Page 2 of 58 FirstFirst 1234561252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 571

Thread: MIni lyrics <buat karaoke di windows> Update
http://idws.in/7166

  1. #11

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    sulsel
    Posts
    44
    Thank(s)
    939/4,840
    Rep Power
    0

    Thumbs up MiniLyrics 6.4.236

    MiniLyrics is a fascinating lyrics viewer for synchronizing and displaying lyrics of the currently playing song in Winamp 2.0/3.0, Winamp 5.x, Windows Media Player, itunes, matchbox, Quintessenial Player, foobar2000. RealOne Minilyrics makes your music come alive with streaming lyrics that are timed with the song. You can follow along with the artist and catch every word,and even sing along like a Karaoke machine. Minilyrics is an application that helps you to view lyrics of your favorite songs. Minilyrics is fully compatible with all major music players, like Winamp, Windows Media Player, etc. As the easiest-to-use Lyrics viewer software, Minilyrics only needs a few steps to install and take you less than 5 mins to have a full version ready for use. Don't leech from Whenever you launch the any of the media players, the software will automatically get started. Minilyrics lets you select your favorite skins, fonts, colors and minimize the viewer window to whatever size that you feel comfortable with. The karaoke mode brings you tremendous joy in learning a song by moving the lyrics word by word.

    Some key features:
    - Automatic lyrics display for your favorite songs
    - Never expired trial version
    - Cool skins
    - Wild compatibility for 19 players

    MiniLyrics supports:
    - Winamp
    - Windows Media Player
    - Foobar2000
    - Apple iTunes
    - RealPlayer
    - Quintessential Player
    - Musicmatch Jukebox
    - MediaMonkey
    - The KMPlayer
    - JetAudio
    - Yahoo! Music Engine
    - J. River Media Center
    - J. River Media Jukebox
    - XMPlay
    - AIMP2
    - Helium Music Manager
    - AlbumPlayer
    - BSPlayer


    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #12

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    WaltDisney Corp
    Posts
    2,148
    Thank(s)
    1/11,901
    Rep Power
    7

    Default

    Bedanya sama yg versi 5 apa nih??

  4. Who Said Thanks:


  5. #13

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    sulsel
    Posts
    44
    Thank(s)
    0/4,840
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Shecil View Post
    Bedanya sama yg versi 5 apa nih??
    bedanya dari segi fitur dan support pada pemutar lagu juga lebih bayak

  6. #14

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    D:\Downloads\
    Posts
    350
    Thank(s)
    1/1,726
    Rep Power
    0

    Default

    sip bro
    tp setelah dicoba
    kok slalu di mintai serial number...
    pdahal kan uda register

  7. Who Said Thanks:


  8. #15

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    ボゴ
    Posts
    1,368
    Thank(s)
    0/29,785
    Rep Power
    14

    Default

    bro mohon pencerhannya.. nih progie buat apa yah ???
    englishnya gak iso...
    http://www.indowebster.web.id/signaturepics/sigpic17593_13.gif

  9. #16

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    D:\Downloads\
    Posts
    350
    Thank(s)
    0/1,726
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by doraemonix View Post
    bro mohon pencerhannya.. nih progie buat apa yah ???
    englishnya gak iso...
    sidikit bantu njawab

    nie program buat munculin lirik dari lagu yg kamu mainkan di player music kamu (winamp,musicmatch,dll)
    kelebihannya
    kite dapt ngatur liriknya kayak karaokean ato mode yg lainnya
    dan juga kita dapat ngatur skin dari minilirik tsb

    tapi sebelumnya kita harus punya lirik dari lagu yg kita mainkan
    tipe filenya lrc ato txt
    di sopwer ini jg disediain search lirik
    tp hrs online

    n jg kite bisa buat lirik sendiri

  10. #17

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    WaltDisney Corp
    Posts
    2,148
    Thank(s)
    0/11,901
    Rep Power
    7

    Default

    Hmm...bro, kl di versi 5nya kan kadang liric type .txt error...ato ga mau jln gt lah...
    kl di versi 6 ini type .txt mau jalan ga?

    kl mau,blh pindah ke versi ini nih...
    sori bnyk tanya... =p

  11. #18

    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Jakarta - Jambi
    Posts
    715
    Thank(s)
    0/2,530
    Rep Power
    7

    Default

    @shecil :
    kalo txt kan emang ga bisa & ga akan jalan, namanya juga format notepad. stau gw yg jalan ya cuma "lrc" doank.
    kalo mau jalan ya harus diedit sendiri txtnya trus disave as jadi lrc. CMIIW

  12. #19

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    D:\Downloads\
    Posts
    350
    Thank(s)
    0/1,726
    Rep Power
    0

    Default

    Klo setau gue
    baik itu filenya tipe txt ato lrc
    semuanya bisa diload di minilirik
    asal format tulisan pada file tsb kayak gini

    [00:00.00] LIRIK
    [00:00.00] LIRIK
    [00:28.71] LIRIK
    [00:30.97]

  13. #20

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    WaltDisney Corp
    Posts
    2,148
    Thank(s)
    0/11,901
    Rep Power
    7

    Default

    @roadscrappers :
    iya si..cm kl lyric yg kita edit sendiri trus di save di lyricna mini lyric, jdnya ga baca...
    kl kayak gt gimn tuh???

    @abecorleone :
    emang kl filenya kayak gt, mau jln? soalnya ak coba, ga mau jalan...
    cm lyric bagian atas doank yg mau jalan...tp ga mau jalan sampe bawah...
    apa harus di restart dl minilyricnya?
    kl file kayak gt, medianya di close dl trus di run lagi baru mau jln sampe bawah...
    tp masa tipa kali ketemu gt harus di close dl medianya?
    mohon pencerahannya...

Page 2 of 58 FirstFirst 1234561252 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia