Page 1 of 8 12345 ... LastLast
Results 1 to 10 of 76

Thread: Dorian Gray [2009]
http://idws.in/61017

  1. #1

    Join Date
    May 2009
    Location
    www.idfl.us
    Posts
    493
    Thank(s)
    132/66,999
    Rep Power
    0

    Default Dorian Gray [2009]



    IMDB

    Show sinopsis

    Fresh-faced and innocent, Dorian Gray arrives in London to move into the house he has inherited. Almost immediately he falls under the influence of amoral and calculating Lord Henry Wotton, leading to a life of increasing debauchery and even violence. Through many years Gray stays as young-looking as ever, while a portrait painted when he arrived grows old, reflecting his increasing excesses. Eventually the picture, now secreted in his attic, becomes almost hideous to behold. When true love finally enters his life he realises he must guard his secret at all costs


    Code:
    http://www.indowebster.com/Dorian_Gray_2009rar.html
    sub included
    pass : black
    uploader : BlackImo iss:
    Last edited by rezaldi; 11-01-2010 at 08:10 AM.

    >>> Visit My Blog <<<
    Reply With Quote Reply With Quote

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    37
    Thank(s)
    0/23
    Rep Power
    0

    Default

    bagi yang pernah nonton The League of Extraordinary People, paling nggak bakalan tahu sedikit cerita dari Dorian Gray. Abis nonton tuh pelem, jadi pengen tahu gimana cerita kalo dia sendirian (tanpa hero2 yang lain).
    Reply With Quote Reply With Quote

  4. #3

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    indonesia
    Posts
    62
    Thank(s)
    0/48
    Rep Power
    0

    Default

    dorian gray ini yg ndak bs mati itu ya?yg ada hubungannya dengan lukisan2?betul gak soale udah lm nonton th league or extraordinary man,jd agak lupa...
    Reply With Quote Reply With Quote

  5. #4

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    old terra
    Posts
    138
    Thank(s)
    0/229
    Rep Power
    0

    Default

    wah ada pelemnya toh, baru ngerti sapa tuh dorian gray padahal sering bgt dengernya di lagu james blunt "tears and rain" - hide my true shape like dorian gray..."
    ijin sedot bro...
    kayanya manteb nih pelem klo dr sinopsisnya mah..

    dia jual soulny gitu yah biar awet muda trus ... yg tua malah lukisannya gitu...
    Reply With Quote Reply With Quote

  6. #5

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    87
    Thank(s)
    1/133
    Rep Power
    0

    Default

    di medis juga dikenal dorian gray sindrome.
    sindrom orang2 narsis (yang sangat mencintai diri sendiri).
    sindrom ini diambil dari tokoh yang nama nya sama yaitu dorian gray, orang yang melakukan apa pun agar dirinya tidak cacat, jadi hobinya melakukan operasi plastik atau kosmetik agar dia tetep muda dan ideal seperti yang ada dalam pikirannya.
    dorian gray ini menutupi semua keadaan dirinya dengan operasi plastik hingga dia tetap muda.
    Reply With Quote Reply With Quote

  7. Who Said Thanks:


  8. #6

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ontopoftheworld
    Posts
    5,026
    Thank(s)
    0/2,213
    Rep Power
    9

    Default

    waw ne dorian gray yg di league of extraordinary ya??

    trnyata keluar jga pilemnya, pnasran bget liat masa lalunya
    Reply With Quote Reply With Quote

  9. #7

    Join Date
    Nov 2009
    Location
    ontopoftheworld
    Posts
    5,026
    Thank(s)
    0/2,213
    Rep Power
    9

    Default

    waw ne dorian gray yg di league of extraordinary ya??

    trnyata keluar jga pilemnya, pnasran bget liat masa lalunya


    sori sori bro kok jd dopost sih??

    delete aja ne gk ap

    sekali lgi maaaf banget
    Last edited by lastking; 30-12-2009 at 11:28 AM. Reason: ane khilaf bro
    Reply With Quote Reply With Quote

  10. #8

    Join Date
    Nov 2008
    Location
    near paraguay
    Posts
    2,337
    Thank(s)
    0/31,133
    Rep Power
    7

    Default

    Haha ini udah baca cerita singkatnya di buku pelajaran

    "If you have a milkshake and i have a milkshake and i have a straw.
    And my straw reaches across the room and starts to drink your milkshake. I drink your milkshake! I drink it up!"
    Reply With Quote Reply With Quote

  11. #9

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Jakarta
    Posts
    53
    Thank(s)
    0/6
    Rep Power
    0

    Default

    Subtitle nya ga bisa keluar di film ya bos?
    nama file subtitle nya da disamain dengan file film
    Reply With Quote Reply With Quote

  12. #10

    Join Date
    Aug 2009
    Location
    permanen hiatus
    Posts
    1,072
    Thank(s)
    0/2,129
    Rep Power
    6

    Default

    nyumbang link direct donlot mkv 300MB

    http://dl3.farskids5.com/Movie/Doria...9%20DVDRip.Mkv
    Reply With Quote Reply With Quote

Page 1 of 8 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia