Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: (Buat Guru) 100 Tips Berbicara Secara Efektif dengan Murid
http://idws.in/99833

  1. #1

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    A world
    Posts
    2,242
    Thank(s)
    1,185/92,634
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    9

    Default (Buat Guru) 100 Tips Berbicara Secara Efektif dengan Murid

    permisi brader, sekali lagi ane pengin share e book, keterangannya baca sendiri ya





    Jenny Edwards - Inviting Students to Learn: 100 Tips for Talking Effectively with Your Students
    Association for Supervision & Curriculum Development | 2010 | ISBN: 1416609032 | 170 pages | PDF | 1,2 MB


    We can all remember how great we felt when our favorite teacher praised us for a job well done or a good instructor encouraged us during a tough assignment. We were eager to go the extra mile for these teachers because we knew they believed in us and supported our success. In Inviting Students to Learn, Jenny Edwards shows us how to re-create that same enthusiasm with our own students by choosing our words carefully and creating learning environments that motivate students to be eager to learn and ready to succeed.
    Edwards provides 100 practical tips for making subtle yet powerful changes in our conversations with students from how we ask students to do something as simple as turning in their homework on time to how we inspire them to set big goals for the entire school year. Edwards provides suggestions that will help us
    Build relationships with your students
    Teach more effectively
    Help students plan for the future
    Respond effectively to students objections
    Encourage students
    Influence students
    Resolve conflicts
    Inviting Students to Learn also contains tips for interacting with parents, reaching out to diverse student groups, and using technology to efficiently communicate with students.
    Edwards shows us that as we begin to shift our everyday conversations with students, we can boost their self-esteem, improve their knowledge, and increase their desire and willingness to work successfully toward their goals.

    Download:
    You must click 'Thank You' before you can see the data contained here.
    You do not have sufficient rights to see the hidden data contained here.
    Last edited by d_e_e_d; 11-02-2012 at 01:32 PM.

  2. Who Said Thanks:

    There are too many to display.

  3. #2

    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Bandung
    Posts
    61
    Thank(s)
    1/3
    Rep Power
    0

    Default

    wah menarik ini. dr pngalaman gw ngajar memang komunikasi ke murid itu penting, terutama yang personal. krn pada dsarnya tiap murid punya karakter berbeda dan kebutuhan yang juga berbeda. apalagi kalo mereka punya kebutuhan yg lebih khusus, seperti yg autis atau sulit berkonsentrasi :) nice share

  4. Who Said Thanks:


  5. #3

    Join Date
    Jul 2009
    Location
    A world
    Posts
    2,242
    Thank(s)
    1/92,634
    Blog Entries
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by bilawa View Post
    wah menarik ini. dr pngalaman gw ngajar memang komunikasi ke murid itu penting, terutama yang personal. krn pada dsarnya tiap murid punya karakter berbeda dan kebutuhan yang juga berbeda. apalagi kalo mereka punya kebutuhan yg lebih khusus, seperti yg autis atau sulit berkonsentrasi :) nice share
    good words bro, komunikasi adalah kunci agar pesan atau transfer ilmu bnr2 sampai kpda siswa.

  6. Who Said Thanks:


  7. #4

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Bandung
    Posts
    133
    Thank(s)
    0/25
    Rep Power
    0

    Default

    Wah berguna sekali neh. Kebetulan saya juga guru, biar guru kecil kecil-an hehehe

    Btw kok ga bisa didownload yah di enterupload, ga da capcha nya. Aneh. Adanya tulisan Generate doank. Pas diklik jg ga muncul apa apa.

    Ada link IDWS ga??

  8. #5

    Join Date
    Sep 2010
    Location
    malang
    Posts
    560
    Thank(s)
    1/82
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    5

    Default

    dulu ane sempet dnlt ni buku tapi ilang entahkemana
    mga2 aja abis dnlot ga ilang lagi
    punya buku kayak ginian lagi ga kak?
    Show penting
    pejwan

    ijin copas ya
    Last edited by zulfikarfahmi; 29-08-2011 at 02:00 PM.

  9. Who Said Thanks:


  10. #6

    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Karawang
    Posts
    172
    Thank(s)
    0/57
    Rep Power
    0

    Default

    gan,
    punya buku tentang model, strategi ama metode pembelajaran di kelas gak?
    klo ada share dong gan.
    w butuh bgt nih.
    tq before.

  11. #7

    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Surakarta
    Posts
    80
    Thank(s)
    0/203
    Blog Entries
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Yuhui...
    pas banget.. mo wisuda nemuin buku kayak gini, tambah PD jadi guru beneran nih..

    Ayo majukan pendidikan qta..

    Q coba donlod tapi kok tulisanya database error
    Pliss.. benerin / reupload

  12. #8

    Join Date
    May 2010
    Location
    Surabaya
    Posts
    97
    Thank(s)
    0/30
    Rep Power
    0

    Default


    Nice share, kebetulan AQ sekarang lagi ngajar privat jadi perlu belajar berkomunikasi dengan mereka.
    Terutama yang masih kecil rada-rada susah.

  13. #9

    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Disini
    Posts
    665
    Thank(s)
    0/18
    Rep Power
    4

    Default

    Communications.... I like it..

    well, i will learn this. :)

  14. #10

    Join Date
    May 2012
    Location
    manaaja
    Posts
    1
    Thank(s)
    0/0
    Rep Power
    0

    Default

    bicara sama siswa emang susah2 gampang, apalagi klo yg d hadapi guru anak kecil atau ga abege labil
    mudah2an buku ini bs ngebantu ane yg cagur ^^

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Indowebster is proudly powered by PT. Gudang Data Indonesia