Page 1 of 11 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 101

Thread: Love Story in Harvard [2004]
http://idws.in/43463

  1. #1

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hiatus
    Posts
    6,884
    Thank(s)
    2,372/882,261
    Rep Power
    33

    Default Love Story in Harvard [2004]

    Love Story in Harvard 러브스토리 인 하버드




    Details
    Title: 러브스토리 인 하버드 / Leo-beu-Seu-to-ri in Ha-beo-deu
    Genre: Drama, Romance
    Episodes: 16
    Broadcast network: SBS
    Broadcast period: 2004-11-22 to 2005-01-11
    Air time: Monday & Tuesday 21:55

    Synopsis
    Love Story in Harvard portrays the dream and love pursued by foreign students studying in Harvard. It demonstrates bright, hard-working, and romantic characters and storylines.

    A young love story set at the famed Ivy League school in the United States. Kim Hyun Woo (Kim Rae Won), a 1st year law student at Harvard Law, enters into a rivalry with classmate Hong Jung Min (Lee Jung Jin) for the affections of beautiful medical student Lee Soo In (Kim Tae Hee). The two men are both from prestigious families, while Soo In is from a poor family. Can the trio resolve their romantic differences and chase their dreams at the same time?

    Main Cast
    Kim Rae Won as Kim Hyun-woo
    Kim Tae Hee as Lee Soo-in
    Lee Jung Jin as Hong Jung-min
    Kim Min as Yoo Jin-ah
    Joo Hyun as Lee Yong-goo (Soo-in’s father)
    Kang Nam Gil as Oh Yung-jae (law professor)
    Jung Sol Hee as Han Seul-gil
    Ben Wells as Ricky Don (Jung-min's friend)
    Suh Ji Hee
    Lee Yoo Jung

    Download Links

    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.



    Click here to see K-Drama TV Rating (weekly, yearly and all time)
    Last edited by metalguy; 15-02-2012 at 06:37 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    /win32
    Posts
    4,646
    Thank(s)
    24/309,273
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    15

    Default

    wah... Love Story in Harvard mau diupload ya...
    padahal gw udah niat bikin thread ini minggu depan... (apa boleh buat, gw harus ganti project)
    tapi gak apa-apa deh.. toh video gw juga belum lengkap...
    size rata2nya berapa nih?

    Ini K-Drama gw REKOMENDASIIN banget deh
    dulu gw nonton di Utube nih...
    tapi banyak orang gak suka penampilan Kim Tae Hee disini...
    NB: Sebaiknya yang nonton ini harus benar2 jago bahasa inggris deh... (bagian awal2nya aja)
    gw aja nontonnya udah kayak ujian listening...
    Last edited by halakbatak; 21-09-2009 at 04:57 PM.
    non sic dormit, sed vigilat
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hiatus
    Posts
    6,884
    Thank(s)
    15/882,261
    Rep Power
    33

    Default

    Quote Originally Posted by halakbatak View Post
    wah... Love Story in Harvard mau diupload ya...
    padahal gw udah niat bikin thread ini minggu depan...
    tapi gak apa-apa deh.. toh video gw juga belum lengkap...
    size rata2nya berapa nih?

    Ini K-Drama gw REKOMENDASIIN banget deh
    NB: Sebaiknya yang nonton ini harus benar2 jago bahasa inggris deh...
    gw aja nontonnya udah kayak ujian listening...
    mau bantu upload juga boleh kok asal versinya sama.... ini yang versi 700MB

    emangnya gak ada subtitle-nya ? kok kayak ujian listening
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #4

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    /win32
    Posts
    4,646
    Thank(s)
    6/309,273
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by metalguy View Post
    mau bantu upload juga boleh kok asal versinya sama.... ini yang versi 700MB

    emangnya gak ada subtitle-nya ? kok kayak ujian listening
    subnya juga tampilin dialog bahasa inggris gak?
    kan awal-awalnya banyak dialog bahasa inggris...
    non sic dormit, sed vigilat
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. Who Said Thanks:


  7. #5

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hiatus
    Posts
    6,884
    Thank(s)
    9/882,261
    Rep Power
    33

    Default

    yang dialog bahasa inggris gak semuanya ditampilin...

    tapi kan cuma depan2 doang aja waktu dia di amrik

    heran kok bisa ada yang gak suka sama kim tae hee.... kurang cakep apa coba tuh cewek

    senyumnya mampu mencairkan hati yang sudah membeku sekalipun


    "kim tae hee the beautiful"
    Last edited by metalguy; 21-09-2009 at 06:21 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #6

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hiatus
    Posts
    6,884
    Thank(s)
    80/882,261
    Rep Power
    33

    Default

    DOWNLOAD LINK AVAILABLE (GO TO MAIN PAGE)

    Subtitle 1-16
    Episode 01-03
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  10. #7

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    jakarta
    Posts
    642
    Thank(s)
    2/52
    Rep Power
    5

    Default

    bagus gak sih? pengen coba.

    btw kim tae hee banyak d sebutin di variety2x, karena cantik kali ya?.
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. Who Said Thanks:


  12. #8

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    /win32
    Posts
    4,646
    Thank(s)
    4/309,273
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by xjagoan View Post
    bagus gak sih? pengen coba.

    btw kim tae hee banyak d sebutin di variety2x, karena cantik kali ya?.
    coba dulu tuh 3 episode...
    kalo suka, ya lanjutkan...
    kalo menurut gw sih bagus... Kim Tae Hee cakep...
    non sic dormit, sed vigilat
    Reply With Quote Reply With Quote

  13. Who Said Thanks:


  14. #9

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hiatus
    Posts
    6,884
    Thank(s)
    14/882,261
    Rep Power
    33

    Default

    DOWNLOAD LINK UPDATE (GO TO MAIN PAGE)


    Episode 04
    Episode 05
    Episode 06

    .
    Last edited by metalguy; 26-09-2009 at 02:06 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  15. #10

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hiatus
    Posts
    6,884
    Thank(s)
    13/882,261
    Rep Power
    33

    Default

    DOWNLOAD LINK UPDATE (GO TO MAIN PAGE)


    Episode 07
    Episode 08
    Episode 09

    .
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 11 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia