Page 7 of 13 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast
Results 61 to 70 of 130

Thread: Symantec Antivirus Corporate 10 - Handal, Canggih, & Full Install [MF]
http://idws.in/51683

  1. #61

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Somewhere
    Posts
    4
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    Ada yang pernah dengar CA Antivirus /CA Security Center?
    Gw sdh pake AV ini 2 tahunan , semua virus baik lokal maupun luarnegeri abis dibabat ama AV ini , updatenya cepat dan otomatis..
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. #62

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    SEMARANG
    Posts
    55
    Thank(s)
    0/2,837
    Rep Power
    0

    Default

    AV ini ga bisa jalan di windows 7....

    tapi kalo di xp mah...smua dilibas virus nya....

    manstabbbbbb.........
    Reply With Quote Reply With Quote

  3. #63

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Bekasi
    Posts
    652
    Thank(s)
    0/13,613
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by jyojyoshi View Post
    ko gk jln d win 7..
    win7nya yang berapa Bit bro ... dirumah gw bisa kok dengan memakai OS W7 64Bit
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #64

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bandung
    Posts
    374
    Thank(s)
    163/3,518
    Rep Power
    0

    Red face lokal x86 only

    buat yg make vista or win7
    nih ane lokalin..ke maknyos



    IMPORTANT NEWS! SYMANTEC PRODUCTS NOW OBSOLETE!

    As part of efforts to continually improve antivirus and malware protection for the campus, NC State University recently selected Trend Micro Corporation as its new provider of client antivirus products. Trend Micro OfficeScan and Intego VirusBarrier provide improved protection and faster updates when new viruses are identified.

    Symantec AntiVirus Corporate Edition provides scalable, cross-platform virus protection for workstations and network servers throughout the enterprise. Symantec System Center enables centralized configuration, deployment, policy management, and reporting*, and allows administrators to audit the network to determine which nodes are vulnerable to virus attacks. Administrators can manage client and server groups logically, and can create, deploy, and lock down security policies and settings to keep systems up-to-date and properly configured.

    Install SAV10 on Windows XP only if you have at least 512 MB of RAM. If you have less than 512 MB, install SAV9 instead. Windows Server 2003 users are unaffected.

    CAUTION: The installation process for this program has seven stages (including the removal of other antivirus programs, if any). These stages must be completed in the order given below. To avoid damage to your computer system, it is also crucial that you finish all the steps in one stage before moving to the next.
    for info clickHere............


    NOW SUPPORT FOR VISTA N WIN7!!


    for vista & win7 link download:
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    for win xp link download maknyos:
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.


    update dapat dilakukan dengan live update dan secara manual,
    update yg digunakan sama dengan update pada norton AV 2003-2007 Definition update
    maka untuk update manual,dapat di download langsung ke situs resmi nya,,atau di SINI!!
    nga perlu aktivation karena dah aktif forever!!!

    NB:untuk crack atau patch yg di anggap virus ,cukup di compress aja,aman
    virus yg masuk di system,otomatis karantina..virus nga nyebar,system gak error
    virus yg diluar system otomatis di hapus ama nih AV,or bisa di hapus manual..!!!
    mau update tiap hari jg bisa..tinggal live update aja..
    tested by me!!!!
    Semoga bermanfaat,,,

    ts klo berkenan taro di page one ya..^^
    Last edited by Whitekyo; 13-11-2010 at 04:00 PM.
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  6. #65

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Sidoarjo
    Posts
    206
    Thank(s)
    0/16
    Rep Power
    0

    Default

    bagusan mana
    sama kaspersky ???
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. #66

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    bandung
    Posts
    374
    Thank(s)
    0/3,518
    Rep Power
    0

    Default

    ^
    tergantung selera gan.. gw dag lama pake ini di win7 x86
    enaknya AV ni ,klo ada virus di system,bukan di del gan..tapi di karantina
    jd virus nya nga nyebar,,system tetep jalan..nga buat error
    crack semacam nya yg di anggap virus cukup di compres aja(rar) nga bakal di hapus
    ringan bgt & gak pake aktivasi..dah aktif selamanya..hehehe
    Reply With Quote Reply With Quote

  8. #67

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    indonesia
    Posts
    339
    Thank(s)
    0/3,838
    Rep Power
    0

    Default

    wah komentarnya pade pedes2 neh, iya, kayaknya trid ini emang kontroversial, tp lumayan bikin orang penasaran, yang jelas tidak ada anti virus yg hebat, dan kalo ada yang hebat tidak akan berguna kalo tidak di update, ya kan bro
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #68

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Yogyakarta
    Posts
    237
    Thank(s)
    0/65
    Rep Power
    0

    Default

    Ane prefer yang nyediain internet security juga brade, klo cma antivirus ga enak, he5
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #69

    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Jogja
    Posts
    265
    Thank(s)
    0/321
    Rep Power
    0

    Default

    Punya symantec nih??? kayaknya ampuh Kaspersky deh gan..... Di peringkatnyapun Kaspersky urutan 2 tuh setelah Bitdefender...
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #70

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    flower city
    Posts
    42
    Thank(s)
    0/41
    Rep Power
    0

    Default

    Kalau bicara rating dari majalah2 en review sih Kaspersky ma NOD paling top...
    dari TS uda review comparisonnya?
    thxb4
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 7 of 13 FirstFirst ... 34567891011 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia