Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 47

Thread: Gaia (1998) [Ongoing]
http://idws.in/54493

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    empek2 city
    Posts
    6,477
    Thank(s)
    34/5,093
    Rep Power
    31

    Default Gaia (1998) [Ongoing]

    .
    .

    Ultraman Gaia is a Japanese tokusatsu TV show
    and is the 13th show in the Ultra Series. Created by
    Chiaki J. Konaka and produced by Tsuburaya Productions
    and Mainichi Broadcasting System (MBS TV), Ultraman Gaia
    was aired on JNN TV stations (TBS, CBC, MBS, etc.) from
    September 5, 1998 until August 28, 1999, with a total of
    51 episodes

    (plus 1 movie, 1 OVT and 1 crossovers apparently)

    Show Details


    Ultraman Gaia takes place in yet another universe, one that is totally different from the world of the original Ultramen, as well as world of Ultraman Tiga and Ultraman Dyna. In a departure from most of the other series, there are two Ultramen as the main characters. They have conflicting philosophies in regards to defending the Earth from a mysterious, malevolent and extremely intelligent cosmic entity.

    The first half of the series explores the growing tension between them, and their eventual clash. The second half has them reconcile their differences so they can defeat their common enemy.

    The show is also different from past Ultra-shows in that the support team, XIG, has more personnel than previous variations of the Science Patrol.

    The Gaia series has several categories of monsters. In addition to those invading from space, there are also monsters that originate on Earth, monsters that resemble Ultramen, as well as a few mysterious weather-controlling monster robots based on prophecies. Unlike other Ultra series the aliens in this series are forced to Earth against their will by cosmic entity known as the Root of Destruction, later known as Zogu. Zogu eventually arrives on Earth along with a massive swarm of insect-like creatures called Dobishi, which block out the sun by surrounding the Earth. Though Zogu (appearing as an angelic creature) defeats Gaia and Agul, the Earth's monsters and military join forces against her army. Eventually, Gaia and Agul are revived and destroy the Dobishi swarm before confronting the mighty Zogu. They force her to shed her disguise, revealing her true massive, demonic form. After a fierce battle, the two combine their finishing beams, killing Zogu in a huge explosion.

    In this series, Gaia is the lead, but Ultraman Agul (ウルトラマンアグル, Urutoraman Aguru?), makes many appearances. They are often at odds with each other in the beginning of the series. Their philosophies are as different as their skin colors. Unlike Gaia, Agul is completely blue. Takayama Gamu, the human host of Ultraman Gaia, believes that Gaia is here to save Earth and humanity. On the other hand, Fujimiya Hiroya, the human host of Ultraman Agul, believes Agul to be Earth's natural defence mechanism. He is at first more interested in protecting just the planet itself, even at the expense of humanity (hence the occasional clashes with Gaia)

    untuk lebih jelas tentang ultraman gaia cek di sini : http://en.wikipedia.org/wiki/Ultraman_Gaia.



    OVT Original Video Tokusatsu & Crossovers

    Show OVT


    Ultraman Gaia: Gaia Again (2001)
    Gaia's Side Stories

    gabung 7 part di atas dengan FFSJ/ HJSplit
    agar menjadi video yang utuh


    Show Crossovers


    Superior Ultraman 8 Brothers (2008)

    Episodes


    Show RAW ep01-07 MediaFire
    Upload by Madamadadane,
    video .rmvb, RAW (not subtitled)

    klo berkenan thanks atau hijau kepada bro Madamadadane

    Show RAW ep01-04 IDWS

    Upload by banyax, video .rmvb, RAW (not subtitled)

    klo berkenan thanks atau hijau kepada sis banyax


    [H-S] Ultraman Gaia 01-06: post #2
    .....(english hardsubbed)



    Movie


    Show Movie


    Ultraman Tiga & Ultraman Dyna & Ultraman Gaia:
    Battle in Hyperspace (1999)

    Last edited by gantar; 31-07-2013 at 09:53 AM. Reason: update everything

    YONG LOVE HYUN
    4 th ANNIVERSARY YONGSEO COUPLE
    11.02.2010 - 11.02.2014


  2. #2

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    PETIR CITY
    Posts
    1,401
    Thank(s)
    112/100,193
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    11

    Default

    .
    .

    • Credit goes to
      Hikari Senshi [H-S]
      as fansubber, i take no credit.

      http://hikarisenshi.wordpress.com/downloads/

      Show quick glimpse




    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

    Status
    :
    Dropped, after released: [H-S]Ultraman_Gaia_06[7E39821B].avi back on September 2011

    Last edited by gantar; 31-07-2013 at 09:15 AM. Reason: update everything

  3. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  4. #3

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Serang Banten
    Posts
    17,549
    Thank(s)
    0/31,588
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    32

    Default

    he he akhirnya ada juga thread ultraman gaia,ni ultraman fave gw soalnya pertama kali gw liat dua ultraman yang berantem karena beda pendapat soal cara menyelamatkan dunia....

  5. #4

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Jogjakarta
    Posts
    72
    Thank(s)
    0/12
    Rep Power
    0

    Default

    Lah, ni ultraman emang beda sama sebelum2nya. Selain pake ada Agul ma Gaia, ni juga tumben2nya yang jadi ultraman malah bukan masuk tim intinya XIG (secara Gamu lebih ke arah ilmuwan/operator lapangan/ato sejenisnya gitu). Dah gitu aku seneng ama pembagian tim2 di XIG!!!

    sayang banget setelah era Gaia gak ada Ultraman yang berpasangan sesolid Gaia-Agul. Aku suka konsepnya ketika awal2 mereka beda pendapat soal menyelamatkan manusia dan menyelamatkan bumi!!! Keren dah pokoknya!!!

  6. #5

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jkt - Klmntn
    Posts
    6,247
    Thank(s)
    2/37,481
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    11

    Default

    tp menurutku... agul yang udah sempat menghilang.. tiba2 bisa muncul lg krn keinginan pemirsa tuh keknya.. abisnya ga masuk akal aja cara baliknya waakkaka

    yups konsep yg sangat manis :D fujimiya ga bs dibilang 100% jahat.. dia cuma punya cara pandang berbeda ttg menyelamatkan bumi :D apalagi Crysis (eh apa siris y) meramalkan bahwa manusia yg akan membuat bumi hancur :D jd fujimiya ga care lg deh ama manusia huhuhuhu... sangat humanity dan masuk akal banget :D
    WE LOVE HOT BLOODY LOOKING GUY!!

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Binjai
    Posts
    4,974
    Thank(s)
    0/8,081
    Rep Power
    11

    Default

    Quote Originally Posted by hassei dan shirei View Post
    tp menurutku... agul yang udah sempat menghilang.. tiba2 bisa muncul lg krn keinginan pemirsa tuh keknya.. abisnya ga masuk akal aja cara baliknya waakkaka

    yups konsep yg sangat manis :D fujimiya ga bs dibilang 100% jahat.. dia cuma punya cara pandang berbeda ttg menyelamatkan bumi :D apalagi Crysis (eh apa siris y) meramalkan bahwa manusia yg akan membuat bumi hancur :D jd fujimiya ga care lg deh ama manusia huhuhuhu... sangat humanity dan masuk akal banget :D
    iya neng,malah ultraman yg manusiawi bgt tuh,lah kita aja sering beda pendapat ama sodara kita sendiri...

    iya kyknya byk bgt tuh fansnya fujimiya,sampe di super 8 ultra brothers aja sempet muncul tuh dia

  9. #7

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Jogjakarta
    Posts
    72
    Thank(s)
    0/12
    Rep Power
    0

    Default

    Hahaha...di Ultraman 8 Brothers munculnya malah sekeluarga. Iya, efek Fujimiyanya ilang tuh,

    Btw kalo ngomongin GAIA lagi ni seri pertama Ultraman yang aku seneng banget pas munculnya, soalnya setiap GAIA ma AGUL muncul pake ada efek ledakan and tanah berhamburan di sekitarnya. Masuk akal tuh!!!

  10. #8

    Join Date
    May 2009
    Location
    empek2 city
    Posts
    6,477
    Thank(s)
    1/5,093
    Rep Power
    31

    Default

    masuk akal bro karena badan ultraman itu ratusan ton kalo gak slah atau ribuan lupa aq
    ya wajar ja pas Gaia meloncat tanah berhamburan

    YONG LOVE HYUN
    4 th ANNIVERSARY YONGSEO COUPLE
    11.02.2010 - 11.02.2014


  11. Who Said Thanks:


  12. #9

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Jkt - Klmntn
    Posts
    6,247
    Thank(s)
    0/37,481
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    11

    Default

    yups emang masuk akal :D tp herannya cuma Gaia yg ngasi efek ledakan gitu (eh maksudnya efek gempa ) soalnya bayangin aja kejatuhan makhluk ber ton2 gitu pasti rasanya ada getaran hahaha

    emang alternate >.< tp kan jd ga kerasa sama sekali hawa fujimiyanya gitu.. kecuali yaaa.. masi sesama ilmuwan lah hihihi

    pokoknya hidup guncangan saat datanG! ahahah
    WE LOVE HOT BLOODY LOOKING GUY!!

  13. #10

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Jogjakarta
    Posts
    72
    Thank(s)
    0/12
    Rep Power
    0

    Default

    Ahaha..GAIA ma AGUL tiap muncul mengkumandangkan gempa. Btw lagi, mulai serinya Gaia ini juga kan kayaknya ada Ultraman make pedang, si AGUL tuh!!!

Page 1 of 5 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia