Page 1 of 30 1234511 ... LastLast
Results 1 to 10 of 299

Thread: Cossacks 2 - Napoleonic Wars
http://idws.in/60912

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    HUTAN RIMBA
    Posts
    5,294
    Thank(s)
    513/28,279
    Rep Power
    31

    Default Cossacks 2 - Napoleonic Wars


    Show Screenshot



    Product Basic Spec
    * Platform PC
    * ESRB rating Teen -
    * Genre Strategy
    * Number of players 1 Player
    * Difficulty Medium
    * Stability Stable
    * Learning curve About a half hour
    * Operating system Windows 98/2000/ME/XP

    Minimum
    * CPU 1.6Ghz Pentium IV
    * RAM 512 MB
    * VRAM 64 MB

    Recommended
    * CPU 2.5Ghz Pentium IV
    * RAM 1024 MB
    * VRAM 128 MB

    Game
    * Developer GSC Game World
    * ESRB Teen
    * Release date 2006-06-28

    All Links Thanks To Exoticman
    Link IDWS Cossacks 2 - Napoleonic Wars & Links Mediafire Cossacks 2 - Battle For Europe
    Last edited by edwinkyr; 11-05-2014 at 02:53 PM. Reason: Ganti Prefix
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Jun 2009
    Location
    In Pain
    Posts
    6,936
    Thank(s)
    0/1,667
    Blog Entries
    2
    Rep Power
    11

    Default

    bro,
    ini gamenya sma kaya yg pertama enggak?
    soalnya gw kg ngerti cra maennya
    bntaran klh...
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Error Input
    Posts
    2,513
    Thank(s)
    0/71,719
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    8

    Default

    Akhirnya yang w request2 dari dulu muncul juga.... w seneng neh game... bikin pasukan banyak trus nyerang deh... thanks.... walaupun MF embat dah...
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #4

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    RS-05V5Bo2ter
    Posts
    4,251
    Thank(s)
    0/76,787
    Rep Power
    21

    Default

    eh game yg dicari2 sama ade ipar gw akhirnya ada yg upload, meskipun gag ngerti ni gendrenya apa ni game, tp dl ah,....
    @TS: cendil sent
    Hacking = retired, Cracking = retired, Phreaking = retired, Carding = retired

    need CWM/TWRP? vm aje, i'm happy to help u
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #5

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    ibupertiwi
    Posts
    48
    Thank(s)
    1/12
    Rep Power
    0

    Default

    thakx bro...udah lama gw nunggu ada yg upload game ini.biar game jadul but gw ga pernah bosen mainin game ini..hehehe
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Banten
    Posts
    48
    Thank(s)
    0/595
    Rep Power
    0

    Default

    bro gw bisa minta crack ny doank gk?
    gw dah punya cd ny tpi gd crack ny nih..
    tolonggg in donk~~
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #7

    Join Date
    May 2009
    Location
    JAKARTA
    Posts
    2,194
    Thank(s)
    0/505
    Rep Power
    7

    Default

    genrenya lbh ke RTS kali ya ini, seru aja liatnya, mirip2 sama total war gitu, ato sama warhammer yg batle march
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #8

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    bandung
    Posts
    18
    Thank(s)
    0/4
    Rep Power
    0

    Default

    bro g ada cd nya proses instalasi beres tp koq gk jalan ,,,
    malah ngehank ntu knp ya ???

    edith : dh g donlod link yg dari MF trus g unpack & install
    koq tetep gk bisa jalan ya ??? pdhal udah sesuai ma suruhan dari readme nya ???
    Last edited by kuyaedan; 12-02-2010 at 11:33 PM. Reason: abis ngedonlod
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #9

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    In Your Mind
    Posts
    185
    Thank(s)
    1/1,410
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kuyaedan View Post
    bro g ada cd nya proses instalasi beres tp koq gk jalan ,,,
    malah ngehank ntu knp ya ???

    edith : dh g donlod link yg dari MF trus g unpack & install
    koq tetep gk bisa jalan ya ??? pdhal udah sesuai ma suruhan dari readme nya ???
    Crack nya udah dicopy belum???
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. Who Said Thanks:


  13. #10

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    semarang
    Posts
    75
    Thank(s)
    1/6
    Rep Power
    0

    Default

    ini yg ke 4 kali q main game ini
    Reply With Quote Reply With Quote

  14. Who Said Thanks:


Page 1 of 30 1234511 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia