Results 1 to 10 of 10

Thread: doPDF - Merubah dokumen menjadi Pdf
http://idws.in/391158

  1. #1

    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Aincrad
    Posts
    369
    Thank(s)
    41/1,355
    Rep Power
    0

    Default doPDF - Merubah dokumen menjadi Pdf

    DF converter - doPDF7.3
    for Windows 8, 7, Vista, XP, Server 2012/2008/2003 (32 and 64-bit)



    doPDF is a free PDF converter for both personal and commercial use. Using doPDF you can create PDF files by selecting the "Print" command from virtually any application. With one click you can convert your Microsoft Excel, Word or PowerPoint documents or your emails and favorite web sites to PDF files.
    Once installed it will allow you to convert any type of printable documents to PDF files. doPDF7.3 installs itself as a virtual PDF printer driver so after a successful installation will appear in your Printers and Faxes list and also in the list of All Programs. Using doPDF you can convert to PDF in two ways:
    Print to PDF via the virtual printer driver doPDF. You would do this exactly as you print to a regular printer, just the result will be a PDF file, not a printed piece of paper.
    Using the doPDF Startup window. doPDF has an executable file (accessible from the start program group) that you can run in order to start a conversion wizard.



    Print to PDF via the virtual PDF printer, doPDF

    Buka dokumen yang mau di konvert (Word, Excel, PowerPoint, WordPad, NotePad atau document lain yang bisa di print), pilih printer kemudian pilih doPDF dari list printer.

    Show screenshot
    Convert to PDF using the doPDF Startup window

    buka Start->Programs->doPDF dan klik doPDF untuk membuka conversion wizard. Gunakan tombol Browse untuk memilih file yang mau di jadikan PDF kemudian klik Create to convert the document to PDF.
    Show screenshot
    Show download link
    http://www.dopdf.com/download/setup/dopdf-7.exe




    Show source
    http://www.dopdf.com


    semoga gak



    kalo thread ini melanggar rules langsung delete aja
    Last edited by extreem_edition; 06-02-2013 at 07:48 AM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #2

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Makassar
    Posts
    869
    Thank(s)
    0/33,713
    Rep Power
    6

    Default

    Ini software bagus banget, doPdf nya langsung 'nyamar' jadi printer device. jadi apapun yang ingin dicetak bisa di konvert ke pdf.
    Please visit my personal blog :
    http://ariefcz.blogspot.com
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #3

    Join Date
    May 2011
    Location
    Bekasi
    Posts
    5
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    klo pdf ke word ada gak gan? biasanya klo word ke pdf bisa via save as.
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #4

    Join Date
    Jun 2013
    Location
    bogor
    Posts
    1
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    dengan pdf creator bagusan mana ya??
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #5

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    samarinda
    Posts
    5
    Thank(s)
    0/25
    Rep Power
    0

    Default

    klo jadiin jpeg bisa ga jadi buku?
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #6

    Join Date
    Mar 2011
    Location
    bandung
    Posts
    25
    Thank(s)
    0/2
    Rep Power
    0

    Default

    mending pake office 2013 aja gan, udah ada fitur bikin Pdf nya
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #7

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Pontianak
    Posts
    57
    Thank(s)
    0/1
    Rep Power
    0

    Default

    Kadang suka miss. Apalagi jika banyak gambar dan tabel
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #8

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    19
    Thank(s)
    0/62
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by foxrivert View Post
    klo pdf ke word ada gak gan? biasanya klo word ke pdf bisa via save as.
    Pake "Scansoft Omnipage" atau "PDF to Word" aja bro search aja
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #9

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    19
    Thank(s)
    0/62
    Rep Power
    0

    Default

    Sebetulnya Adobe Reader dll sama saja bisa print ke pdf.
    Menurut saya software paling handal dan ringan untuk PDF adalah Nitro PDF
    balik lagi ke selera sich
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #10

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Nusantara
    Posts
    50
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    waktu install yg dopdf 7 kok dia nginstall microsoft.net framework yah???
    itu nginstall frameworknya g selesai2 tuh...
    mohon pencerahannya agan2 sekalian
    Reply With Quote Reply With Quote

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia