Page 1 of 201 123451151101 ... LastLast
Results 1 to 10 of 2001

Thread: The Elder Scrolls V : Skyrim ~ Part 2 ~
http://idws.in/347601

  1. #1

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    ....
    Posts
    8,524
    Thank(s)
    113/30,128
    Rep Power
    12

    Default The Elder Scrolls V : Skyrim ~ Part 2 ~


    Show Info Game

    The Elder Scrolls V: Skyrim (often simply referred to as Skyrim) is a role-playing video game developed by Bethesda Game Studios and published by Bethesda Softworks. It is the fifth installment in The Elder Scrolls action role-playing video game series, following The Elder Scrolls IV: Oblivion. It is scheduled to be released on November 11, 2011 for Microsoft Windows, PlayStation 3 and Xbox 360.

    Skyrim's main story revolves around the player character's efforts to defeat the nordic dragon god Alduin who is prophesied to destroy the world. Set two hundred years after Oblivion, the game takes place in the land of Skyrim in the midst of a civil war after the assassination of the high king. The open world gameplay of the Elder Scrolls series is continued in Skyrim, as the player character can explore the land at will and ignore or postpone the main quest indefinitely.
    Show System Requiments


    Show Screen Shot









    Thread Skyrim Part 1 By Dusktime

    Game Guide By luthfinurzaman|Prima Guide By QAI

    Japanese Voice File

    --------- MODS Collection ---------

    Mods Collection by goodthree

    Mods Collection By Cool_Roxas

    Mods Collection By Ladhing

    --------- Resource Collection (Buat Bikin Mod) ---------

    Resource Collection By histeria


    Cek Dulu Setiap Partnya Sebelum Download, Dari Pada Download Ulang Nanti

    Hidden Block (you must be registered):
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    Show Troubleshoot

    1.Skyrim Launcher Error Pada Saat Di Jalankan
    Post By cimungz

    2. Menu Data Files Di Skyrim Launcher Tidak Bisa Di Akses
    Post by Lag
    Last edited by edwinkyr; 07-02-2013 at 06:29 AM.

    Jual PC Game Wilayah Samarinda

    -------- ADD ME ON --------
    Steam = sekun_den | Uplay = edwin_kyr | Origin = edwin_kyr

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Los Angeles, US
    Posts
    1,175
    Thank(s)
    21/76,034
    Rep Power
    3

    Default

    The Elder Scrolls V Skyrim Ultimate HD (2013)


    Show Features
    Features:

    *Fully Remade game Textures

    *Removed Zlib precompression from the game .BSA files so it load and runs faster.

    *More than 1000 new spells

    *Amazing GFX on High End machines

    *Everything is in High Definition, even the ~Censored~ haha


    Minimum Requirements:

    Core2Duo 2ghz

    4Gb Ram

    1Gb V-Ram

    32Gb HDD Space


    MOD LIST:

    Several texture packs merged into big one < By me, u will not find it anywhere

    * Lights of Skyrim
    * further dark dungeons for enb
    * midas spell pack
    * tytanis mod and some others
    * plus my custom ENB

    Recommendations:

    I Strongly recommend you to run this game on Windows 8, well at least for me win8 is freaking working much better than Win7, i've tested a lotta games on both system and they worked a lot better on Win8

    if you have less than 4gb ram and 1gb vram dont even download this game.

    INSTALL:

    Extract files, run setup.bat >> and go to bed..walk dogs....IT WILL TAKE TIME

    After install open the Skyrim configuration tool in your Desktop and configure your desired settings and click EXIT, DO NOT LAUNCH THE GAME BY THE ORIGINAL LAUNCHER.

    Use the Skyrim TCF Launcher in your desktop to launch the game.

    VERY IMPORTANT:

    BACKUP YOUR SAVES LOCATED AT "C:\Users\YOURNAMEHERE\Documents\My Games\Skyrim\SAVE"

    BACKUP AND DELETE YOUR ORIGINAL SKYRIM.INI AND SKYRIM_PREFS.INI LOCATED AT C:\Users\YOURNAMEHERE\Documents\My Games\Skyrim

    MY VERSION WILL CREATE NEW FILES IN THAT FOLDER OPTIMIZED FOR THIS VERSION.


    Show Screenshot





    Show Download link
    Last edited by therezarinaldi; 05-12-2012 at 06:29 PM.
    Sorry for my files at UPTOBOX, now my file is DEAD/EXPIRED, no Request, no wish, thanks you

  4. #3

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Binus
    Posts
    159
    Thank(s)
    0/155
    Rep Power
    0

    Default

    ^
    ^
    Junk?
    yg lain knp ga tamat2? gw main semingguan udah hampir sampe alduin aja~~
    emang sih ga pake mod2~~
    yang ane kesel pas rapat di gunung ngestuck gara2 tiap kakek2 yg ditolong dari penjara itu ngomong script nya rusak kayaknya ga ada dialog atau audio sama sekali~~ terpaksa ane uninstall skyrim ane, ad yg mengalami kesamaan ga?

    Baju ane udah daedric 1 set, trus senjata2 aneh yg dikasih daedric udah dapet 5-6, topeng buat labyrinthion udah 5 ==" lalu skyrim nya stuck~ di press conference ==a lvl 80an~~
    Last edited by luckydd; 29-09-2012 at 12:41 AM.

  5. #4

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Pentium i486
    Posts
    132
    Thank(s)
    0/25
    Rep Power
    0

    Default

    wew lama ga mampir ternyata udah pindah rumah ya......
    ^^^^ At atas bukannya bisa pake console comand, buat skip quest itu (season unending ya questnya??)
    coba pake console comand "setstage mq302 300" tanpa tanda kutip ------biasanya lsg skip ke quest the fallen -------
    atau selesaiin aja quest stromcloak / imperial, pasti ga ada rapat di HH

  6. #5

    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Enies Lobby
    Posts
    1,139
    Thank(s)
    1/12,530
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by luckydd View Post
    ^
    ^
    Junk?
    yg lain knp ga tamat2? gw main semingguan udah hampir sampe alduin aja~~
    emang sih ga pake mod2~~
    yang ane kesel pas rapat di gunung ngestuck gara2 tiap kakek2 yg ditolong dari penjara itu ngomong script nya rusak kayaknya ga ada dialog atau audio sama sekali~~ terpaksa ane uninstall skyrim ane, ad yg mengalami kesamaan ga?

    Baju ane udah daedric 1 set, trus senjata2 aneh yg dikasih daedric udah dapet 5-6, topeng buat labyrinthion udah 5 ==" lalu skyrim nya stuck~ di press conference ==a lvl 80an~~
    mskipun dah ngalahin alduin, tugas dragonborn masih lanjut.. selama naga2 masih terbang nyusuri langit Skyrim gak bakal tamat2 itu

    msalah bug kakek esbern di penajra, lihat disini http://www.uesp.net/wiki/Skyrim_talk:Esbern

    ================================================== ==========================


    Skyrim OST by Jeremy Soule (4 CD)
    Show tracklist
    CD 1
    1 Dragonborn 3:58
    2 Awake 1:35
    3 From Past to Present 5:06
    4 Unbroken Road 6:26
    5 Ancient Stones 4:48
    6 The City Gates 3:48
    7 Silent Footsteps 2:53
    8 Dragonsreach 2:23
    9 Tooth and Claw 1:51
    10 Under an Ancient Sun 3:44
    11 Death or Sovngarde 3:02
    12 Masser 6:06
    13 Distant Horizons 3:55
    14 Dawn 4:00
    15 The Jerall Mountains 3:22
    16 Steel on Steel 1:45
    17 Secunda 2:05
    18 Imperial Throne 2:23

    CD 2
    1 Frostfall 3:28
    2 Night without Stars 0:43
    3 Into Darkness 2:55
    4 Kyne's Peace 3:52
    5 Unbound 1:35
    6 Far Horizons 5:33
    7 A Winter's Tale 3:22
    8 The Bannered Mare 2:30
    9 The Streets of Whiterun 4:07
    10 One They Fear 3:16
    11 The White River 3:31
    12 Silence Unbroken 2:24
    13 Standing Stones 6:39
    14 Beneath the Ice 4:16
    15 Tundra 3:52
    16 Journey's End 4:10

    CD 3
    1 Before the Storm 1:09
    2 A Chance Meeting 3:12
    3 Out of the Cold 3:04
    4 Around the Fire 3:12
    5 Shadows and Echoes 2:21
    6 Caught off Guard 1:13
    7 Aurora 7:23
    8 Blood and Steel 2:12
    9 Towers and Shadows 2:24
    10 Seven Thousand Steps 1:08
    11 Solitude 2:12
    12 Watch the Skies 2:23
    13 The Gathering Storm 2:55
    14 Sky Above, Voice Within 3:59
    15 Death in the Darkness 2:38
    16 Shattered Shields 2:40
    17 Sovngarde 3:38
    18 Wind Guide You 9:05

    CD 4
    1 Skyrim Atmospheres 42:35


    Code:
    CD 1 http://www.mediafire.com/download.php?6se15azrl21dk65
    CD 2 http://www.mediafire.com/download.php?lhav9e98xbq2lnn
    CD 3 http://www.mediafire.com/download.php?8vrp63dr75dvv36
    CD 4 http://www.mediafire.com/download.php?0t9apo2xt9ldj8a
    Last edited by Yugoichi; 31-10-2012 at 10:12 AM.

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Archadia "69"
    Posts
    2,658
    Thank(s)
    0/39,340
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by Yugoichi View Post
    mskipun dah ngalahin alduin, tugas dragonborn masih lanjut.. selama naga2 masih terbang nyusuri langit Skyrim gak bakal tamat2 itu

    msalah bug kakek esbern di penajra, lihat disini http://www.uesp.net/wiki/Skyrim_talk:Esbern
    Tapi ane masih penasaran memangnya yg side quest itu bakal ada terus apa yak? So far sih memang seakan2 gk habis, tapi mungkin ja memang ada waktunya bener2 the end.

  9. #7

    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Pekanbaru
    Posts
    12
    Thank(s)
    0/3
    Rep Power
    0

    Default testing

    gan, ada yg punya tutorial bikin mod yg pdf gitu ya??

  10. #8

    Join Date
    Feb 2011
    Location
    dimana aja bole
    Posts
    16
    Thank(s)
    0/6
    Rep Power
    0

    Default

    Buat yg punya masalah sama si esbern, emang dia itu npc paling bermasalah sama keseluruhan main storyline game ini. Dulu ane juga stuck gara2 dia, tapi cari aja di google ada file yang namanya lebih kurang 'esbern bug fix/esbern voice fix' itu file voice yang nanti bisa di copy paste di folder datanya skyrim. klo bingung cari aja di nexus. Moga2 han bantu buat yg punya masalah sama dia ^^

  11. #9

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    jakarta
    Posts
    2,976
    Thank(s)
    0/4,027
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by Yugoichi View Post
    mskipun dah ngalahin alduin, tugas dragonborn masih lanjut.. selama naga2 masih terbang nyusuri langit Skyrim gak bakal tamat2 itu

    msalah bug kakek esbern di penajra, lihat disini http://www.uesp.net/wiki/Skyrim_talk:Esbern
    pake update 10 tuk TES V itu, sampe skrg msh ada bug yg dipenjara itu ya??

  12. #10

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    At Heaven's End
    Posts
    6,571
    Thank(s)
    0/1,894
    Rep Power
    14

    Default

    saya pakai update 17706, namun ketika saya download SKSE terakhir di sini, katanya saya pakai versi yang lebih baru daripada update yang ada
    ada yang mengalami kejadian serupa?

    "BE TRUE AND STAY ALIVE"_____i____

Page 1 of 201 123451151101 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia