Page 1 of 201 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 2001

Thread: Counter Strike : Global Offensive
http://idws.in/288307

  1. #1

    Join Date
    Jun 2011
    Location
    jember
    Posts
    2,216
    Thank(s)
    1,205/31,807
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    4

    Default Counter Strike : Global Offensive



    Title : Counter-Strike: Global Offensive
    Genre : FPS
    Developer : Valve
    Publisher : Valve
    Release Date : August 21, 2012

    INFO ABOUT THE GAME | CS:GO

    Show info
    Counter-Strike: Global Offensive began as a port of Counter-Strike: Source to the Xbox 360 by Hidden Path Entertainment. Valve saw the opportunity and decided to expand the game since Counter-Strike was their least updated franchise at the time.
    Jess Cliffe confirmed the name on the official Steam forums on August 11, 2011,[3] while Valve confirmed it in an official announcement on August 12, 2011.

    Counter-Strike: Global Offensive is designed on the latest version of the Source engine, and is not built off Counter-Strike: Source. Valve is developing the game to be both casual and competitive, and is including a matchmaking system as well as support for dedicated servers.

    Valve announced that the beta would begin in October, but they later delayed it due to feedback from VIP players. The closed beta started on November 30, 2011. It is currently available to people who have beta keys and will be continually expanded, with everybody eventually being able to play.

    Show spek
    System requirements
    • Operating System: Microsoft - Windows 7 / Vista / XP
    • Processor: Pentium 4 3 GHz or dual core from Intel 2 GHz or AMD64X2 (or better)
    • Memory: 1 GB for XP / 2GB for Vista
    • Video: At least 128 MB VRAM compatible with DirectX 9.0 and the technology to support Pixel Shader 2.0b (ATI Radeon X800 or better / NVIDIA GeForce 7600 or better / Intel HD Graphics 2000 or better).
    • Sound device: compatible with DirectX - 9.0c
    • Hard disk: 3 GB
    Show ss
    Show trailer




    LINK DOWNLOAD GAME & OTHER + TUTORIAL INSTALLATION | CS:GO

    Show link
    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    OTHER TUTORIALS | CS:GO

    Show other
    Show install custom map
    Cara Install custom map
    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post20259477
    Show nambah bots
    Cara buat nambah bots by mhanfs
    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post20218425
    Show max money
    Nih cara nambah uang pas awal main by mhanfs
    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post20218425
    Show nambah demage
    Cara Mengubah Demage Sama Pelor Weapon by randyf46
    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post20235734


    CRASH FIX AND OTHER FIX | CS:GO

    Show fix
    Show bomb fix
    Bomb Fix (yang crash pas bomb explode/bomb defuse)
    Hidden Block (you must be registered and have 5 posts):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    cara : copas ke folder CSGO misal "C:\\Counter-Strike Global Offensive\csgo\scripts\"
    Show fixD3D
    Yang punya masalah Failed to create D3D Device bisa ke sini
    http://www.indowebster.web.id/showth...1#post20391526
    Show blankscreenfix
    Bagi yang Black Screen nih fixnya by masruri3
    http://forum.indowebster.com/showthr...1#post24285526


    Join Our Group To Get More Information
    https://www.facebook.com/groups/csgoindo/
    Last edited by isaiyee; 18-07-2013 at 11:02 AM.

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bekasi
    Posts
    259
    Thank(s)
    26/180
    Rep Power
    0

    Default

    mau share buat CS:GO nih, kalo bisa ditarok di pejwan CS: GO

    cara ini bisa saya pake setelah trial n eror seminggu, jadi kalo gak langsung bisa jangan langsung nyalahin n nodong ya, coba aja dulu, ato nyerah

    crack buat CS:go ini agak ribet ternyata harus online kayak buat w*nd*ws 8.

    Show cara

    1. download client di link torrent 1 atau link torrent 2

    2. download launcher yang baru di link, link nya di sebelah "download here"

    3. update game sampe 1.21.5.3 di update, ada 4 update yang harus dipake. cara updatenya ada di situ

    4. tarok launcher di 1 folder di atas steam(folder induk game)
    Show gambar
    klik


    5. idupin launcher (klik kanan>run as administrator)
    6. klik validate CS: GO (yang paling kiri), tunggu, emang agak lama. sampe ada nge-hang2 nya, sampe muncul "Play Counter-Strike: Global Offence", klik di tombolnya, maen deh


    error list buat launcher
    Error list:

    "Update is required!" - Click "Ok" it will download new launcher version. Launcher will start automaticaly.

    "You have to run launcher as Administrator" - Run launcher as admin (Right click -> Run As Administrator)

    "Launcher has to be places with the Steam folder! Closing..." - You places launcher in wrong folder.

    "Steam is not responding." - Steam had not launched in 5 sec.

    "Validator is in use. Please retry after few minutes." - Someone is already validating. Try clicking "Validate CS:GO" again.

    "Validation was successful! Click on Play button, to start game." - Everything worked great. You now have CS:GO no-Steam Client.

    - nge hang kelamaan, ctrl+alt+del, matiin launcher nya, coba lagi


    NOTE:
    1. kalo udah validate, jangan validate lagi berikutnya, langsung nyalain lewat revloader.exe di folder \Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive,
    Show gambar
    klik]


    2. saya gak bisa mastiin bisa troubleshoot semua masalah, tapi kalo ada masalah tarok aja di sini.

    3. keep trying. kalo langsung nyerah ato stres juga gapapa, asal jangan nyalahin saya, emang susah crack-nya

    4. update harus lengkap, kalo mau gak make update, pake launcher yang lama, jangan yang baru. saya belum make, jadi gak tau kayak gimana
    Attached Images Attached Images
    Last edited by xXAuradinXx; 10-01-2013 at 01:24 AM.

  4. #3

    Join Date
    May 2012
    Location
    malang
    Posts
    12
    Thank(s)
    8/438
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by therezarinaldi View Post
    udah rilis ya? kapan kapan?
    ya gan .. tanggal 5 april 2012 nih game rilis..

  5. #4

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    unknown
    Posts
    108
    Thank(s)
    6/22
    Rep Power
    0

    Default

    installnya ribet gak, kaya yg versi beta??

  6. #5

    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Core Pride
    Posts
    1,348
    Thank(s)
    4/2,843
    Rep Power
    4

    Default

    lho ini beneran yg release atau yg beta ?
    soalnya pas beta ini game cuma bisa dimainin di vmware , kalo yg ini gak usah gitu lagi atau gimana ?
    yg udah download minta review pls

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Nowhere
    Posts
    144
    Thank(s)
    6/116
    Rep Power
    0

    Default

    Release date(s) Closed Beta: November 30, 2011[2]
    Open Beta: TBA, 2012[3]
    Full Game: Summer 2012[4]

    seems legit.....

  9. #7

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    in u're mind
    Posts
    438
    Thank(s)
    3/1,607
    Rep Power
    0

    Default

    ini game online apa offline gan? :

  10. Who Said Thanks:


  11. #8

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    474
    Thank(s)
    5/89
    Rep Power
    0

    Default

    liat di ign tgl 15 juni gtu rilisnya,tpi dri pada penasaran donlod aja dlu deh,ntar di review dah


    edit: tgl 30 juni masksunya
    Last edited by CONDEMNED; 04-05-2012 at 11:12 PM.

  12. Who Said Thanks:


  13. #9

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Jakarta
    Posts
    28
    Thank(s)
    3/249
    Rep Power
    0

    Default

    ini udah termasuk ada bot nya gak kk ?

  14. Who Said Thanks:


  15. #10

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    in u're mind
    Posts
    438
    Thank(s)
    4/1,607
    Rep Power
    0

    Default

    seems not legit for me...

    uploadan 2011 gan, mungkin ini versi yg masih beta ya
    Last edited by kuku311; 05-05-2012 at 11:22 AM.

  16. Who Said Thanks:


Page 1 of 201 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia