Page 251 of 289 FirstFirst ... 151201241247248249250251252253254255261 ... LastLast
Results 2,501 to 2,510 of 2886

Thread: IDWS48 || Office48 ~ AKB48 SKE48 SDN48 NMB48 HKT48 JKT48 TPE48 SNH48 ~ Season II
http://idws.in/263787

  1. #2501

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Night Sky
    Posts
    3,644
    Thank(s)
    0/37,755
    Blog Entries
    6
    Rep Power
    6

    Default

    Damn.. Balik2 thread liat berita Single Not Yet barengan sama Warota..

    Brdoa smoga warota bisa menang..
    Walau kmgknan kecil, brhrp mujizat datang.. Uda Not Yet diundur seminggu stlah warota aja, biar makinbnyk duit si Aki-P..

    Es serut-espresso-Semangka, bnr2 fresh..

    Wew, NMB48 kalah ma arashi.. ya sudahlah, Single 26th jgn2 bisa lbh dari 1,5 jt nih pnjualan nya..

  2. #2502

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    177
    Thank(s)
    0/29
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by yuripuspita View Post
    mungkin karena Warota udah main dorama sementara Not Yet cuma punya VS yang bermodal skype

    Naminori Kakigoori
    Iya, gw juga mikirnya karena Warota terbentuk duluan.. udah lebih banyak aktivitasnya.. Trus karena faktor Mayuyu.. wkwkwk

  3. #2503

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Bandung
    Posts
    17
    Thank(s)
    0/7
    Rep Power
    0

    Default

    ano minna.
    salam kenal ya.

    oia ada yang tau senbatsu sousenkyo dilaksanain kapan ?

  4. #2504

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Surabaya
    Posts
    7
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Cool

    Quote Originally Posted by nicander View Post
    not yet emang selalu menang dalam hal sales dibanding warota kok
    power of legs
    Perapera Perao Not Yet Ajib bgt tuh
    Tapi Watarioku ada Mayuyu , g ada yg bisa gantiin kawaii'nya Mayuyu

  5. #2505

    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Yogyakarta
    Posts
    735
    Thank(s)
    0/85
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by dimasagung13 View Post
    ano minna.
    salam kenal ya.

    oia ada yang tau senbatsu sousenkyo dilaksanain kapan ?
    Coba jawab :3
    Senbatsu Sousenkyou ke-27 akan dilaksanakan pada 6 Juni 2012

  6. #2506

    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Surabaya
    Posts
    7
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Post

    Quote Originally Posted by alter_beru View Post
    saya yakin semua shenanigans Sasshi vs Nogi ini sebenernya kamuflase dari sasaran sebenernya yaitu promoin sasshi buat sousenkyo 2012
    liat itu jumlah sales single angkanya uda 2x lipat suara sasshi di sousenkyo 2011 kemaren, jangan kaget kalo nanti dia ada di 5 besar hasil pemilu

    whoever wins this battle, sasshi won already
    Ya tuh , rasa'a sashi bakalan masuk kami 7 .
    Yg jadi pertanyaan'a , vote'a acchan itu nyebar kemana aja ?
    Masih g trima ane , acchan graduated

  7. #2507

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    indonesia
    Posts
    445
    Thank(s)
    0/990
    Rep Power
    0

    Default

    wow .. jadi rame y ... nice

    ---

    tadi ane sempat puter", ketemu artikel tentang Rena di tumblr yg bikin ane tertarik ....

    First a word of warning : This article poped-up on 2ch this morning and there is no source to make clear where it comes from. So it could be a fake. I wish it is actually. But thing is there are many reactions, highly negatives, that followed this post so it’s worth being shared in my opinion. Of course, if it appears that was just a prank, I’ll post later to notify it.

    Show Translation


    “Don’s son” now managing an AKB48 member


    It appears that AKB48 executive producer Akimoto Yasushi, entrusted the management of SKE48’s Matsui Rena to the so called “Don of the entertainment industry”, 「Burning Production」 president Suhou Ikuo’s son working in the same company, Suhou Shougo.

    (part missing?)

    And so, at the beginning of the year Akimoto, via the entertainment broker “S”, entrusted SKE48’s Matsui Rena management to Ikuo’s son, Shougo.
    「At first the deal was to attach SKE48 Matsui Jurina and Matsui Rena, the 「Double Matsui」 to 「Sun Music」. However in the meanwhile that entertainment broker S had entrusted (tln : to my own understanding “given away/sold”) Matsui Rena to Shougo. When they heard about it, Sun Music higher-ups were furious, but to prevent to aggravate the situation, they were given the charge of Matsui Jurina 」 (declaration of a business insider)

    In any case there is no doubt that by leaving Rena to Shougo’s care, Akimoto gained an advantageous position in the entertainment industry.
    ————
    Notes
    -“Don” is an informal term for “boss”, “head (of syndicate)”
    -Why is Suhou Shougo the pet hate of the entertainment industry in Japan? Fist, he is clearly ridding on his father fame and using his influence/money to his own profit. But mainly, because of what happened with Nakajima Reika . I’ve only gone rapidly through the different threads left about this story but it seems that Shougo forced Reika transfer because he was after her. Followed that she had to retire at the age of 20. Some said because she had to abort. Other noticed how much weight she had lose in a very short time span and it was rumored Shougo had pushed her to take pep-pills. Whatever the truth was, she abruptly stopped all activity and went back to Nagoya (oh, the irony) to work in her parents clinic. She didn’t even said good-bye to her fans and confessed later she regretted not being able to do so at the time.
    - “But, isn’t Rena new agency Grick?” Right. Well, Grick representative director is Suhou Akira. Son of the 2nd wife of Ikuo and brother by law of Shougo.

    -For anyone interested, if you know a bit of Japanese and want to know what 2ch is saying of this story : here you go.

    Now I warn you, those comments made me feel terrible. We speak of “entrusting” Rena to a pig with gangster methods. Some suggest Rena should leave the industry rather than falling in that trap (if that’s not yet done). And all condemn Aki-P for sealing such a deal and making Rena an “human sacrifice”.
    Last - remember this article as yet to be proved authentic and those might, with luck, be all just disgusting rumors. Also, there was NO announcement that Rena signed the contract with Grick yet…




    Source :: Here
    pas dibaca ... kok kyk ny agak negatif gimana gitu
    diliat di sumber ny yg disini ... komen ny jg bnyk yg negatif
    (*~sorry, bahkan ada komen ny sampe "perbudakan sexual" << maaf klo salah, cuma modal google translate )

    ane jd penasaran .... ada yg bisa sedikit ngejelasin gak gan ??
    cz ane gak bisa bhs jepang + bhs inggris jg pas-pasan ....
    Last edited by trojan01; 10-05-2012 at 02:21 AM.

  8. #2508

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    177
    Thank(s)
    0/29
    Rep Power
    0

    Default

    ^

    Wah jadi cemas baca artikel ini,, meski sebenernya ga begitu ngerti..
    Yang bisa bahasa Jepang tolong terjemahin donk..

    Semoga Rena baik2 saja..

  9. #2509

    Join Date
    May 2012
    Location
    Flower City
    Posts
    522
    Thank(s)
    0/4,381
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    3

    Default

    Quote Originally Posted by trojan01 View Post
    wow .. jadi rame y ... nice

    ---

    tadi ane sempat puter", ketemu artikel tentang Rena di tumblr yg bikin ane tertarik ....


    pas dibaca ... kok kyk ny agak negatif gimana gitu
    diliat di sumber ny yg disini ... komen ny jg bnyk yg negatif
    (*~sorry, bahkan ada komen ny sampe "perbudakan sexual" << maaf klo salah, cuma modal google translate )

    ane jd penasaran .... ada yg bisa sedikit ngejelasin gak gan ??
    cz ane gak bisa bhs jepang + bhs inggris jg pas-pasan ....
    Yang ane tangkep dari terjemahan englishnya sih, intinya Rena dipaksa graduate dari akb coz dia udah di anggap gagal...

    Si shougo ini juga maksa Rena buat pindah agency coz shougo punya pengaruh sama duit di dunia entertain...

    Parahnya si Shougo ini cuma ngbonceng nama ayahnya aja...namanya Ikuo kalo lihat translate di atas...

    Padahal Akimoto (pendiri AKB) percaya banget sama manajemennya si Shougo...

    Agency Rena sebelumnya (SUN-music) juga nggak tahu menahu sama penasaran n jengkel...

    Nah, kata translate di atas, si Shougo ini ngejar2 Rena alias Fall in Love...

    Karena di anggap udah gagal, Rena katanya grad terus balik ke kampung halamannya di Nagoya, ke rumah ortunya...

    bahkan Rena nggak sempat pamit sama para wota...

    Gitu inti dari translate englishnya...

    mudah2an aja cuma rumor...
    Last edited by aprilramadhan; 10-05-2012 at 03:16 AM.

  10. #2510

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Office48 IDWS
    Posts
    1,855
    Thank(s)
    2/101,639
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by aprilramadhan View Post
    +
    yang retired bukan rena kali, bunuh diri saya kalo rena yang graduate

    itu yang retired pada umur 20 si reika nakajima, bukan matsui rena

  11. Who Said Thanks:


Page 251 of 289 FirstFirst ... 151201241247248249250251252253254255261 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia