made version 7 even better: this is our best-performing product ever.
    Windows 8 Beta compatible
    avast! 7 runs great on Windows 8 and even has some cool new Windows 8 specific features, such as the Early-Load Antimalware Driver (ELAM), which snaps into the Windows 8 Secure Boot process to provide additional protection against system-level rootkits and bootkits.


    Show The difference between avast free pro and IS


    Show System requirements
    Operating Systems Supported
    • Windows 7 (any Edition, 32-bit or 64-bit)
    • Windows Vista (any Edition excl. Starter Edition, 32-bit or 64-bit)
    • Windows XP Service Pack 2 or higher (any Edition, 32-bit or 64-bit)
    • Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4 (incompatible with avast! Account)

    Minimum Hardware Requirements
    • Pentium 3 Processor
    • 128 MB RAM
    • 200 MB of free hard disk space

    +
    Please note that avast! Free Antivirus runs only on PCs with Windows 2000 Professional Service Pack 4 and newer.
    For best results, remove any other antivirus software from your PC before installing avast!


    Show version history

    Show 701407

    * Reputation scanning via FileRep (cloud-based)
    * Streaming updates
    * Sandbox & Autosandbox improvements
    * Remote assistance
    * Browser protection improvements (including antiphishing)
    * New installer
    * Export/Import settings
    * UI facelift
    * Screensaver facelift
    * Runs on Win8 Developer Preview
    * Many other security and stability related fixes
    source : http://filehippo.com/download_avast_...angelog/11727/

    Show 701426

    - Improved File System Shield speed
    - Improved AutoSandbox stability
    - Improved AutoSandbox controls
    - Improved gadgets
    - Compatibility with Win 8 Consumer Preview
    - Greater stability of Outlook plugins
    - Fixed a compatibility issue with offline files
    - Other security and stability-related improvements
    source : http://filehippo.com/download_avast_...angelog/11817/

    Show 701451

    * Changes in the autosandbox module
    * Improvements in Remote Assistance (support for UAC prompts etc)
    * Improvements in SafeZone (protection against kernel-mode keyloggers; Updated SafeZone Browser; clipboard sharing, etc.)
    * Outlook plugin redesign
    * Opera support in WebRep
    * SiteCorrect module for the detection of unwanted websites
    * Windows 8 compatibility updates
    * Emergency Updater
    http://filehippo.com/download_avast_...angelog/12687/

    Show 701456

    * Fixed memory leak in aswMon2 driver
    * Fixed problem with random opening of the SafeZone
    * Fixed SSL connection issues with SMTP
    * Fixed blocking of Internet access
    * Fixed missing "Additional protection" tab
    * Fixed crashes in Outlook
    * Fixed some BSODs
    source : http://filehippo.com/download_avast_...angelog/12738/

    Show 701466

    # This release includes following changes/fixes:
    * Fixed "Black screen" syndrome
    * Fixed crashes in IE WebRep module
    * Fixed random switching to the Safezone
    * Improved stability & performance of Outlook plugin
    * Double VPS update sounds
    * Fixed SNX issues
    * Fixed some BSODs
    * Fixed some leaks
    source : http://filehippo.com/download_avast_...angelog/13108/

    Show 701473

    # Changes/Fixes:
    * Full compatibility with Windows 8
    * Outlook plugin stability and performance
    * Browser plugins stability
    * General AV performance and stability
    source : http://filehippo.com/download_avast_...angelog/13541/

    Show 701474

    # Includes following changes/fixes:
    * Win8 BSOD fixed (but still investigating some issues)
    * Crashes, freezes on WinXp 64b fixed
    * WebRep issues fixed
    * Sandbox stability improved
    source : http://filehippo.com/download_avast_...rus/changelog/



    DOWNLOAD LINK

    AVAST IS 7.0.1407 + LICENSE FILE .. [IDWS LINK]
    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Perhatian bagi para pengunjung thread ini:

    1. pm / vm ke uploader / saya jika link bermasalah, atau kesulitan dalam instalasi
    2. bagi yang mau menyumbang Avast PRO,, IS,, crack / SN / Patch, dipersilahkan. Akan saya taruh di post #1,, tapi sebelumnya beri tanda Installer / lisence / Patch untuk Avast PRO dan IS nya..
    3. LINK download yang diperbolehkan adalah LINK YANG MENDUKUNG RESUME DOWNLOAD.
    4. Yang merasa link2nya sudah dipost dimari tapi belum saya cantumkan di sini, pm / vm saya.
    5. TIDAK DIPERKENANKAN JUNK / SPAM / POST YANG TIDAK PENTING di thread ini!!
    6. Yang bisa memberikan solusi dari permasalahan yang ada (Entah dari cara instalasi,troubleshooting, lisensi / patch, DLL) akan mendapat sesuatu dari SAYA (Selama persediaan masih ada). (Berlaku efektif mulai hari ini) :)
    7. Akan ditambah di kemudian hari ..... : )

    Last edited by Raxophone; 28-03-2013 at 12:35 PM. Reason: tukar
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  5. #3

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Semarang
    Posts
    148
    Thank(s)
    94/494
    Rep Power
    0

    Default

    ini dapet link dr situs sebelah
    Avast! Pro Antivirus 7.0.1407 & Avast! Internet Security 7.0.1407 (+ Keys) | 185 MB
    --= 24 February 2012 =--

    Code:
    http://letitbit.net/download/00799.035b1bdee6dcf2aeb79387319fd9/avast.AV.IS.7.0.1407.and.Actv.rar.html
    http://extabit.com/file/28dhdlujywph1/avast.AV.IS.7.0.1407.and.Actv.rar
    Last edited by zz11; 27-02-2012 at 11:53 PM. Reason: link luar no hide post, from SF reporting
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  7. #4

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ngalam City
    Posts
    1,387
    Thank(s)
    9/1,432
    Rep Power
    5

    Default

    ... udah ada yang versi 7 ini, baru tau .. udah ada yang pake belum, maksudnya keamanan-nya dan tingkat keberatan avast ini gimana gitu...
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #5

    Join Date
    May 2009
    Location
    dusk tavern
    Posts
    818
    Thank(s)
    7/27,837
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by cgnusardana View Post
    ... udah ada yang versi 7 ini, baru tau .. udah ada yang pake belum, maksudnya keamanan-nya dan tingkat keberatan avast ini gimana gitu...
    saya sempet pake yg 6 di system lebih sedikit enteng dari KIS2011, ini mau coba donlot yg 7 dulu ah
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. Who Said Thanks:


  10. #6

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ngalam City
    Posts
    1,387
    Thank(s)
    4/1,432
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by soemphill View Post
    saya sempet pake yg 6 di system lebih sedikit enteng dari KIS2011, ini mau coba donlot yg 7 dulu ah
    Kalo Anvir yang paleng enteng dan proteksi paleng aman kayaknya emang avast 6 ama panda itu yang pernah tak cobak, kalo kasper kagak banget ...

    NB : Kasper Lover ...
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. Who Said Thanks:


  12. #7

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Somewhere.
    Posts
    81
    Thank(s)
    4/95
    Rep Power
    0

    Default

    Gw udah nyoba yang Free Antivirus v7 nya , dan lebih enteng dari Avira Free Antivirus 2012 (resource usage Avast jauh lebih kecil dari Avira). Gw coba langsung duetin di Win XP SP3, no problemo, no conflict dan masih ringan resource usagenya. Tapi Avast-nya gw uninstall lagi, entah kenapa gw lebih nyaman pake Avira :)

    Masih nunggu hasil review dari lab independen buat bandingin sama Avira :D
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. Who Said Thanks:


  14. #8

    Join Date
    May 2010
    Location
    Sby
    Posts
    1
    Thank(s)
    3/3
    Rep Power
    0

    Default

    Avast emang ringan, ane pake (yg free version) sejak 2006 sd akhir 2011 kemaren , tapi sekarang ane kadung jatuh cinta ama Avira :)
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. Who Said Thanks:


  16. #9

    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Intelฎ Core™ i7
    Posts
    1,153
    Thank(s)
    1,476/278,254
    Rep Power
    5

    Red face ■■■■■––––•(-• avast! All Home Products Final •-)•––––■■■■■

    Reply With Quote Reply With Quote

  17. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  18. #10

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    8.1.1.7.1
    Posts
    761
    Thank(s)
    2/1,964
    Rep Power
    5

    Default

    Udh ada yg versi 7 ya!? Baru tw
    Btw, Yg Avast v.7 ini ga rakus memory kan (dibanding v.6)?
    Scan-nya lebih cepatkah, UI-nya gmana? (Bwt TS Sekalian dikasi SS donk )
    saat ini saya masih pake Avast IS v.6 & mw beralih ke v.7
    mohon reviewnya bagi yg sudah mencoba.
    maaf banyak nanya. Thanks b4
    Reply With Quote Reply With Quote

  19. Who Said Thanks:


Page 1 of 143 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia